Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

biricik ,
bu arada aynı anda aynı sorunu yasayan bırını buldugum ıcın sevınıyorum aslında. ınsan moral buluyor

Değilmi doa82? ......

ben 4 ay öncesine kadar PKO nedir bilmezdim, meğer ne kadar çok kadında varmış...ne biliyim, çevremdekiler patır patır doğuruyor, insanın böyle birşey aklına bile gelmiyor tabi onları görünce...

Doktorum yemek arası iç dedi.. ayrıca benim eşimde eczacı, oda öyle diyor...
Çok bulantı yaparsa bırak diyor eşim ama vazgeçmek istemiyorum...
şimdi yavaş yavaş 5 kilo vermem gerek, zaten daha fazlasına gerek yok bende. Boyum: 162 cm Kilom: 61 şu an....
Doktorum mutlaka kilo vermem gerektiğini, özellikle son 1 yılda oluşan karın bölgemdeki yağlarımı eritmemi söyledi?

Sizlere böyle bir şey dendimi??? kızlar???

yazdıklarını okurken beni anlatıyormuşsun gibi okudum evet çok dogru kilo vermek lazım ama ben veremedim ne yapdıysam şimdi 67 kg boyumsa 165cm bunu korumaya çalışıyorum aratık 56hg başlamışdım

yazdıklarını okurken beni anlatıyormuşsun gibi okudum evet çok dogru kilo vermek lazım ama ben veremedim ne yapdıysam şimdi 67 kg boyumsa 165cm bunu korumaya çalışıyorum aratık 56hg başlamışdım

@ALARA...

hiç bozmayalım boralimizi okey mi? verelim şu kiloları da, pozitif bakalım olaya...
ben dün bu forum da okuduklarımdan dolayı bitin gece uyuyamadım, yok tüp bebişler, iğneler, düşükler....Hepimize yardımcı olsun inşallah ALLAH!!!
Eskisi gibi düşünelim, kilomu verdim, adetimi düzenledim, sağlıklı kadınım, neden doğurmıyım die moral edelim kendi kendimize....Anladığım kadarıyla, pes eden kadınlar, tedaviyi bırakanlar, hep sonunda hamile kalıyor...

HAYDİ KIZLAR, DOĞUMA )) YENİ KAMPANYA BAŞLATTIM BUGÜN :CüvCüv:

biricikkk kampanyanı gonulden desteklıyorummmmm opuyorumnanaktan suan kendımı cok ıyı hıssedıyorum. doktordan geldıgımden berı uzerımde bı gergınlık vardı ınankı suan gectı.. ok bende yemek arasında ıcıcem !
birsey sormak ıstıyorum.. malum suan ramazan ayı oruc tutuyorum fakat esım agır gelebılır dıye endıselenıyor.. acaba hem glifor hem oruc bunyeyı zorlaarmı sence ?

DELİSSİİİNNN!!!! Bence hiç oruç tutma, eşin haklı....
Sağlık sorunu olan insanlara böyle bir tolere var, sana anlatmama gerek yok herhalde??? Hem ilaç ağır gelebilir, hemde metopolizmayı en az 2 ay bozmuş olursun, kilo bizim düşanımız, unutma!!! Lütfen, tutma...Önümüzde daha çookkk uzun yıllar var, oruc borcumuzu yerine getirmek için, değilmi? Önce sağlık!!!

Umarım, çok sert olmadı ama, aynı sorunu olan insanlar için sanki kendimmiş gibi üzülüyorum...ondan.....

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

gluofor bende mıyde bulantısı yapmamastı aksine ishal yapmıştı dr dozajı yavaş yavaş artırmamı solemıstı ılk hafta 1 ,2.hafta 2 ,3 hafta 3 cıkardım dıyet ve sporla 12 kg verdım ,gıden yağdı ve sonrasında hamıle kaldım sımdı 7. ayıma gırdim. pes etmeyın arkadaslar ben kac yıl cektım ama dıyet ve spor sart ılacla bırlıkte mubaeak rmazanda işiniz rast gitsin...

merhaba bayanlar bende glifor kullanıyorum ortalama beş ay oldu başlayalı . ilk günler sabah akşam alıyordum dehşet bulantım oluyordu durumu doktoruma söyleyince bire indir dedi .ozamandan beridir. bulantım yok . boyum 1 56 kışaylarında nerdeyse 68 kiloya kadar cıkmıştım ama şuan 60 kiloyum ve bu glifor sayesinde olduğunu düşünüyorum . özel bir diyet uygulamadan verdim hala var fazlam ama inş onuda verceğim. hepimizin yardımcısı olsun mevla... herkese güzel sağlıklı günler diliyorum .

slm kızlar pco lu olup da tedavisiz hamile kalan var mı? 1senelik evliyim bütün araştırmalarım yapıldı ve eylül de tedaviye başlıyoruz sadece haziran da klomen kullanmıştım günde 2 tane 5gün süreyle 21.gün progesteron tahlili yaptırdım sonuç çok ii dedi dr. 85 di ama gebelik oluşmadı adet oldum temmuz de tam gününde ama bu ay hala olmadım yarın evlilik yıl dönümümüz keşke bi mucize olsa ve RABBİM bize küçük meleğimizi evlilik yıl dönümü hediyesi olarak göndermiş olsa diyorum bugün test alıcam ama hiç cesaretim yok o tek çizgiyi görmeye napıcam bilmiyorum RABBİM hepimiziin yardımcısı olsun isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin... (AMİN)

soruma yanıt verecek kimse yok mu? yalnız mı kaldım arkadaşlar? (( kızlar okuduklarımdan anladığım kadarıyla pco da kilo çok önemli şimdilik kilo problemim yok 1.70 boyundayım ve 48 kiloyum evlendiğimde 58 kiloydum istem dışı 10 kilo verdim birde benim troidim hızlı çalışıyo galiba ondan ama tedavi sırasında kilo alınıyomuş galiba umarım sağlıksız kilolara ulaşmayız acele ediyorum biliyorum ama biran önce anne olmak istiyorum bennnn

selam canım ılacı wermedeen hormonlarına bakıp ona gore ılac wermesı gerekmıyormu ben ılk kan testı yaotırdım sonra yumurta olusması ıcın ılac kullandım sonrada catlatma ıgnesı oldum sanırım senınde once test yaptırman gerekıyor .

pelin benim soruma cvp yazdın sanırım benim gerekli bütün testlerim yapıldı onun sonuçlarına göre ilaç kullandım

Bakın arkadaşlar, bi kaç kez daha yazdım, yine tekrarlıcam. CİVANPERÇEMİ. Kilolu arkadaşlar adetlerinin düzene girmesi için kilo vermeleri yeterlidir belki ama benim gibi zayıflarda (170 boy 55 kilo) da varsa düzensizlik, civanperçemi içsinler ara ara. Benim adetim yine gecikme sinyalleri veriyordu bu ay, peşpeşe 3-4 gece içtim ve 5.günün sabahında adet olmuşum. Hem de hiiiç ağrısız. Ben ki yatakları tırmalayan biriydim normalde ağrıdan.

slm limon ağacı bu civanperçemini ne için ve hangi dozda ne şekilde içeceğimizi yazar mısın bende de kilo yok ama adet düzensizliği var

slm limon ağacı bu civanperçemini ne için ve hangi dozda ne şekilde içeceğimizi yazar mısın bende de kilo yok ama adet düzensizliği var

Selam. Ben 1 su bardağına bir tutam koyuyorum,yaklaşık 1 tatlı kaşığı. yani spesifik bir ölçüm yok. Kaynadıktan sonra koyup sadece sarı suyu çıkana kadar bekletiyorum, bitkiyi koyup da öyle kaynatmıyorum. yoksa içilemeyecek kadar acı oluyor.

mrb arkadaşlar bugün benim hayatımın en güzel günü hem ilk evlilik yıl dönümüm hem de anne olacağımı öğrendiğim gün çok mutluyum tedaviye gerek kalmadan hamile kaldım umarım ALLAH hepinize nasip eder dualarım sizinle

ne kadar güzel tesadüf.tebrikler.benim de salı günü doğum günüm.adetim gecikti.benim de doğum günü hediyem bebek olabilir.allahım işallah herkesi bebişe kavuşturur.

Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah. Hepimize anne olmayı nasip eder inşallah.

tşk ediyorum arkadaşlar inş. isteyen herkes tadar bu duyguyu. Sedenim şimdiden doğum günün kutlu olsun ALLAH sağlıklı ömürler ve evlatlar nasip etsin

Kızlar tekrar merhaba....

Acaba aranızda gliforla zayıflayan varmı? Ve ne kadar zayıfladınız?
Sizin de benim gibi bel ve karın bölgeniz kalınlaştımı?

Kızlar tekrar merhaba....

Acaba aranızda gliforla zayıflayan varmı? Ve ne kadar zayıfladınız?
Sizin de benim gibi bel ve karın bölgeniz kalınlaştımı?

merhaba biricik,

bu arada benimde cok midemi bulandırmaya basladı glifor << hatta sabah kahvaltı yapmadan once bi bulandıki sorma ogure ogure kustumm....mafoldumben

zayıflama konusunda ise cok istikrarlı olmak lazım... ben terleme esofmanlarımı giyip yarım saat her gün kosuyorum evde alet var ..oakdar guzel terletıyorkı anlatamam HERKESE TAVSIYE EDERIM ... ayrıca su icmekte cok onemliii.. 2 lt iciyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…