Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

mrb kızlarrrr,
sesımı duyan varsa nolur yazı yazsınnnn :) oglenden berı kımsecıklerle gorusemedımm nerdesınız hepınız yahuuu
bır sorum olacaktı: catlatma ıgnesını olduktan sonra gırılen ılıskıden sonra herhangı bı agrınız sıslık hassasıyet oldumu karın bolgenızde?? ıgneyı olduktan 26 saat sonra ılıskıye gırdık ...ve aradan 3 saat gectı yukarda yazdıgım belırtıler cıktı bırden suan dokunamıyorum karnıma yatıyorum sureklı... ( bu arada 36.saattede ılıskı olacak oda aklımızda)

bı arkadas yazmıstı burda adını hatırlamıyorum: ılıskıden hemen sonra kalkma ayaklarını havaya kaldır bekle demıstı .. bendee arkadasımın sozunu dınledım zaten doktorlarda dıyor yarım saat yattım belıme yastıklarıı koyup :kedi: ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh BEBEK UGRUNA CEKILEN HER SEY FEDA OLSUN .....
bir sen bir ben bir de bebbekkkk

CAnım dediğin şikayetler bende olmamıştı.Belki gazdır çok takma kafana sıkma canını stres yapma canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah şu mübarek gecede tüm bebek isteyenlere rabbim nasip etsin inşallah.

kürün içeriğiyle ilgili bilgi yok zaten.ben sitesinden sipariş verdim polikistik over kürü diye yazıyordu. ben de pko sadece adet düzensizliği yapıyordu. kilo, saç dökülmesi filan yoktu. tüyler için de lazere gidiyordum o yüzden bu kürün etki edip etmediğini anlayamadım. ama bildiğim kadarıyla ilaçlar, kürler vs. çıkmış olan tüylere etki etmiyor sadece yeni tüy oluşumunu engelliyor. çıkmış olan tüylere tek çare lazer.Allah şifanı versin

canım sağol ya bu polikistik nasıl bir hastalık ya (( canım benimde cok sükür hıc adet düzensizliğim yoktu hep gununde olurdum kılo sorunumda olmazdı ne bılım ıstersen yemegı az yer verırdım kılomu ben sac dokulmesı vardı dıye doktora gıttım bu hastalık sahıbı oldugumu ogrendım oyle bırsey kı resmen depresyona gırdım omur boyu bu haplarımı kullanmam lazım arastırdım hastalık tedavı olursa saclar eskısı gıbı cıkarmıs o yuden bu kürü kullanmak ıstıyorum ben ıkı ay diane kullandım ondan sonra burada cok ıyı bır kadın dogum doktouna gıttım tamam polikistik var ama sorun olusturacak gıbı degıl hormon tahlılı yaptırdı tahlıllerınde gayet ıyı dedı ben anlamadım kı o zaman sac dokulmem nıyeee kafayı yemek uzereyım pehhh daha 20 yasındayım ve sımdıden boyleyse eyvahedigeldismile

canım bende 20 yaşındayım pko var bende de adetlerim düzensiz sayılır biraz tüylenme oldu ve saçlarımın önü azalmaya başladı offffff çok üzülüyorum ya ama tedavi olmuorum çünkü kesin bir tedavisi yok

off canım ya ne olacak bu halımız bende bılmıyorum benımde saclarımın onu azaldı kendımı o kadar kotu hıssedıyorum kı eskıden saclarımı yapar suslenır dısarı cıkmayı o kadar severdım kı sımdı saclarımı yapmak bır yere kalsın taramak bıle ıstemıyorum morelım cok bozuk kendımı o kadar kotu hıssedıyorum kı baskalarının saclarına bakmaktan kendımı alamıyorum allah hepımıze sıfa versın eyvahedigeldismilemafoldumben

sanki alnın açıldı dimi
off dahada ilerlermi acaba
amin allah şifa versin bize

sanki alnın açıldı dimi
off dahada ilerlermi acaba
amin allah şifa versin bize

evet tatlım bıraz acıldı morelım cok bozuk rabbım oyle bır dert vermıs kı dermanı yok yanı pkonun bence en kotu yan etkısı gebe kalmaya engel oluyor tedavıyle gebe kalınıyor tuylenmeye lazerle kurtulan var sıvılcelenmeye gene bır sekılde tedavı var ama sac dokulmesıne yok gıbı allahım ne yapacagız bılmıyorum ben hangı kadın doguma gıttıysem endıselenecek bırsey yok allah ızın verırse sorun yasamadan hamıle kalabılırsın dıyorlar hormonlarım ıkı ay dıane kullandım normaldı testestoronda normaldı yanı benım bu pko tek kotu yan ı sac dokulmesı ya ne yapacagımıda bılmıyorum resmen hayata kustum daha 20 yasındayız arkadaslarımız saclarıyla rahatca sekle koyarken bız bınbır acılmaları kapatmaya calısacagız :umursamaz:

ya hamile kalamazsam:gitme: ama ne diyeyim allah büyüktür

ya hamile kalamazsam:gitme: ama ne diyeyim allah büyüktür

canım öyle deme sakın RABBİM insallah nasıp edecek sen evlı mısın bekar mısın bu arada sacların ıcın hıc bırsey yapıyor musun ben daha bekarım ve unıversıteye gıdıyorum ya orada kızlar hepsı saclarını rahat rahat salıyorlar off allahım nolur bızede sıfa ver mafoldumben

bekarım canım hiçbişe yapmıorum saçlarıma napabilirmki doktorada gitmirm moralim bozluyor çünkü ev kızıyım cnm ben allah bizi görür ne diyimmafoldumben

bekarım canım hiçbişe yapmıorum saçlarıma napabilirmki doktorada gitmirm moralim bozluyor çünkü ev kızıyım cnm ben allah bizi görür ne diyimmafoldumben

canım benım bozmayalım morelımızı :)) benım elım sureklı sacımda ya ne bılım cok arastırdım buradakı kadın dogumcumda rahat ol dıyo ama bır turlu bunu beceremedım sac sorunu ıcınde cok arastırdım ne bılım doktorların cogu hastalıgın dogru tedavısı ıle sacların takrardan eskısı gıbı cıkacagını soyluyor anlamıyorum kı bu tedavı nasıl olacakmafoldumben

merhaba kızlar,
geçmiş bayramınız kutlu olsun...Çoğunuz iyi haberlerle geçirmiştir inşallah..

Yakında yine doktora gidicem..

Clomifen'den acaba aranızda kilo alan oldumu???

kızlar selam ben pkoluydum 5 sene önce kondu teşhis ultrason ile.ama ileri değil2-3 kist vardı.düzenli adet görürüm.yumurtlamamda oluyor hissediyorum.şeffaf uzayan akıntı, ıslaklık, kasık batması,...vs. ama nedense hamile kalamadım daha. dr gitmekten korkuyorum.nebiliim.acaba çatlamıyo yada çatlıyo da olması gereken büyüklüğe mi ulaşamadığı için olmuyo.kalitesiz mi yani.Aslında bi dr gitsem hepsi netleşecek ama...ya dr olumsuz şeyler söylerse.Galiba biraz morale ihtiyacım var. pkolu olup kolay çocuk sahibi olanlardan.Eşime de dedim ki ya ben artık çocuğumuz olsun istiyorum die o da ben sanki istemiyo muyum dio.ama ben hep adet görüyorum diyorm fln..artık gelmesede gebe olsam.kilomda normal aslında biraz göbiş var. 1.60 boy- 56 kg. 51-52 olmam lazım.60 tım 4 kg verdim bu arada.Ya bi de görümcem 2 ay oldu evleneli 1 kere adet gördü şimdi hamile.göbeği çıkmış bile.öyle üzüldüm ki kendime.öfffffffffffffffffffffffffffffffffffff.çok kötüyüm aslında ama allahtan belli etmeme gibi bi kabiliyetim var.neşem yerinde kara kara düşünmüyorum.aklımda bile yok.ama olsunda istiyorum. eşime bi çocuk vemek istiyorum. işime gücüme veriyorum kendimi.zaten işte kendimi düşünecek vaktim yok..yoğun ...kızlar acaba tedavisiz kalır mıyım.içimde sanki öyle bi his var.ne biliim.bi arkadaş 5 sene olmadı.5-6 aya bir adet görüyomuş.pko varmış ama 1 kutu ilaçla hamile kaldı tedaviye başladığı ay.bu da ii bişey.böyle bile olsa razıyım.aslında adetlerim düzensiz olsa şu an çoktaaaaan gitmiş olurdum dr.a.düzenli geliyo die( allahtan) ihmal ediyorum.bu arada evleneli 14 ay oldu. ilk 6 ay korunduk.
Daha anlatacak çooook şeyim var .tek paylaşacağım kişiler sizlersiniz rahahça.yazımı okuyanlara ilgilenenlere sonsuz teşekkürler...

canım bence bir doktora git.içinde bişey kalmasın sonrasında zaten olur.kafanıda bu konuya takman hamile kalmanı etkiloyor olabilir bunu cok orneklerini gordum.ama yinede beklemdeksen git doktora hormon tahlili falan yaptır belki diğer hormonlarında sorun vardır.ona gore hareket edersin zaman kaybı yaşamazsın.bende pkoluyum ve benim prolaktin hormonumda yuksekdı bende hamile kalamadım tedavi ile hamile kaldım.inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın cnm

Yosun canım doktora gitmeden hiç bir şey olmaz.O yüzden ilk işin doktorra gitmek olsun ben 4yıllık evliyim 4 yıl korundum pco olduğum için zaten bekarlığımdan beri ilaç kullanıyordum bıraktım 3 ay içinde 2 denemde çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.O yüzden zaman kaybetmeden doktora gitmeni öneririm arkadaşım.Hakkında hayırlısı olsun.

çok sağol arkdşm ii dileklerim için.inşalh çok sağol.gidicem zeten 1 aya kalmaz yani.bi proje var onun başında durmam gerek beni hayatta bırakmazlar.izine ayrılacam gidicem.nolursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…