o kadar uğrasınızdan sonra RABBİM insallah hayırlı bır evlat verır ::)) sizin adınıza cok cok sevındım ben bekarım ama sımdıden korkularım basladı ya cocugum olmazsa dıye sızın sayenızde yüzüm güldü ve şunu bastırarak söylüyorum cocugunuz ınsalah sag salım dogar ve ne kadar sanslı oldugunu anlar onu sabırsızlıkla bekleyen bır annesı var :)
Bu pko çok berabat bir hastalık daha önce gittiğim doktorlarım önemsemedi bende güvenerek ihmal ettim şuan çok ilerlemiş ve ben berbat bir durumdayım. Daha önceden kendiliğimden hamile kalmıştım, şuan bu benim için imkansız artık. Yumurtalıklarım berbat durumda sakın ihmal etmeyin sakın.senağlama
Canım benim doktorum da çok önemsemedi ve aynen senin gibi ben de ihmal ediyorum. Sen ilerlediğini kendin de görebiliyor musun geçmişe bakınca ? Yani doktorum ihmal etti dediğin zamandan beri ne kadar zxaman geçti ve adetlerin düzensizlikleri mi arttı ? Acaba pkom ilerliyor mu dedirtecek birşey yaşadın mı kendi kendinde gözlemlediğin ?
İki aydır adet göremiyorum şiddetli kasık ve karın ağrıları çekiyorum doktora gittim yumurtam yok ve adet olamıyorum ayrıca önceden sol yumurtalığım sorunluyken şimdi sağda pkolu ve rahmimde kalınlaşma olmadığını söyledi doktorum. Adet olamadığım için farlutal diye bir ilaç verdi. Ve ben dayanlımaz ağrılar çekiyorum ayrıca saçlarım çok dökülüyor kilo alıyorum vücudumdaki kıllar coşmuş vaziyette. çocuk istediğim için ilaç kullanamıyorum. Şuan ne yapıcağımı şaşırdım tedavi olucam çocuk için bakalım ne olacak . Kendimi şanssız ve mutsuz hissediyorum, menepozamı giriyorum diye korkuyorum. Henüz hormon tahlillerim yapılamadı adet olmam gerekiyor ve beni neler bekliyor hiç bir fikrim yok mafoldumbenmafoldumben
allahım bizi bu hastalıktan kurtarsın gerçekten çok zor..insan kadınlığını yaşayamıyor niyemi
saç dökülüyor saçın zevkini süremiyosun
tüylenme oluyor erkek gibi
adet olamıyosun kadın gib,i
erkeksi kilo alıyosun
doğurganlık olmuyor yüzde 90
yani kısacası gerçekten kadınlığını yaşayamıysun
slm arkadaşlar bende pko luyum dr muayenesine gittiğimde sadece alttan muayene etti ama test falan yapmadı okuduğumda bazı arkadaşlara testler yapılmış olduğunu gördüm bana neden yapmadı acaba ve benm kistim yok özellikle sordum ama yok dedi adetin 2.günü de baktı adetliyken görünürse die ama yine yok dedi
şimdi benm sormak istediğim pko da kist olması şat mı ve test yapılmadan da bu hastalık teşhis edilebilir mi?cehaletimi bağışlayın ama anlamadım merak ediyorum
ayrıca başka bir dr ile görüştüm pkolularda her siklusta çatlama olmaz yılda belki 1 ay belki 5 ay belki de 7 ay çatlarsın bu belli olmaz dedi ben yumurtlama takibi yaptırdım gün aşırı gittim baktı doktorum ve gayet iyi büyümüşler dedi progesteron testinde de 21.gün yaptırdım 24.9 çıktı o da ii dedi ve çatlama olmuş dedi ben şimdi o '' bazı aylarda çatlar '' dediği aylara mı denk geldim yumurtlama takibinde????????????
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilekıslaaar yapmayın ya bende pkoluydum ve çocuğumun olmayacagını söledi oktor 9 ay sonra hamile kaldım şimdi 45 günlük bir oğlum var.. her işin başı moral....moralinizi yüksek tutun....
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilekıslaaar yapmayın ya bende pkoluydum ve çocuğumun olmayacagını söledi oktor 9 ay sonra hamile kaldım şimdi 45 günlük bir oğlum var.. her işin başı moral....moralinizi yüksek tutun....
selam,
gluphage kullandım 2 ay ..fakat regl olaamadım .. bugun doktora gıtıtm glifor verdı tekrar ıcmeye baslayacagım< reglın 2. gunu gel dedı dr. tetkıkler yapacakmıs bakalım tedırgın bırsekılde beklıyorum ...
Kızlar, benim gibi GLİFOR kullanıpta midesi bulanan varmı? Ve geçicekmi bu yan etki bir kaç güne???
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
valla ben 4 gündür kullanıyorum, öğlenleri de folik asit ve bebe aspirini...
GLİFOR sabah + akşam yemek arası...
4 günde nerdeyse 1,5 kilo verdim çünkü YİYEMİYORUM...
umarım bir kaç güne geçer çünkü hayatımda mide bulantısı ne bilmezdim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?