Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar benide aranıza alın bende pco luyum adetlerim düzenli 28 günde bir adet görüyorum yumurtlamada oluyor ama ne yazıkki testesteron yüksek tüylenme var ve bu yüzden pco muşum.

papatya87 canım naber yaaa hatıurladınmı beı senle bıraz konusmustuk.benım tahlıllerımle ilgili ve muayneye ilgili.ben bugun muayne oldum canım alttan .yumurtalıklarımda kist varmıs perşembe tekrar alttan muayne olczam canım.bakalım sonra inş.tedavıye başlayacaz tüylenme bndede var malesef

bende de kist var ya bende birileriyle dertlesmek istiyorum pko olup olmadigimi bile bilmiyorum sadece ikisinde(yumurtaliklarimin) kist oldugunu biliyorum ama doktor bana yumurtaliklarin tembel dedi galiba kistler icin ilac verecekti ama cocuk istiyoz diyince tekrar kan testi istedi hersey o zamanbelli olacak insallah bi sorun cikmaz adet gecikmem var agrimda yok

canım hormon testi yaptırmıştır sana. hormon dengene bakıp ona göre ilaç verecektir. sıkma hiç canını bu hastalığın en büyük dostu stres. rahat ol. pko olup da hamile kalan biri sürü arkadaşımız var..

kızlar benide aranıza alın bende pco luyum adetlerim düzenli 28 günde bir adet görüyorum yumurtlamada oluyor ama ne yazıkki testesteron yüksek tüylenme var ve bu yüzden pco muşum.

ah be canım keşke hiç kimseyi aramıza almasak.. kimse pko olmasa.. sana da geçmiş olsun canım. ne verdi doktorun ilaç doğum kont hapı mı

Benim kafam çok karışıtı ne yapacağıma karar veremiyorum allak bullak oldum. Doğum kontrol hapını 4 ay boyunca kullansammı, yoksa başka bir doktoramı gitsem. Çocuk için tedavi olsam. Sizce en iyisi hangisi bizaz ara vermek doğru olurmu bu pkoda yoksa elimi çabuk tutsammı bana yardımcı olun lütfen benim halimden bir siz anlarsınız 3 defa hamile kaldım ama 3ünü de erken düşükle kaybettim...

canım durumunu tama olarak bilmiyorum ama hormon testin yapılmı?sorunun sadece pkomu.kistler içinmi kullanıcaksın doğum kontrol hapını.?her doktorun tedavisi farklı

evet canım hatırladım seni bende perşembe gideceğim dr ayın 24ünde bi kere daha usg çekcek ayrıca.
bu arada bende kist te yok rahmimdede bişey yok dr pco demedi daha ama araştırdığım kadarıyla tte yüksek olanlara bu teşhis konuyormuş sanırım diane35 verir doğum kontrol hapıda olabilir bakalım indirmek için ne yapar ama ben şimdiden başladım nane yemeğe.:roflol:

ah be canım keşke hiç kimseyi aramıza almasak.. kimse pko olmasa.. sana da geçmiş olsun canım. ne verdi doktorun ilaç doğum kont hapı mı

henüz dr a görünmedim canım perşembe gideceğim ne verir bilmiyorum ama inş düşer ben araştırdığım kadarıyla pco olduğumu anladım ve çok tuhaf sadece tte yüksek diye pco lu oluyorum hayırlısı allahtan.

sen kendi kendine mi pko olduğuna karar verdin :uhm:

ecrincim 1 ay cok erken :))) çalışmalara devam et sen. inşallah olucak.üzme kendini :)))

canım durumunu tama olarak bilmiyorum ama hormon testin yapılmı?sorunun sadece pkomu.kistler içinmi kullanıcaksın doğum kontrol hapını.?her doktorun tedavisi farklı

Hormon testi yapılmadı usg de kistler görüldü sol da 3 tane sağda 1, doktor bana polikistik over sendromu dedi. 3 yılım doldu bebek yapma mücadelesinde, bu 3 yılda 3 düşüğüm oldu elde var sıfırmafoldumben.... Bende şuan kilo artışıda var ve ben okadar fazla yiyen bir yapıya sahip bile değilim yüzümde tüylenmede oldu 2 yıldır bunlara bakarak doktor bana 4 ay kullanmam için diana 35 verdi. Rahim dinlecekmiş birde kistler için beni bir telaş aldı pko yüzünden yaşımda 27 daha nekadar bekliyecem sanırım mecburen kullanıcam.:çok üzgünüm:

allah yardımcın olsun canım.. bende de kilo artısı oluodu adet olamadıgım için.zor dönemler . diana kullanmadım ama zorrr şeyler. allah kısa zamanda bi evlat nasip etsin sanada..

allah yardımcın olsun canım.. bende de kilo artısı oluodu adet olamadıgım için.zor dönemler . diana kullanmadım ama zorrr şeyler. allah kısa zamanda bi evlat nasip etsin sanada..

Amin Sağol canım güzel dileklerin için. Okadar bıktımki herşey üstüste geliyor zaten artık hiçbirşeye tahammül edemiyorum. mafoldumben

inş.degilsindir canım

üzme canım kendini inş.en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısı canım benim sıkma canına bende adet düzensizliği için kulanmıstım diana35.benimde yüzümde tüylenme oldu ama öyle çok degil.takma canım

canım soğan kürünü yaptın mı hiç? benim pko görüntüm kayboldu kullandıktan sonra bi denesen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…