Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım cok sevindim allah bağışlasın sen stres yapma gec döllenme olduysa görülmememsi normaldir tebrik ederim canım allah isteyen her kese versin :Saruboceq: :Saruboceq:

sanse hayırlı olsun canım çok sevindm allah inşallah kucağına almayıda nasip etsin:ecrin_bebek: darısı bütün pkoluların başına inş. s:Saruboceq: (amin)

ahhhh canım benim, dememiş miydim ben sana bence sen hamilesin diye kaydirigubbakcemile5
çok sevindim çok , Rabbim nazarlardan korusun, esirgesin, şimdi içini ferah tutma zamanı

Son düzenleme:

kızlar yarın sonuç almaya gitcem ,daha ultrasonda gözükmedi bebişim ,ama doktor 2 gün sonra değerlerine bakalım 2 katına çıktıysa sorun yok dedi ,bende örnek teşkil etmesi için yaptıklarımı anlatayım ,geçen ay gün aşırı ilişki vardı ,ama bu ay enfaza 10 kez olmuştur ,adetin 2. günü bal tarçın çörekotuna başladım ,7 gün sabah aç karnına ,gece yatmadan içtim ,o bitince 10 günde soğan kürü yaptım..yani Rabbim vermek isteyince bişeyler sebep oluyo işte ..Şükürler olsun ,İnşallah sizede sebep olur arkadaşlarr ..gerçi yarın netleşcek ama Sağlıklı bebişimi kucaama almayı nasip etsin Rabbim ...Hepimizede inşallah..

canım hayırlısıysa inşallah sonuç ii çıkar ve bebişi ultrasonda görürsünüz..

slm arkadaşlar..yeni üye oldum hiçbirinizi tanımıyorummm...ama bir okadarda tanıyorummm...tekrar tekrar okudum yorumlarınızı her yorumun bir parçasında kendimibuldumm...üzüldümm..ümitlendimm...üzüldümm...yine ümitlendimmm...içimi kimseye diyemezkenn sizin yazdıklarınızı okudukcaa kendi içimi size dökmüşş gibi oldummm...sizinle aynı duyguyu yaşıyorummm..banada pko teşhisi kondu..ve ogünden beri aklım heran dolu şimdi sizleri okuyunca derin bi nefes aldım..beni anlayan birileriolacak diyee....

hepinize sağlık diliyorummm...inşallah en kısa sürede derdimize dermanı verir rabbim.......

amin... inşallah rabbim bizide bebişlerimize kavuşturur inş.sen kaç senedir pkolusun?

kızlar ben 21 yaşındaym uzun zamandır tüylenme fln vardı adet oldğmdan sonra yani 13 yaşımda fln başladı annem önemsedi geçer dökülür vs dedi. bende bu zamana kadar doktora fln gitmedim hiç ama geçtiğimiz şubat ayında adet düzensizliğim başladı 40 güne kadar çıktığım oluyodu ki her zaman 28 günde olurdu. neyse yeni gidebildim doktora. hormonlarım normal ama ultrasonda pko görünümü var benim durumumda olanlar varmı acaba? insülin direnci de ve demir eksikliğine bağlı kansızlıkda çıktı. glifor ve diana 35 verdi doktor gliforu babam şeker hastalığı için kullanıyor bi yan etkisi fln olur mu kullanan var mı acaba aranızda?

bildiğim kadarıyla şeker ilacını karın bölgesindeki yağlanma için veriyolarmış kilolu kadınlara da veriyorlar çünkü şeker ilaçları zayıflatıyor.bende 2aydır glukopage kullanıyorum ama hiç zayıflamadım!yan etkisi herkes çok var diyordu gözüm çok korkmuştu geçen seneden kullanmamak için direndim ama alıştım ilk 1 hafta felan biraz mide bulantısı oluyor ama çok inanılmaz derecede değil biraz ağzının tadıda kötü oluyor o kdr....

pkoluyum ... doktorum adetin bitince gel dedi.... ve de primolut n verdi bana....

ben bebek istediğimi söledim doktora ama adet bitince gel dedi sizce çok geç değil mi adet bitimi? benim gibi olan var mı adet bitince tedavisi başlayan. acaba yumurta takibi yapılmayacak mı ? : ( sizce o doktora gitmiyim mi? araştırmada yar doç?

canım tedaviye adetin 3. günü başlanıyor kafaya takma sen yine çalış 2 günde bir ilişkiye gir dr.una git tabi.şuan bunu yapabilirsin.

amin... inşallah rabbim bizide bebişlerimize kavuşturur inş.sen kaç senedir pkolusun?

KAÇ SENEDİR VAR BİLMİYORUMM BENİM YENİ HABERİMM OLDU ÇOCUK İSTİYORDUKK OLMAYINCA GİTTİK VE SONUÇ PKO...DAHA İLK GİTTİM ŞİMDİ TAHLİL İSTEDİLER ONU YAPTIRCAMMM ama kafayı yemek üzereyimmm...dedim yaasizi okudukca hem sevindim hem üzüldümm...bundan sonra görüşürüzzyine neti bulunca gireceğim adres buu artık...

hmm iyi o zaman ya zayıflatsa keşke. aşırı kilolu deilim ama bi 5-10 kg vermem lazım. inş zayıflatır :Saruboceq:

canım tedaviye adetin 3. günü başlanıyor kafaya takma sen yine çalış 2 günde bir ilişkiye gir dr.una git tabi.şuan bunu yapabilirsin.

gamze81 peki doktora adet bitince mi gideyim cidden ? bir araştırma üniv yar doç doktorum. ama eski doktorum dediğin gibi adetin 3. gün çağırdı ama hem rahim filmi istedi hem spermiyogram. ben o film hem çok pahalı hem korkuyorum.... kararsız kaldım: (

öncelikle mrb..rahim filmi çekilmeden ek tedavilere geçilmiyormuş (yanii yumurta takibine vb)..bana da dr rahim filmi + semen analizi dedi..bende rahim filminden korkuyorum..dr bana rahim filminde kullanılcak ilaçları,iğneyi,eldiveni vb yazdı..hatta dün iğneye bakarak bende hüngür hüngür ağladım ama yapıcak bişey yok çektirmem lazım diye düşünüyorum..tabii önce adetimi beklicem..bi teşrif ederse adetim (45 gündür yok da) adetten sonra çekilcem inş..

waw benim sana tek tavsiyem stres yapma canım...
bak ben bi hamilelik yaşadım ama kısa sürdü düşük yaptım senağlama oda eşimle bana süpriz oldu beklemiyorduk stres yapmıyacaksın herşeyi oluruna bırakacaksın allaha dua ediceksin o zaman rabbimde inşallah kucaklarımızı boş bırakmaz:ecrin_bebek: kaç yıllık evlisin acaba ?

selam kızlar;

Tekrar bebek tedavisine başlamak için dr. gittim kan tahlilleri vs. PKO var tabii benim önceden LH hormonum yüksek çıkıyordu dr. dedi inş. 15 in üzerinde çıkmaz yoksa direk aşılama dedi neyse kan tahlillerini yaptırdım vsvs bu sefer LH normal çıktı çok şükür ama Prolaktinim 46 çıktı (sınırı 3-26 arası) salı gidicem bakalım ne diyicek çok korkuyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…