bu ilacı kullanırken hamila kalınabiliyormu yani ilk defa duydum.kistlerin cokmu senin.kistleri olupda hamile kalan cok kişi var yahu bunu bu kadar sıkıntı etmeyinn...dönem dönem kaybolur bu kistcikler... sıkmayın canınızı...
hormon testinde çıkan dengesizliikler. ultrason görüntünde ufak ufak yumurtalar gözükmesi, tüylenme , kilo, sivilce, saç dökülmesi, adet düzensizliği, insilün direnci... yani canım bir sürü etkisi var bu öldürmeyip süründüren hastalığın.. bunlardan bir tanesi de olabilir hepsi de.. kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. iki ay düzensiz oldun diye hemen olumsuz düşünme. stresten de olabiliyor bu..
kızlar mrb ben de pkos luyum. 2 aydır adet görmüyordum. soğan suyu içtim adet oldum ama şimdi iki haftadır devam ediyor. neden böyle oldu anlamadım. daha önce böyle bşe yaşayan var mı? çok canm sıkılıyorr
canım adet zaten rahimde birikenlerin dışarıya atılması. sen de uzun zamandır adet olmadığın için uzun olmuş olabilir. ben de tam 17 gün adet olmuştum soğan suyundan sonra. ne oluyor ya demiştim senin gibi. sonra hormon testim temiz çıktı doktora gittim ve sürpriz pko belirtilerim tamamen kaybolmuştu. :lepi: inş senin de öyle olur. ama çok endişeleniyorsan git bir doktora en iyisini o bilir.
soğan suyunun hakkaten faydası oluyor mu
ayyy bende deniycem ama suan suyunun kokusu ve tatı çok kötüdür tahmınen yegenımde hazırlamış ama içememiş çok kötü koyuyodu tadına bıle bakamadım dediama mecbur kurtulmak istıyosam yapmalıyım. teşekkür ederiz D.GEZER
hihoyyyt çok mutlu oldum belirtiler tamamen geçti diyince sen =)yerimseniben
bende az önce okudum forumda kullananlar faydasını görmüş bende denemeyi düşündüm ama ortam müsait değil, mutfak yok ocak yok hiç bişey yok :1no2:
merhaba arkadaşlar öncelikle burdaki yazıları okumadan pko lu olmanın sıkıntılarını bir tek ben yaşıyormuşum sanıyordum 1 ay önce kontrolde dr.bana sen bu hastalığın en şanslı olan grubundansın çocuğun olmuş demişti yazıları okuyunca ne demek istediğini şimdi daha iyi anladım ve utandım tabiki bende yaptığı adet düzensizliği ve mecburi hap kullanımıyla kilo verme zorluğu hayatımı olumsuz etkiliyor ama ya benimde bebek sorunum olsaydı diyorum şükrediyorum ve inanın yürekten diliyorum inşallah Allahım en yakın zamanda sizlerede anne olmayı nasip etsin ayrıca 5 yıldır hem korunmak hemde kistlerin gitmesi için 3 yıl ginera 2 yıldır dr tavsiyesiyle yasmin kulllanıyorum ama sadece korunuyor ve sayesinde adet görüyorum aksine 1 ay önce kontrolde kistlerim hala var ve fazlalaşmışlar nette baktım ileriki yaşlarda şeker kalp kilo artışı hatta kanser riski yükselebiliyomuş Allah korusun yasmine devam ederken soğan kürünü yapsam olurmu bileniniz varmı Allahım dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?