bayanlar ben evlı degılım 23 yasındasım. kıloluda degılım tuylenme sorunum kısmen var adetım hep düzensizdir.1 ay önce gıttım doktora pko oldugumu öğrendim. ama bı tahlıl yapmadı ultrasonla baktı. dogum kontrol hapı verdı evlenene kadar kullan dedı. etrafım dakı ınsanlarda hap kullanma zaralı diyor. hapı 1 aydır kullanıyorum ama kafam cok karısık. kullanmakmı daha saglıklı kullanmamak mı? bu arada bı evlılık durumu yok yanı okuyorum ben. cevplarınızı beklıyorum....
kızlar, yaklaşık 3 aydır GLİFOR kullanıyorum!
ilk başladığımda züklusum 32 gün e düşmüştü, ardından 29 güne. nasıl mutlu olmuştum anlatamam! Şimdi ise yine gecikti!!!!
30 gün oldu! hala bekliyorum!!!!! Çok moralim bozuldu! Bu arada kesinlikle hamile değilim! ! 100% eminim
Herşeyi strese bağlamak aslında sinirimi bozuyor, yani hep birşeyler ters gittiğinde ve ne olduğunu bilmediğimizde stresden oluyor deriz ya. Son 2 hafta moralim
ailesel nedenlerle gerçekten çok bozuktu. bu sefer strese bağlamalımıyım sizce?
Sizlerin (Metformin) kullanaların züklusları nasıl????
Teşekkürler ve sevgiler
kızlar, yaklaşık 3 aydır GLİFOR kullanıyorum!
ilk başladığımda züklusum 32 gün e düşmüştü, ardından 29 güne. nasıl mutlu olmuştum anlatamam! Şimdi ise yine gecikti!!!!
30 gün oldu! hala bekliyorum!!!!! Çok moralim bozuldu! Bu arada kesinlikle hamile değilim! ! 100% eminim
Herşeyi strese bağlamak aslında sinirimi bozuyor, yani hep birşeyler ters gittiğinde ve ne olduğunu bilmediğimizde stresden oluyor deriz ya. Son 2 hafta moralim
ailesel nedenlerle gerçekten çok bozuktu. bu sefer strese bağlamalımıyım sizce?
Sizlerin (Metformin) kullanaların züklusları nasıl????
Teşekkürler ve sevgiler
canım ben yeni başladım bu ay ilk defa kullanıyorum canım sende yan etkisi olmuşmuydu?
mrb..öncelikle geçmiş olsun..
bende 3 aydır glifor kullanıyorum..adetlerim bekarlığımdan beri hep 3 ayda bir olurdu..glifor kullanalı ilk defa geçen ay 42 günde adet gördüm..bu ay kaç günde görücem bende merak ediyorum..belki 40 gün civarında görürüm belki gene eskiye döner diye düşünüyorum..çünkü glifor adet düzenleyici değil sonuçta..yanii doğum kontrol hapı gibi 28-30 günde adet görmeyi sağlayan bişey değil..ve stres de etkiliyor tabii ki..bi dr la görüştüm demin..ilişki sırasında kendini rahat bırakmazsan bile hamile kalamayabilirsin dedi..yanii kendini cinsel ilişki esnasında sıkarsan sperm tüplere geçemez erkek içine boşalsa da dedi..dr ların tek dediği bu zaten,haklılar da..ben öyle düşünüyorum..stres yapmamamız lazım..ama başımızda öyle sorunlar var ki hayata dair,insanın stressiz gününün geçmesi imkansız gibi bişey..
yan etkilerine gelince benim 2 ay a yakın bi süre midem bulandı bu ilaçtan ötürü..daha yeni alışıyor bünyem ilaca..bulantı yapıyo ama napalım faydası dokunur diye içiyorum mecburen..
gerçekten çok sevindim filmi çektirmene. neyse sanırım sana 3 ay klomen tedavisimi uygulayacak.eğer hala büyümezse yumurtaların ozaman iğneyle büyütüceklerdir. üst kat komşumda 4 kere aşılama olmuş.ilki tutmuş sadece.oda düşmüş.ben acaba iğneyle büyüyomu diye düşünüyodum. meğer iğneyle yumurtaların büyümeme şansı yokmuş. mutlaka büyürmüş. aslında benimde bu ay iğne başlanıcaktı ama adet olamadım. bide benim iğnem kalçadan vurulucakmış.öyle dedi doktorum.eğer klomen iç derse iç.çok güçlü bir ilaçmış ama bende geçen ay işe yaramadı =(
pelincim yeni üye olduğum için mesajına karşılık gönderemedim.çok teşekkür ederim canım tecrübelerini benimle paylaştığın için:)) allah en kısa sürede anne olmayı nasip etsin inşallah.görüşmek üzere arkadaşım:))
Selambence doğum kontrol ilaçlarını doktrol kontrolunde kullansan iyi olur.ben 15 yaşımdan beri dğum kontrol haplarıyla adet oldum çok şükür tüylenme problemim gerçekten eskiye göre çok düzeldi.sendeki acaba ilaçların yan etkisi ne var ilerde hamilelikte problem yaşarmıyım soruları kafamı çok meşgul etti.Çeşit çeşit doktora üniversite ,özel
devlet hast. vs hepside kullancaksın dedi.doktoruna güven derim ben.şimdi hamile kalmak istiyorum hem pcoyum hemde erken menepoz riskim var ilk defa geçen ay yasmini bıraktım.şu anda glukopage,ve yumurtlama ilaçları kullanıyorum..son gittiğim doktor tanıdıktı herşeyi söylemesini istemiştim.doğum kontrol ilaçlarını içmekle çok ii yaptığımı söyledi bana.içimde gerçekten çok rahat.15 li yaşlardan geçen aya kadar sürekli içtim bence senin içinde çok geç olmadan tedavini uygula derim ben
berna8735
canım benim kendi bildikleri söylüyeyim sana pko gitmez diye biliyorum doktorum bana öyle dedi doğum kontrol habıda ilerki zamnını etkilemez çünkü yumurtalıkları sadece dinlendiriyor bende bir sene boyunca kullandım yararı oldu zararı olmadı ama bıraktığım gibi yine devam etti düzensizlik bide pko için sağan kürü iç bende kistler onun sayesinde gitti diye düşünüyorum ben bu günne kadar heer doktora gittiğimde pko var dediler en son gittiğimde pko yok dedi yumurtalık tembelliği başlamış artık ona çözüm arıyorum aklına takılan bişey olsa özelime yaz öpüyorum seni çok geçmiş olsun
kızlar bişey sorucam burda yanıt alabileceğimi düşündüm,4 yıllık evliyim ben son 1 senedir bebek istiyoruz ama pko olduğum için olamadık,yanlız ben adetlerimi 30,33 günde bir görüyorum fakat yumurtlama olmuyor. Bu ay puregon kullandım iğneler ilk kullnımda etkili olmadı dozunu arttırdı doktor.dünki kontrolde baya iyiler yarın akşam yani bugün için çatlatma iğneni ol çarşambada aşılama olacaksın dedi.inanın çok şaşırdım doğal yollarla olucak sanıyordum çünki düne kadar bu konuyla ilgili bişey söylemediler ve ben böyle için hiç hazır değilim. Bu şekilde olup doğla yolla bu süreci geçiren varmı aranızda gerçekten kafam karıştı yani doğal yolla sonuç ne kadar alınabilr yada aşılama da ne kadar olasılık artar. Bunları şaşkınlıkla soramadım doktora lütfen bişeyler söyleyin
ben GLİFOR kadar iğrenç bir ilaç daha içmedim.bulantıdan ve afedersiniz kusmaktan bir hal oldum ilk günler.doktorum bu ilacın muadillerinn de aynı şeyi yaptığını söyledi.ve gece yatmadan önce iç dedi.öyle yapıyorum artık bulantı vs yok,size de tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?