Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kybele34
eğer yumurtlaman düzenli olursa ve doktorun dediği gibi kilo almazsan ve böylelikle yumurtalıklar yağlanmazsa tabiki düzelme gösterebilir. Çünkü bende de aynı vardı 1 yıl sonra 2-3 dr gittim hepside görünmüyor dedi. Ama sen yine de en güveneceğin hekimden bilgi al

kızla r mrbb.ben pkoluyum 2aydır bebiş için tedavı görüyorumm.1kutu klomene kullandımm ama yumurtam gelişmedi şimdi iğne tedaviisne başlayacaz bakalom hayırlısı

kızlar size bı sorum olacak bende pcoluyum ama hormanlarım normal hormonlarda bı sorun yok genede bende tuylenme problemı olur mu böyle bi sorun yaşayan varmı? iğneli epilasyona gidiyorum bı azalma olmadıda o yuzden soruyorum. bilgilendirirsenız sevınırım

meraba arkadaşlar.bende pkoluyum.7 yıldır bebek sahibi olamadım.bir sürü tedavi,1 aşılama başarısız.şimdi hamile olduğumu öğrendim hemde normal yolla.ama daha yeni olduğu için göremedik.haftaya p.tesi usgde bakacak doktor.sabah kan testini tekrarladım sonuç 11 de çıkacak içimde korku var ama.değerim arttımı bilmiyorum işallah artmıştır.

canım pkoda testesteron hormunu kadınlarda yüksek olduğu için tüylenme yapıyor.bendede var tüylenme.

ahhh canım benim. ne kadar mutlu oldum anlatamam. Allah seni ve meleğini nazarlardan korusun saklasın.
inşallah çok güzel haberlerini de yazacaksın. lütfen içine korku endişe düşürme. ben de dua ediyorum şu an senin ve bebek isteyen herkes için..

teşekür ederim canım.allah kabul etsin.değerim 214,2 olmuş çok şükür.darısı isteyen herkese.

bende pikoluyum 7aylık ewliyim adet düzensizliğim war bebiş istioruzz ama normal yolla olmadı tedavi görüyorum kendimi çok çaresizz hissediorum ya olmazsaa(((
Merhaba canım, ne zamandır tedavi görüyosun? Klomen mi kullanıyosun? Ben de aynı durumdayım, adet düzenleme aşamasındayız tedavide. Moralini bozma şimdiden daha çoook başındayız, deneyebileceğimiz birsürü tedavi çeşidi var. Elbet birinde olacak.

bende pikoluyum 7aylık ewliyim adet düzensizliğim war bebiş istioruzz ama normal yolla olmadı tedavi görüyorum kendimi çok çaresizz hissediorum ya olmazsaa(((
merhaba bende 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır tedavi gördüm ve klomenle hamile kaldım ama 3 haftasında düşük yaptım. benim sana diyeceğim inancını hiç yitirme olumlu düşü olumlu şeyler yaşaa. ve bebek işini kafandan sil. ben öle hamile kaldım her ay çok stres yapardım oldu mu olmadı mı die ama o ay nedense hiçç düşünmedim ve hamile kaldım . bu senin elinde unutma inan ve iste.

canım işnşallah artmıştır ve meleğin seninldir strese girme sakın umarım herşey çook güzel olur

canım daha çok yenisin.ben 7 yıllık evliyim tedavilere rağmen normal yolla geldi.ümidinizi yitirmeyin.meryam süresini okuyun ben okudum hamile kaldım o ay.bi kaç arkadaşımda aynı.
canım işnşallah artmıştır ve meleğin seninldir strese girme sakın umarım herşey çook güzel olur

arttı çok şükür canım 214,2 olmuş:)

arkadaşlar şuanda kanal d ''dokorum'' programında bu konular PCO hakkında da bilgi verilecek izleyelim :)

canım şimdi açdım çok teşekkür ederim haber verdiğin için biraz geç kaldım ama

of ya! PCO tedavisi hakkında çözüm, tedavi yolları veya alternatif tıp anlatmadılar. Pco dan bahsetmediler bile arada bir iki kelime geçti o. kilo vermem zorlaşmıştı, 6 aydır düzensiz adet oluyordum, doktora gittim sol yumurtalığımda kist olduğunu öğrendim daha simir testi sonucunu almadım, tedaviye başlamadım, hiç bilgim yok.:1no2:

proğramı başından izleyemedım ya tekrar internetten nereden izlerim kı

arkadaşlar yumurtalık kisti, pco anlamına mı geliyor, ben sizin yazdıklarınızdan öyle anladım ama yanlış mı anladım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…