arkadaşlar merhaba,
ben anlamıyorum pek ama hormon testimin sonuçlarını paylaşmak istedim bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
glukoz:87
homa-ır:0,775
insülin:3,60
lh:4,15
testesteron total:0,703
testesteron serbest:1,5
dehea-s:201,2
tsh:1,30
fsh:1,78
prolaktin:15,27
hadi bi el atın şimdiden teşekkürler :)
canım benim daha önceki durumunu tam bilmiyorum fakat kendine sıkıntı yapacak kadar kötü bi durumun yok bence.bu işlerde moral cok onemli.bu sitede yazıştığım tedavi gerekmeden bile hamile kalan arkadaşlar var.hatta sana bi örnek verim.arkadaşımın ablası.senelerce cocuğu olmadı için tüp bebek yaptı.ilkinde tuttu.sonradan tedavisiz kendiliğinden 2. ccocuğuda yaptı.bu işler biraz sabir gerektiyor sadece bu.kendini mutlu edicek şeylerle uğraş ve bu durumu düşünmemeye calaış beyin ona göre programlıyo kendini.Allah dan umut kesilmez.sıkma canını....eminim en yakın zamanda güzel haberler alıcaksın.
canım testde sorunlu olan sonuçlar koyu renk yazılıyo.yanındada yıldız işareti oluyo.genellikler sağ tarafındada olması gereken aralık belirtiyo.hatırladığım kadarıyla lh ve fsh 0 olmalı sende biraz yüksek ama cokda değil sanırım bendeki daha yuksekdı oyle hatırladım.umarım doğru hatırlamışımdır.
:1hug::1hug: canım cok teşşekr edrm bende pco yok bitanem normal yolla bikere hamile kaldm iğnesiz ilaçsız amam bebegm öldü:gitme:karnımda...:gitme:bakalım şimdi inşallah rabbim hepimize nasip etsn canım:Saruboceq:cok saol güzel dileklerin için canım:asigim:
Canım öncelikle hemen döndüğün için çok teşekkür ederim sonuçların yanındaki grafiğe göre hepsi normal gözüküyor ama doktorum hap kullanmaya devam et dedi ona anlam veremiyorum
önemli değil canım.sorun yok demekki.ne ilacı kullanıyorsun.ne için
ben pko için doğum kontrol hapı kullanıyorum yıllardır maalesef
SAOL CNM BENİMMolumunekankayizsmile COK DSTEK OLDUN RABBİM SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞAALLAH CANIM:Saruboceq:ne güzel işde bak.hamile kalmışsın.bu yeniden kalbileceğin anlamına gelir.bende pko var, prolaktin var,yara var anlayacağın ne ararsan var.ama umudum var '''''umutsuzz''''' değilim:)))))dediğim gibi bu konuyu aklında at.. düşünmediğin zamanda hamilekalıcaksın .çünkü burda tanıdığım arkadaşların coğunda oyle oldu.hatta bi arkadaşa doktor aşılamak yapacakken yumurtalaman olmadı demişdi.oda nasıl olsa hamile kalamıyacam diye o ay hiç bu konuyu düşünmemiş bile.ve rahat davranmış hatta arkadaşının evini taşımaya yardım etmiş.adeti 10 gün gecene kadar beklemiş bide...yine adet düzensizliğ diye düşünmüş.meğer arkadaş hamileymiş....:)))))))))doğumada 1 ayı kaldı..üstelik anlattığım bu arkadışında 2 duşuğu var...biraz sabır sadece sabır. bol dua
bende pkosluyum ve geçen gün doktora gittim adetimin üçüncü günü gelmemi istedi ve bebek istediğimizi söyledim bana folıc plus diye bi hap verdi sanırım hamile kalabilmek için bu hap benim de adet düzensizliğim yok kilo sorunumda yok ama sivilcelerim var ultrasondada küçük kistlerim olduğunu söyledi bende hamile kalamazsam diye korkuyorum ama eşim sağ olsun bu konuda hep moral veriyo moral de çok önemli umutsuzluğa kapılmayalım rabbim inş en kısa zamanda bizlere de sevimli bebişler nasip eder
bi sonucu olmadımı yani..yani düzensizliklerin devam mı ediyo
bu ara bırakmayı denemiyorum doktorum ilacı kullandığımda hamile kalmak istediğimde kolaylık olacağını söyldedi zaten 6 ayda hormon tahlilllerimi yeniliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?