Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

soğan kürünü ne kadar kullandın canım

canım 1 ay kullandım 3 ay ara verdim. sonra kistlerim coşunca saraçoğlunun sitesinden kür sipariş ettim. gönderdikleri çaya başlamadan önce 15 gün soğan kürü kullanıp çaya başlayın dedi saraçoğlu. 15 gün soğan kürü ardından 15 gün gönderdikleri çayı yaptım. çok şükür hem hormonlar hem de usg görüntümde kaybolmuştu pko.

tatlım ibrahim saraçoğlunun kendi sitesinde mi var o çay???
benim soğan suyu 7 gün bittiyor bugün....
ben de mi alsam acaba?
soğan suyum 15 gün olana kadar geçer elime sanırsam....
adetliyken de içiliyor mu bu çay?

sagol canım opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar bende pco hastasıyım 4 yıl önce öğrendim şuan diane-35 kullanıyorum ve bana çok kilo aldırdı şimdi aynı zamanda diyete başladım pco lu olupta kilo verebilen varmı aranızda. evliyim ama şuan çocuk düşünmüyorum. bu glucophage ilacının zayıflattığını duydum doğrumu kontrole gittiğimde dr.yazarmı acaba çocuk düşünmeyipte bu ilacı kllanan varmı. ???

mrb kızlar ben geldim şimdi hataneden muayne oldum yumurtlama olmuyıormuş.yumurta yokmus yanı.p.tesi tekrar muaye olcam sonra tedavıye başlayacaz doktor ilaç falan yazcak bakaılım hayırlısı moralım çokk bozuk yaa sinirletim boşaldı nasıl yumurtlama olmaz yaa mafoldumben

sen boyle sıkıntı yaparsan olmaz hayatım.biraz sakin ol.ilaç kullanırken bile yumurtlaması olmayan var.hep olmayacak diye bişey yok eninde sonunda olacak...ozamanı yakalamak gerek ve birazda sabır tabi....kendini şartlandırma rahat ol...başka sorun yoksa olmaması diye bi durum zor yani sıkma canını...

canım sagol.ama doktorum ilk muaynede yumurtalıkların tembel dedı.sonra yumurtalıklarında kist var polikistik oversin dedi.şimdi3kez gidiyorum yumurta yok olusmamıs dedi nasıl dedı bak bu yumurta senden onceki hastanın yumurtası dedıama sende bu yok dedi.üzülme p.tesi tekrar bakcam dedi.sonraa ilaç tedavisine başlayacaz dedi.bilmiyorum nolcak ama daha1aydır doktor agidiyorum sinirlerim çok bozuldu çok üzülüdm valla.bi kadının biri karsımda hamıle 1kızı var şimdi olum olsun diyordu.iyi çok güzel bişey ama elimde olmadan çok üzüldüm hastanede agladım sinirlerim boşaldı şimdi daha iyim.destek için sagol canım.inş.p.tesi iyi bişeyler olcak iran önce tedaviye başlasam daha hiç ilaç falan kullanmadım ben bakalım hayırlsıı

anlıyorum canım ama daha bir aydır uğraşıyormuşsun bu kadar strese ne gerek var olacak seyi oldurmayacaksın....ya biz napalım.yumurtalık tembelliği olan arkadaşım ustelik pco da evlendi ve ilk ay hamile kaldı sıkma canını....

geçmiş olsun canım.ama moralini bozma.pco olmana rağman hamile kalabilmişsin.2 yıldır aynı doktoramı gidiyosun.gerçi benim doktorumda ağırdan alıyomuş gibi geliyo ama.bir kişi ile devam etmek daha iyi sanki durumun gidişhatını biliyodur en azından.ya ben anlamıyorum.benim bi arkadaşımda pcoluydu.doktor 15 tane iğne verdi ilaç falan.sonra hamile kaldı.benim doktorum pco ile ilgili tedaviye başlamadı bile.3 ay ilaçsız deniyoruz.yaş konusuna gelince bende senin gibi onu problem ediyorum.28 yaşındayım bende.ama etrafıma bakıyorum bunun bu kadarda problem edilmemesi gerektiğini görüyorum.bence sen doktorunun dediğini yap.başka doktor belkide kafanı karıştıracak.bakdın olmuyo başka doktora gidersin .sıkma canını..[/QUOTE]

teşekkür ederim. Hamile kalabilmişim evet bu yüzden sanırım doktor direk bir tedavi başlatmadı kisler için doğumkontrol hapını kullanıcam. Ben zeynep kamil hastanesine gittim canım daha önceden hep özele giderdim ama bir doktorda benim pko olduğumu söylemedi. Ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum sanırım alımam lazım pko olduğuma çok haklısın sorun etmemek lazım. Artık başka doktora gitmem sanırım tabi kendimi tutabilirsem:kedi:

Çok sağol canım peki yan etkilerini yaşadınmı kilo almak gibi bana doktor ilk ay düzensiz kanaman olabilir korkma dedi.

canım soğan kürünü yaptın mı hiç? benim pko görüntüm kayboldu kullandıktan sonra bi denesen..
Yok denemedim hiç hastanede bana bir bayanda dedi kendisi kullanmış oda pkoymuş kistlerim kayboldu diyordu. Aslında yapmak istiyorumda doğumkontrol hapı kullanıyorum şuan bir zararı olursa diye korkuyorum iyice bozmasın hormonlarımı:bbo:

evet canım içiliyor. 15 gün soğan suyu bittikten sonra başlanıyor zaten. evet internet üzerinden sipariş verdim canım. çok şükür faydasını da gördüm

destegin için sagol canım ALLAH razı olsun biraz daha iyiyim sagol

hırÇın denız

canım ben Çok kullandım dıana35 bende kılo yapmadı ama gÖbeĞımde bıraz ŞıŞlkık yaptı sadece.bence soĞan kÜrÜne baŞla canım bende 13gÜndÜr kullanıyorum ve Çok faydasını gÖrdÜm

önemli değil canım.soğan kürünün faydasını nasıl gördün

ecrincim soğan kürünü nasıl kullandığını yazarmısın, mesela nekadar sürede kullanıyorsun ara vererekmi. Bugün kasık ağrılarım tavan yaptı oturduğum yere kalıyorum spor yapamadım yarıda kaldı biran önce şu kistlerden kurtulmam lazım benimakannehir

canım ben çalıştığım için sabah erken kalkıp yapıyorum 2,5su bardagı suyu kaynatıp 1 kahverengi kabulklu soğanı 4de bölüyorum kaynayan suya atıp 5dk kaynattıktan sonra biraz ılıtıp içiyorum.ögeln yemeketen önce ve akşam yemekten önce içilmesi lazım canım.ilk zamanlarda tadı birfaz kotu gibi geliyor.ama üfleyerek iç gerekirse bi peçeteyekolanya sık kolanyayı koklaya koklaya iç canım ben 2 gün hep öyle içtim 2günden sonra tadına alıştım canım şimdi su gibi içiyorum valla.13günüm bugun canım.benımde yumurtalıklaımda kist var özellkiklede sag tarafımda çok agrım oluyordu fazla hareket edemıyordum ama şimdi çok şükür iyiiyim.bir yerde 15gün yapın diyor bi yerde 21 gün bide 3ay kullanan var canım bende karra vermedım ne kadar kullancama ama faydası çok buna inan canım kötü falan deme sakın bebiş için iç canım

canım.. sakin ol b encede.. bendede olmuyodu işte yumurtlama ondan dolayı adet düzensizliğimiz var ya . sabret insallah yumurtlama düzenin olucak. sen devam et tedavine. mutlu haberler alıcaz insallah. opuyorumnanaktan

slm kızlar dr. banada pko teşhisi koydu ama benim hiç bi şikayetim yok adetlerim gayet düzenli tüylenme sorunum yok zayıfım böyle bişey olabilirmi sadece vajinal muaynede anlaşıla bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…