Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

şimdi bu program bugün oynadı hemen bulman zor ama dizi izle siteleri bazen youtube yede düşüyor bi kaç gün sonra eklebilir. bilgisayar tv kartı olsa izlerken eklerdim.

kızlar ben hamile kaldım pikolu oldugumu bilmeden ama eşşeklik ettim aldıırdıım :sinifsinif: 1 ay sonrada kabus başladı 10 kilo aldım ve naptıysam veremedim 2 hafta da bi adet olmaya başaldım sonra adet düzensizlikleri başaladı bu sefer üstüste adetler bitti. adet olamamalar başladı doktorum dogum konturol hapı verdi sagdece ne kilo ver nede başka bişi şimdi yazıları okudukça bu tedavi ne kadar yeterli diye düşün meye başladım kıllanmalarda artı senağlama

arkadaşlar yumurtalık kisti, pco anlamına mı geliyor, ben sizin yazdıklarınızdan öyle anladım ama yanlış mı anladım acaba?
meraba canım gecenlerde bende spiral kontrolı ıcın doktora gıttıgımde yumurtalıklarımda kucuk kucuk kıstler goruldu doktor polıkıstık over dedı hormon tahlıllerı yaptırdım hormon sonuclarımın hepsı normal cıktı cok sukur kendı doktorum hormonlarım duzgun oldugu ıcın ılaca dahı gerek duymadı baska doktorada gosterdım oda hormanların duzgun olması cok guzel dedı ve kıstlerımın gecmesı ıcın dıane 35 dogum kontrol hapı verdı 3 ay kullanacakmısım baska bır doktora daha sordum kadınlar kulubunde doktorlara soruyosun cevaplıyo hormon sonuçlarımı gonderdım sonuçlara göre polıkıstık over durmuyo dedı hormon tahlılı yaptır canım eger hormonların duzgun olursa kıstlerın tedavısı kolay oluyomus sonuc olarak polıkıstık over olup olmadıgımı bende anlamıs degılım hangı doktora ınacagımı sasırmıs durumdayım...

arkadaşlar kaç gündür napıyorsunuz? nerelerdesiniz? hormon testi için kan verdim, bakalım sonuçlar nasıl çıkacak? :1no2:

mrb arkadaşlar bir sorum var size.yardımcı olursanız sevinirm.sadece adet düzensizliği için 5aydır diane 35kullanıyorum.hep düzenli kullandım ama bu sefer bir drajeyi unutmuşum.sonra farkettm.normalde bitmesi gerekiyordu.bu durumda ne yapmak gerekiyor.bir sorun olur mu?bu arada bekarım.bu ilacı adetimin düzene girmesi için kullanıyorum.şidmiden tşklr.

canım bişey olmaz bende kullandım hatta evli iken bitene kadar iç. sorun olmaz..

mrb arkadaşlar benmde 2 senedir polikistik overim mevcut( 2 sene boyunc doğum kontrol hapı kullandım 7,5 aylık ewliyim 5 aydır bebiş istiyoruzz doktora gittim ilaç verdi 2 kutu onu kullandımadetmin 14 günleri baktı yumurtalıklarıma 2 gün önce gittim tekrar yumurtalıklarım ilaçla tedaviye cvp veremiyormuş( sonuç alamadım yane iğneyle yumurtalıklarımı çatlatçakmış sanırım eşimde önümüzdeki hafta yurtdışına gidio 6 aylığına 6 ay sonra iğneyle tedaviye başlıcam moralim çok bozukk(((((((((((

Hoşgeldin canım hanki ilaçları verdi doktor sana? Ben de pkoluyum glucophage verdi insülin direnci için bide bi ay doğumkontrol hapı kullanıcam sonra tedaviye başliicaz kan tahlilleri yaptırcam adetim başlayınca ona göre bakças duruma. Sana ne werdi? Klomen mi? Bu arada Allah kavuştursun canım ama ewliliğin daha yeni hayırlısıyla bebişin de olur inşallah

tatlım klomen kullandım 2 ay boyunca ama yumurtalıklarım sonuç vermiyo maalesef
glucophage kullanıyorum günde 1 defa şimdiyse iğne yaptırmam gerekiyormuş daha ağır tedaviler gerekiyoo dedi dr çok moralim bozuk çok sulu göz oldum aileme söyleyemedim sadece eşim biliyo dertleşçek birilerine o kadr çok ihtiyacım war ki iyiki bu site war çok rahatlıyorumm...

merhaba arkadaşlar

bende yaklaşık 3 yıldır pcoluyum. bekarım tüylenme sivilce belirtileriyle doktora gıttım pcolu oluduğumu öğrendım. adetlerım düzensiz değildi ama 2 aydır olmuyorm .Çok korkuyorum .glucophage vermişti doktorum ama o ilaç midemi bulandırıyo içmek istemıyorum sigara kullanıyorum yan etkisi olur mu

aynı dert bende de var bende bir ay klomen kullandım 5 adet şimdi yumurta takibi yapıyoruz.2 gunde bir gidiyorum.doktor klomenden sonra iğneye başlarız demişdi.ama dün gittiğimdede aşılama dedi.bu garanti bir sonuç olur dedi.yumurta suan 13 cm 16 olunca catlatıcak ve sonra asılama.moralim bozuk ....

ya arkadaslar bana yardimci olabilecek varmi doktor bana acik acik pko demedi ama sanirim bende o var iki tarafimda folikul kistleri var die cikmis doktor bana klomen verdi 11. gun gel dedi gidince ne yapacak bilmiyom adetin 3. gunu hormon testi yaptilar degerler soyle FSH 5.20, Prolaktin 13..37 Progesteron 1.13 Lh 5.76
Doktor bana degerlerin normal yumurtaliklarini gelistirecez dedi sizce sonuc ne olur kafam cok karisik

bende pkoluyum bende belırtılerin hepsi vardı kıllanma adet duzensızlıgı kılo yaglanma falan 6 ay önce doktora gttım pko tanısı koydu dogum kontrol hapı verdı bıde ben bunun yanında sabah ve akşam aç karnına elma sırkesı içiyordum zayıflamak adına ama sonrdan ogrendıgıme gore elma sırkesı kıstlerı erıtıyormuş doktora gıttım kıst kalmadı dedizemuszemus ama devam etmem gerekıo haplara adet duzene gırene kadar bıde bende şey var sizdede varmı bılmıyorum ama aşırı istek var buda pkonun etkısımı

arkadaslar bende pkoluyum ve hamileyim
benim ki tüp bebekle oldu üstelik sadecce 2 kez catlatma yaptırdımm sonra tüp bebeğe gectik ilk denememde tuttu bence imkanınız varsa tüp bebek yaptırın diyorum benim en fazla 2 milyar tuttu.üstelik pkoluların tüp bebek sansı çok yüksek.allah tüm isteyenlere nasip eder insallah

slm kızlar. bende pko hastalığını yaşıyorum. size umut olur diye yazmak istedim. ben hamileyim. 2.5yıl sonra hemde doğal yolla. klomenler çatlama iğneleri hiç bi işe yaramadı. alternatif tıpa yöneldik içmedğim ot çöp kalmadı.artık umudum kalmamıştı uğraşmaktan sıkılmıştım eşimle karar verdik direk tüp bebek yaptıracaktık. karar verdiğimiz ay ben hamile olduğumu öğrendim 7 ay adet olmadığımı biliyorm o kadar düzensizdi yani. bu ay farklı olarak her gece kenzül arş okudum. sadece 1 aydır okuyodum. dileğimin bu kadar çabuk kabul olacağını ben bile düşünmemiştim. siz tabiki tedavilerinize devam edin. ama ne diliyosanız Allahtan dileyin. Allah hepinizin gönlüne göre versin

mrb kızlar çok canım sıkkın ya bu ovulasyon teestini ilk kez yapıyorum 24. gunu ve pozitif gormedim daha sadece 2 gun çok silik çıktı belli belirsiz normalde 34 gunde falan adet oluyorum ve ayrıca PKO luyum bu etkiler diyolar ama ben her ay 33-34 gunde adet oluyorum adet olsamda yumurtlama olmuyor olabilirmi ((((
bu arada ilaç olarakda gilofor gunde bir tane ve lutenly adetin 15. gunu başlayıp 10 gun kullanıyorum.

merhaba kızlar beni de alın aranıza çaylak pcos lu geldi hanımmmmopuyorumnanaktan
ha bu ay ha öteki ay bebiş gelecek derken, adet dönemleri sarkmaya başladı önce, sonra 12 kilo aldım, negatif beta hcg sonuçları ve akabinde doktorcum geçen perşembe itibariyle teşhisimi koydu...:1ninca:
öncelikle, adet olabilmek için farlutal'e başlıyorum bu gece, adet olduktan sonra tam 3 ay doğum kontrol hapı kullanacam ve eş zamanlı olarak da glucophage mıdır nedir...öksüz doyuran boyutlarda bi kutusu var bööle, eczaneden gelince ödüm koptu:roflol:
hiç ama hiç moralimi bozmuyorum Allah beterinden saklasın hepimizi...O'nun izniyle hepimiz iyileşip hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuşucaz:Saruboceq:

ay canım nasıl sevindim yazını okuyunca. Bende artık ilac kullanmaktan bıktım ve bırakmayı düsünüyorum. Dogal yolla hamile kalırmıyım diye düsünüyordum. Tskler gercekten umut oldun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…