Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet öyle canım hamile kaldığın andan itibaren masraflar başlıyor. hatta bizler pkolu olarak masraflar daha önceden başlıyor. hakkımızda hayırlısı canım çok uzatmaya niyetim yok. inşallah senin bebişinde bir an önce gelir canım

inşallah canım Allah isteyen herkese verir inşallah bebişlerini ben kapatıyorum canım kendine iyi bak takma kafana herşeyin hayırlısı iyigeceler

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

arkadaslar selam,
3 yıllık evlıyım vajınısmusu 3 yıl yasadım ve cok sukur ki 2 ay önce atlattım.sımdı ılıskıye cok rahat gırebılıyorum.hamıle kalmak istediğm içinde hemen jınekologa gıttım. hızmet has saıt beye muayene oldum. vaj ultrasonla baktı rahımım arkaya donukmus dedı. bır tane yumurtalığımda kucuk kucuk kıstler var dedı.smear de yaptırmıstım onun sonucuda temız cıktı. doktorum bana polıkıstık over teshısı koydu. ama gebe kalman ıcın bır engel olmadıgını söyledı. folıkasıt ve glucopagen ılacını verdı hamılelıgı kolaylastırır ve dusuk yapma rıskını azaltırmıs bırde kılo vermemı saglarmıs. sımdı sızler tecrubelısınız benım kıstlerım kucuk kucuk sıraya dızılmıs olarak cıktı ultrasonda ve doktor bu sekılde yorum yaptı. burda okuduklarımdan sonra ya bende hamıle kalamazsam dıye korkmaya basladım.

kızlar bişey sorcam yaa aranızda ultrasonografi yaptıran varmı acababilmiyorumkismile

kızlar merhaba bende pcoluyum 21 yaşımdayım kendiliğimden adet göremeiyorum 1yıllık evliyim kasın ekim ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. klomenle hamiş kalmıştım. ama olmadı. üzerinden 4 ay eçti ama hala devam bişey yok. klomende kullanmıyorum tedaviye ara veridm bakalım ne olacak sonumuz .. pcolu olup kendiliğinden hamile kalan var mıııı??? yada ne yapmak laızm tavsiye verecek olan var mı*

Bende pko olduğunu yeni öğrendim doktor bana 4 ay kullanmam için diane 35 verdi. Bu ilacı kullanıp fayda gören varmı birde ben çocuk istiyorum bir zararı olurmu bıraktıktan sonra hamile kalmam zorlaşmasın ya iyice kafam karıştı...:çok üzgünüm:

mrb canım benim bende pko hastasıyım yeni ögrendım biray öncee.daha önce adet düzensiziğim için diana35 kullandım 6ay tabı bu ilacı kullanırken pko oldugumu bilmiyordum ve düzenli kullanmadım 4ay falan kullanduım bıraktm.şimdi 1,5yıllık evliyım 1aydır cocuk düşünüyoz gerçi hastalığımı ögrendikten sonra bebiş yapmaya karar verdik.bide doktorum bana hormon testı falan yaptı çok sükür iyi çıktı p.tesi ulutrasyona gircem sonuc belı olcak vee tedaviye başlayacam.bide doktorum bana diana35kullanmak zorundasın dedı bu hastalıgın başka bi tedavisi yok dedı.ama çok düşünüyorsan diana35 bırakcaksın dedı.yumurtalıklarımı çalısrtırcak bi ilaç vercek şimdi bana .inş.en kısa zamnada hamıle kalırız hepimizzz.opuyorumnanaktan

kızlar moral olsun diye yazıyoru hepimize. çok yakın arkadaşlarımdan biri benim gibi pko luydu. klomen tedavisi görüyordu. 4. denemelerinde hamile kaldı :teytey: moral bozmak yok sakın.. bizler de böyle haberler vereceğiz birbirimize inş.. :dance:

saol canım.benimde bi arkadaşım 5-6 ay adet olamazken.adeti hemen hemen her ay gecikirken.geçende doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldı.ama bebeği almak zorunda kaldılar doğum kontrol hapı kullandığı için.aslında lafaya takmamak gerekiyor ama.heray adetini iple cekiyo insan.takmıyorum desede hastalandığında buyuk husrana uğruyor.mesela ben gecen ay oyle oldum.Allah Sabır versin herkese.

neden doğum kontr. hapının bebeğe ne etkisi varmış canım.

neden doğum kontr. hapının bebeğe ne etkisi varmış canım.

doğum kontrol hapları grup grupmuş bununki x grubuna girdiği için çocuğun sakat olma ihtimali varmış.arkadaşım bu hapı kullanıyodu.bir ay bırakmışdı.normalde başlaması gereken günden bikaç gun sonra başladı hapa o sırada hamileymiş.yani hamile kaldıkdan sonra bu hapı kullanmış..cocuğun krozomozomları aldığı döneme denk geldiği için çocucğun çift cinsiyetli olma ihtimali varmış...bunun gibi biçok şey işte... sağlamda olabilirdi tabi aama o bunu göze alamadı aldırdı bebeğini.. ilk bebeğiydi bide ve cok korkuyordu hamile kalamamakdan ailesinde hamilelikler uzun zaman sonra oluyordu.oda nasıl olsa olmaz diye rahatmış yani..ama hamile kaldı...

ooo süper bize moral oldu canımopuyorumnanaktan

inanmıyorum ilk defa duyuyorum. demekki neymiş kullanmaya başlamadan gebelik testi yaptırmalıymışız. olsun en azından hamile kalabildiğini görmüş arkadaşın bu da onu biraz olsun teselli eder heralde..

merhaba artık bende resmi olarak bir pko luyum. adetimin 10. gününde yumurta takibine başlıycaz henüz harhangi bir ilaç kullanmıyorum. umarım hepimiz en yakın zaman da sağlıklı sıhatli bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz.

geçmiş olsun arkadaşım
bende 5 yıldır kullnıyorum diana 35'i faydası var, kanamamı saglıyor
eger içmeyim kanamam olmuyor yani düzene sokuyor
ilk 6 ay sonrası kontrole git düzelmediysen devam edersin benim gibi

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Ben 4 ay kullanıcam bu ilacı biraktıktan sonra tedaviye geçilecek, şuan yumurtalıklar dinlensin ve adet kanaması düzene girsin diye kullanıcam. Bakalım inşallah bir faydasını görürüm. Daha önce defalarca doktor hastane, hastane gezdim ama hiçbiri benim pko olduğuma dair teşhis koyamadı. Prolaktin hormonum yüksek çıkmışdı bir defa ama bununda pkodan kaynaklandığını şimdi öğrendim geç kaldım ama doktor dikkatsizliğinden...

Sanada geçmiş olsun infanta ben bu ilacı 4 ay kullanıcam birkaç aydır düzensizlik olmaya başladı bende daha geç regl olmaya başladım. Benim usg de göründü minik yumurtalarım:çok üzgünüm: Sıraya dizilmiş boncuk gibi 3 tane sol yumurtalığımda ve bir tanede sağ yumurtlaığımda hiçbiri çatlamıyorsenağlama
Çok zor günler geçirdim geçen ay gittiğim hastanedeki doktor sağ yumurtalığımdaki kistin tmör olabileceğini söylediğinde hayat durmuştu benim için nesyeki öyle birşey olmadığı şimdilik kesinleşti.. Allah herkeze şifa versin çok zor, yaşanmadan bilinmiyor malesef kimsede anlamıyor insanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…