slm arkadaslar saraçoğlunun pco kürünü uygulayan varmı sitesinde satılan hazır kür bilgi verirseniz sevinirim bnd pcoluyum 6 yıllık evliyim ve cocuk istiyorum:)
pcos teşhisi için tetkiklerde istenen hormonların isimlerini söyler misiniz?
bunu bende merek ediyorum bi fikri olan yokmu?
slm arkadaslar saraçoğlunun pco kürünü uygulayan varmı sitesinde satılan hazır kür bilgi verirseniz sevinirim bnd pcoluyum 6 yıllık evliyim ve cocuk istiyorum:)
sağol canım ben hamileyim şuanda.darısı tüm isteyenlerin başına.bende fakülteye gidiyorum.doktorum fakültede
çok guuselll cnm yaaa..Allah kucağına almayı nasıp etsin innşallah...bende cok sıtıodm aslnda 10 aylık ewlıyım ama ıstıorm ne biliim işte..yalnz dr bana kontrol hapı werdı bsede dıyemedm..sen nasıl bır surecten geçtn..?bnm durumum temmmzda bellı olacak cunku ıkı ay kullncm hapı...sonrasnda dr dııcem ıstemıorm kullanmak dıye..
sağol canım ben hamileyim şuanda.darısı tüm isteyenlerin başına.bende fakülteye gidiyorum.doktorum fakültede
çok guuselll cnm yaaa..Allah kucağına almayı nasıp etsin innşallah...bende cok sıtıodm aslnda 10 aylık ewlıyım ama ıstıorm ne biliim işte..yalnz dr bana kontrol hapı werdı bsede dıyemedm..sen nasıl bır surecten geçtn..?bnm durumum temmmzda bellı olacak cunku ıkı ay kullncm hapı...sonrasnda dr dııcem ıstemıorm kullanmak dıye..
canım biz 1 yıl kendimiz korunduk .doğum kontrol hapı almak için ve pcolarımı göstermek için gittim doktora.hormon testi yaptı ve prolaktinimin yuksek olduğunu gorduk.ve prolaktın için tedaviye başladım.prolaktınım ilaçla 3 ayda duşdu .3 ay kullanmayı bırakdım yıne yukseldı.tam sınırdaydı.ama doktorum ilaç vermedi.sonra pcom olduğu için yumurta takibine başladık.yumurtalarım gelişincede doktorum aşılama yapalım dedi.başta gerek yok demişdi ama biz bu tedavi suresince korunmadık tabi.aşılama yaptı.belkide problem yumurtlayamamamdı bilemiyorum...
bende aynı tedrgnliği yasıorm bende incir suyunu düşündm dr de bana ginera verdi kıst atımı için ...cekınırom ıncır suyuna ters etkı yapar dıye
cnm ben saraçoğlunu aradım pko için ilk önce soğan kürü öneriyolar ondan sonra incire geçin diyolar ama ben soğanı yapamadım.ilk öğünde tuttum kendimi ama 2.öğünde içtiğimi kusmak zorunda kaldım.aradım anlattım olanları numaramı aldılar dr.a sorup bilgi verceklermiş bakalım haber bekliyorum 1 haftaya döbebilirlermiş.
anlamadım nasıl aradınız arayıp soruyosunuz onlar mı tavsiye ediyolar?
ben pko için olan kürü hakkında bilgi almak istedim ama sitedki tel. noları
hep meşguldu siz nereyi aradınız?kürü almaya çalıştım ama bankada sorun çıktı alamadım bide aradığınız zaman diret pkos kürünü tavsiye etmiyolarmı önce soğan falanmı kullandırtıyolar?öyleyse bende arıyım konuşıyım:uhm:
canım evet biliyorsun ben de pko kürünü aldım.
bana kürü nasıl kullanacağımı anlatan bir kağıt göndermişlerdi. orada da önce 15 gün soğan kürü yapın. arkasından küre başlayın yazıyordu.
anlamadım nasıl aradınız arayıp soruyosunuz onlar mı tavsiye ediyolar?
ben pko için olan kürü hakkında bilgi almak istedim ama sitedki tel. noları
hep meşguldu siz nereyi aradınız?kürü almaya çalıştım ama bankada sorun çıktı alamadım bide aradığınız zaman diret pkos kürünü tavsiye etmiyolarmı önce soğan falanmı kullandırtıyolar?öyleyse bende arıyım konuşıyım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?