Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

herkese selamlar yaşım 24 pcolu olduğumu söyledi doktor 1 yıllık evliyim ve çocuk yok ayrıca serbest testosteronum da yüksek kıllanma ve kilo ile sivilce problemimde mevcut çocuk istiyorum nası bi yol izlemeliyim doktorum glucophage verdi 1 ay kullanıp bıraktım devam etmeli miyim

merhaba geçmiş olsun öncelikle,
glucophage çok methedilen bir ilaç ben de yaklaşık 5 aydır kullanıyorum, hormonlarım önemli ölçüde düştü, diyet ve doğum kontrol hapıyla birlikte devam ediyorum...doktorunuz aksini söylemediği sürece glucophage ı bırakmamalısınız...heme ara verip tekrar başladıkça ilacın yan etkilerini daha çok yaşar zorluk çekebilirsinizopuyorumnanaktan

mrb herkese nezamandır gırmemıstım... bugun regl.ım 2. gunu doktor gel demıstı .. alttan muayene yaptı ve sonra klomene baslamam gerektıgını soyledı fakat 5 gun surcekmıs cumadan-salıya kadar ..ardından persembe gunu yıne gel dedı... bakalım artık ??? persembe gıdınce ne olcak .. bu arada nasıl bır surec benı beklıyorrr cok merak edıyorummmmm ve bırazcıkta endıselenıyorum .. benı anlıyorsunuzdur umrarım bazen ınsan olumsuz taraftan bakabılıyor.. ja klomenden olumlu sonuc alamazsak sonra sırada ne var dıye ..

Benım de pko m var ve dıane 35 ı kesınce 2aydır yıne olamıyorum.. Hapın daha çok kilo aldırdığı doğru mu acaba???? ayrıca degerlerım gayet normal fakat kıstler gözüküyor..CADIARZU

merhaba doa82,bende aynen senin klomen tedavisine başlıcam yarın..ilacı 5 gün içicez,tekrar muayene gittiğimizde sanırım yumurtlama olup olmadığına bakıcak doktor..klomenle yumurtan oluşsa bile çatlamadığı takdirde göbekten iğneyle çatlatılıyomuş..bende senin gibi endişeleniyorum doğrusu..

Benım de pko m var ve dıane 35 ı kesınce 2aydır yıne olamıyorum.. Hapın daha çok kilo aldırdığı doğru mu acaba???? ayrıca degerlerım gayet normal fakat kıstler gözüküyor..CADIARZU

Aynen ayera...benimde değerlerim çok normal çıktıi, ama kistlerim var ve doğum kontrol hapını bırakınca adetim geciktii için doktora gitmiştim. Bu aralar doktoruna gidersen, en azından değerlerin normal çıkması iyi bir işaret midir onu doktoruna bir sırarmısın? Ayrıca Metformin (glifor ya da Glughopen ) verdimi????

merhaba... bende geçen ay klomen kullandım.ama yumurtalarım büyümedi. doktorun tedavi şekline göre değişiyor durum.bu ay gene klomen verdi.adet olunca 3. günü başlıcam.5 gün içicem.eğer yine yumurta büyümezse iğneyle yumurta büyütme tedavisine geçicez.oda biraz pahalı bir yöntem dedi. o yüzden bu ayda klomenle deniyoruz. bazı doktorlar klomeni 5-6 kullandırıyor.

arkadaşlar ben polikistik overliyim iki aydır diane 35 kullanıyorum ıkı ayın sonunda adetımın 2 gunu gıttım hormon testı yaptırdım hormonlarım normal cıktı Dehidroandrosteron sülfat düşük cıktı sadece ve benım adetlerım normal ben sadece tüylenme var ve saclarım dokuluyor arkadaslar aranızda benım gıbı olan var mı cildiyecim sadece ultrasona ve kan tahlılıne bakarak sac dokulmen bundan dedı kadın dogumcum kendısı burada en ıyı doktorlardan bırı oda hormonların normal oldugu ıcın sacların hormon yuzunden dokulmuyordur dedı off kafayı yıyecem

Ben dianeyi 9yıl kullandım.İlk adet olduğumda başladım ve kilo hiç aldırmadı.İştah açtığı doğrudur ama yok yere kilo aldırmıyor.Ayrıca yan etkisi en az ilaçtır.

Endişilenme canım içini ferah tut bende klomen ve çaylatma iğnesiyle hamile kaldım.İlk denememde oladı Allaha şükür ikinci denememde oldu şimdi bebişi bekliyoruz hayırlısıyla.İçini rahat tut iyi düşün iyi olsun çok kafaya takarsan stresten olmayabiliyor..Hakkında her şeyin hayırlısı olsun.

Arkadaşlar lütfen daha çok pozitif deneyimlerimizi paylaşalım....

Mesela, ben sürekli burda klomen ve çatlatma iğnesi işe yaramadı, olmadı, tutmadı yorumları okuyorum. Hiç yokmu aranızda klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan?

Mutlaka vardır ki, bu ilaçlar piyasada var!!!

Pozitif sonuç alanlar LÜTFEN PAYLAŞSIN!!!

teşekkürler şimdiden

mrb biricik,
ben yarın klomene baslıyorum salı gunu bırakcam ! persembede dok. cagırdı . bakalım ... bırıncı basamaktayız suan allah herkesın gonlune gore versın . demınkı arkadasın yazdıgı yazıyı okuyunca yuzum guldu bırden BENDE HAYIRLISIYLA GEBIŞŞ OLMAK ISTIYORUM.... bu klomen ve catlatma ıgnesıyle hamıle kalmıs ınsallah bızdede ISE YARARRR.:CüvCüv:

Ben de 8 yıldır diane35 kullanıyorum. pco da gerçekten güvendiğin seni anladığına inandığın bir doktora gitmek çok güzel. Benim size tavsiyem İzmir Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tüp bebek klinik şefi Deniz Can Öztekin'e gitmeniz. Özel muayenehanesi şuan yok. Randevu alıp gidin bence ben ve çevremdeki tüm bayanlar arkadaş gibi bir doktorumuz olduğu için çok memnun . Moralinizi bozmayın inanırsanız herşey çok güzel olacak:)))

Arkadaslar ben aranıza yeni katıldım.. düzensiz adetlerim sonucu doktor Gittim ultrasonla baktılar ve 9cm portokal boyutunda bi kist cıktı. yani cok büyük.. ama zarar weren kötü huylu bi kist deilmiş.. içi zararsız sıvıyla doluymus.. belara werdi kullanıorum fakat tüy sorunu olmayan benim tüy sorunum olmaya basladı :S 1.65 boyunda 56 kiloyum.. cok korkuyorum ilac sonucunda hiç erimezse ameliyat olucam sanırım korkuyorum.. ayrıca bu tüylerin kist bitince döküldüğünü vücudunun eskiye döndüğünü duydum doğrumu ??

Endişilenme canım içini ferah tut bende klomen ve çaylatma iğnesiyle hamile kaldım.İlk denememde oladı Allaha şükür ikinci denememde oldu şimdi bebişi bekliyoruz hayırlısıyla.İçini rahat tut iyi düşün iyi olsun çok kafaya takarsan stresten olmayabiliyor..Hakkında her şeyin hayırlısı olsun.[/QUOTE]

tşk ederim ama inanki endişelenmemek elde değill...helede eşi de fazlasıyla çocuk isteyen biriyse mümkün değil endişelenmemek..ama umudum var:)bugün klomenin son günü..çarşamba doktora gidicem.inş. yumurtlama olmuştur..bir de bu çatlatma iğnesi nasıl bişey?göbekten mi vuruluyo?acıtıyomu bide :kedi:

tşk ederim ama inanki endişelenmemek elde değill...helede eşi de fazlasıyla çocuk isteyen biriyse mümkün değil endişelenmemek..ama umudum var:)bugün klomenin son günü..çarşamba doktora gidicem.inş. yumurtlama olmuştur..bir de bu çatlatma iğnesi nasıl bişey?göbekten mi vuruluyo?acıtıyomu bide :kedi:[/QUOTE]
Göbekten vuruluyor canım.Acıtmıyor.Şeker iğnesi gibi küçük bir iğne zaten.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun.Sana tavsiyem.İlişki olduğu zaman yataktan hemen kalkma yat uzan belinin altına yastık koy canım.İnşallah bebişin sana gelir annesi :)))

Merhaba arkadaşlar
ben de pkoluyum bu ay 3.kez klomen yapmıştık ama bugün regl oldum.
doktorum çok olumlu konuşmuştu son muayenemde ve çatlatma iğnesi yapmıştı.bu ay olacak innşallah diye kendimi çok umutlandırmışım.tabi yine hayal kırıklığı...
çok üzüldüm tabiki... ağlamak için kendimi zor tutuyorum...

selam herkese,
evet nihayet beklenen gun geldi yarın dok. gıdıyorum klomenım salı gunu bıttı ve yarın gıdıcem muayene edıcek ve bakalım sonra ne dıyecek ?cok merak edıyorum acıkcası bu catlatma ıgnesı felan nasıl olacak .allahım ınsallah hayırlısı olur yarın yıne gırecem yazarım neler oldugunu

:[/QUOTE]
Göbekten vuruluyor canım.Acıtmıyor.Şeker iğnesi gibi küçük bir iğne zaten.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun.Sana tavsiyem.İlişki olduğu zaman yataktan hemen kalkma yat uzan belinin altına yastık koy canım.İnşallah bebişin sana gelir annesi :)))[/QUOTE]

bugün dktoruma gittim kontrole..sağ yumurtalığımda kist oluşmuş,soldada yumurtam oluşmuş istenilen boyuttaymış..sık ilişkiye girilmesini söyledi...acaba kistin hamilelik üzerinde etkisi ne?kendiliğinden geçermi?önemli bişey değil dedi doktorum ama bilmiyorum işte..klomenle yumurtalığında kist oluşan varmı acaba?CADIARZU

mrb kızlarrr,
demin dok . geldım klomen bıttıkten sonra gel demıstı ve bugun muayene ettı 19 mm dedi..cumartesı yıne gel dedı catlatma ıgnesı vuracagız dedı ...ınanın bırden ıcıme heyecan gırdı nıye blmıyorum ama sankı adım adım bebısımee yaklasıyor gıbıyım:ecrin_bebek: olumlu dusunmek ıstıyorum.. ılk ıgnesınden sonra gebıs kalanda var kalamayanda.. ınsallahh allahım cok dua edıyorum..
aslında catlatma ıgnesınden sonrakı donem daha onemlı demı kızalar?? ılıskı ve sonrası BEKLENILMESI GEREKEN O DONEM .....

hakkımızda hayırlısı olsun ...
BENIMLE AYNI SURECI YASAYANLAR ....LUTFEN SIZDE PAYLASIN YADA BUNDAN SONRAKI ASAMALARI GUZELCE ATLATIP HAMIS OLANLAR SIZLERDE LUTFENN YAZIN .... BU SURECI HEYECAN VE OLUMLU KONUSMALARLA GECIRMEK ISTIYORUMMM

NO PANIC YES BABY :CüvCüv:

evet efendieeeemm son zamanların en gamsızzz en adamsendeciii en rahaaat pkolusu geldieee öhöm höm
tahminlerimde hiç yanılmadım arkidişler, bugün yani halamın 3. günü doktorcuma gittim ve de klomene başlayacağımı öğrendim kendisinden...ultrasona da girdik efenim...doktorcumun söylemesine göre tedaviye cevap verebilirmişim inşallah herşey güzel olacak dedi sağolsun.:Saruboceq:..
bayramdan sonra inşallah tekrar gidecem...tedavinin ilerleyen süreci de buna göre şekillenecekmiş...tebi ki ben yine tüm gelişmeleri size aktarıcıiim...
şu KK yı sevmemin en büyük nedeni de bu işte...bilgi deryası mübarek...şimdi de klomen topiclerine dalayım da iyice bilgileneyim..nelerle karşılaşabileceğimi bileyim dimi...

hepiciğinize mutlu sağlıklı günler efenim...si yu leytıropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…