Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

lh degerim 10.89 fsl degerim yok
estradiol 25.04
bide hcg hormonu normaldende dusuk
ya bide ben bi bucuk sene oncesinde sol tarafimdada 5 cm kist vardi ama ici su dolu folikul kistiymis
ama simdi ultrason sonucunda 8 mm iki tafali kist var yaziyor anlayamadim doktorda bana catlayamayan yumurtalar onlar anlamadim gitti

pko teşhisini fsh lh oranlamasına göre yapıyorlar. o yüzden sormuştum canım

lh normal onu biliyorum cok kiloku biriside degilim folikul kisti diye yazmis normalde folikul kisti tek tarafli oluyomus benim onceden o vardi ilaci birakinca tekrar geldi diye dusunuyorum ama iki tarafli ve doktorun kucuk kucuk yumurtalar demesi beni suphelendirdi beni korkutmak icin soylememis olabilirmi bide ultrasondaki doktor onemli bisey degil dedi

canım devlet hastanesine gittim dün.
doktor bana değerlerin öyle de anormal yüksek denecek gibi değil değerlerin normal ayrıca pukolu dediğimiz bir tip vardır ve sende o da yok dedi...
ultrasonda evet puko başlangıcı diyebileceğim bir düzeydesin dedi...

gynelle denen ilacı kullandım diğer doktor yine verdi kullanayım mı dedim...
boşver dedi...
hamileliğe olumsuz bir etkisi var mı dedim...
hormonların çok bozulursa olur ama senin öyle bir durumun yok dedi...

o da kan testi istedi ama sanırım daha kapsamlı normalde 1 tüp kan verirken 3 tüp kan verdim...
bugün 2 de alıcam sonuçları....

bir de şöyle bi durum oldu normal günümde adet oldum ama adetim dün bitti 3 güün bile tam sürmedi...
ve okadar az oldum ki....
bu neden olur acaba?
bugün doktora soracağım

Merhabalar herkese,

öncelikle siteye yeni üye oldum ve ne kadar faydalı bir site bulduğum için cok sevindiğimi belirtmek isterim
bana gecen ay PKO tanısı konuldu ve şu anda bekar olduğum için doktorum diane 35 ile tedaviye başladı. ama yazılanları okuyunca içimi bir korku kapladı. PKO benim düşündüğümden cok daha sorunlu bir hastalıkmış.

Merhaba arkadaşlar, ortalama 2 sene önce saç dökülmesi için cilt doktoruna gittiğimde önce yüzüme baktı ve senin cildin problemli, aşırı yağlanma var diyerek ultrasona, PKOS araştırmasına gönderdi. ve dediği çıktı. saç dökülmesinin ve yağlanmanın sebebi. roaccutan ve yasmin(doğum kontrol hapı) tedavisine başladık. (adet düzensizliğim yoktu, sadece ergenlik dönemimde oldu). Fakat roaccutan kullanırken güneşe çıkmamam gerektiğinden ben 1 ay sonra sadece yasmin kullanmaya devam ettim.

Geçenlerde devlet hastanesine gittim. Kistler görünmesine rağmen, doktor evli olmadığım için ilaç vermedi. Şuan çalışmadığım için daha önce gittiğim cilt doktoruna tedavi için gidemiyorum malesef. Ve doktorun hap vermemesi beni çok tedirgin ediyor.

Bende östrojen salgısını arttırdığı için keten tohumu kullanmaya başladım.

Aranızda saç dökülmesi ve tüylenme sorunu yaşayan oldu mu?

cnm merhaba korkma ins allah derdi verdigi gibi sifasinida verecektir malesef bu hastaliga yakalananlarin coguda birbirinden farkli belirtiler tasiyor bende kilo,.adet düzensizligi,tüylenme yok sadece kan sekerimin yüksek olmasindan dolayi düsük yasiyorum herseyin hayirlisi bende medformin kullaniyorum bakalim ins faydasi olur

gecmis olsun cnm bende allaha sükürler olsunki bi belirtisi yok pconun ama neden doktor sana ilac önermediki ?illaki evli oluncami kullaniliyor bu ilaclar ben anlamadim yukarda yazdigim cikolata da bekarmis ama kullaniyor baska kullanan bekar arkadaslarda okumustum ben eminim cnm allah yardimcimiz olsun ins

selam kızlar
bende bugun doktora gıttım
43 gun oldu adet gormuyorum
her ay duzenlıdır 5 gun surer bıter hıc aksamaz oyle bı reglım vardı
bugun gıttım hormon testı yaptı pazartesı 1 de alıcam sonucu
bıde ultrasona gırıcem salı gunu over kist yazmıs bu bahsettıklerınızle aynı mı acaba bılmıyorum kusuruma bakmayın
bekarım 20 yasındayım daha bısey bellı degıl ne agrım nede baska bıseyım var sadece reglım gecikti

bir pko lu olaraktan herkese selam. gynelle kullanan arkadaş var mı hiç? 2 ay kullanıp bıraktım. daha önce yasmin ve diane35 kullanmıştım ama bu gynelle düzenlemek yerine bozdu gibi. artık ilaç da içmek istemiyorum

kızlar bende pko hastasıyım. 3 aylık evliyim ama şimdiden çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum. hayırlısı bakalım

kızlar bende pko hastasıyım. 3 aylık evliyim ama şimdiden çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum. hayırlısı bakalım

bende pkoluyum canım ben 1.5 seneli evliyim bizde geçen ay bebiş yapmaya karar verdik şuan günüm geçtiği için acaba pkodan mı yoksa hamilemiyim diye kestiremiyoruz.ama öyle koyverme hemen kendini bendede o korku vardı 3-4 aylık evliyken sonra aman boşver dedim ve oluruna bıraktım ve 1.5 sene oldu daha yeni düşünmeye başladık takma kafana olur inşallah hepimizin bebişleri

inşallah olur canım ya. bu aralar psikolojim berbat sorunlarım var ve tek umudum bebeğim. inşallah oda beni bırakmaz:1no2:

inşallah olur canım ya. bu aralar psikolojim berbat sorunlarım var ve tek umudum bebeğim. inşallah oda beni bırakmaz:1no2:

sıkma canını herşey olacağına varır inan ne kadar düşünürsen o kadar çok hormonlar alt-üst oluyor bırak onu erkeklere hiç birşey olmuyor sonuçta biz çekiyoruz cenemesini o yüzden moralini yüksek tut sen bebek düşünüyor muydun

canım istiyoruz ama daha yeni evli olduğumuz için borçlar felan herşeyi yoluna koyup yapalım bebeğimizi diyoruz ama doktorum her gittiğimde bu işi uzatma diyor

canım istiyoruz ama daha yeni evli olduğumuz için borçlar felan herşeyi yoluna koyup yapalım bebeğimizi diyoruz ama doktorum her gittiğimde bu işi uzatma diyor

haklısın canım bebeğin masrafıda çok oluyor gerçekten insanın kafasınınd rahat olması lazım ki bebeğine iyi baksın kısmetiyle gelir çocuk derler ama bu devirde malesef öyle değil ama çok fazlada uzatmamak lazım gerçi daha çok yeni evliliğin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…