Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

günaydın arkadaşlar

ben tam 14 gündür adet olamadım ve ilk defa ben bu kadar geciktim ve çok halsizim bütü kemiklerim ağrıyor bazı durumlardada mide bulantısı yaşıyorum arada baş dönmesde var niye böyleyim sizce hamile olabileceğimi düşünmüyorum çünkü 3 gün önce idrar testi yaptım sonuç negatif .Bugün doktora gidicektim ama bazı sebeplerden dollayı erteledim.Haftaya gitcem inş. Sizinde aranızda böyle olan var mı varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler

Selambence doğum kontrol ilaçlarını doktrol kontrolunde kullansan iyi olur.ben 15 yaşımdan beri dğum kontrol haplarıyla adet oldum çok şükür tüylenme problemim gerçekten eskiye göre çok düzeldi.sendeki acaba ilaçların yan etkisi ne var ilerde hamilelikte problem yaşarmıyım soruları kafamı çok meşgul etti.Çeşit çeşit doktora üniversite ,özel
devlet hast. vs hepside kullancaksın dedi.doktoruna güven derim ben.şimdi hamile kalmak istiyorum hem pcoyum hemde erken menepoz riskim var ilk defa geçen ay yasmini bıraktım.şu anda glukopage,ve yumurtlama ilaçları kullanıyorum..son gittiğim doktor tanıdıktı herşeyi söylemesini istemiştim.doğum kontrol ilaçlarını içmekle çok ii yaptığımı söyledi bana.içimde gerçekten çok rahat.15 li yaşlardan geçen aya kadar sürekli içtim bence senin içinde çok geç olmadan tedavini uygula derim ben

berna8735
canım benim kendi bildikleri söylüyeyim sana pko gitmez diye biliyorum doktorum bana öyle dedi doğum kontrol habıda ilerki zamnını etkilemez çünkü yumurtalıkları sadece dinlendiriyor bende bir sene boyunca kullandım yararı oldu zararı olmadı ama bıraktığım gibi yine devam etti düzensizlik bide pko için sağan kürü iç bende kistler onun sayesinde gitti diye düşünüyorum ben bu günne kadar heer doktora gittiğimde pko var dediler en son gittiğimde pko yok dedi yumurtalık tembelliği başlamış artık ona çözüm arıyorum aklına takılan bişey olsa özelime yaz öpüyorum seni çok geçmiş olsun

kızlar, yaklaşık 3 aydır GLİFOR kullanıyorum!

ilk başladığımda züklusum 32 gün e düşmüştü, ardından 29 güne. nasıl mutlu olmuştum anlatamam! Şimdi ise yine gecikti!!!!

30 gün oldu! hala bekliyorum!!!!! Çok moralim bozuldu! Bu arada kesinlikle hamile değilim! ! 100% eminim

Herşeyi strese bağlamak aslında sinirimi bozuyor, yani hep birşeyler ters gittiğinde ve ne olduğunu bilmediğimizde stresden oluyor deriz ya. Son 2 hafta moralim
ailesel nedenlerle gerçekten çok bozuktu. bu sefer strese bağlamalımıyım sizce?

Sizlerin (Metformin) kullanaların züklusları nasıl????

Teşekkürler ve sevgiler

canım ben yeni başladım bu ay ilk defa kullanıyorum canım sende yan etkisi olmuşmuydu?

mrb..öncelikle geçmiş olsun..
bende 3 aydır glifor kullanıyorum..adetlerim bekarlığımdan beri hep 3 ayda bir olurdu..glifor kullanalı ilk defa geçen ay 42 günde adet gördüm..bu ay kaç günde görücem bende merak ediyorum..belki 40 gün civarında görürüm belki gene eskiye döner diye düşünüyorum..çünkü glifor adet düzenleyici değil sonuçta..yanii doğum kontrol hapı gibi 28-30 günde adet görmeyi sağlayan bişey değil..ve stres de etkiliyor tabii ki..bi dr la görüştüm demin..ilişki sırasında kendini rahat bırakmazsan bile hamile kalamayabilirsin dedi..yanii kendini cinsel ilişki esnasında sıkarsan sperm tüplere geçemez erkek içine boşalsa da dedi..dr ların tek dediği bu zaten,haklılar da..ben öyle düşünüyorum..stres yapmamamız lazım..ama başımızda öyle sorunlar var ki hayata dair,insanın stressiz gününün geçmesi imkansız gibi bişey..
yan etkilerine gelince benim 2 ay a yakın bi süre midem bulandı bu ilaçtan ötürü..daha yeni alışıyor bünyem ilaca..bulantı yapıyo ama napalım faydası dokunur diye içiyorum mecburen..

selam bayanlar bende de pco var ne uyuz bıse bu ya gıtmıyo bı turlu:)3 yıılık evlıyım 2 yıl tedavı gordum ne kıst gıttı ne hamıle kaldım.ınsallah bır ay sonra asılama yapıcaz.Allah hepınızın yardımcısı olsun

canım ben yeni başladım bu ay ilk defa kullanıyorum canım sende yan etkisi olmuşmuydu?

Çok şükür den regl oldum. nasıl kanıyorum anlatamam size! içimdeki kötü kist arkadaşlarımı atıyor gibiyim )))

Evet ilk 10 gün inanılmaz mide bulantısı yaptı ama dayanmaya çalıştım ve başardım.
Bazısında ishal yapıyor, ama o da geçici. sakın bırakma yan etkilerden dolayı. zaten genelde doktorlarda söylüyor, ilk günler yan etki yapıcak diye.

Dün çok şükür regl oldum. Bu ayki züklusum 31 yani. ben ondan önce 10 yıl doğum k. hapı kullandım. bebek için karar verdiğimizde hapı bırakınca adet olmadım ve bu yüzden doktora gittiğimde PKO olduğum ortaya çıktı. yani bir yerden sonra doğum k. hapı bile işe yaramadı adet olmama....

Şimdi Glifor çok iyi geliyor çok şükür. umarım en kısa zamandada hamile kalırım.
ben ilişki esnasında kafaya takmıyorum zaten. sürpriz olmasını istiyorum, herseferinde ya da her ay umutlanmak istemiyorum çünkü...biliyorum ki, kafaya takınca her ay, daha beter olucaktır....

ben GLİFOR kadar iğrenç bir ilaç daha içmedim.bulantıdan ve afedersiniz kusmaktan bir hal oldum ilk günler.doktorum bu ilacın muadillerinn de aynı şeyi yaptığını söyledi.ve gece yatmadan önce iç dedi.öyle yapıyorum artık bulantı vs yok,size de tavsiye ederim

arkadaşım iğneyle kesin yumurta büyüyor demişsin gerçekten mi ya ben iki aydır klomen kullandım ama 12 mm ancak oldu yumurtalar gelişmedi ben de doktorda ağladım tabi doktorumda hiç korkma iğneyle kesin büyür demişti ben beni teselli ediyor sandım ama sen de öyle diyince içimde bir umut oldu ya acaba öbür ay klomen kullanmasamda direk iğne mi yaptırsam ki ya ÇOK UMUTLANDIM şimdi

rıca ederım arkadasım herzaman ozelden yazarsan konusuruz hoscakal gecmıs olsunn..

cevabın için çok teşekkurler canım. adet düzensizliğimden dolayı çok kontrole gittim ama pko oldugumu ve devamlı d. kontrol hapı kullanmamı son daktor söyledi. 2 kutuyada başlayalı 1 hafta oldu madem bır zararı yok mumkun oldugunca devam etmeyı düşünüyorum bende.

eet canm bende doktora tedavısı yokmu dedıgımde güldü. ilac kullncaksın hormanal bır rahatsızlık bu dedı. soganı içmeyı cok istiyorum ama cesaret edemıyorum. tadı nasıldır mıdem bulanırmı dıye. cvbın için acıklamaların için teşekkrler

kızlar bu glupogeni nekadar süre kullanmak lazım ben nerdeyse 1 yıl olucak bu ilacı içiyorum doktorlarda 1 yıl bekleyin gebelik için oplmassa gelin dediler kasımın sonu 1 yıllık evli olacagım .bu ilacı sürekli kullanmakmı gerekiyor kesintisiz yoksa belli bi müddeti varmı bilen arkadaşlar varsa cevap yazabilirmi lütfen?

merhaba arkadaşlar bndede pko var evlendikten sonra öğrendim bunu ama üç doktora gittim hiç biri anlamadı enson şuan gittiğim doktorum söyledi pkolu olduğumu glucopahe kullanıyorum bebnde ayrıca büyük bitana kis vardı çok şükür okendiliğinden kayboldu buay yumurta takibi yaptırdım dünde ovitrelle çatlama iğnesi oldum bakalım herşeyin hayırlısı olsun allah isteyen herkese ve banada nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar bende 4 aylık evliyim adet olduktan sonra bir daha doğum kontrol hapı kullanmıyacam artık çocuk yapmayı düşünüyoruz ama doktora gitmem gerek süreç nasıl işleyecek çünkü doğum kontrol hapı ile adet düzeni sağlanıyordu. sizler bilirsiniz ne kulanmam gerektiğini bana yardım edin. bana bir yıl bekle derse zaman kaybı yaşamak istemiyorum. genç yaşta hamileleik daha kolay.

kızlar bişey sorucam burda yanıt alabileceğimi düşündüm,4 yıllık evliyim ben son 1 senedir bebek istiyoruz ama pko olduğum için olamadık,yanlız ben adetlerimi 30,33 günde bir görüyorum fakat yumurtlama olmuyor. Bu ay puregon kullandım iğneler ilk kullnımda etkili olmadı dozunu arttırdı doktor.dünki kontrolde baya iyiler yarın akşam yani bugün için çatlatma iğneni ol çarşambada aşılama olacaksın dedi.inanın çok şaşırdım doğal yollarla olucak sanıyordum çünki düne kadar bu konuyla ilgili bişey söylemediler ve ben böyle için hiç hazır değilim. Bu şekilde olup doğla yolla bu süreci geçiren varmı aranızda gerçekten kafam karıştı yani doğal yolla sonuç ne kadar alınabilr yada aşılama da ne kadar olasılık artar. Bunları şaşkınlıkla soramadım doktoralütfen bişeyler söyleyin

hıımm??? peki eşinin spermlerine bakıldımı ki? seni karıştırmış olmasın doktor?
doğal yolla zor, yani şans işi! şansa bırakmak istiyorsan??? kimse sanırım ne kadar süreceğini söyleyemez...aylar da sürebilir, yıllarda.
peki sen glifor tarzı ilaç hiç kullanmadınmı? yani 30-33 günde adet olman iyi bence. bu arada yumurtlaman olmadığını doktormu söyledi? sen kendin mi fark ettin?

yan etkileri 10-15 gün sonra geçiyor. hepimiz yaşadık bunları ama dayanmaya çalıştık.
ben sabah 1000 mg ve akşam 1000 mg içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…