Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yok canım hiç öyle denemedim zaten üç aylık evliyim daha yeniyim ama ilerde olmaz diye çocuk yapmayı düşünüyorum ertelemeden.

yok canım hiç öyle denemedim zaten üç aylık evliyim daha yeniyim ama ilerde olmaz diye çocuk yapmayı düşünüyorum ertelemeden.

bencede canım pkoluysan ama önce ilacı bitir denemeler başla bence doğal yolla çünkü belli olmaz çünkü cok örnek var

üzüldüm inşallah en yakın zamanda çocuk sahibi olursun. pcoslu hastalarda düşük riskide çok oluyor sanırım. beni şimdiden çocuk stresi sardı daha deneme yapmadan. kaç yıllık evlisin peki

üzüldüm inşallah en yakın zamanda çocuk sahibi olursun. pcoslu hastalarda düşük riskide çok oluyor sanırım. beni şimdiden çocuk stresi sardı daha deneme yapmadan. kaç yıllık evlisin peki

kendine pay biçme bence lmaz: inşallah sen benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsın dr kontrolünde ol gerisi allahın iş inşallah sorun yaşamazsın ben 3.5 yıllık evliyim sakın stres yapma

yazılanları okuyunca ister istemez insan stres yapıyo. şimdiden çok üzgünüm daha hiç bir şeye başlamadan umutsuz olmak istemiyorum ama. allah yardımcımız olur inşallah eşimde çok istiyo çocuk en çok onun için üzülürüm. allah hepimizin yardımcısı olsun. direk tedavi ile başlasam daha iyi olabilir. zaman kaybı olmaz

sen kac yaşındasın ki bu kadar acele ediyorsun

Merhabalar aranıza yeni katıldım
Daha evvel sadece okuyucuydum ama şimdi foruma üye oldum
3 yaşında bir oğlum var.İkinci bebiş düşünüyoruz.Polikistik overim var ama oğluma korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım doğal yollarla, oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim.Doğum sonrası pıhtı kalmıştı oğlum 2 aylıkken felan kürtajla aldı doktorum ama o kürtaj sonrası rahimde bir tarafta yapışıklık olmuş.Mayıs ayında korunmayı bıraktık ben korunuyorum diane 35 kullanarak, ama ağustosta rahim filmi çekilene kadar regl olamadım rahim filmi sonrasınad 19 gün ara ile iki kere regl oldum en son 5 eylülde regl olmuştum neredeyse 2 ay oldu yine regl olamadım.Doktorum rahim filmi sonrası gel laparoskopi ile açalım dedi, ben başka bir doktora daha gittim o da daha gençsin tek tarafla da bebişin olur ameliyat olma bekle dedi laparoskopi olmadım bende ama regl olamıyorum şimdi de

buradan sizlerden edindiğim bilgilerle hayıt tohumuna başladım 24 gün kullandım pazartesi k8 aldım ona başladım k8 i de buradan sizlerden öğrenmiştim.K8 in içinde hayıt tohumu olduğu için ayrıca içmeyi bıraktım.Hala da regl olamadım.Umarım faydası olur K8 in
herkese güzel paylaşımlar

cnm benim hamile kaldınmı lütfen başından geçenleri anlat bana

canım adet olamamak kistle alakalı bir durum sanırım bende şuan aynı sorunu yaşıyorum ve sanırım çikolata kisti benimkide.. soğan kürünü denedin mi? bire birmiş ....

kızlar hepinize merhaba size danışmak istediğim bi kaç sorum olacak lütfen boş çevirmeyin
yaşım 26 ve ilk adetimden beri adetlerim düzensizdir eskiden daha düzensizdi şimdilerde ennn fazla 2 ay geçikmeli geliyor genel de 40 gün gibi oluyorum.yeni evliyim hemen çocuk istediğimiz için doktora gittim ne de olsa düzensizlik var diye prolaktinim 37 çıktı dostinexle düşürdü 2 haftalık tedavi sonra adetin 3. günü testlerimö yapıld doktr bu tahlillere baıp pko teşhisi koydu ultrasonda da evet gözüküyor ama tahlilleriniz iyi dedi bu seferde.1 sene kadar olmassa tekrar gelin diyip başından savaladı.güya sağlıkçıyım terzi kendi söküğünü dikemezmiş..sizlere aşagıya değerleri yazıyorum bu arad soğan kürüne başladım 1 hafat oldu ama hiç akıntı olmadı bende.son zamanlarda da akıntı ve bazal vücut ısımı kontrol ediyorım dün adet döngüsüsün 12.gününydü be rahim ağzı sıvısı 5-7 cm kadar sünen tarzdaydı fakat bugün sünmüyor.lütfen yorum y<pın desteğinizi esirgemeyin..bu arada hepinize ümit olsun ablamda pkolu fakat 4 yaşında dünyalar güzeli bir kızı var.yazımı okuma inceliğini gösterip beni aydınlatacak cv veren tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun.ALLAH hepimizin kucaklarını doldursun..

kan testlerimi yazmayı unutmuşum adetin 3. günü
TSH:1.59
FSH:8.44
LH: 11.78
E2 :40.14
PROLAKTİN: 1.36 (dostinex kullandığım için baya bir düşmüş)
PROGESTRON:0.435

kan testlerimi yazmayı unutmuşum adetin 3. günü
TSH:1.59
FSH:8.44
LH: 11.78
E2 :40.14
PROLAKTİN: 1.36 (dostinex kullandığım için baya bir düşmüş)
PROGESTRON:0.435

öncelikle geçmiş olsun..LH hormonu FSH hormonundan belli bi düzeyde yüksek çıktığında PKO teşhisi koyuluyor evet..tahliller pko yu gösteriyor sizde de..bana pko teşhisi konduğunda LH:9 FSH:6 idi..şuan LH:7 FSH:7 ama hala pko var tabii..pko geçen bişey değil çünkü..hormonlar düzelse de kistler duruyor çünkü..
prolaktin sorunu bende de var..benim 60 larda idi..dostınex ile 0,7 lerde şuan..
hamile kalamamaya gelince yeni evlilere yanii yeni korunmayanlara 1 sene bekle sonra gel diyolar..fakat rahatsızlığın çoksa bu 1 seneyi öne çekiyorlar..illa 1 sene dolsun diye bişey yok yanii..ama benim rahatsızlığım çok o yüzden söylüyorum kendim için yanii..sadece pko teşhisi koyulursa evet 1 sene beklemen lazım vb diyolar..nedeni de 1 seneye kadar hamile kalma şansın varmış (mış diyorum çünkü hamile kalamayan insanın 1 sene beklemesi bana da çok mantıksız geliyo)..ben kendime bi yol çizdim..10 aylık evliyim..rahim filmi çektiriyorum yarın..eşime de sperm analizi yaptırdık..sonuçlarımı alıp iyi bi dr a gidip yumurta takibini başlatıcam ben..
tekrar geçmiş olsun..

öncelikle cevap verme inceliğiniz için çok teşekkür ederim.adet düzensizliğinden başka hiçbir şikayetim yok tüylenme kilo vb..bana da 1 sene çok uzun geldi hasta değilsin dedi ve yolladı dr. Beni bende üstelemedim icabına bişekilde bakarım diye.daha çok yeni evliyiz ama korkuyorum ya hiç olmazsa diye..rabbim inşallah hepimizin yüzüne gülsün.çok sağol canım bede 3 ay sonra oldu olmadı tekrar gidicem ilaç mı verricak napıcak bilmiyorum inşallah gerek kalmaz dicem ama bu düzensizlikle çok zor...bana gösterdiğin şu yardımın yüzü suyu hürmetine rabbim en kısa sürede sağlıklı bebekler nasip etsin size:))

ooyyyyyy oyyyy...yazılanları okudukca çıldırıorumm...nete her zaman giremiyorum net bulduğumdada hemen burayı açıyorumm...hormon testlerini yaptırdımm ama daha doktora gitmedimm ...korkuyorumm o yüzdennn..test sonuçlarından anlayan varmı arkadaşlar tecrübeli olnanlarr...

hemoglabin:::5.91
açlık kan şekeri:::96.53
prolaktin:::15.6
FSH:::3.9
LH::::13.2
free testeron:::2.4
insülin::::5.8
FT3:::3.07
FT4::::1.12
TSH::::1.8

SONUÇLARBUNLAR AMA NE KADARI İYİ NE KADAR KÖTÜ BİLMİYORUM...

Son düzenleme:
kızlar lütfen cevaplayın aranızda benım gibi hormonları normal ama yumurtalıklarında kist olan var mı? halıme kalınabılınıyor mu boyle durumlarda? hormonlar normal sevıyelerde olduguna çok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…