Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

arkadaslar ayrıca ogrenmek ıstedıgım bazı seyler var eger bılgınız varsa :)
1- 19 mm sızce yeterlı mı ?
2-catlatma ıgnesının ardından herzaman olumlu sonuc alınır mı ?

arkadaslar ayrıca ogrenmek ıstedıgım bazı seyler var eger bılgınız varsa :)
1- 19 mm sızce yeterlı mı ?
2-catlatma ıgnesının ardından herzaman olumlu sonuc alınır mı ?

sanırım daha oncede konusmusduk seninle canım.
1-yeterli
2-bu konu ile ilgili kesin konuşulması doğru olmaz.doğru zamanı yakalamak gerekiyor.sende başka yada hormonel bir problem ve eşinde de sorun yoksa neden ollmasın?
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

allahh tum ısteyenlere versın hayırlı bebıslerr saglıklı ınsallahh suan 19mm. ctesı yıne bakıcak doktor ozamana kadar buyur dedı cumartesı catlatma ıgnesı vurulcak bıraz tedırgınlıkle bırlıkte kendımı heyecanlı hıssdıyorum nasıl asamalardan gecıcegımı bılmıyorum ama yıne de olumlu ve sabırlı olmak lazım .........
NO PANIC YES BABY :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

mrb arkadaşlar ben de pcoluyum.yaklaşık 5 yıldır yasmin kullanıyorum bıraktığımda bi kaç ay kendiliğinden adet olabiliyorum.ama tekrar başlamak zorunda kalıyorum.bende daha önce akıntı olurdu şimdi hiç bişey yok kupkuru kanamalarımda çok azaldı neredeyse bir pedle yetinebilirim.doktora gitmektende çok korkuyorum napıcamı hiç bilmiyorum(

mrb papatyaa bende bır pkolu olarak sana tavsıyem KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK:)
bu hastalıkla basedebılmek ıcın daha cesaretlı olmalısın . olmalısınkiiii ustesınden gelıp sen galıp cıkasın.. bende ılk baslarda senın gıbıydım daha dogrusu 4 ay oncesıne kadar ..kotu sey duymamak ıcın gıtmedım doktora .. reglım cok az gelıyordu benım .. fakat hamıle kalmayı coook fazla ıstedıgım ıcın gıttım ve basladım tedavıme .cok sukur suan hersey yolunda gıdıyor hatta normalde reglım en fazla 3 gun tam gelırdı 3. gunden sonra az az pedı bıle doldurmadan 5 gunde bıterdı ... fakat suan reglım duzene gırıyor..bu sefer 6 gun geldı. tabı bunun olmasını saglayan belkı kullandıgım klomen ve glifor da etkılı olabılır.....

hıc canını sıkma her zaman bardagın dolu kısmından bakarsan sen kazanclı cıkarsın ... olumlu seyler dusunku olumlu olaylarla karsılasasın ....

sevgılerrrolumunekankayizsmile

evettttt arkadaslarrrr.....
benı tanıyan yada cevaplarımı okuyan arkadaslara bı haberım var...
oncekı gelısmelerden sızı haberdar etmıstım klomen kullanıp yumurtasının gelısmesını bekleyen bır pkolu olarak ... bugun ıtıbarıyle 20mm ken catlatma ıgnem 13:15 ıtıbarıyle vurulduuukaydirigubbakcemile5 doktorum bu aksam ılıskı onerdı. ve hatta ılacı saat kacta vurulduysan 36 saat sonra ılıskıye gırceksın dedi!!! ( ısın butarafı aslında esımle cok komıgımıze gıttı saatlı hıc yapmamıstık :) ...
neyse bakalım asıl ıs bundan sonra bılenler daha ıyı bılır ... ben daha acemi erim:) pazar gece 01:15 ten ıtıbaren reglımın gecmesını bekleyecegız dedı dok.

hadı hayırlısıııı....
not: benımle aynı anda klomen kullanan arkadaslar vardıı yazıstıgım umaraım yazımı okursunuz sızlerın durumu ne alemde? lutfen sızlerde yazın
:CüvCüv:NO PANIC YES BABY

hee bu arada arkadaslar catlatma ıgnesı olarak dok. Pregnyl 5000 yazdı bende ozel bir hastanede vuruldum ... aynı ıgneyı kullanan var mı ?

hee bu arada arkadaslar catlatma ıgnesı olarak dok. Pregnyl 5000 yazdı bende ozel bir hastanede vuruldum ... aynı ıgneyı kullanan var mı ?

Hadi hayırlısı canım inşallah bebişin bu ay gelir. Ben ovitrelle yanlış yazmadıysam iğnem oydu ikincide hamile kalmıştım.Önemli olan moralin ve ilişki sonrası yat kalkma hemen :)) a.s.

kızlarrr bir sey soracam;
bu catlatma ıgnesınden kac gun sonra kanda bellı oluyor bılen var mı ?
bazı arkadaslar demıskı"en fazla 14 gun sonra kanda cıkıyor" .....

tezcanlı olanlar 14 gun sonra bakınca cıkıyormu ( tabı cıkmama ıhtımalınıde unutmamak lazım)
benım dok. ozaman nıye reglın gecmesını beklıyecegız dedıkı .....bilmiyorumkismile

Canım benimde iki hafta sonra bakıldı adetimden 2 gün geçmişti.Ben ilk önce evde idararda baktım ikinci çizgi hafif silik olunca hemen kan vermeye gitmiştim. daha önce baktırma çünkü değerler çok düşük çıkıyor 14 günü bekle canım kesin sonuç alırsın.Hakkında hayırlısı canıım.

is is cookkkk tesekkurler;
ignemi bugun oldum artık 14 gun sonra bakalım ıdrar testı yaparım bakalım cıkacak mı ? tekrar paylasırım sızlerle...19 eylulde INSALLAHHH INSALLAHHH GUZEL HABERLERLE GERI GELICEM BENDE DIGER HERKES GIBI hamıle oldugumun guzel haberını sızlerle paylasmak ıcın can atıyorum ...

allah aksılıklerden korusun her zaman

mrb kızlar..
Bişey sormak istiyorum.Ben de pkoluyum ve şunu merak ediyorum.Kistler yumurtalıkta hep var da yumurta olunca etrafını mı sarıyorlar?Yoksa onlar da yumurta olduğunda mı oluşmaya başlıyorlar?

mrb kızlar..
Bişey sormak istiyorum.Ben de pkoluyum ve şunu merak ediyorum.Kistler yumurtalıkta hep var da yumurta olunca etrafını mı sarıyorlar?Yoksa onlar da yumurta olduğunda mı oluşmaya başlıyorlar?

canım onlar kist değil. onlar olgunlaşamamış yumurta. normalde her adette dışarı atılır yumurtalar. ama her ay adet olamadığı için pkolular onlar birikiyor. kist gibi, bir sürü inci tanesi gibi görünüm alıyorlar.

teşekkür ederim önerilerin için.inş tedavinde bir terslik olmaz herşey gönlünce olur ve hamile kalırsın.ben de ekimde evlenicem nişanlım çoçuğumuz olsun çok istiyor.zorlu bi sürecin beni beklediğini biliyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .
inş güzel haberlerini burdan okurum.sevgiyle kal...

aaa ben böyle olduğunu bilmiyordum,öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler bu bilgi için canım...
peki o zaman şöyle bi soru belirdi aklımda:bu yumurtalar hep birikip yumurtalıkta kalıyor mu?yoksa her adetle o kist gorunumundeki yumurtalar da atılıyor mu?

ne yazıkki atılamıyor canım. onlar erisin diye doğum kont hapı veriyor doktorlar, bense soğan kürü ve saraçoğlunun sitesinden aldığım kürle tam 9 aydır günü gününe ilaçsız adet oluyorum. usgde hormon testlerimde hiçbir pko belirtisi yok. doktorum bile şaşırıyor

canım saraçoğlunun sitesinden aldığın kür nedir

anladım canım..ne güzel yaa darısı başıma inşallah..soğan kürünü ben de duydum ve denedim ama tadı dayanılmazdı 2-3 gün sonra bıraktım.Bu sefer bebiş istiyoruz ve onun için katlanıcam.Saraçoğlunun sitesindeki kür hakkında ise hiçbir bilgim yoktu ilk defa duydum.Bakayım ben de bi sitesine...Çok teşekkürler canım verdiğin bilgiler için...:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.

canım ya bende bu kürü sipariş etmek istiyorum ama internette tam olarak bilgi bulamadım sen bunu kürü kullandıgında sorunlarına cere buldumu mesela tüylenme falan ayy nolur bıraz acıkla kafayı yemek üzereyım daha 20 yasındayım ve saclarım dokuluyor adnan saracoglunu arıyacam bu kuru getırecemmm sende bıraz yardım et bana nolur mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…