bu topikte kimse yokmuuuuu???
neden kimse cevap yazmiyo?
o kadar cok pko lu bayan var ama burda kimse yok anlamadim ben....
Allah hepimize sifa versin insallah
merhaba şilan, alt başlıklarda vardı öle bi konu; ismiyle,adresiyle tüm jinekologlarımızı burdan bildirelim diye. bi oraya baksana.bu arada bi evlaadın olduğu için şanslısın.ben daha yolun başındayım umarım bende çocuk sahibi olucam :)ben çokk tecrübeil bir PCO'luyum...36 yaşındayım ve ilk adetimden beri adet olmakda her zaman sorun yaşadım.bazen dr. kontrolünde ilaç vs.. bazen artık kendi kendimin dr'u oldum.
bebek istedim olmadı..Tüpbebek ile kızım oldu.Çok şükür 5 yaşında bir kızım var.Ama halenn PCO'dan muzdaribim.Bu konuda çok iyi bir dr. arıyorum.İstanbul'da olmalı tabii.
Artık bıktım yine 3 ay oldu adet olmadım.Kilo sorunum artık çok fazlaa başedemiyorummHer yanım şiş sanki.Helede el ve ayalarımı ateşe basıyorum sanki.Bunaldım artık.
Soğanı da 2 ay denedim.Bir kez adet oldum birdefasında olmadım. her yolu da ama kesin çözüm olmadı maalesef.Belki de uzun süreli yapmadım ondandır.
Dr. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar, ben de pcos'lu yeni üyelerdenim1 senelik evliyim ve yaklaşık 9 aydır çocuk düşünmediğimiz için yasmin kullandım. çocuk yapmaya karar verdikten sonra özel bi polikliniğe dr. a gittim herşeyin yolunda olup olmadığını öğrenmek için. daha önce de gidiyordum ama herşey gayet normal denilmişti.fakat en son gittiğimde dr.bey pco görüyorum dedi. ilk defa o zaman tanıştım kendisiyle ve dr. bey başka hiçbişey söylemedi. idrar tahlili istedi ve 2 tane ilaç verdi folik asit ve duphaston. adet olunca ya da bittikten sonra dedi tam hatırlayamıyorum gel dedi ne hormon testi ne başka bişi hepsi buydu. bende moralim bozulduğu ve dr.un yeterince ilgilenmediğini düşünerek gitmedim.3 aydır korunmuyorum ve beklemedeyim. yaklaşık 3-4 gün sonra adet olmam lazım şimdi bekliyorum. bu ay da olmazsa önümüzdeki aydan itibaren iyi bi dr. bulup ona gitmek istiyorum. Allah'ım yardım etsin bize.
Kızlar pkoluyum .pko İÇİnn ozel bİr tedavİ gÖrmedİm.İkİ yumurtamda pkolu.doktorum gebe kalmak İstedİĞİmde pko cok onemlİ bİŞey deĞİl sadece yumurtlamada sorun yasarsın, yada kalİtesİz yumurta olur demİŞdİ.yumurtalamayıda saĞlamak İÇİn tedavİ yontemlerİ var.mesela klomen ben kullandım.sonrada aŞılama yaptırdım .Şİmdİde hamİleyİm.benİm pko dıŞında prolaktİn sorunmda vardı.zaman kaybetmemek İÇİn yaoıldı aŞılama..çok sukur kİ tuttu darısı dİĞer İsteyenlerİn baŞına
Kızlar pkoluyum .pko İÇİnn ozel bİr tedavİ gÖrmedİm.İkİ yumurtamda pkolu.doktorum gebe kalmak İstedİĞİmde pko cok onemlİ bİŞey deĞİl sadece yumurtlamada sorun yasarsın, yada kalİtesİz yumurta olur demİŞdİ.yumurtalamayıda saĞlamak İÇİn tedavİ yontemlerİ var.mesela klomen ben kullandım.sonrada aŞılama yaptırdım .Şİmdİde hamİleyİm.benİm pko dıŞında prolaktİn sorunmda vardı.zaman kaybetmemek İÇİn yaoıldı aŞılama..çok sukur kİ tuttu darısı dİĞer İsteyenlerİn baŞına
tebrik ederim, gözün aydın . darısı başımıza peki bu süreç ne kadar sürdü? stres yaptın mı? ben henüz tedaviye başlamadım umarım uygun bi dr bulabilirim.
gözün aydın canım allah size bagışlasın peki nekaddarlık evlisin ve nekaddar tedavi sonrası gebe kaldın kib sevgiler:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?