Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hanımlar merhaba siteye yeni üye oldum,biraz acemiyim.Bende pko hastasıyım ve gebelik için tevadi görüyorum.Bende soğan kürünün faydalarını okudum ve aklıma yattı.ancak şuan ilaç tedavim devam ediyor.benim gibi olan hem ilaca devam edipte kür uygulayan varmı.şuan kistlerin atımı için 1 ay dinlenme olması için ginera doğum kontrol hapı kullanıyorum.kür konusunda kararsızım.

mehaba canım öncelikle hoşgeldin hayılı olsun. bende yeni sayılırım.ortam süperyani.bu arada bende pko luyum

ben 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve 1 oğlum var allah nasip ederse 2. bebeğimizi düşünüyoruz.dedimya pko luyum gebe kalmak haliyle zor ve beni troidlerim az çalışıyo tabi buda dahada zorlaştırıyp

şuan tedavi görüyorum klomen kullanıyorum 2 gün sonra çatlatma iğnesi yapılıcak
sende kendinde bahsetsene tanıyalım senide

aslında benimki biraz karşık be pko m için özel bir doktor arayışı içindeydim ve arkadaşım gittiği doktoru çok met etti.rande aldım gittim sorunun ne dedi pko luyum dedim hemen vajinal ultrasonla baktı evet dedi teşhis doğru peki ne tedevisi istitosun dedi bende hem bebiş hemde kistlerim tedavi edilsin istiyorum dedim olmaz dedi ikisinden birini şeç dedi ve bizde eşimle birlikte bebişte karar kıldık

4 yıllık evliyim.ilk defa bu sene düşündük bebeği.adetlerimde düzensizlik ve adet öncesi kahverengi leke var diye gittim dr.hormon testinde pko olduğu anlaşıldı.eşime sperm testi yapıldı onda sorun yok.klomen kullandım yumurtlama takibi ve ardından çatlatma iğnesi yapıldı sonuç negatif hala.şimdi 1 ay dinlenme için doğum kont.hapı verrdi ona başladım.kür yapmayı düşünüyorum ama ilaçla birlikte kullanmaya çekiniyorum.dr sorsam kızıcak onuda biliyorum.dr.lar pek hoşlanmaz bi tip şeylerden.:uhm::uhm:

haklısın canım ama ilaçla birlikte soğa kürünü kullanma derim bem vcudunda farklı etkileşim yapabilir.bende annemin zoruyla içtim soğan kürünü ve tadıı iğrenç ötesi

sadece 10 gün içebildim.aa bende çok tedirginim klomen ve çatlatma iğnesi sonuç vermezse

slm kızlar nasılsınızzzzz. yeniyim aranızda bendede pko var ne yazıkki ama benimki çoculuktan..... benim adetim çok sık oluyor ilk adet olduğum günden beri yani en fazla 10 gün temiz kalırım aranızda benim gibi adet gören varmı?
bide 4 yıllık evliyim 2 kez aşılama olduk tutmadı şimdi tüp bebek tedavisine başladık sadece bana transfer etmeleri kaldı dua edin inşlh bana tutunur:::.9

bende aynı tedrgnliği yasıorm bende incir suyunu düşündm dr de bana ginera verdi kıst atımı için ...cekınırom ıncır suyuna ters etkı yapar dıye

slm arkadaslar saraçoğlunun pco kürünü uygulayan varmı sitesinde satılan hazır kür bilgi verirseniz sevinirim bnd pcoluyum 6 yıllık evliyim ve cocuk istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…