hımm bilmıorum bn 3 aylık tedavı qordum daha dun dokturuma gıttım hersey normalmıs kıstın boyu 1bucuk cm den azdı bnm kı normal olmus dedı hormonlar da ıı tedavıyı bırktık bıttı:) inş tekrar tekrarlamaz:)canım çok teşekkür ederim ben bu arada gecen yıl inatla bu soğan kürünü uyguladım ondan önce sıkıntım vardı 20 gün arayla yapılan soğan suyu kürü işe yaradı bende şimdi hatırlayamıyorum ne yaptıgımı bilmiyorumkismile ama yine bu forumdan almıstım
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldımbir kaç sorum olacak belki daha önce sorlmustur ama malumunuz kaç sayfa olmus onları okuyacak kadar sabremedim ben bundan 3 yıl önce doktora gittim ve pko var ama önemsiz küçük dedi aynı zamanda gögüslerimde fbroadenom isimli kitleler vardı onlar da oldugu için ilaçta veremedi. onlaı 2 yıl önce aldırdım ama benim reglilerim düzenli sıkıtı yasamıyorum ama bazen sol tarafımda bir sızı hissediyorum doktora gidip ilaçlarla kendimi beslemek istemiyorum :1no2: ama hala içimde de bir süphe var pkolardan tamamen kurtulabiliyor muyuz ben bunu merak ediyorum. :uhm: cevaplarsanız sevinirim a.s.
kızlar merhaba bende pkoluyum ve hamile oldugumu sizlerle paylaşmak istedim.belki hatırlayanlar vardır.yaklaşık bir sene doğum kontrol hapı kullandım subat ayında bıraktım doktorum kilo ver dedikçe ben kilo veremedim ben en sonunda doktorumu değiştirdim artık kiloyu düşünmeden hamile kalmaya karar vermiştim.doktorum baktı ve sen hemen hamile kalırsın dedi.ilk aydan hamile kaldım:)darısı sizlerin başına.kafanıza çok takmayın takınca hiç bişi yoluna girmio.bende acaba kalırmıyım acaba die die bir sene geçirdim daha bebiş için ugraşmadan ben zor hamile kalcam die düşünmeye başlamıştım ama Rabbim o kdr büyük ki bana bi bebiş verdi.Allah sizlere de nasip etsin inş.
kızlar merhaba bende pkoluyum ve hamile oldugumu sizlerle paylaşmak istedim.belki hatırlayanlar vardır.yaklaşık bir sene doğum kontrol hapı kullandım subat ayında bıraktım doktorum kilo ver dedikçe ben kilo veremedim ben en sonunda doktorumu değiştirdim artık kiloyu düşünmeden hamile kalmaya karar vermiştim.doktorum baktı ve sen hemen hamile kalırsın dedi.ilk aydan hamile kaldım:)darısı sizlerin başına.kafanıza çok takmayın takınca hiç bişi yoluna girmio.bende acaba kalırmıyım acaba die die bir sene geçirdim daha bebiş için ugraşmadan ben zor hamile kalcam die düşünmeye başlamıştım ama Rabbim o kdr büyük ki bana bi bebiş verdi.Allah sizlere de nasip etsin inş.
meraba kızlar nasılsınız size birşey soracam bebek tedavisinde igne kullandınızmı? bilgisi olan varmı ben kullandım ve ohss oluştu böyle bişey başına gelen varmı
arkadaslar merabalar..bende bgn dr gttm bozulmş bı gebelık için....yanı kımyasaldı...ılk defa vajınal ultrasona grdm 10 aylık ewlıyım...dr bey deneyımlı bir prof guvendm acıkcası ama iki kistin var dedı...ççatlamamş yumurta oldgnu söledı..polıkıstık over hastasısın dedı baska tahlıl vs yapmadan bı teshıs konulabılır mi...tüylenme fazla kılo vs hc belırtm yoktu..sdce ıkı aydr adetım gecıktı son gecıkme ztn gebelıkjten dolayıydı ama bılemıormkı ....doğum kontrol hapı werdı ıkı ay kullan gel bı bakalım dedı..ben bebek te ıstıorum ..okudgm kadaryla pko hastalarında bebek ıstemeyenler için werılıo dgm kontrol hapı..naapsam bılemıormkı deneyımlerınıze ıhtycm war:.(
ay inşallah dedgn gbı hafıftr sevgili meslektaşım...kadın olmak gercekten ne kadr zormuş..27 yasıma kdr ot gbı gezmişim halbukı gtmek gerekıyor rutin kontrollere...once vajınusmusla mucadele ettım ardndan kımyasal gebelık şimdı bu cıktı..Allah daha buyuk dert vermesın tabıkı bunada şükür dıyoruz..sana da tez zamanda sağlık dılıorum....tesekkurler yenı paylaşımlarla görsmk uzere..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?