Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende bugün doktora gittim ve polistik over oldğumu öğrendim. 6 yıl önce olmuştu ve uzun bir ilaç tedavisiyle kurtulmuştum. ama yine tekrarladı. 4cm miş.ve gynelle isimli ilaca başlayacağım.
birde aktardan bunun için karışık bitki çayı aldım. civanperçemli içinde 10 çeşit ot varmış. bakalım inşallah faydası olur.

bunu bende merek ediyorum bi fikri olan yokmu?

slm arkadaslar saraçoğlunun pco kürünü uygulayan varmı sitesinde satılan hazır kür bilgi verirseniz sevinirim bnd pcoluyum 6 yıllık evliyim ve cocuk istiyorum:)

ben kullandım kızlar.. 15 gün soğan suyu ardından saraçoğlunun gönderdiği kürü kullandım. sonra bana 2. bir kür daha göndermişti. içmeye başlamadan doktora gittim. hiçbir belirtisi yoktu. yaklaşık 6 aydır bu şekilde. maşallah..
2. gönderdiği çay dolabımda duruyor. tek duam bir daha onu kullanmak zorunda kalmadan sağ salim meleğimi kucağıma alabilirim :Saruboceq:
bende tamamen işe yaradı yani kızlar.. umarım sizler de benim gibi faydasını görebilirsiniz..

bende aynı tedrgnliği yasıorm bende incir suyunu düşündm dr de bana ginera verdi kıst atımı için ...cekınırom ıncır suyuna ters etkı yapar dıye

cnm ben saraçoğlunu aradım pko için ilk önce soğan kürü öneriyolar ondan sonra incire geçin diyolar ama ben soğanı yapamadım.ilk öğünde tuttum kendimi ama 2.öğünde içtiğimi kusmak zorunda kaldım.aradım anlattım olanları numaramı aldılar dr.a sorup bilgi verceklermiş bakalım haber bekliyorum 1 haftaya döbebilirlermiş.

inşallah en kısa sürede meleğini alırsın kucağına.bende aradım saraçoğlunu 15 gün sonraya aramam için randevu verdiler sende kendisiylemi konustun?

kızlar benım ultrason ve hormon sonuçlarım iyi çıkdı 2 senedir kullanıyordum dıana 35 i doktor bırakdırdı bakalım nasıl olacak agdetlerim 18 de olmam lazım mesela çok mutluyum

anlamadım nasıl aradınız arayıp soruyosunuz onlar mı tavsiye ediyolar?
ben pko için olan kürü hakkında bilgi almak istedim ama sitedki tel. noları
hep meşguldu siz nereyi aradınız?kürü almaya çalıştım ama bankada sorun çıktı alamadım bide aradığınız zaman diret pkos kürünü tavsiye etmiyolarmı önce soğan falanmı kullandırtıyolar?öyleyse bende arıyım konuşıyım:uhm:

canım evet biliyorsun ben de pko kürünü aldım.
bana kürü nasıl kullanacağımı anlatan bir kağıt göndermişlerdi. orada da önce 15 gün soğan kürü yapın. arkasından küre başlayın yazıyordu.

evet canım biliyorum ya ben siparişi verdim parayı yatırdım bankaya hesapta sorun çıktı
alamadım şimdi bankaylada uğraşcak halim yok 1 ay sonra anca alabilirim sabırsızlanıyodum kullanmak için ama kısmet bakalım

Merhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve 2 seneden beri evliyim 1 sene dogum kontrol hapi kullandim (Diana35 ) adetim normaldi vaktinde geliyodu ama cok kan kaybediyodum evlenmeden oncede her ay adet olurdum bazen 2 ayda bir ama dogum kontrol hapini biraktim hic adet olmamaya basladim 2 defa haplar sayesinde oldum ve 1 ay once ogrendimki bende pkoluyum korkuyorum hic cocuk sahibi olamicam diye kisirlikla bir ilgisi yok degilmi yani tedaviyle hamile kalabilirim degilmi??yurtdisinda kaliyorum ama buradaki doktorlar dogru duzgun bisey bilmiyolar hep gec tarihler veriyolar cok korkuyorum lutfen beni bilgilendirin..
Kilom 52 sismanda degilim.
cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar...

Son düzenleme:
merhaba.bende malesef pkoluyum..4 ay önce ögrendim pko oldugumu.14 aylik evliyim 10 aydir bebek istiyoruz ve olmuyo...sogan kürünü yapicam bu ay..esimede keciboynuzu kürünü yapiyorum..ins faydasini görürüz..bide pko olup sogan kürünü uygulayan ve hamile kalan varmi gecmisi okuyamadim bi bilgi verirseniz sevinirim..

mrb.ben de bir pkoluyum.diane 35 içiyorum ama normal adet düzensizliği yerine (yani gecikme vs) benimki hiç durmuyor bir yavaşlıyor bir hızlanıyor. doktor bekle dedi.ama 3 hafta oluyor nerdeyse bu adet daha bitmedi.aranızda böyle olanlar var mı.varsa doktor önerileri ne oldu.okuduğum kadarıyla kanamanın devam etmesi progesteron yetmezliğine bağlı ama doktorum bu konuda birşey demedi.

evet sitesindeki iletişim bölümündeki numaralardan ulaşabildim.sabah saatlerinde ararsan daha rahat düşürebilirsin.hatta kendi numaramı bile bıraktım.dönmüşler ama aradıklarında telli duymadığımdan görüşemedik.

merhaba :) ben de bugün doktora gittim şikayetlerimi söyledim o da muayene ettikten sonra polikistik over olabileceğimi söyledi kan tahlili istedi tedavisi varmış hastalığın. Ama kan tahlilini hastalığımın 3. günü yaptırcakmışım ben 2.5 aydan beri hasta olmuyorum daha ne kadar beklicem olmayıCADIARZU:Saruboceq:

merhaba
ibrahim saraçoğlunun şu sitesinde sattığı kürü alıp kullanan var mı nasıl faydası oluyor mu?
ama ben soğan suyunu içemiyorum yani 1 ay işkenceydi içtim de bi faydası olmadı

bu topikte kimse yokmuuuuu???
neden kimse cevap yazmiyo?
o kadar cok pko lu bayan var ama burda kimse yok anlamadim ben....
Allah hepimize sifa versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…