arkadaşlar noolur cevap verin ben 2 yıldır çocuk istiyorum olmuyo pko hastasıyım birkaçgün önce doktora gittim yumurtan çatlamış dedi bi açıklama yapmadı şimdi adet oldum ne demek yani bu iyi bişiise niye adet oldum bilen bana anlatsın
mrb arkadaşlar ben şimdi geldim doktordan alttan muayne oldum ve polikistik over olkdugumu zaten bılıyordum ama bu doktorda dedı polikistik oversin diyee.yumurtalıklarımda küçük küçük kistler varmıs sag ve sol yumurtalıgımdonra elimdeki raporu aldım kendı doktoruma gitiim tekrar doktor baktı yumurtalık yok dedi ben bişey anlam adım şimdi yaaa moralım çok bozuk nasıl yumurtalık yokk dıger doktor alttan muayne et sag sol yumurtalıkda kist var dedı kafam karıstı ve moralım çok bozuldu kızlarr.perşembe tekrar muayne olcam alttan sonra tekrar doktoruma göstrecem doktorumda ona göre ilaç yazcak.doktor niye oyle dedı yaa yumurtalık ypk dıye bi yardımcı olun nolur yaa kafam çok karıstı sinirlerim çok bozuk
bencede kist yok demek istemistir yumurtalık yoksa kist nası olurki
mrb arkadaşlar ben şimdi geldim doktordan alttan muayne oldum ve polikistik over olkdugumu zaten bılıyordum ama bu doktorda dedı polikistik oversin diyee.yumurtalıklarımda küçük küçük kistler varmıs sag ve sol yumurtalıgımdonra elimdeki raporu aldım kendı doktoruma gitiim tekrar doktor baktı yumurtalık yok dedi ben bişey anlam adım şimdi yaaa moralım çok bozuk nasıl yumurtalık yokk dıger doktor alttan muayne et sag sol yumurtalıkda kist var dedı kafam karıstı ve moralım çok bozuldu kızlarr.perşembe tekrar muayne olcam alttan sonra tekrar doktoruma göstrecem doktorumda ona göre ilaç yazcak.doktor niye oyle dedı yaa yumurtalık ypk dıye bi yardımcı olun nolur yaa kafam çok karıstı sinirlerim çok bozuk
canım belkide yumurtalaman yok suan demek istemişde olabilir
nasıl yumurtalık olmaz ya analmaadım. belkide kist yoktur demek istemiştir. her doktor farklı :S:S nedne baska doktora görunme ihtiyacı duydun canım ?
canım ben başka doktora görünmedimki aynı hastane içinde başka bölüm bende anlmadım gitti valla.önce kadın dogum uzmanına göründüm benı üsten muaye etmişti sonraa tahlıl istedi tahlillerim temiz çıktı sonra beni başka bi yere yönlendirdi radyoloji uzmanınana bugunde orda muayne oldum alttan bi alettle baktı yumurta takıbı yapcaz falan dedı.sonra rahmın temız dedi sag ve sol yumurtalıklarındda kist var dedi bana bı rapor verdı raporun en altındada bilateral polikistin over yazıyordu.bide bu radyoloji uzmanına muayne olmadan önce benden66ytl ücret aldılar anlamdım valla 2ay önce de özele gitmiştim orada bugun oldugum aletle bkmılardı ve sadece muayne parası almıslardı.bu hastanede 66ytl aldılar.sonra ben bu radyolojı uzmanından aldıgım raporu kendı kadın dogum doktoruma götürdüm başı çok kalabalıktı hemen kagıda bı baktı yumurta yok sen perşembe tekrar radyologjıde muayne ol gel dedi.şimdi perşembe tekrar gitcem radyolojide muayne olup kadın dogum doktoruma göstrecem inş.kötü bişey çıkmazda biran önce hamıle kalırım.:CüvCüv: bu arada bilgi için teşekkürler belkide yumurtlama yok demek istemiştir çünkü radyolojı deki doktor yumurtalıklarında kist var dedi
evet canım şimdi anlaşıldı işte...klomende kullanıyorsan senin yumurtlamanı sağlamaya çalışıyo doktorun yumurtan belli bir buyukluğe gelince iğne yaptırtacakdır sana.yumurtan yok derkende onu soylemek istemiş demekki..suan sana yumurtalama takibi yapılyolar..bu ücreti ondan almışlardır.yumurtlama takibi yöntemlerinden biri bu
daha bi ilaç falan vermedı doktor bana bu muaynelredn sonra yazcam dedı şimdi perşembe günü muayne olduktan sonra ilaç yazcam dedi.belkide klomen veriri dediğin gibi.daha önce adetim düzene girsin diye diana35 kullanmıstım canım şimdi çocuk düşündüğüm için tedaviye başlayacaz galıba hayırlısı çok sagol bitanemopuyorumnanaktan
evet dediğin gibi olmalı.geçmiş olsun canım ALlah acil Şifalar versin.Tüm hastalara.Umarım en yakın zamanda bizlerde anne oluruz:))))))
inş.canım inş..senın ne rahatsızlıgın var canım sendemı pkosun ve ne kadar zamadır tedavı görüyonn
canım bende pkoluyum..bekarken cok sancım oluyo diye gitmişdim doktora ozaman öğrendim.sonra böbrek için ultrasona girdiğimde kistlerimede baktırmışdım.kaybolmuşlardı.evlendikden sonra tekrar ağrılarım başladı ve doktora gittim bu arada da korunuyoduk.doktor pko var dedi fakat cokda uzerinde durmadı..hormon testi yaptı ve benim prolaktımın 114 cıktı..3 ay dostinez kullandım..ve cok sukurki..1,77 indi..prolaktını hallettik.bu 2. ayım dostinex kullanmıyorum cocuk için uğraşıyoruz..ama henuz bi sonuca ulaşamadık:))dostinex tedavisne başladığımdan beri korunmuyorum.yaklaşık 5-6 ay oldu sanırım.2 ay sonra gebelik olmazsa doktora gidicem ve tedaviye başlıcazz..umarım tedaviye gerek kalmaz...bu arada prolaktinimde yukselmez umarım...benim pko belirtilerim cok fazla yok sadee sancım oluyor.adet gecikmesi falan oyle aman aman değil.ama olmuyor işte..artık bilmiyorum yukaru tukursen bıyık aşağı tukursen sakal yani benim durumum.bi tarafı düzeltirken diğer taraftan sorun cıkıyo:))))benim durumum bu
anladım canım allah yardımcın olsun inş.en kısa zamanda kavusursun bebeğine.bende olamıyorum 3-4 ay hasta olmadıgımı bılırım kızken cok doktora gittim ama hep bana yumurtalıkların tembel ddediler gitmediğim hastane kalmadı.şimdi1,5yıllık evlıyım hep dogum kontrol hapı kullandım evledıkten sonrada en son2ay önce gittim doktora acaba cocuk için bi sorun olurmu diyee hem niye hala düzene girmedi diye bide baktım kı polikistik overmişim 1ay önce ögrendım hastalıgım yüzünden dedimki bi bebiş yapalım ilerde çok fazla sorun olmada çok şükür tahlıllerım temız cıktı bakalım şimdi neolcakk.1aydır bebiş istiyoruz umarım hayırlıyla olur hepimizin bebkleri 2010 annelri biz oluruz inş.:CüvCüv:
umarım dediğin gibi olur ama bu cok fazla kafaya takılcak bi sorun değil sanırım..ben doktora sorduğumda yumurtlamanı engelleyebilir dedi..cokda üzerinde durmadı.ve bi çok pkolu arkadaşlım hamile kaldı senin gıbı yumurtlama tembelliği olan bi arkadaşım evlendiği ay hamile kaldı mesela.yumurtlama dönemini yakalamak önemli yani.iş birazda beyinde bitiyor.benim sancım olmasa belkide bende umursamıcam ama sancım oluyor.soğan kürüne başladım belki faydası olur diye ama bakalım görcez RAbbim herşeyin hayırlısnı hayırlı zamanda versin inşallah.hem senin daha cok yeniymiş.oluruna bırak emin ol olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?