Hormon testi yapılmadı usg de kistler görüldü sol da 3 tane sağda 1, doktor bana polikistik over sendromu dedi. 3 yılım doldu bebek yapma mücadelesinde, bu 3 yılda 3 düşüğüm oldu elde var sıfırmafoldumben.... Bende şuan kilo artışıda var ve ben okadar fazla yiyen bir yapıya sahip bile değilim yüzümde tüylenmede oldu 2 yıldır bunlara bakarak doktor bana 4 ay kullanmam için diana 35 verdi. Rahim dinlecekmiş birde kistler için beni bir telaş aldı pko yüzünden yaşımda 27 daha nekadar bekliyecem sanırım mecburen kullanıcam.:çok üzgünüm:
slm kızlar dr. banada pko teşhisi koydu ama benim hiç bi şikayetim yok adetlerim gayet düzenli tüylenme sorunum yok zayıfım böyle bişey olabilirmi sadece vajinal muaynede anlaşıla bilen varmı
canım.. sakin ol b encede.. bendede olmuyodu işte yumurtlama ondan dolayı adet düzensizliğimiz var ya . sabret insallah yumurtlama düzenin olucak. sen devam et tedavine. mutlu haberler alıcaz insallah. opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar bende pco hastasıyım 4 yıl önce öğrendim şuan diane-35 kullanıyorum ve bana çok kilo aldırdı şimdi aynı zamanda diyete başladım pco lu olupta kilo verebilen varmı aranızda. evliyim ama şuan çocuk düşünmüyorum. bu glucophage ilacının zayıflattığını duydum doğrumu kontrole gittiğimde dr.yazarmı acaba çocuk düşünmeyipte bu ilacı kllanan varmı. ???
kızlar ben de pukoluyum ve zayıflayamıyorum
90 kiloydum 2 ayda 5 kilo zor verdim
ilaç kullanmıyorum...
puko nedeneniyle klo vermekte zorlanan ve bunu aşabilenler bana yardım edin ve yol gösterin lütfen
canım ben çalıştığım için sabah erken kalkıp yapıyorum 2,5su bardagı suyu kaynatıp 1 kahverengi kabulklu soğanı 4de bölüyorum kaynayan suya atıp 5dk kaynattıktan sonra biraz ılıtıp içiyorum.ögeln yemeketen önce ve akşam yemekten önce içilmesi lazım canım.ilk zamanlarda tadı birfaz kotu gibi geliyor.ama üfleyerek iç gerekirse bi peçeteyekolanya sık kolanyayı koklaya koklaya iç canım ben 2 gün hep öyle içtim 2günden sonra tadına alıştım canım şimdi su gibi içiyorum valla.13günüm bugun canım.benımde yumurtalıklaımda kist var özellkiklede sag tarafımda çok agrım oluyordu fazla hareket edemıyordum ama şimdi çok şükür iyiiyim.bir yerde 15gün yapın diyor bi yerde 21 gün bide 3ay kullanan var canım bende karra vermedım ne kadar kullancama ama faydası çok buna inan canım kötü falan deme sakın bebiş için iç canım
canım ben 32 yaşındayım....pko luyum ve daha tedaviye yani klomene galiba bu ay başlayacağız..sen daha 27 yaşındasın...geç felan değil.... moralini yüksek tut hepimiz hamile kalacağız...
ecrin87 canım beni güzel birşeye benziyor bu makaledeki tıp olayıaklinialirimsmile
daha önce hiç duymadım bilmiyordum eğer böyle birşeyin gerçekten faydası varsa ozaman tıp bunu kullanmalı neden kimsenin haberi yok:sm_confused:
kızlar size moral olsun bide bir haber veriyim dedim..
dün pko lu bir arkadaşıma gitmiştim..tedavi görüyordu..nasılsa hamile kalmam deyip korunmamışlar..ve hamile..şok oldum..bende 14 fsh ile hamile kalmıştım 2 keere..bu tür şeylere hiç kafanızı takıpta moral bozmayın..sadece zamanı gelmediği için hamile değilsinizdir..herkese nasip olması dileğiyle.sevgiler
diane 35 doğum mkontrol hapı canım onun kilo vermenle alakası yok kilonun hastalığınla alakası var biz pcolular çok yavaş veriyoruz ne yazıkkimerhaba arkadaşlar bende pco hastasıyım ve diane 35 kullanıyorum spor yapmama ve düzgün beslenmeme kaçamak yapmama rağmen çok yavaş kilo veriyorum diane son kutum acaba ilacı bırakınca daha hızlı kilo verirmiyim ???
diane 35 doğum mkontrol hapı canım onun kilo vermenle alakası yok kilonun hastalığınla alakası var biz pcolular çok yavaş veriyoruz ne yazıkki((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?