biricik ,
bu arada aynı anda aynı sorunu yasayan bırını buldugum ıcın sevınıyorum aslında. ınsan moral buluyor
değilmi doa82?......
Ben 4 ay öncesine kadar pko nedir bilmezdim, meğer ne kadar çok kadında varmış...ne biliyim, çevremdekiler patır patır doğuruyor, insanın böyle birşey aklına bile gelmiyor tabi onları görünce...
Doktorum yemek arası iç dedi.. Ayrıca benim eşimde eczacı, oda öyle diyor...
çok bulantı yaparsa bırak diyor eşim ama vazgeçmek istemiyorum...
şimdi yavaş yavaş 5 kilo vermem gerek, zaten daha fazlasına gerek yok bende. Boyum: 162 cm kilom: 61 şu an....
Doktorum mutlaka kilo vermem gerektiğini, özellikle son 1 yılda oluşan karın bölgemdeki yağlarımı eritmemi söyledi?
Sizlere böyle bir şey dendimi??? Kızlar???
yazdıklarını okurken beni anlatıyormuşsun gibi okudum evet çok dogru kilo vermek lazım ama ben veremedim ne yapdıysam şimdi 67 kg boyumsa 165cm bunu korumaya çalışıyorum aratık 56hg başlamışdım
@ALARA...
hiç bozmayalım boralimizi okey mi? verelim şu kiloları da, pozitif bakalım olaya...
ben dün bu forum da okuduklarımdan dolayı bitin gece uyuyamadım, yok tüp bebişler, iğneler, düşükler....Hepimize yardımcı olsun inşallah ALLAH!!!
Eskisi gibi düşünelim, kilomu verdim, adetimi düzenledim, sağlıklı kadınım, neden doğurmıyım die moral edelim kendi kendimize....Anladığım kadarıyla, pes eden kadınlar, tedaviyi bırakanlar, hep sonunda hamile kalıyor...
HAYDİ KIZLAR, DOĞUMA)) YENİ KAMPANYA BAŞLATTIM BUGÜN :CüvCüv:
biricikkk kampanyanı gonulden desteklıyorummmmm opuyorumnanaktan suan kendımı cok ıyı hıssedıyorum. doktordan geldıgımden berı uzerımde bı gergınlık vardı ınankı suan gectı.. ok bende yemek arasında ıcıcem !
birsey sormak ıstıyorum.. malum suan ramazan ayı oruc tutuyorum fakat esım agır gelebılır dıye endıselenıyor.. acaba hem glifor hem oruc bunyeyı zorlaarmı sence ?
slm limon ağacı bu civanperçemini ne için ve hangi dozda ne şekilde içeceğimizi yazar mısın bende de kilo yok ama adet düzensizliği var
mrb arkadaşlar bugün benim hayatımın en güzel günü hem ilk evlilik yıl dönümüm hem de anne olacağımı öğrendiğim gün çok mutluyum tedaviye gerek kalmadan hamile kaldım umarım ALLAH hepinize nasip eder dualarım sizinle
Kızlar tekrar merhaba....
Acaba aranızda gliforla zayıflayan varmı? Ve ne kadar zayıfladınız?
Sizin de benim gibi bel ve karın bölgeniz kalınlaştımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?