meraba canım gecenlerde bende spiral kontrolı ıcın doktora gıttıgımde yumurtalıklarımda kucuk kucuk kıstler goruldu doktor polıkıstık over dedı hormon tahlıllerı yaptırdım hormon sonuclarımın hepsı normal cıktı cok sukur kendı doktorum hormonlarım duzgun oldugu ıcın ılaca dahı gerek duymadı baska doktorada gosterdım oda hormanların duzgun olması cok guzel dedı ve kıstlerımın gecmesı ıcın dıane 35 dogum kontrol hapı verdı 3 ay kullanacakmısım baska bır doktora daha sordum kadınlar kulubunde doktorlara soruyosun cevaplıyo hormon sonuçlarımı gonderdım sonuçlara göre polıkıstık over durmuyo dedı hormon tahlılı yaptır canım eger hormonların duzgun olursa kıstlerın tedavısı kolay oluyomus sonuc olarak polıkıstık over olup olmadıgımı bende anlamıs degılım hangı doktora ınacagımı sasırmıs durumdayım...arkadaşlar yumurtalık kisti, pco anlamına mı geliyor, ben sizin yazdıklarınızdan öyle anladım ama yanlış mı anladım acaba?
canım bişey olmaz bende kullandım hatta evli iken bitene kadar iç. sorun olmaz..mrb arkadaşlar bir sorum var size.yardımcı olursanız sevinirm.sadece adet düzensizliği için 5aydır diane 35kullanıyorum.hep düzenli kullandım ama bu sefer bir drajeyi unutmuşum.sonra farkettm.normalde bitmesi gerekiyordu.bu durumda ne yapmak gerekiyor.bir sorun olur mu?bu arada bekarım.bu ilacı adetimin düzene girmesi için kullanıyorum.şidmiden tşklr.
Hoşgeldin canım hanki ilaçları verdi doktor sana? Ben de pkoluyum glucophage verdi insülin direnci için bide bi ay doğumkontrol hapı kullanıcam sonra tedaviye başliicaz kan tahlilleri yaptırcam adetim başlayınca ona göre bakças duruma. Sana ne werdi? Klomen mi? Bu arada Allah kavuştursun canım ama ewliliğin daha yeni hayırlısıyla bebişin de olur inşallahmrb arkadaşlar benmde 2 senedir polikistik overim mevcut( 2 sene boyunc doğum kontrol hapı kullandım 7,5 aylık ewliyim 5 aydır bebiş istiyoruzz doktora gittim ilaç verdi 2 kutu onu kullandımadetmin 14 günleri baktı yumurtalıklarıma 2 gün önce gittim tekrar yumurtalıklarım ilaçla tedaviye cvp veremiyormuş ( sonuç alamadım yane iğneyle yumurtalıklarımı çatlatçakmış sanırım eşimde önümüzdeki hafta yurtdışına gidio 6 aylığına 6 ay sonra iğneyle tedaviye başlıcam moralim çok bozukk (((((((((((
Hoşgeldin canım hanki ilaçları verdi doktor sana? Ben de pkoluyum glucophage verdi insülin direnci için bide bi ay doğumkontrol hapı kullanıcam sonra tedaviye başliicaz kan tahlilleri yaptırcam adetim başlayınca ona göre bakças duruma. Sana ne werdi? Klomen mi? Bu arada Allah kavuştursun canım ama ewliliğin daha yeni hayırlısıyla bebişin de olur inşallah
tatlım klomen kullandım 2 ay boyunca ama yumurtalıklarım sonuç vermiyo maalesef
glucophage kullanıyorum günde 1 defa şimdiyse iğne yaptırmam gerekiyormuş daha ağır tedaviler gerekiyoo dedi dr çok moralim bozuk çok sulu göz oldum aileme söyleyemedim sadece eşim biliyo dertleşçek birilerine o kadr çok ihtiyacım war ki iyiki bu site war çok rahatlıyorumm...
bende pkoluyum bende belırtılerin hepsi vardı kıllanma adet duzensızlıgı kılo yaglanma falan 6 ay önce doktora gttım pko tanısı koydu dogum kontrol hapı verdı bıde ben bunun yanında sabah ve akşam aç karnına elma sırkesı içiyordum zayıflamak adına ama sonrdan ogrendıgıme gore elma sırkesı kıstlerı erıtıyormuş doktora gıttım kıst kalmadı dedizemuszemus ama devam etmem gerekıo haplara adet duzene gırene kadar bıde bende şey var sizdede varmı bılmıyorum ama aşırı istek var buda pkonun etkısımı
ay canım nasıl sevindim yazını okuyunca. Bende artık ilac kullanmaktan bıktım ve bırakmayı düsünüyorum. Dogal yolla hamile kalırmıyım diye düsünüyordum. Tskler gercekten umut oldun...slm kızlar. bende pko hastalığını yaşıyorum. size umut olur diye yazmak istedim. ben hamileyim. 2.5yıl sonra hemde doğal yolla. klomenler çatlama iğneleri hiç bi işe yaramadı. alternatif tıpa yöneldik içmedğim ot çöp kalmadı.artık umudum kalmamıştı uğraşmaktan sıkılmıştım eşimle karar verdik direk tüp bebek yaptıracaktık. karar verdiğimiz ay ben hamile olduğumu öğrendim 7 ay adet olmadığımı biliyorm o kadar düzensizdi yani. bu ay farklı olarak her gece kenzül arş okudum. sadece 1 aydır okuyodum. dileğimin bu kadar çabuk kabul olacağını ben bile düşünmemiştim. siz tabiki tedavilerinize devam edin. ama ne diliyosanız Allahtan dileyin. Allah hepinizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?