merhaba biricik ve dasildavido,
yazılarınızı okudum inanınki gerginlıgimi aldınız... her zaman bende pozıtıf olma taraftarıyım.. dasildavo 2,5 yıldır gıdıyorum demıssın doktora kullandıgın glifor kac kilo vermene yardımcı oldu ? yumurta takıbıne baslamıssınız sanırım
benım doktorda ılk basta reglimin 2. gunu hormon testlerı yapıcakk sonra cıkan sonuclara gore bır yon cızıcek ,yumurta takıbıne alıcak.ben de cok tez canlıyım her ıs hemen olsun ıstıyorum ama her zaman hayırlısı ne zamansa ozaman olsun dıyorum .gecen sene hıc beklemedıgım bı anda hamıle oldugumu ogrendım cokkk suprız olmustu fakat sonra gelısım gostermedıgı ıcın alındı
bu arada biricik benımde yasım 28. sizce arkadaslarrrr gec bı yas mı bu yaa?? her kes etrafımdakı arkadaslarımdan tutun , benım kendı aileme kadar 'kızım yasın gecmesın sımdıden varsa bı sorun ogren tedavısını ogrenın yada baska doktora gıdın ''
benımle aynı sorunları yasayan varmı ? yoksa tek benım etrafımdakılerın bakıs acısımı olumsuz.. karamsar...
TEK BI SEY DUSUNMEMIZ LAZIM KIZLAR ; BIZ SAGLIKLIYIZ ,BIZIM MORALIMIZ TAM ,BIZ ZAYIFLAYABILIRIZZZZZZ ....
bugün hiç midem bulanmadı glifordan!!
sadece mideme 30 saniye kramp girdi 2 kere!!!
olsun, ona da şükür)))
en ıyısı aıle ile paylasmak ama sırası gelıyor onlara bıle anlatamıyorsun .. mesela ben herseyı anlatamıyorum... bu sefer her detayı anlatınca yada buyuk bı sevıncle reglın gecınce mesela ayy 5 gun gectı ay 10 gun gectı tammam gebeyım test alayım dıyorum ..hoppp negatıff cıkıyoo onlarda senle bırlıkte hayall kırıklıgına ugruyor .. o yuzden duygularımı kontrol altına alıyorummm kotu durumlarda bende anlatmıyorum ıcıme atıyorum ama en cooook esıme .. esımle herseyııı paylasıyorum en buyuk destegım o .. bırıncısınıı kaybettıgımde cok etkınlenmıstım ... bızım daha ılk denememeız demekkı saglıklı olmayacakmıs dıye destek cıktı hepp ..
,
suan bırbırımıze kenetlendık cok destekk verıyor kendımıze zaten doymadıkk ... hanı bazen dıyorlaryaa bebek olsun evlılıgee reng gelsın hareket gelsın monotonluktan kurtulsun evlılık dıye ama cok sukurrr bızde hıc oyle bır durum yasanmadıı..
dun 8. yılımızıı kutladık beraberlıgımızın .... allahhh kımseyııı pısmann etmesın mutluluk huzur versın ....
Kızlar yok mu pconun tüylenmesinden kurtulan? Doğum kontrol hapları çare mi? Ne olur bilgilendirin.
2 haftada bir tüy sarartmaktan bıktım. Boynum morarıyor, korkuyorum artık ama mecburum((( Çenemde erkek gibi siyah kıllar artıyor gün geçtikçe...
net.den uzman tv de bir doktorun bu konuda bir şeyler söylediğini hatırlıyorum.
bak bir istersen
Kızlar yok mu pconun tüylenmesinden kurtulan? Doğum kontrol hapları çare mi? Ne olur bilgilendirin.
2 haftada bir tüy sarartmaktan bıktım. Boynum morarıyor, korkuyorum artık ama mecburum((( Çenemde erkek gibi siyah kıllar artıyor gün geçtikçe...
Kızlar, benim gibi GLİFOR kullanıpta midesi bulanan varmı? Ve geçicekmi bu yan etki bir kaç güne???
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
QUOTE=bebeek;14692990]tşk ediyorum arkadaşlar inş. isteyen herkes tadar bu duyguyu. Sedenim şimdiden doğum günün kutlu olsun ALLAH sağlıklı ömürler ve evlatlar nasip etsin
2 ay önce doktor bana bu ilacı verdiğinde 10 gün 1 er tane iç, sonra 2 ye çıkar dedi. ilk 10 gün sadece afedersin ishal oldum.sonra alıştı bünyem.10 gün sonra 2 ye çıkardığım anda ilacı felaket mide bulantıları yaşadım.ve bidaha günde 2 tane içmedim. belki bünyem alışırdı ama göze alamadım =(
kızlar, yine beeennn!!!! mafoldumben
şiimmddii, 2 ay önce adetimin 3. günü hormon testi yapıldı...Hem eşim, hem de 2 doktor değerlerimin iyi olduğunu, değerlere göre bir şeyimin olmadığını, fakat yine de polikistik over hastası olduğumu söyledi! Ultrasonda her iki yumurtalıkta da bayağı kist var, ayrıca bizim gibi hastaların yumurtaları normalden daha büyük...
Birde adet düzensizliği var. Züklusum 45 gün!!
Şimdi sizlere değerlerimi yazıyorum (iyice takıntı yaptım ben bu olayı)
Net'den araştırdım ama sizlerden de duymak isterim. Ne de olsa, aranızda yıllardır tedavi gören var, ve bu değerleri benden daha iyi anlarsınız.
Glukoz: 101
TSH: 1.090
T4: (serbest) 1.04
T3: (serbest) 3.45
Testosteron: 0.3
LH: 1.68
FSH: 3.06
Progesteron: 0.5
INSULIN: 8.8
Prolaktin: 11.44
Umarım bana yardımcı olabilirsiniz.
Ya da ne biliyim, aranızda benim gibi değerleri normal çıkan ama yine de PKO'lu olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?