canım soğan kürünü yaptın mı hiç? benim pko görüntüm kayboldu kullandıktan sonra bi denesen..
soğan kürünü ne kadar kullandın canım
sagool canım benımm senın yazılarını görünce çok mutlu oluyorum canım destegin için sagol.devam ediyom canım opuyorumnanaktan
canım 1 ay kullandım 3 ay ara verdim. sonra kistlerim coşunca saraçoğlunun sitesinden kür sipariş ettim. gönderdikleri çaya başlamadan önce 15 gün soğan kürü kullanıp çaya başlayın dedi saraçoğlu. 15 gün soğan kürü ardından 15 gün gönderdikleri çayı yaptım. çok şükür hem hormonlar hem de usg görüntümde kaybolmuştu pko.
canım 1 ay kullandım 3 ay ara verdim. sonra kistlerim coşunca saraçoğlunun sitesinden kür sipariş ettim. gönderdikleri çaya başlamadan önce 15 gün soğan kürü kullanıp çaya başlayın dedi saraçoğlu. 15 gün soğan kürü ardından 15 gün gönderdikleri çayı yaptım. çok şükür hem hormonlar hem de usg görüntümde kaybolmuştu pko.
mrb kızlar ben geldim şimdi hataneden muayne oldum yumurtlama olmuyıormuş.yumurta yokmus yanı.p.tesi tekrar muaye olcam sonra tedavıye başlayacaz doktor ilaç falan yazcak bakaılım hayırlısı moralım çokk bozuk yaa sinirletim boşaldı nasıl yumurtlama olmaz yaa mafoldumben
sen boyle sıkıntı yaparsan olmaz hayatım.biraz sakin ol.ilaç kullanırken bile yumurtlaması olmayan var.hep olmayacak diye bişey yok eninde sonunda olacak...ozamanı yakalamak gerek ve birazda sabır tabi....kendini şartlandırma rahat ol...başka sorun yoksa olmaması diye bi durum zor yani sıkma canını...
canım sagol.ama doktorum ilk muaynede yumurtalıkların tembel dedı.sonra yumurtalıklarında kist var polikistik oversin dedi.şimdi3kez gidiyorum yumurta yok olusmamıs dedi nasıl dedı bak bu yumurta senden onceki hastanın yumurtası dedıama sende bu yok dedi.üzülme p.tesi tekrar bakcam dedi.sonraa ilaç tedavisine başlayacaz dedi.bilmiyorum nolcak ama daha1aydır doktor agidiyorum sinirlerim çok bozuldu çok üzülüdm valla.bi kadının biri karsımda hamıle 1kızı var şimdi olum olsun diyordu.iyi çok güzel bişey ama elimde olmadan çok üzüldüm hastanede agladım sinirlerim boşaldı şimdi daha iyim.destek için sagol canım.inş.p.tesi iyi bişeyler olcak iran önce tedaviye başlasam daha hiç ilaç falan kullanmadım ben bakalım hayırlsıı
üzme canım kendini inş.en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısı canım benim sıkma canına bende adet düzensizliği için kulanmıstım diana35.benimde yüzümde tüylenme oldu ama öyle çok degil.takma canım
Yok denemedim hiç hastanede bana bir bayanda dedi kendisi kullanmış oda pkoymuş kistlerim kayboldu diyordu. Aslında yapmak istiyorumda doğumkontrol hapı kullanıyorum şuan bir zararı olursa diye korkuyorum iyice bozmasın hormonlarımı:bbo:canım soğan kürünü yaptın mı hiç? benim pko görüntüm kayboldu kullandıktan sonra bi denesen..
tatlım ibrahim saraçoğlunun kendi sitesinde mi var o çay???
benim soğan suyu 7 gün bittiyor bugün....
ben de mi alsam acaba?
soğan suyum 15 gün olana kadar geçer elime sanırsam....
adetliyken de içiliyor mu bu çay?
anlıyorum canım ama daha bir aydır uğraşıyormuşsun bu kadar strese ne gerek var olacak seyi oldurmayacaksın....ya biz napalım.yumurtalık tembelliği olan arkadaşım ustelik pco da evlendi ve ilk ay hamile kaldı sıkma canını....
hırÇın denİz
canım ben Çok kullandım dİana35 bende kİlo yapmadı ama gÖbeĞİmde bİraz ŞİŞlkİk yaptı sadece.bence soĞan kÜrÜne baŞla canım bende 13gÜndÜr kullanıyorum ve Çok faydasını gÖrdÜm
önemli değil canım.soğan kürünün faydasını nasıl gördün
hırÇın denİz
canım ben Çok kullandım dİana35 bende kİlo yapmadı ama gÖbeĞİmde bİraz ŞİŞlkİk yaptı sadece.bence soĞan kÜrÜne baŞla canım bende 13gÜndÜr kullanıyorum ve Çok faydasını gÖrdÜm
ecrincim soğan kürünü nasıl kullandığını yazarmısın, mesela nekadar sürede kullanıyorsun ara vererekmi. Bugün kasık ağrılarım tavan yaptı oturduğum yere kalıyorum spor yapamadım yarıda kaldı biran önce şu kistlerden kurtulmam lazım benimakannehir
mrb kızlar ben geldim şimdi hataneden muayne oldum yumurtlama olmuyıormuş.yumurta yokmus yanı.p.tesi tekrar muaye olcam sonra tedavıye başlayacaz doktor ilaç falan yazcak bakaılım hayırlısı moralım çokk bozuk yaa sinirletim boşaldı nasıl yumurtlama olmaz yaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?