arkadaşlar ben sogan kürü uyguladım bitti.pko hastası oldugum için adet günüm belirsizdi herfhangi birgün başladım.sormak istedigim incir kürünede başlıcamda sadece incirmi olucak oksa içine havuçmu konuluyor.yani pko hastaları incir kürünü nasıl yapıyor lütfen bilen varsa cevap yazsın.ve nezaman başlıcam incir kürüne yardımcı olun arkadaşlar
yanlış hatırlamıyorsam saraçoğlunun kendi sitesinde tarifi vardı. bu kürü de uyguladıktan sonra sonuçlarını bizimle de paylaş lütfen boshayallersmile
hımm, ben incir kürü tarifi arıyorsun zannettim. evet sitede bunu yapan, yapacak olan arkadaşlar vardı bende okumuştum ama hatırlamıyorum şimdi. benim adetim gecikti henüz hiçbişey kullanmadım yarın test yapmayı düşünüyorum. bakalım noolucak
slm arkadaşlar.bende de pko var.ayrıca birde prolatin yüksekliği.daha öncede buraya bi kaçkez yazmıştım.çocuk istiyoruz ama olmuyo.aranızda pkolu olup hemde prolaktini yüksek olan arkadaşlardan doğum kontrol hapı kullanan var mı?
hem pkoluyum hemde prolaktınım yuksekdi.prolaktınımın yuksek olduğunu bilmiyodum.doğum kontrol hapı için gittim doktora ozaman öğrendim prolaktinimi.sadece 1-2 ay kullandım doğum kontrol hapını.prolaktın engel diye gebe kalmaya bıraktım kullanmayı yani..
canım okudum hamileymişsin şimdi sanırım öncelikle allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ben pkoyu doğum kontrol hapı eritiyo diye duydum kullanmaya karar verdim.sonra düşününce prolaktin zaten çocuk olmasını engelliyo bide hap yutarsam çocuk olmasını temelli engeller diye korktum.doktora gidiyordum ama memnun kalmadığım için bıraktım onu.eşimde yok şimdi yeni bi doktora gidene kadar ne yapsam karar veremedim....
Anladım canım.doktormu vermişdi doğum kontrol hapını sana.dediğin gibi prolaktın zaten engelliyo.bi daha hap kullanmana gerek yok diye dusunuyorum.ama doktorun verdiyse ilacı pkoların için yani.bir sure daha kullan istersen...benim doktorum pkolarımı onemsememişdi.prolaktın için tedavi oldum ben...
slm arkadaşlar.bende de pko var.ayrıca birde prolatin yüksekliği.daha öncede buraya bi kaçkez yazmıştım.çocuk istiyoruz ama olmuyo.aranızda pkolu olup hemde prolaktini yüksek olan arkadaşlardan doğum kontrol hapı kullanan var mı?
canım bendede pko ve prolşktin yüğksekligi var.prolaktinyüksekligi için doktor bi ilaç vermişti onunla düşmüştü sonra ilacı bırak dedi tekrar çıkabiliyor yani prolaktin seviyesi belli olmuyor.bide çocuk istiyorsan neden dogum kontrol ilacı içiyosun?o seni gebeliktyen korur dogru degil yani.ben doktora gittigimde bana 1 yıl bekleyin olmassa tedaviye başlarız dediler ben 6 aylık evliyim.ve sadece gluphone ilacını kullanıyorum.sogan kürü uygluladım.şimdi incir kürü uygulacamda nezaqman başlanır onu bilmiyorum.çünkü ben pko oldugum için adetlerim düzensiz.sana tvsiyem çcuk istiyorsan dogum kontrol ilacı kullanma.vede iyi bi doktora git bence
canım o biraz ilgisiz ve bilgi vermeyen biriydi.ben ona sordum kullanıymı diye oda kullanabilirsin dedi.bende ama prolaktinde yüksek olunca yumurtlamayı tamamen durdurmaz dimi dedim oda kadere dedi....öyle yani....
hiç yutmadım daha ne yapsam bilemedim anlıycan...
bence kullanma.kendine iyi bir doktor bul oncelikle.eşinde okmuş zaten aldığın kutuyu kullan yada sadece...bakalım faydası olacakmı pko için.eğer olmazsa zaten yumurtlamanı sağlayıcı ilaçlar var.hiç kullanmazsın doğum kontrol hapını yan.i
inşallah hayırlı haberler alırsın canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?