:Saruboceq:iyi akşamlar kızzlarr...süpper bi haberim varr..hani ben pko luydum ,ama adetlerim düzenliydi ve bu hafta günüm geçti yaaaa..hamileymişiiimmDDyani hcg 130 çıktı ,doktorum 2 gün sonra gene testi yapalım 2 katı çıkarsa sağlıklı gebeliktir dedi,çünkü doğum kesesini görmedii..dua edin kızlarr.:Saruboceq:.inşallah sorun çıkmazzz:) darısı başınıza inşallah kızlarr:)( olumunekankayizsmile
:Saruboceq:iyi akşamlar kızzlarr...süpper bi haberim varr..hani ben pko luydum ,ama adetlerim düzenliydi ve bu hafta günüm geçti yaaaa..hamileymişiiimmDDyani hcg 130 çıktı ,doktorum 2 gün sonra gene testi yapalım 2 katı çıkarsa sağlıklı gebeliktir dedi,çünkü doğum kesesini görmedii..dua edin kızlarr.:Saruboceq:.inşallah sorun çıkmazzz:) darısı başınıza inşallah kızlarr:)( olumunekankayizsmile
bence yorgunlukla hamileliğin alakası olduğunu sanmıyoum canm evde otur otur hamile kalacakmıyım diye düşünmekten gerçekten psikolojin bozulur ya kendine bi uğraş bulacaksın yada işe başlıyacaksın yoksa düşünmek insanı mahvediyor ben illk hamileliğimde hiç aklıma bile gelmezdi yani o kadar kafam rahattı ama işte cenabıallah bize o bebği nasip etmedi bende 11 aylık evliyim aslında yeniyim ama bende daha çok kaynana dırdırından istiorumklava: aslındabende istiyoeum ama kaynanam çok üstüme geliyor yapın diye o yüzden rabbime çok dua ediyorum eşimden yana alllaha şükür bi sorunum yok sen her ay regl olabiliyormusun ilaçsız?
tabiyki olabiliyorum allahaşükür benimde eşim çok iyidir oda bana kızıyo kafama takıyorum üzülüyorum diye' boşver olursa olur ne yapalım senin sağlığın önemli 'diyor aileside öyleler ama ben çoookk istiyorum işte bebğimi kucağıma almak istiyorum inş.olur. En yakın zamanda; sen neler yapıyosun evde, sıkılıyormusun ama sen daha çok yenisin benim 7 yıl senin 11 ay neki olur yine.
tabiyki olabiliyorum allahaşükür benimde eşim çok iyidir oda bana kızıyo kafama takıyorum üzülüyorum diye' boşver olursa olur ne yapalım senin sağlığın önemli 'diyor aileside öyleler ama ben çoookk istiyorum işte bebğimi kucağıma almak istiyorum inş.olur. En yakın zamanda; sen neler yapıyosun evde, sıkılıyormusun ama sen daha çok yenisin benim 7 yıl senin 11 ay neki olur yine.
aynen benm eşimde öyle diyor bana sürekli moral veriyor aslında doğru söylüyorsun daha eniyiz ama maalesefki eşimin ailesi hemen istiyor biz zaten benim rahatsızlığımıda ondan saklıyoruz beni bazen çok bunaltıyor:1no2: o yüzden eşimle beraber söylememe kararı aldık bende evde işte eltilerime falan gidiyorum onlar bana geliyorlar öyle zaman geçiyor biz hepimiz bir binada oturdğumuz için gelip gidiyoruz birbirimize cokacimcoook gerçi bekarken çalıştığım için bi süre ondan pekte sevmiyorum evde oturmayı ama eşim çalıştırmıyor maalesef
canım merhaba ben de 1 yıl önce pko teşhisi konulmuş biriydim. teşhis konulur konulmaz bitkisel yollara sardım. saraçoğlunu aradım. önce 15 gün soğan kürü, arkasından gönderdiği çayları içtim 20 gün. sonra kontrole gittim. doktor şaşkınlıkla sen pko değilsin artık dedi. 1 yıldır her kontrolüm temiz çıktı. hatta en son ctesi günü gittim. doktorum artık gelmene gerek yok beni özlersen gel dedi.
7 yıl çok uzun bir süre geldi canım bana ya. sadece pko olsa sorun bu kadar uzamazdı sanki. belki doktorların gözden kaçırdığı çok basit bir şey var. tek doktora mı gittin. ya da eşinin tüm kontrolleri yapıldı mı?
ya da belki benim şu bitkisel kürler sana da faydalı gelir. bilemedim elimden bi şey gelse de sana yardım edebileyim istedim.
kızlar yarın sonuç almaya gitcem ,daha ultrasonda gözükmedi bebişim ,ama doktor 2 gün sonra değerlerine bakalım 2 katına çıktıysa sorun yok dedi ,bende örnek teşkil etmesi için yaptıklarımı anlatayım ,geçen ay gün aşırı ilişki vardı ,ama bu ay enfaza 10 kez olmuştur ,adetin 2. günü bal tarçın çörekotuna başladım ,7 gün sabah aç karnına ,gece yatmadan içtim ,o bitince 10 günde soğan kürü yaptım..yani Rabbim vermek isteyince bişeyler sebep oluyo işte ..Şükürler olsun ,İnşallah sizede sebep olur arkadaşlarr ..gerçi yarın netleşcek ama Sağlıklı bebişimi kucaama almayı nasip etsin Rabbim ...Hepimizede inşallah..
slm arkadaşlar..yeni üye oldum hiçbirinizi tanımıyorummm...ama bir okadarda tanıyorummm...tekrar tekrar okudum yorumlarınızı her yorumun bir parçasında kendimibuldumm...üzüldümm..ümitlendimm...üzüldümm...yine ümitlendimmm...içimi kimseye diyemezkenn sizin yazdıklarınızı okudukcaa kendi içimi size dökmüşş gibi oldummm...sizinle aynı duyguyu yaşıyorummm..banada pko teşhisi kondu..ve ogünden beri aklım heran dolu şimdi sizleri okuyunca derin bi nefes aldım..beni anlayan birileriolacak diyee....
hepinize sağlık diliyorummm...inşallah en kısa sürede derdimizedermanı verir rabbim.......
pkoluyum ... doktorum adetin bitince gel dedi.... ve de primolut n verdi bana....
ben bebek istediğimi söledim doktora ama adet bitince gel dedi sizce çok geç değil mi adet bitimi? benim gibi olan var mı adet bitince tedavisi başlayan. acaba yumurta takibi yapılmayacak mı ? : ( sizce o doktora gitmiyim mi? araştırmada yar doç?
amin... inşallah rabbim bizide bebişlerimize kavuşturur inş.sen kaç senedir pkolusun?
bildiğim kadarıyla şeker ilacını karın bölgesindeki yağlanma için veriyolarmış kilolu kadınlara da veriyorlar çünkü şeker ilaçları zayıflatıyor.bende 2aydır glukopage kullanıyorum ama hiç zayıflamadım!yan etkisi herkes çok var diyordu gözüm çok korkmuştu geçen seneden kullanmamak için direndim ama alıştım ilk 1 hafta felan biraz mide bulantısı oluyor ama çok inanılmaz derecede değil biraz ağzının tadıda kötü oluyor o kdr....
canım tedaviye adetin 3. günü başlanıyor kafaya takma sen yine çalış 2 günde bir ilişkiye gir dr.una git tabi.şuan bunu yapabilirsin.
KAÇ SENEDİR VAR BİLMİYORUMM BENİM YENİ HABERİMM OLDU ÇOCUK İSTİYORDUKK OLMAYINCA GİTTİK VE SONUÇ PKO...DAHA İLK GİTTİM ŞİMDİ TAHLİL İSTEDİLER ONU YAPTIRCAMMM ama kafayı yemek üzereyimmm...dedim yaasizi okudukca hem sevindim hem üzüldümm...bundan sonra görüşürüzzyine neti bulunca gireceğim adres buu artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?