cnm merhaba yumurtan çatladıysa ve döllenme olmadıysa regl görürsün. bu süreç şu şekilde :Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım doğru forumdamıyım onuda bilemiyorum ?
benim aklımın karıştığı nokta yumurtlama olduğu zaman adet kanaması başlıyor değil mi? çatlaması ise daha sonra oluşan bir süreç, şimdi son regl döneminde oluşan yumurta çatlamamışsa sonra ki regl kanaması gerçekleşmiyor mu?
şimdiden teşekkür ederim sizlere..
Arkadaşlar daha açıkçası 60 gündür regl olamadım doktora gittiğim de yumurtan çatlamamış dedi söktürücü ilaç verdi onu kullandım ama henüz kanamamda gelmedi, aklım karıştı daha öce düzensizlik yoktu hiç ve doktora gitmemiştim o yüzden konu hakkında da pek bilgim yok
ezouygun arkadaşım mrb ve umarım tedavin olumlu sonuçlanır ve hamile kalırsın..Bende PKO var ve adetlerim düzensiz.Prolaktin yüksekliği vb sorunumda var.Dahası prolaktin yüksekliğinin nedeni hipofiz bezi tümörü.Bunlar yüzünden zor hamile kalıcam.Düşük ihtimal yanii..Bi dr bana sizde yumurta uyarıcı tedaviye geçilebilir bikaç ay sonra dedi de siz nerde yaptırdınız?Özelde mi yoksa devlet hast.de mi?Benim bu konuda bilgim yok da nasıl oluyor yanii tüp bebek merkezinde falan yaptırsan devlet karşılıyor mu?Sizin bilginiz var sanırım..Bi de ilaç için kaç defa hakkın oluyo acaba..Çünkü çoğu kişide ilkte tutmayabiliyormuş öyle okudum burda..Devlet hast. dr ları bu tedaviye geçmek için 1 sene bekletiyolar tüp bebek merkezleri ise 6 ay dahi bekletmeyebiliyorlar..Mantığı çözemedim ben :bbo:
ezouygun arkadaşım hamileliğine çokkkk sevindim tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün inş..verdiğin bilgiler için de tşk ederim..bende ist dan başka ile evlendim..o yüzden iyi dr bulamıyorum..bi dr bana sende 1 sene beklemeye gerek yok diyo diğeri 1 sene bekle diyo..tüp bebek dr ları hemen aşılama diyo..kafam karıştı :1no2:
bende 2-3 ay daha bekleyip iyi bi dr bulup yumurta takibine başlatmak istiyorum..dr da zaten bunu dedi bana..bakalım zaman + sabır..ne diyimmm..
cnm merhaba yumurtan çatladıysa ve döllenme olmadıysa regl görürsün. bu süreç şu şekilde :
yumurta olur , büyür, çatlar, döllenir ( döllenirse hamilesi) ama döllenmezse adet kanamasında atarsın o yurutayu bu şekilde
cnm adet oldukdan sonra yumurtlama başlıyor diye biliyorum.çınku bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım.adetimin 3 gunu doktora gittim yumurtam olgunlaşmamışdı klomen kullandım.2 gunde bir doktor takip etti yumurta olgunlaşmışmı dıye.yeterli buyukluğe gelince catlatma iğnesiyle catlattı
Canım merhaba, teşekkür ederim yorumun için... senin de dediğin gibiyse o zaman benim regl olmuş olmam gerekirdi değil mi? ama olmadığına göre acaba geçen dönemden kalan yumurta çatlamadığı içinmi bu dönem yumurtlama olmadıda kanama gelmedi?
HERKESE TEKRARR MERHABAA,
HAMİLEYİMMMMM:):):) okadar mutluyumkiii anlatamamm...reglım 1 hafta gecıkmıstııı dun aksam test yaptım hemencikkk pozitiff cıktıı< bugun kan testı yaptırdım degerım 3052 CIKTII!!!!!!!!!
arkadaslar beta hcg degerım bu < acaba bu kac haftalık oluyor?
HAMİLEYİMMMMM:):):) okadar mutluyumkiii anlatamamm...reglım 1 hafta gecıkmıstııı dun aksam test yaptım hemencikkk pozitiff cıktıı< bugun kan testı yaptırdım degerım 3052 CIKTII!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?