Arkadaşlar merhaba bende pco ilaç tedavısıne basladık diane 35 kullanıyorum ılk kutu bıttı şimdi size sormak istediğim bir sey var ben ılk kutuya baslarken adetım 3 gunu basladım ılk kutu bıttı sımdı bır hafta sonra mı baslayacam yoksa gene adetımın 3 gunu mu lutfen sorumu cevaplayın yardım edın:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yedi gün ara verip yeniden ilacı almaya başlıyorsun geçmiş olsun.
selam ben yeni katıldım buraya ve bende pcoluym 14dümden beri ve çok şiddetle bebek istiyorum bana doktor tavsiye edecek olan varmı 1 senelik evliyim hiç korunmadım ama olmuyor doktora çok gittim ama hepsi çocuk erken diyor ama ben istitorum erkenimi var bu işin... lütfen yardım
Ya bazıları hiç önemsemiyo, benim doktorum da önemsemedi pek, belirtilerini gösterirse tedavi veririz dedi, ama burada okuduklarımdan dolayı da tedirgin oluyorum açıkçası.
bu doktorumu bulana kadar 3 doktor değiştirdim. hiç biri önemsemedi hep para tuzağıydı şimdiki doktora verdiğim paralara hiç üzülmüyorum çünkü karşılığını alıyorum
lotus 83 , peki bu önemsemeyen doktorlar, pko'nun belirtileri olduğu halde mi önemsemedi ? yani saç dökülmesi, adet düzensizliği, kilo alımında hızlanma vs. olduğu halde mi önemsemedi? bende sadece arada bir düzensizlik oluyo, açıkçası bu yüzden ben de önemsemiyorum henüz çocuk da düşünmediğim için. kafam karıştı.Çocuk isteyene kadar öğrenemicem o zaman ben.Çünkü pko'su olduğu halde çok rahat hamile kalanlar da var. guclubacismile
canım bana pkolu olduğumu bile söylemediler adet düzensizliğim yoktu ama saç dökülmem tüylenme ve hızlı kilo alımı vardı hiç uyarmadılar bir sürü kan testi rahim filmi falan uğraştım durdum senın anlayacağın bence önemse derim limonagacı şuan çocuk düşünmesende ileride düşüneceksin ve umarım sen bizler gibi uğraşmazsın
bende pko hastasıyım 4 ay klomen kullandım 4.ay aşılama yaptırdık olmadı sol kanalda biraz tıkanıklık ve fazla kıvrımlı dedi ve laposkopi oldum 1 ay daha klomen kullandım ama yine olmadı bu ay iğneye başladık gonal-f 112 dozda 8 gün kullandım ve 7 yumurtam oldu şimdi bekliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?