selam arkadaşlar,
ben de yaklaşık 6 ay pko tedavisi gördükten sonra, klomen ve duphaston kullandığım ilk ay şükürler olsun hamile kaldımşu an 5. haftadayız inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını görecez...
Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarım sizinlea.s.
selam arkadaşlar,
ben de yaklaşık 6 ay pko tedavisi gördükten sonra, klomen ve duphaston kullandığım ilk ay şükürler olsun hamile kaldımşu an 5. haftadayız inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını görecez...
Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarım sizinlea.s.
desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar allah isteyen herkeseversin çok zor bir durum çünkü sende tadavi oluyomusun şimdi
slm kızlar hepinize geçmiş olsun en yakın zamanda rabbim kucağınızı bebişlerle doldursun.
ben bir yıllık evliyim. evlendim9 ay falan vanismula uğraştım yeni yeni kurtuluyorum bu illetten ama pko korkusu sardı şimdi de beni..
göğsümde ve yüzümde kıllanma var adetlerim düzenlü 26 güne bir karından ultrasonda bişey görülmedi...
çok endişeleniyorum o çatala oturma kabusunu da aşabilmiş değilimmmm....
bir de şöyle bir ayrıntı var: aynı sorun ablam da da vardı ama şuın 6 haftalık hamile
anneminde çene ve boyun bölgesinde tüyler var.....
sizce benim durumun genentik olabilir mi? ve pko da adet illaki düzensiz mi olmalı?
pko bi sendrom canım, her kadında farklı farklı sorunlar çıkabiliyor.
kiminde düzensizlik, kiminde tüylenme, kiminde kilo, kiminde şeker, kiminde bunların hepsi birden...
ama şimdi senin de sadece tüylenme var diye pko düşünmen hiç mantıklı gelmedi bana. tüylenmenin onlarca sebebi olabildiği gibi sebepsiz tamamen genetik de olabilir. sen en iyisi bir cildiyeye git. o sana gerekli testleri yaptırtacaktır. ama içini ferah tut önce.
canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim ya nette yle okudum hormon testi yaptırdım normal çıkmıştı ama bebek istiyorum olmaz diye endişe ediyorum....bide vajinusmusla falanda uğraştım pimpirikli oldummm...
rabbim hepimize bebişler nasip etsin
arkadaşlar bana doktorum ağustos ayında pko teşhisi koydu ,daha önceden iki sonuçlanmayan gebelik yaşadım biri kendi isteğimle oldu maalesef...3 ay geçti benim adetler 28 günde bir olurken son 2 aydır 26 günde bir olmaya başladı,geçen ay 14 ünde adet olmuşdum,bu ar 10 unda veya 12 sinde olurum diye düşünüyodum hatta yoğun bel ağrım bile vardı ,halaa ince incede ağrıyo ,size sorum ?? bu gecikme gebelikmidir..kii inşallah öyledir ,yada pko belirtisi olan adet düzensizliğimi başladı bende ,hani aylarca olmuyolar yaa..yarın test yapcam ama böyle bi sonuç çıkar diye çook korkuyorum ...ilk adet olduğum günden beri maşşallah çok düzenliydi ama niye böyle oldukii..
canım çok az gecikmiş ama ne bileyim içimden bence hamilesin demek geldi.
ayrıca öyle 1-2 gün gecikmiş olsa bile aklına pkodan gibi getirme. mevsim geçişleri, stres vs... gecikmeye sebep olabilir.
amin bana doktorum şuanda folik asit ve asprin kullanmamı söyledi ben pkoluyum ama bi kere hamile kaldım ama düşük yaptım ondan şimd,ilik bunları kullanıyorum ama biraz zaman geçtkten snra kendiliğinden olmazsa bende başlıcam tedaviye
canım bende konrole gittim geçen gün dr 3,4 ay bekleyelim olmazssa yine tadavi yaparız dedi hepimiz için hayırlısı inşallah hamile haberi veririz bibirimize bak dmekki pkoluda olsak hamilelik olabiliyor bu çok güzel aslında bana dr senin pkon az derecede o yuzden şanslısın dedı çok sevindim ama tabi önemli olan bebeğimizi kucağımıza almamız senınde önceden hamile kalmış olmana alkisalkisalkissevindim bana umut oldu.
inş. canım o mutluluk haberini veririz bizde inş. bütün pkolu arkadaşlarımızda verir. sen ne kadarlık evlisin?[/QUO..)..Mayısta 7'ye girdik biliyomusun ben bu tedavi için işimi bırakmıştım ama patronum şuanda yine çağırıyor dr da 3 aysonra yine olmazzsa tedavi ederiz diyo zaten genatık tahlıl sonucumuzda kasımda çıkıcak işimde çok zor çocuklarla anaokulu öğretmenliği özel çok hareketli ama evde oturup çocuk olmasını beklemekte zor tekbaşıma butungun düşünüyorum piskolojim bozuluyor ne yapacağımı bilmiyorum sen kaç yıllık evlısın sence ne yapmalıyım çok yorulursam hamile kalamam dimibilmiyorumkismile
inş. canım o mutluluk haberini veririz bizde inş. bütün pkolu arkadaşlarımızda verir. sen ne kadarlık evlisin?[/QUO..)..Mayısta 7'ye girdik biliyomusun ben bu tedavi için işimi bırakmıştım ama patronum şuanda yine çağırıyor dr da 3 aysonra yine olmazzsa tedavi ederiz diyo zaten genatık tahlıl sonucumuzda kasımda çıkıcak işimde çok zor çocuklarla anaokulu öğretmenliği özel çok hareketli ama evde oturup çocuk olmasını beklemekte zor tekbaşıma butungun düşünüyorum piskolojim bozuluyor ne yapacağımı bilmiyorum sen kaç yıllık evlısın sence ne yapmalıyım çok yorulursam hamile kalamam dimibilmiyorumkismile
bence yorgunlukla hamileliğin alakası olduğunu sanmıyoum canm evde otur otur hamile kalacakmıyım diye düşünmekten gerçekten psikolojin bozulur ya kendine bi uğraş bulacaksın yada işe başlıyacaksın yoksa düşünmek insanı mahvediyor ben illk hamileliğimde hiç aklıma bile gelmezdi yani o kadar kafam rahattı ama işte cenabıallah bize o bebği nasip etmedi bende 11 aylık evliyim aslında yeniyim ama bende daha çok kaynana dırdırından istiorumklava: aslındabende istiyoeum ama kaynanam çok üstüme geliyor yapın diye o yüzden rabbime çok dua ediyorum eşimden yana alllaha şükür bi sorunum yok sen her ay regl olabiliyormusun ilaçsız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?