slm breath ,
doktora gıttım zaten 2 sene once doktor var dedı kılonu kontrol et kılo alıp verme zayıf kalmaya calış dedı 2 sene gectı ben bu defa baska doktora gıttım bu doktor gorunmuyo dedı zaten bende ona sasırdım yanı bı var cıktı bı yok hangısı dogru anlamadım tekrar eskı doktoruma gıtcem bu yenı doktora cok guvenmedım
ılgın ıcın teşekkürler
ben soğan kürüyle saraçoğlunun sitesinden sipariş ettiğim çayı kullandım. çok şükür faydasını gördüm.
kızlar size bı sorum olacak bende pcoluyum ama hormanlarım normal hormonlarda bı sorun yok genede bende tuylenme problemı olur mu böyle bi sorun yaşayan varmı? iğneli epilasyona gidiyorum bı azalma olmadıda o yuzden soruyorum. bilgilendirirsenız sevınırım
meraba arkadaşlar.bende pkoluyum.7 yıldır bebek sahibi olamadım.bir sürü tedavi,1 aşılama başarısız.şimdi hamile olduğumu öğrendim hemde normal yolla.ama daha yeni olduğu için göremedik.haftaya p.tesi usgde bakacak doktor.sabah kan testini tekrarladım sonuç 11 de çıkacak içimde korku var ama.değerim arttımı bilmiyorum işallah artmıştır.
ahhh canım benim. ne kadar mutlu oldum anlatamam. Allah seni ve meleğini nazarlardan korusun saklasın.
inşallah çok güzel haberlerini de yazacaksın. lütfen içine korku endişe düşürme. ben de dua ediyorum şu an senin ve bebek isteyen herkes için..
Merhaba canım, ne zamandır tedavi görüyosun? Klomen mi kullanıyosun? Ben de aynı durumdayım, adet düzenleme aşamasındayız tedavide. Moralini bozma şimdiden daha çoook başındayız, deneyebileceğimiz birsürü tedavi çeşidi var. Elbet birinde olacak.bende pikoluyum 7aylık ewliyim adet düzensizliğim war bebiş istioruzz ama normal yolla olmadı tedavi görüyorum kendimi çok çaresizz hissediorum ya olmazsaa(((
merhaba bende 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır tedavi gördüm ve klomenle hamile kaldım ama 3 haftasında düşük yaptım. benim sana diyeceğim inancını hiç yitirme olumlu düşü olumlu şeyler yaşaa. ve bebek işini kafandan sil. ben öle hamile kaldım her ay çok stres yapardım oldu mu olmadı mı die ama o ay nedense hiçç düşünmedim ve hamile kaldım . bu senin elinde unutma inan ve iste.bende pikoluyum 7aylık ewliyim adet düzensizliğim war bebiş istioruzz ama normal yolla olmadı tedavi görüyorum kendimi çok çaresizz hissediorum ya olmazsaa(((
canım işnşallah artmıştır ve meleğin seninldir strese girme sakın umarım herşey çook güzel olurmeraba arkadaşlar.bende pkoluyum.7 yıldır bebek sahibi olamadım.bir sürü tedavi,1 aşılama başarısız.şimdi hamile olduğumu öğrendim hemde normal yolla.ama daha yeni olduğu için göremedik.haftaya p.tesi usgde bakacak doktor.sabah kan testini tekrarladım sonuç 11 de çıkacak içimde korku var ama.değerim arttımı bilmiyorum işallah artmıştır.
canım daha çok yenisin.ben 7 yıllık evliyim tedavilere rağmen normal yolla geldi.ümidinizi yitirmeyin.meryam süresini okuyun ben okudum hamile kaldım o ay.bi kaç arkadaşımda aynı.bende pikoluyum 7aylık ewliyim adet düzensizliğim war bebiş istioruzz ama normal yolla olmadı tedavi görüyorum kendimi çok çaresizz hissediorum ya olmazsaa(((
canım işnşallah artmıştır ve meleğin seninldir strese girme sakın umarım herşey çook güzel olur
evet cnaım yumurtalıklarda oluşan inci görünümlü küçük küçük bir çok kist :) incili kadınlarız bizzarkadaşlar yumurtalık kisti, pco anlamına mı geliyor, ben sizin yazdıklarınızdan öyle anladım ama yanlış mı anladım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?