Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldımbir kaç sorum olacak belki daha önce sorlmustur ama malumunuz kaç sayfa olmus onları okuyacak kadar sabremedim ben bundan 3 yıl önce doktora gittim ve pko var ama önemsiz küçük dedi aynı zamanda gögüslerimde fbroadenom isimli kitleler vardı onlar da oldugu için ilaçta veremedi. onlaı 2 yıl önce aldırdım ama benim reglilerim düzenli sıkıtı yasamıyorum ama bazen sol tarafımda bir sızı hissediyorum doktora gidip ilaçlarla kendimi beslemek istemiyorum :1no2: ama hala içimde de bir süphe var pkolardan tamamen kurtulabiliyor muyuz ben bunu merak ediyorum. :uhm: cevaplarsanız sevinirim a.s.

sevqili qalantuselwesii,düzenli regl olman oluorsan sorun yok regl la ztn o polıkıstık kıstler kaybolmustr ama baska bı doktorda pelvık ultrosonda baktırabılırsın eger pko nun baska belırtılerı yoksa bnce hıc telaş yapma cnm

canım çok teşekkür ederim ben bu arada gecen yıl inatla bu soğan kürünü uyguladım ondan önce sıkıntım vardı 20 gün arayla yapılan soğan suyu kürü işe yaradı bende şimdi hatırlayamıyorum ne yaptıgımı bilmiyorumkismile ama yine bu forumdan almıstım

hımm bilmıorum bn 3 aylık tedavı qordum daha dun dokturuma gıttım hersey normalmıs kıstın boyu 1bucuk cm den azdı bnm kı normal olmus dedı hormonlar da ıı tedavıyı bırktık bıttı:) inş tekrar tekrarlamaz:)

sanırım ilaç tedavisi ile buna son verebilirsiniz ama doktorunuzun tavsiyelerinin dışına çıkmamakta yarar var canım

herkese merhaba bende aranıza yeni katılan, anne olmak isteyen yeni bir üyeyim..bu sevgiyi tatmak isteyenlerdenim..6 aydır korunmuyoruz..adetlerim düzensiz olduğu için geçen ay doktora gittim hormon tahlillerinde lh 20 çıktı..bugün ise lh 11 çıktı doktor pco olabilirsin dedi ama ultrasyon falan çekmedi iki ay daha bekleyelim strese girmeyin dedi.ben aynı anda hem pco için soğan kürü, lh için de hayıt tohumu kullanabilir miyim?bir zararı olur mu acaba..kullanan varsa ve cevap yazarsa çok sevinirim.herkese iyi akşamlar

slm kızlar bende pkoluyum 4 yıllık evliyim 1.5 yıldr bebek için uğraşıyorum 7 ay klomen kullandım olmadı yumişler büyümedi...eylülde 1 aşılama geçirdim menogon iğne kullandım ama tutmadı 20 mayısta tekrar tedaviye başlayacağım...dua edelim birbirimize siz neler yapıyosunuz aranızda haziran ayında aşılama yaptıracak var mı???

kızlar merhaba bende pkoluyum ve hamile oldugumu sizlerle paylaşmak istedim.belki hatırlayanlar vardır.yaklaşık bir sene doğum kontrol hapı kullandım subat ayında bıraktım doktorum kilo ver dedikçe ben kilo veremedim ben en sonunda doktorumu değiştirdim artık kiloyu düşünmeden hamile kalmaya karar vermiştim.doktorum baktı ve sen hemen hamile kalırsın dedi.ilk aydan hamile kaldım:)darısı sizlerin başına.kafanıza çok takmayın takınca hiç bişi yoluna girmio.bende acaba kalırmıyım acaba die die bir sene geçirdim daha bebiş için ugraşmadan ben zor hamile kalcam die düşünmeye başlamıştım ama Rabbim o kdr büyük ki bana bi bebiş verdi.Allah sizlere de nasip etsin inş.

hayırlı olsun canım darısı başımıza...........

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım sana.
maşallah meleğine :Saruboceq:

kizlarrrr bende bir pko'luyum

17 yasindan beri doktor doktor geziyorum, 10 senedir. evlenmeden once 6 ay dogum kontrol hapi kullandim 6 ay biraktim. bu sekilde gecti gitti. Evlenmeden 6 ay once tekrar basladim ve tam 1 sene kullandim gene 6 ay biraktim. simdi yeniden basladim.

Sizin sorunlariniz nasil?
Benim asiri tuylenmem var, sir agda yapiyorum her hafta, en fazla 1 hafta kullanabiliyorum.
Sacimin tepesi su aralar asiri derecede yaglanmis durumda. ne kadar temizlemeye calisirsam calisayim cikmiyor bir turlu. doktorum ilac degistirmisti 2 aydir onu kullaniyorum saniyorum o sebep oldu. Bu sefer degistirdik umarim duzelir. daha oncede olmustu boyle.
Kilo vermek bir iskence resmen, ancak ilac kullanirsam veriyorum.
Dogum kontrol hapi kullanmadigim donemlerde cok fazla sivilcelenme oluyor.

Bebek icin tedavi nasil oluyor, biz henuz bebek dusunmedigimiz icin o asamalari cok sormadim doktoruma. Ne kadar suruyor, tek denemede olma sansi nedir? Yas ilerledikce ne gibi zorluklar bekliyor bizi? Suan ev kredisi odedigimiz icin uzun bir sure dusunmuyoruz ama yasimin cok gecmesini de istemiyorum. Doktorlarin size su yastan sonra tedavinin yararli olmayacak diye bir sey soyledi mi? Benim doktorum sadece cok fazla bekleme dedi, birde bana tedavi uygulamadan once esimden sperm testi yaptirmasini istedi, bebek istedigimiz zaman. bende sorun var diye onda olmayacagi anlamina gelmedigi icin bana hormon yuklemeden once onun saglam olup olmadigini gormek istedi.

arkadaşlar bende 3 yıldır pkos yasıyorum.1yıl tedaviden sonra gecti(yasmin ve glocopache kullandım) 4-5 ay ara verdik ama tekrar basladı hormonlarım alt üst olmuş durumda . şimdi 9 aylık evliyim aynı problem olunca tekrar doktora gittim rahim duvarında incelme var dedi(4,6mm) korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum. progestan kullanıyorum bakalım ne olacak ..

arkadaslar merabalar..bende bgn dr gttm bozulmş bı gebelık için....yanı kımyasaldı...ılk defa vajınal ultrasona grdm 10 aylık ewlıyım...dr bey deneyımlı bir prof guvendm acıkcası ama iki kistin var dedı...ççatlamamş yumurta oldgnu söledı..polıkıstık over hastasısın dedı baska tahlıl vs yapmadan bı teshıs konulabılır mi...tüylenme fazla kılo vs hc belırtm yoktu..sdce ıkı aydr adetım gecıktı son gecıkme ztn gebelıkjten dolayıydı ama bılemıormkı ....doğum kontrol hapı werdı ıkı ay kullan gel bı bakalım dedı..ben bebek te ıstıorum ..okudgm kadaryla pko hastalarında bebek ıstemeyenler için werılıo dgm kontrol hapı..naapsam bılemıormkı deneyımlerınıze ıhtycm war:.(

tahlil yapmadan söylemesi yanlış canım

ama ilaç doğru
Kist eritmek için veriliyor bunlar

ayrıca bende de geçikme tüylenme ve kilo yok
sadece usgde gözüküyor
Bunun evreleri varmış ve benim ki çok hafifmiş
Belki senin kide öyledir

ay inşallah dedgn gbı hafıftr sevgili meslektaşım...kadın olmak gercekten ne kadr zormuş..27 yasıma kdr ot gbı gezmişim halbukı gtmek gerekıyor rutin kontrollere...once vajınusmusla mucadele ettım ardndan kımyasal gebelık şimdı bu cıktı..Allah daha buyuk dert vermesın tabıkı bunada şükür dıyoruz..sana da tez zamanda sağlık dılıorum....tesekkurler yenı paylaşımlarla görsmk uzere..:)

geçmiş olsun canım.bende pcoluyum bende belirtisi yok.tuylenme kilo vs..umarım en yakın zamanda kurtulursun doktorun kim bu arada...?

merhaba arkadaşlar.
ben 1-2 ay önce yazmıştım en son bu konuyla ilgili.
saolsun doktorum 2 yıl benle hiç ilgilenmemişti fln.
en az 15 kilo fln vermem gerekiyomuş.
ben 5 kilo verdm 1.5 ayda.
öğrenci olduğum için zorlanıyodum.
şimdide durdu.
kilo veremiyorum.
iştahımdada müthiş bi açılma oldu.
vallahi ben 16 yaşındaym daha bıktım bundan.
zaten doğru düzgün bişiy anlamıyorum.
içimdende bu konuyla ilgili hiç bişiyde yapasım gelmio.
tüylenmeler ,kilo fln artık hatsafada.
allh sizede sabır versn valla.
mafoldumben senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…