hanımlar merhaba siteye yeni üye oldum,biraz acemiyim.Bende pko hastasıyım ve gebelik için tevadi görüyorum.Bende soğan kürünün faydalarını okudum ve aklıma yattı.ancak şuan ilaç tedavim devam ediyor.benim gibi olan hem ilaca devam edipte kür uygulayan varmı.şuan kistlerin atımı için 1 ay dinlenme olması için ginera doğum kontrol hapı kullanıyorum.kür konusunda kararsızım.
4 yıllık evliyim.ilk defa bu sene düşündük bebeği.adetlerimde düzensizlik ve adet öncesi kahverengi leke var diye gittim dr.hormon testinde pko olduğu anlaşıldı.eşime sperm testi yapıldı onda sorun yok.klomen kullandım yumurtlama takibi ve ardından çatlatma iğnesi yapıldı sonuç negatif hala.şimdi 1 ay dinlenme için doğum kont.hapı verrdi ona başladım.kür yapmayı düşünüyorum ama ilaçla birlikte kullanmaya çekiniyorum.dr sorsam kızıcak onuda biliyorum.dr.lar pek hoşlanmaz bi tip şeylerden.:uhm::uhm:
geçmiş olsun canım.bende pcoluyum bende belirtisi yok.tuylenme kilo vs..umarım en yakın zamanda kurtulursun doktorun kim bu arada...?
hanımlar merhaba siteye yeni üye oldum,biraz acemiyim.Bende pko hastasıyım ve gebelik için tevadi görüyorum.Bende soğan kürünün faydalarını okudum ve aklıma yattı.ancak şuan ilaç tedavim devam ediyor.benim gibi olan hem ilaca devam edipte kür uygulayan varmı.şuan kistlerin atımı için 1 ay dinlenme olması için ginera doğum kontrol hapı kullanıyorum.kür konusunda kararsızım.
tskkrler ....sanada tez zamanda sağlık ddılerım dr medıvada prof dr şükrü çokşeniim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?