Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

arkadaşlar bendede pko vardı.. 1,5 yıl önce kimyasal geçirdim. o zamandan beri istiyorduk ama kısmet şimdiyeymiş inşallah.

bu ay klomen+çatlatma iğnesi + duphaston+glukapen
alternatif tıp olarak : hayıt otu civan percemi aslan perçesi,bal çörek otu tarçın..

çok dua ettim meryem süresini okudum..

perşembe akşamı idrar testi yaptım önce negatif sandım ki bir baktın hafiften ikinci çizgi belirlenmeye başladı. 3 tane testi yaptım üçündedesilik ikinci çizgiyi gördüm Allah'a şükür.. hastaneye gittim betahcg 255 çıktı 4+4 iken şimdi 4+6'yım dua edin arkadaşlar keseyi görelim kalp atışını duyalım hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evladımız olsun. Allah isteyen herkesede versin..

Belirtilerim ise:
sağ kasığımda tatlı bir batma göğsümün üstünde pötürcükler oluştu.
kabızlık yok. bir gece uyurken sıtma geldi..
sırtımda ağrı yok denecek kadar . çok az ağrıdı.
idrar rengim kou değil

merhaba
bende de pkos var.
23 gun once diane 35 + glucophage kullanmaya basladım.
sımdı 7 gunluk aradayım regl olmayı beklıyorum.
ozellıkle son 1 haftadır sacımda kepek mı derı dokuntusu mu anlayamadıgım beyaz beyaz seyler cıkmaya basladı .
ılacların yan etkısı olabılır mı? boyle bır yan etkı yasayan var mı?

arkadaşlar merhaba,

ben anlamıyorum pek ama hormon testimin sonuçlarını paylaşmak istedim bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

glukoz:87
homa-ır:0,775
insülin:3,60
lh:4,15
testesteron total:0,703
testesteron serbest:1,5
dehea-s:201,2
tsh:1,30
fsh:1,78
prolaktin:15,27

hadi bi el atın şimdiden teşekkürler :)

canım testde sorunlu olan sonuçlar koyu renk yazılıyo.yanındada yıldız işareti oluyo.genellikler sağ tarafındada olması gereken aralık belirtiyo.hatırladığım kadarıyla lh ve fsh 0 olmalı sende biraz yüksek ama cokda değil sanırım bendeki daha yuksekdı oyle hatırladım.umarım doğru hatırlamışımdır.

SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDİM COK MORALİM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVİİSİNE BASLIORDUM MENOGON AMPUL 75LİK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETİN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE İĞNE KULLANDM DOKTOR BİRİ 11 2TANE 9.5 MMLİK ÖLLÇTÜ YANİ ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA İĞNESİ OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BİİTİİ....İĞNEYİDE KESTİ...COK YUMURTA OLUSUOR DEDİ..ÖNEMLİ OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞİL AZ VE ÖZ OLMASI BİLİORSUNUZ BENİM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ İŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 İĞNEMDE KESİLDİ.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞİNİDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BİŞE SÖLEYİN KIZLARboshayallersmile

canım benim daha önceki durumunu tam bilmiyorum fakat kendine sıkıntı yapacak kadar kötü bi durumun yok bence.bu işlerde moral cok onemli.bu sitede yazıştığım tedavi gerekmeden bile hamile kalan arkadaşlar var.hatta sana bi örnek verim.arkadaşımın ablası.senelerce cocuğu olmadı için tüp bebek yaptı.ilkinde tuttu.sonradan tedavisiz kendiliğinden 2. ccocuğuda yaptı.bu işler biraz sabir gerektiyor sadece bu.kendini mutlu edicek şeylerle uğraş ve bu durumu düşünmemeye calaış beyin ona göre programlıyo kendini.Allah dan umut kesilmez.sıkma canını....eminim en yakın zamanda güzel haberler alıcaksın.

:1hug::1hug: canım cok teşşekr edrm bende pco yok bitanem normal yolla bikere hamile kaldm iğnesiz ilaçsız amam bebegm öldü:gitme:karnımda...:gitme:bakalım şimdi inşallah rabbim hepimize nasip etsn canım:Saruboceq:cok saol güzel dileklerin için canım:asigim:

cnm herşey için saol hepimize rabbim saglıklı hayrlı evlat nasip etsin ben şimdilk cıkıorum size haber vericem kızlar inşşallah güzel sonuclar alırım:Saruboceq:

Canım öncelikle hemen döndüğün için çok teşekkür ederim sonuçların yanındaki grafiğe göre hepsi normal gözüküyor ama doktorum hap kullanmaya devam et dedi ona anlam veremiyorum

ne güzel işde bak.hamile kalmışsın.bu yeniden kalbileceğin anlamına gelir.bende pko var, prolaktin var,yara var anlayacağın ne ararsan var.ama umudum var '''''umutsuzz''''' değilim:)))))dediğim gibi bu konuyu aklında at.. düşünmediğin zamanda hamilekalıcaksın .çünkü burda tanıdığım arkadaşların coğunda oyle oldu.hatta bi arkadaşa doktor aşılamak yapacakken yumurtalaman olmadı demişdi.oda nasıl olsa hamile kalamıyacam diye o ay hiç bu konuyu düşünmemiş bile.ve rahat davranmış hatta arkadaşının evini taşımaya yardım etmiş.adeti 10 gün gecene kadar beklemiş bide...yine adet düzensizliğ diye düşünmüş.meğer arkadaş hamileymiş....:)))))))))doğumada 1 ayı kaldı..üstelik anlattığım bu arkadışında 2 duşuğu var...biraz sabır sadece sabır. bol dua

Canım öncelikle hemen döndüğün için çok teşekkür ederim sonuçların yanındaki grafiğe göre hepsi normal gözüküyor ama doktorum hap kullanmaya devam et dedi ona anlam veremiyorum

önemli değil canım.sorun yok demekki.ne ilacı kullanıyorsun.ne için

SAOL CNM BENİMMolumunekankayizsmile COK DSTEK OLDUN RABBİM SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞAALLAH CANIM:Saruboceq:

folik plus bebeğin gelişiminde kullanılan bişey...Canım hiç umutsuzluğa kapılma.1,5 senelik evliyim.pcolu olduğumu evlendikten 1 yıl sonra öğrendim.(1 yıl kendiliğinden olsun diye bekledik)yumurta takibi falan yaptık olmadı.Aralık ayında serophene ve ovitrelle çatlama iğnesi kullandım.Şimdi 5 haftalık hamileyim.Umudunuzu her zaman koruyup dua edin arkadaşlar...hihoyyyt Allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

bu ara bırakmayı denemiyorum doktorum ilacı kullandığımda hamile kalmak istediğimde kolaylık olacağını söyldedi zaten 6 ayda hormon tahlilllerimi yeniliyorum

bu ilacı kullanırken hamila kalınabiliyormu yani ilk defa duydum.kistlerin cokmu senin.kistleri olupda hamile kalan cok kişi var yahu bunu bu kadar sıkıntı etmeyinn...dönem dönem kaybolur bu kistcikler... sıkmayın canınızı...

arkadaşlar bu hastalık nedir tam olarak ben kasım ayına kadar her ay düzenli adet oluyordum ama kasım ayında 18 gün geçti bu ayda 15 gün geçti hala olmadım... yılda bir iki kez bu sırunu yaşıyorum doktora giitğimde bir sorun yoktu adet söktürücü verip gönderiyordu...yani bu hastalığpın belirtileri neler? bende iki aydır bu sorunu yaşadığım için pko olabilşir miyim.

hormon testinde çıkan dengesizliikler. ultrason görüntünde ufak ufak yumurtalar gözükmesi, tüylenme , kilo, sivilce, saç dökülmesi, adet düzensizliği, insilün direnci... yani canım bir sürü etkisi var bu öldürmeyip süründüren hastalığın.. bunlardan bir tanesi de olabilir hepsi de.. kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. iki ay düzensiz oldun diye hemen olumsuz düşünme. stresten de olabiliyor bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…