evet öyle canım hamile kaldığın andan itibaren masraflar başlıyor. hatta bizler pkolu olarak masraflar daha önceden başlıyor. hakkımızda hayırlısı canım çok uzatmaya niyetim yok. inşallah senin bebişinde bir an önce gelir canım
iyi geceler canım görüşürüzinşallah canım Allah isteyen herkese verir inşallah bebişlerini ben kapatıyorum canım kendine iyi bak takma kafana herşeyin hayırlısı iyigeceler
Bende pko olduğunu yeni öğrendim doktor bana 4 ay kullanmam için diane 35 verdi. Bu ilacı kullanıp fayda gören varmı birde ben çocuk istiyorum bir zararı olurmu bıraktıktan sonra hamile kalmam zorlaşmasın ya iyice kafam karıştı...:çok üzgünüm:
kızlar moral olsun diye yazıyoru hepimize. çok yakın arkadaşlarımdan biri benim gibi pko luydu. klomen tedavisi görüyordu. 4. denemelerinde hamile kaldı :teytey: moral bozmak yok sakın.. bizler de böyle haberler vereceğiz birbirimize inş.. :dance:
saol canım.benimde bi arkadaşım 5-6 ay adet olamazken.adeti hemen hemen her ay gecikirken.geçende doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldı.ama bebeği almak zorunda kaldılar doğum kontrol hapı kullandığı için.aslında lafaya takmamak gerekiyor ama.heray adetini iple cekiyo insan.takmıyorum desede hastalandığında buyuk husrana uğruyor.mesela ben gecen ay oyle oldum.Allah Sabır versin herkese.
neden doğum kontr. hapının bebeğe ne etkisi varmış canım.
kızlar moral olsun diye yazıyoru hepimize. çok yakın arkadaşlarımdan biri benim gibi pko luydu. klomen tedavisi görüyordu. 4. denemelerinde hamile kaldı :teytey: moral bozmak yok sakın.. bizler de böyle haberler vereceğiz birbirimize inş.. :dance:
doğum kontrol hapları grup grupmuş bununki x grubuna girdiği için çocuğun sakat olma ihtimali varmış.arkadaşım bu hapı kullanıyodu.bir ay bırakmışdı.normalde başlaması gereken günden bikaç gun sonra başladı hapa o sırada hamileymiş.yani hamile kaldıkdan sonra bu hapı kullanmış..cocuğun krozomozomları aldığı döneme denk geldiği için çocucğun çift cinsiyetli olma ihtimali varmış...bunun gibi biçok şey işte... sağlamda olabilirdi tabi aama o bunu göze alamadı aldırdı bebeğini.. ilk bebeğiydi bide ve cok korkuyordu hamile kalamamakdan ailesinde hamilelikler uzun zaman sonra oluyordu.oda nasıl olsa olmaz diye rahatmış yani..ama hamile kaldı...
Bende pko olduğunu yeni öğrendim doktor bana 4 ay kullanmam için diane 35 verdi. Bu ilacı kullanıp fayda gören varmı birde ben çocuk istiyorum bir zararı olurmu bıraktıktan sonra hamile kalmam zorlaşmasın ya iyice kafam karıştı...:çok üzgünüm:
mrb canım benim bende pko hastasıyım yeni ögrendım biray öncee.daha önce adet düzensiziğim için diana35 kullandım 6ay tabı bu ilacı kullanırken pko oldugumu bilmiyordum ve düzenli kullanmadım 4ay falan kullanduım bıraktm.şimdi 1,5yıllık evliyım 1aydır cocuk düşünüyoz gerçi hastalığımı ögrendikten sonra bebiş yapmaya karar verdik.bide doktorum bana hormon testı falan yaptı çok sükür iyi çıktı p.tesi ulutrasyona gircem sonuc belı olcak vee tedaviye başlayacam.bide doktorum bana diana35kullanmak zorundasın dedı bu hastalıgın başka bi tedavisi yok dedı.ama çok düşünüyorsan diana35 bırakcaksın dedı.yumurtalıklarımı çalısrtırcak bi ilaç vercek şimdi bana .inş.en kısa zamnada hamıle kalırız hepimizzz.opuyorumnanaktan
geçmiş olsun arkadaşım
bende 5 yıldır kullnıyorum diana 35'i faydası var, kanamamı saglıyor
eger içmeyim kanamam olmuyor yani düzene sokuyor
ilk 6 ay sonrası kontrole git düzelmediysen devam edersin benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?