Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

EZOUYGUN canım şimdi için değil henüz nişanlıyım bu ilaç kistlerimin büyümesini engelliyor bebek istediğim zamanda yani evlendikten sonra :) kistlerim çok büyümediği için daha kolay hamile kalabilecğim bunun için kullanıyorum :)

tşk ederim canım cevabın için:1hug:

umarım öle bişi yoktur çok kötü çünkü olmamak çok sıkıyor beni

allah şifa versin herkese ...

tedaviyle birlikte var olan tüylenme sorununa çözüm geliyor mu? mesela yüzümde tüyler çıkmaya başladı acaba geçer mi fayda eder mi

meraba bende polikistik over sendromu yaşıyorum bu yüzdende hamile kalamıyorum 1 kez aşılama yaptırdım ancak tutmadı tüpbebek düşünüyorum inşaallah olur bakalım kısmet ALLAH herkeze hayırlısını versin

kızlar mrb ben de pkos luyum. 2 aydır adet görmüyordum. soğan suyu içtim adet oldum ama şimdi iki haftadır devam ediyor. neden böyle oldu anlamadım. daha önce böyle bşe yaşayan var mı? çok canm sıkılıyorr

canım adet zaten rahimde birikenlerin dışarıya atılması. sen de uzun zamandır adet olmadığın için uzun olmuş olabilir. ben de tam 17 gün adet olmuştum soğan suyundan sonra. ne oluyor ya demiştim senin gibi. sonra hormon testim temiz çıktı doktora gittim ve sürpriz pko belirtilerim tamamen kaybolmuştu. :lepi: inş senin de öyle olur. ama çok endişeleniyorsan git bir doktora en iyisini o bilir.

canım çok tşk ederim rahatlattın beni. ben bi köyde çalışıyorum doktora da gidemedim. inşallah dediğin gibi bende de belirtiler yok olur.çok korkuyorum bebeğim olmayacak die.

hihoyyyt çok mutlu oldum belirtiler tamamen geçti diyince sen =)yerimseniben

Kızlar ya benimde yumurtalıklarımda kistler var, daha önce 4 ay doğum kontrol hapı kullandım ve sonra bıraktım.Migrenim var benim ve bu ilaç baş ağrımı tetikliyordu. Bugün yine bir kontrole gideyim dedim kistlerim birazcık büyümüş ama doktor migrenim olduğu için ilaç kullanma dedi, hormonlarım normal çalışıyomuş zaten adetim de düzenli, kilolu da değilim ama korkuyorum ya bu kistler büyür de ilerde başıma daha büyük sorunlar açarsa mafoldumben

Herkese selam benimde diyeceklerim var kızlar.. guclubacismile bende pko hastasıyım pko ile bundan 4 sene önce tanıştım bu arada 13 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım abartısız 9 senedir tedavi gördüm ilaç üstüne ilaaç anlıycağınız şeker hapı diane 35 en çok kullandığım ilaçlar arasında tabi birde regli olabilmek için fanlutal bilirsiniz en berbatıda regli olamamak..ne ilaç ne iğne malesef bi çare olmadı bana takiiii soğan suyunu öğrenene kadar...3 aydır düzenli kullanıyorum ve düzenli regli oluyorum çok şükürr.bilirsiniz bide baş belası kıllaaar:bbo: bunlarında geç çıkmasını tetikliyor diye düşünüyorum..kilo olayına gelince kiloda verdiriyo..daha ne olsun kızlar benim çok şükür kilo peroblemim yok ama bende ciddi pko luyum yani..birde şunu belirtemk istiyorum ilaç vs bunun tedavisi yok bizler bu durumla yaşamayı öğrenmeliyiz kii ben öğrendim ne yaparsak yapalım bünye bunu tekrarlıyor ama soğan suyu bizm en büyük ilacımız bunu unutmayalım ..uzun olucak yazım ama ne kadar sıkıntı yarattığını bildiğim için yazıyorum sevgili arkadaşım..sibelden bahsetmek istiyorum bizler gibi pko 14 sene tedavi görmüş arkadaşım ilaç iğne aşılama ve tüp bebek hatta bir kaç kez denemesine rağmen sonuç alamayan arkadaşım..oda pes ettiği ve artık tedaviye nokta koyduğu bir dönemde soğan suyunu tavsiye ediyo bir teyze sibel yok canım daha neler derken..denize düşen yılana sarılır misali:) tedaviyi sonlandırıyo regli de olamıyo 4 ay aklına geliyo ve soğan suyunu uygulamaya başlıyo bakıyo kendiliğinden regli oluyo şaşkınlık ve sevinç içerisinde devam ediyor..vee 1 sene sonra hamile kalıyor alkisalkisalkis:teytey: şimdi dünyalar talısı bir kızı var Allah nazarlardan saklasın..ve benim başımın etini yedi nee olur sende yap sende yap ve bende başladım gayet düzenli regli oluyorum kızlar..Allah hepimize Kolaylıklar Hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.soğan suyu kürünüde tarif ediyim...nasıl yaptığımı..regli oldunuz bittikten sonra 8.gün soğan suyuna başlıyoruz sabah aç karnına 2 tane ortaboy soğanı üstündeki sarıkabuğu temizleyin ama kabuklu olucak tabi yine soğanları çıplak bırakmıycak şekilde olucak..soğanları 4 bölün ve bir bardak suyla 5 dakika kaynatın 10 dakika demlendirin ve mutlaka ılık için aynı uygulama akşam aç karnına tekrar yapın ve 15 gün devam edin sonra bekleyin regli olmanızı...ve aynı işlem bu şekilde devam edicek..herkese kolay gelsin ve lütfen üşenmeyin ben çalışıyorum ve sabah erkenden kalkıp bu işlemi yapıyorum :):teytey: ve çokta umutluyum..

ayyy bende deniycem ama suan suyunun kokusu ve tatı çok kötüdür tahmınen yegenımde hazırlamış ama içememiş çok kötü koyuyodu tadına bıle bakamadım dedi ama mecbur kurtulmak istıyosam yapmalıyım. teşekkür ederiz D.GEZER

canım benim onun tadı yok nerdeyse evet kokusu evlere şenlik kaydirigubbakcemile3 ama onu ben içtiysem içemeyecek kimse yoktur diye düşünüyorum. çünkü ben kokuyor diye yemeğe soğan kavurmazdım. salataya doğranmışsa ayıklardım. sonra tadı sinmiş diye onu da yemezdim. bu kadar anti soğancıydım yani.. kafamçokkarıştı ama sonra seçim yaptım ben her ya ilaçla adet olmak istemiyorum hele çocuğum olmaz mı acaba ihtimalini bile aklıma getirmek istemiyorum bunun için ne gerekirse yapıcam dedim. ve yaptım.. çok şükür faydasını gördüm. ama d.gezer arkadaşımızın da dediği gibi bünye yapıyor bunu ve tekrarlayabilir. fakat en azından ben çözümümü buldum. Allahın izniyle herkes bulur inş..bence bir dene belki sen de bizler gibi güzel haberler verip bir arkadaşımıza daha bu konuyla ilgili destek olursun..

bende az önce okudum forumda kullananlar faydasını görmüş bende denemeyi düşündüm ama ortam müsait değil, mutfak yok ocak yok hiç bişey yok :1no2:

canım sömestr tatili için ailenin yanına gideceksen o zaman yapsan. adetin bittikten sonraki 8. gün en ideal zaman diyor saraçoğlu ama. ben adet olamadığım için o zamanı tutturamamıştım. fakat yine de faydasını gördüm

ben tam 4 5 yıldr diane 35 kullanıyorum.bütün düzen yerine geliyordu bıraknca tüylenme sivilceler adet görememe devm ediyordu.geçen ay tekrar bıraktım ve yine aylarca adet olmicağımı adım gibi biliyordum bu çok büyük bi eksiklik.dün tam 1 ay olmştu diğer adetimin bitmesinden ve bende adete dair bi sancı bile yoktu.bugün sabah uyandığımda regl olduğumu gördüm bu nasıl bi mutluluk anlatamam birden çığlk attım sevinçten ilk kez ilaçsız adet olmuştum çnkü yılda 2 kere anca görürdüm.şuan çok mutluyum hemen doktora gidip hormonlarıma baktırcaam sanırım iyileştim yada bi tesadfüf ama o kadar güzel bir şey ki ilaçsız regl görmek....

merhaba arkadaşlar öncelikle burdaki yazıları okumadan pko lu olmanın sıkıntılarını bir tek ben yaşıyormuşum sanıyordum 1 ay önce kontrolde dr.bana sen bu hastalığın en şanslı olan grubundansın çocuğun olmuş demişti yazıları okuyunca ne demek istediğini şimdi daha iyi anladım ve utandım tabiki bende yaptığı adet düzensizliği ve mecburi hap kullanımıyla kilo verme zorluğu hayatımı olumsuz etkiliyor ama ya benimde bebek sorunum olsaydı diyorum şükrediyorum ve inanın yürekten diliyorum inşallah Allahım en yakın zamanda sizlerede anne olmayı nasip etsin ayrıca 5 yıldır hem korunmak hemde kistlerin gitmesi için 3 yıl ginera 2 yıldır dr tavsiyesiyle yasmin kulllanıyorum ama sadece korunuyor ve sayesinde adet görüyorum aksine 1 ay önce kontrolde kistlerim hala var ve fazlalaşmışlar nette baktım ileriki yaşlarda şeker kalp kilo artışı hatta kanser riski yükselebiliyomuş Allah korusun yasmine devam ederken soğan kürünü yapsam olurmu bileniniz varmı Allahım dermansız dert vermesin

olur canım kullanabilirsin. mutlaka bir dene ama sakın ümitsiz olma.Allah şifanı versin :Saruboceq:

selam arkadaşlar,
yumurtalamayla adet görmek farklı seyler değilmi?doktorum pkodan dolayı adet düzensizliğin varmı demişdi.fakat benim adet düzensizliğim pko ile değilde prolaktinle alakalıymış meğer.prlaktinim düşünce adetlerim düzene girdi.yani özetle.pkolu olmasına rağmen hiç bir belirtisini görmeyen birinin hamile kalma olasılığı daha mı yüksek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…