Yosun canım doktora gitmeden hiç bir şey olmaz.O yüzden ilk işin doktorra gitmek olsun ben 4yıllık evliyim 4 yıl korundum pco olduğum için zaten bekarlığımdan beri ilaç kullanıyordum bıraktım 3 ay içinde 2 denemde çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.O yüzden zaman kaybetmeden doktora gitmeni öneririm arkadaşım.Hakkında hayırlısı olsun.
peki kıslar adetleriniz nasıl düzenlimiydi...ne kadarda bi görüyodunuz.sorun neydi.yani pkolu olsakta gebe kalama nedenleri farklı olabiliyo.bu da ilginç bişiy.
peki kıslar adetleriniz nasıl düzenlimiydi...ne kadarda bi görüyodunuz.sorun neydi.yani pkolu olsakta gebe kalama nedenleri farklı olabiliyo.bu da ilginç bişiy.
bu anlattığın aşilama olmuyomu bende merak ediyorum aşılama yaptırıcam herhalde bende etkili olurmu tüp bebek dahamı garanti olur
arkadaşlar bendede adet düzeenli,tüylenme,kıl yok ,hatta iki hamilelik deneyimim var sonlanmayan ,birisi düşük,diğeri, zorunlu krtj,banada pko teşhisi kondu ,sanırım benim yumurtalar çatlamıyo ,ama konuya çok hakim degilim ,benim hormon durumum nedir acaba...bu testi yapmam için doktora adetkenmi gitmek gerekiyo??doktorum bana 6 ay denedikten sonra kendisine gitmemi istedi,acaba beklemesemmii?ve son ,kür neyin kullansammı ,bugün adetin 2. günü çörekotu,bal tarçın kullansammı ,ne işe yarıyoki buu??
yumurtalar büyüyor ama çatlamıyorsa o kolay iş.çatlatma iğnesiyle çatlatıyorlar. eğer yumurtların büyümüyorsa biraz uğraşıyorsun. testleri adetinin 2. veya 3. günü yapıyorlar. bence 6 ay bekleme pko teşhisi konduysa.sonuçlarını gör.hangi hormonunda anormallik var.ona görede glifor gibi şeker ilaçları veriyor doktorlar.burdaki bayanların %98 kullanıyor bu hapı. pkolarda hamile kalmak biraz zor.kalsanda düşürme ihtimali çok yüksek.belkide bundan dolayı düşük yapmışş olabilirsin. o yüzden hamile kalınca bile bu hap sanırım 3 ay kullanılıyor.düşük riskini en aza indirmek için. tabi bunlar biraz burdan biraz doktordan öğrendiğim bilgiler... bol şans
:CüvCüv:kızlar bişey daha dicem size.benim yengem abimin karısı, bence % 100 pko neden derseniz.kızkenevlenmeden önceki dönemde hep adetleri 2-3 aya bir gelirmiş.bunu söyleyen kendisi.çenesinde ve göbeğinde tüylenme var.(göbeğindekileri denizde farkettim:)))neyse tipik belli yanii.sonra hemen evlenmeden önce d.k.h. na başlamış.baya bi kullandı 4 sene fln.sonra bıraktı.düzenli adet görmeye devam etti ve hamile kaldı.ama 6 haftalıkdüştü.sonra içmedi sanırım hap bi kaç ay geçti yine hamile kaldı.ama bu arada 28 günde 1 adet görmeye dvm etti.son hamileliği başta düşük riski olmasına rağmen sonuçlandı şimdi tatlı bir yeğenimvar.tüm bunları anlatmamın nedeni bi şekilde oluyo yani demekki kısslar.kendimle kıyaslıyorum ben de adet görüyorum düzenli aşırı tüylenmem yok ama anlamıyorum.bir de çocuk istiyo di dr a gitmişti.dr bakmış işte yumurtan çatlamışmı ne demiş var mı dem,iş ne uygun günler demiş hatta.folik asite başlatmış.mesela burada arkadaşlar yazmış d.k.h kullanıp bırakınca birkaçay sonra düzeni gitti die.
ayyy herşeyi düşünüom artık.ne bu yaniiiiii.ben de hap kullanmak istemiorum.ama en kısa zamanda gidicem dra.
aslında bunu pkolulara moral açısından anlattım.
bayanlar bende pko luyum göğüs ucumdaki ve göbeğimdeki tüyleri bu kistler mi mafoldumben
evet canım tüylenmenın sebebı bu hastalık mafoldumben
merhaba ben yeni katıldım aranıza bende pcoluyum arkadaşalr doktorum bana şuan tedavi önermedi adetim düzensiz olduğundan primolut diye hap verdi gelmezse 10 gün iç dedi sizce saçma deilmi ben araştırdım bu hap adet geciktirici olarak geçiyor her yerde en önemlisi kilo vermen dedi 5 kilo verdim 5 kilo daha vermem gerek 6 ay deneyin hamile kalmazsan gel tedavi ederiz dedi çok psikolojim bozuldu.bide soğan kürü ve incir kürü varmış ben onuda denedim fakat soğan suyuyla bile adet olamadım şuan hapı içiorum bırakınca gelirmiş bıraktım 2 gün oldu bugün hala benkliyorum bakalım bu kürlerden kullananlarınız varmı acaba tekrar gitsemmı ki doktoruma nasıl geçicek bu yaa..
ben kıllı birisi değilim sadece göğüs ucumda ve göbeğimde var şimdi diane35 e başladım bu göğüste ve göbekteki tüyler gidermi :sinifsinif:
canım ben 3 ay kulladım sımdı 4 paketteyım ama tuylerım gitmedi bıraz azaldı ama dıane yenı tuy olusmaması ıcın etkılı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?