herkese selamlar yaşım 24 pcolu olduğumu söyledi doktor 1 yıllık evliyim ve çocuk yok ayrıca serbest testosteronum da yüksek kıllanma ve kilo ile sivilce problemimde mevcut çocuk istiyorum nası bi yol izlemeliyim doktorum glucophage verdi 1 ay kullanıp bıraktım devam etmeli miyim
mrb herkese nezamandır gırmemıstım... bugun regl.ım 2. gunu doktor gel demıstı .. alttan muayene yaptı ve sonra klomene baslamam gerektıgını soyledı fakat 5 gun surcekmıs cumadan-salıya kadar ..ardından persembe gunu yıne gel dedı... bakalım artık ??? persembe gıdınce ne olcak .. bu arada nasıl bır surec benı beklıyorrr cok merak edıyorummmmm ve bırazcıkta endıselenıyorum .. benı anlıyorsunuzdur umrarım bazen ınsan olumsuz taraftan bakabılıyor.. ja klomenden olumlu sonuc alamazsak sonra sırada ne var dıye ..
Benım de pko m var ve dıane 35 ı kesınce 2aydır yıne olamıyorum..Hapın daha çok kilo aldırdığı doğru mu acaba???? ayrıca degerlerım gayet normal fakat kıstler gözüküyor..CADIARZU
mrb herkese nezamandır gırmemıstım... bugun regl.ım 2. gunu doktor gel demıstı .. alttan muayene yaptı ve sonra klomene baslamam gerektıgını soyledı fakat 5 gun surcekmıs cumadan-salıya kadar ..ardından persembe gunu yıne gel dedı... bakalım artık ??? persembe gıdınce ne olcak .. bu arada nasıl bır surec benı beklıyorrr cok merak edıyorummmmm ve bırazcıkta endıselenıyorum .. benı anlıyorsunuzdur umrarım bazen ınsan olumsuz taraftan bakabılıyor.. ja klomenden olumlu sonuc alamazsak sonra sırada ne var dıye ..
Benım de pko m var ve dıane 35 ı kesınce 2aydır yıne olamıyorum..Hapın daha çok kilo aldırdığı doğru mu acaba???? ayrıca degerlerım gayet normal fakat kıstler gözüküyor..CADIARZU
merhaba doa82,bende aynen senin klomen tedavisine başlıcam yarın..ilacı 5 gün içicez,tekrar muayene gittiğimizde sanırım yumurtlama olup olmadığına bakıcak doktor..klomenle yumurtan oluşsa bile çatlamadığı takdirde göbekten iğneyle çatlatılıyomuş..bende senin gibi endişeleniyorum doğrusu..
Arkadaşlar lütfen daha çok pozitif deneyimlerimizi paylaşalım....
Mesela, ben sürekli burda klomen ve çatlatma iğnesi işe yaramadı, olmadı, tutmadı yorumları okuyorum. Hiç yokmu aranızda klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan?
Mutlaka vardır ki, bu ilaçlar piyasada var!!!
Pozitif sonuç alanlar LÜTFEN PAYLAŞSIN!!!
teşekkürler şimdiden
kızlar, İzmir'de tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?
ben Kent hastenesi Orçun bey'e gittim, çok ilgisizdi. Sonra İrenbeye gittim, Refik bey'e ...o bana Glifor falan verdi ama ne biliyim, sizlerden okuduklarımın hiçbirisini yapmadılar.
Hormon testi yapıldı, HİÇBİRŞEY ÇIKMADI. Zaten ultrasondaki kist arkadaşlarımla hormon testim pek uyuşmuyor! Öyle yumurta takibi, falan filan hiç bir şey yok! Sadece
3 ay Glifor kulan ve 6 kilo ver denildi....
Dün de Refik bey'e mail attım, Hem glifor hem de spor yaparken L-Carnitin kullanabilirmiyim diye sordum.
Adamın cevabı: Bu glifor'a çok fazla kafayı tekmayın lütfen!!!!!
şimdi yine benim sorularımı düzgün cevap veren ilgili birisine gitmek istiyorum!
Ki İrenbe İzmirde Kadın hastalıkları ve Tüp bebek merkezidir. Ve başarılı bir yer olarak geçer!!!!
Endişilenme canım içini ferah tut bende klomen ve çaylatma iğnesiyle hamile kaldım.İlk denememde oladı Allaha şükür ikinci denememde oldu şimdi bebişi bekliyoruz hayırlısıyla.İçini rahat tut iyi düşün iyi olsun çok kafaya takarsan stresten olmayabiliyor..Hakkında her şeyin hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?