yok canım hiç öyle denemedim zaten üç aylık evliyim daha yeniyim ama ilerde olmaz diye çocuk yapmayı düşünüyorum ertelemeden.
peki sen pcos musun çocuğun var mı gamze81.
üzüldüm inşallah en yakın zamanda çocuk sahibi olursun. pcoslu hastalarda düşük riskide çok oluyor sanırım. beni şimdiden çocuk stresi sardı daha deneme yapmadan. kaç yıllık evlisin peki
yazılanları okuyunca ister istemez insan stres yapıyo. şimdiden çok üzgünüm daha hiç bir şeye başlamadan umutsuz olmak istemiyorum ama. allah yardımcımız olur inşallah eşimde çok istiyo çocuk en çok onun için üzülürüm. allah hepimizin yardımcısı olsun. direk tedavi ile başlasam daha iyi olabilir. zaman kaybı olmaz
24 yaşındayım ben. eşim acele ettiği için bende panik oluyorum
slm kızlar bende pkos hastasıyım benımkı rahımde kistler şeklinde degılde hrmon bozuklugu şeklinde 1 yılı gecmesıne ragmen hamıle kalamadım 3 aydırda klomen ve catlatma ıgnesıyle tedavi gördüm ama snuc olumsuz şimdide klomenle degılde karından ıgneler şeklınde tedavıye başlıycaz şuan adet lmayı beklıyorum hastalanayım 3. gunu başlıycaz inşallah Allah hepımıze anne olmayı nasıp eder inşallah
Merhabalar aranıza yeni katıldım
Daha evvel sadece okuyucuydum ama şimdi foruma üye oldum
3 yaşında bir oğlum var.İkinci bebiş düşünüyoruz.Polikistik overim var ama oğluma korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım doğal yollarla, oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim.Doğum sonrası pıhtı kalmıştı oğlum 2 aylıkken felan kürtajla aldı doktorum ama o kürtaj sonrası rahimde bir tarafta yapışıklık olmuş.Mayıs ayında korunmayı bıraktık ben korunuyorum diane 35 kullanarak, ama ağustosta rahim filmi çekilene kadar regl olamadım rahim filmi sonrasınad 19 gün ara ile iki kere regl oldum en son 5 eylülde regl olmuştum neredeyse 2 ay oldu yine regl olamadım.Doktorum rahim filmi sonrası gel laparoskopi ile açalım dedi, ben başka bir doktora daha gittim o da daha gençsin tek tarafla da bebişin olur ameliyat olma bekle dedi laparoskopi olmadım bende ama regl olamıyorum şimdi de
buradan sizlerden edindiğim bilgilerle hayıt tohumuna başladım 24 gün kullandım pazartesi k8 aldım ona başladım k8 i de buradan sizlerden öğrenmiştim.K8 in içinde hayıt tohumu olduğu için ayrıca içmeyi bıraktım.Hala da regl olamadım.Umarım faydası olur K8 in
herkese güzel paylaşımlar
kan testlerimi yazmayı unutmuşum adetin 3. günü
TSH:1.59
FSH:8.44
LH: 11.78
E2 :40.14
PROLAKTİN: 1.36 (dostinex kullandığım için baya bir düşmüş)
PROGESTRON:0.435
öncelikle geçmiş olsun..lh hormonu fsh hormonundan belli bi düzeyde yüksek çıktığında pko teşhisi koyuluyor evet..tahliller pko yu gösteriyor sizde de..bana pko teşhisi konduğunda lh:9 fsh:6 idi..şuan lh:7 fsh:7 ama hala pko var tabii..pko geçen bişey değil çünkü..hormonlar düzelse de kistler duruyor çünkü..
Prolaktin sorunu bende de var..benim 60 larda idi..dostınex ile 0,7 lerde şuan..
Hamile kalamamaya gelince yeni evlilere yanii yeni korunmayanlara 1 sene bekle sonra gel diyolar..fakat rahatsızlığın çoksa bu 1 seneyi öne çekiyorlar..illa 1 sene dolsun diye bişey yok yanii..ama benim rahatsızlığım çok o yüzden söylüyorum kendim için yanii..sadece pko teşhisi koyulursa evet 1 sene beklemen lazım vb diyolar..nedeni de 1 seneye kadar hamile kalma şansın varmış (mış diyorum çünkü hamile kalamayan insanın 1 sene beklemesi bana da çok mantıksız geliyo)..ben kendime bi yol çizdim..10 aylık evliyim..rahim filmi çektiriyorum yarın..eşime de sperm analizi yaptırdık..sonuçlarımı alıp iyi bi dr a gidip yumurta takibini başlatıcam ben..
Tekrar geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?