- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
ben size nasıl kilo verdiğinizi sormak istiyorum.Smerhaba arkadaşlar
bende polikistik over hastasıyım ilaçsız adet olamıyordum ama 10 kilo verdim ilk defa ilaçsız adet oldum
benim suanki sorunumsa adetim 5 gün falan gecikti ve 5 gündür de cok az miktarda kahverengi akıntım var bunun sebebi ne olabilir endişeliyim
ben size nasıl kilo verdiğinizi sormak istiyorum.
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar...Allah dualarımızı kabul eder inşallah:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
bende polikistik over hastasıyım ilaçsız adet olamıyordum ama 10 kilo verdim ilk defa ilaçsız adet oldum
benim suanki sorunumsa adetim 5 gün falan gecikti ve 5 gündür de cok az miktarda kahverengi akıntım var bunun sebebi ne olabilir endişeliyim
bendede pko tespıt edıldı ama bn bbk fln düsünmediqim için doqum kontrl hapı kullanıorum 3 ay oluck 10qün snr kontrolum war (ilacım diane35) bnm qibi tedavi olan war mı ? bu arada pko bnde kılo dııl allaha sukur ama sivilce yapıo:S
polikistik over sendromu önemli şeker hastalığı yapabilir. Kısırlık adet bozukluğu, tüylenme ve sivilcelerde önemli kadın dogumcu kadar endokrincide önemli. Glukofajdan büyük yarar gördüm. İzmirde doktor erdal dumanı öneririm. Kendisi iyi bir doktor ve yanında kadrolu beslenme uzmanlarıda var. Gerektiği kadar diyet programına giriyorsun. Spora çok önem veriyor. Bir güzellik merkezi değil ticari davranmıyorlar gözlerinizi cicili bicili şeylerle boyamıyorlar. Çok memnunum çok iyi kilo verdim ve korudum onların desteği ile çocugum oldu.
canım bende çok araştırdım ama ilaçla falan olmuyor o kilo verme işleri.bak bende doğum kontrol hapı kullanıyordum(3 gn önce bıraktım) ve öğrenciyim.buna rağmen 1,5 ayda 4.5 kilo verdim.Bir diyetisyene görünmeni tavsiye ederim,pilates e gittim ben(haftada 3 güm) çok da yararını gördüm.Her gün 30-45 dk lık bir yürüyüşün bile çok yararını görürsünMerhaba. siteyi sık sık takip etmeme rağmen üye olmamaıştım fakat artık olmam gerektğni düşündüm . ben 16 yaşındayım. ve 2 yıldır polikstk over hastasıyım. adet düzensizliğimçok fazla 2 haftada bir adet fln görüorum. 2 yıldır düzenligittiğimbirdoktorum var. kilo vermekle ilgili bana pek biaçıklayıcı bilgi vermiyo. 2 yıl önce çok zayftım fakat 2 yıl içinde bel çevremde hastalığın etkisi olduğu için bir hayli kilo aldım 1 yıldır tartılmıyorum aşırı bir kıllanmam var allhtan sivilcem fln yok ama aşırı kilo yapıo bende yemedğim halde . bu durumdn çok rahatsızım. doktorum bana bu konuyla ilgili hiç bi bilgilendirme yapmamıştı ve doğum kontrol hapları yüzünden kilo alıyorum sadece yoplasanız 2 ay fln ilaç kullandım. durumun ciddiyetnde değldim. rejim yapıorum fakar kilo veremiorum. öğrenci olduğum için spor ve rejm yapmak o kadarda kolay olmuo . hem zayflamam yardım edicek hemde tedavimde kullanabilceğim bildiğiniz bi ilaç varmı doktorum yeni değiştiriorum 2 yıldır farklı dktorlar denemedğim içinde pişmanım . ve adet dönemlermde sancıdan bayıldığmı iğne yemek zorunda olduğum zamnlarda oluo. cvp verebilirsenz çok memnum olurum. :/
canım bende çok araştırdım ama ilaçla falan olmuyor o kilo verme işleri.bak bende doğum kontrol hapı kullanıyordum(3 gn önce bıraktım) ve öğrenciyim.buna rağmen 1,5 ayda 4.5 kilo verdim.Bir diyetisyene görünmeni tavsiye ederim,pilates e gittim ben(haftada 3 güm) çok da yararını gördüm.Her gün 30-45 dk lık bir yürüyüşün bile çok yararını görürsün
Merhaba. siteyi sık sık takip etmeme rağmen üye olmamaıştım fakat artık olmam gerektğni düşündüm . ben 16 yaşındayım. ve 2 yıldır polikstk over hastasıyım. adet düzensizliğimçok fazla 2 haftada bir adet fln görüorum. 2 yıldır düzenligittiğimbirdoktorum var. kilo vermekle ilgili bana pek biaçıklayıcı bilgi vermiyo. 2 yıl önce çok zayftım fakat 2 yıl içinde bel çevremde hastalığın etkisi olduğu için bir hayli kilo aldım 1 yıldır tartılmıyorum aşırı bir kıllanmam var allhtan sivilcem fln yok ama aşırı kilo yapıo bende yemedğim halde . bu durumdn çok rahatsızım. doktorum bana bu konuyla ilgili hiç bi bilgilendirme yapmamıştı ve doğum kontrol hapları yüzünden kilo alıyorum sadece yoplasanız 2 ay fln ilaç kullandım. durumun ciddiyetnde değldim. rejim yapıorum fakar kilo veremiorum. öğrenci olduğum için spor ve rejm yapmak o kadarda kolay olmuo . hem zayflamam yardım edicek hemde tedavimde kullanabilceğim bildiğiniz bi ilaç varmı doktorum yeni değiştiriorum 2 yıldır farklı dktorlar denemedğim içinde pişmanım . ve adet dönemlermde sancıdan bayıldığmı iğne yemek zorunda olduğum zamnlarda oluo. cvp verebilirsenz çok memnum olurum. :/
Kızlar sonuda.ben hamileyim..........:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?