Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

3 yıllık evliyim...
ama zaten klomen kullanmışsın kaç züklus..... olmayınca böyle karar vermişler doktorlar sanırım....

klomenden sonra (sende bebeği çok istediğini bildikleri için) neden doğal yolla desinlerki zaten? hızlı sonuç elde etmeye çalışıyorlar....içini ferah tut...zamanında olacaktır

güvendiğin tanıdğın biri aracılığıyla tanıdık başka doktora gitmeyitavsiye almayı düşünmedinmi hiç demettuba?

ya aslında ben hatayı orda yaptım hangi doktor iyi dedilerse ona gittim en sonki doktorum bana çok samimi geldi oda bu iğne tedavisine başlayınca beni aşıyo bundan sonrası die başka doktora yönlendirdi.Fakat bu son güne kadar bana bunu akıbeti aşılama yada tüp bebek denmedi.Dediğin gibi eczacı bi arkadaşım aracılığyla bu akşam başka bi doktora gidicem fikir almak için. Hayırlısı olsun artık diyorum bu forumda bu şekilde sonuç alanlar varmı biliyomusun ???

cnm klomenle sadece ilk başladığım ay olumlu sonuç aldık ama işte doğal yolla olmadı filan derken bu aşamaya geldik bide ben klomenle glifora aynı anda başladım ama anlatamam günlük yaşantım mahvoldu diyebilirim gliforla birlikte,işimi çok engelledi sürekli bi korku vardı çünki hiç bişey yiyemedim zaten dediğim gibi iyi gelmedi ve o ilacı 7 senedir hamile kalamayan bi arkadaşım sadece 15 gün kullandı yine adeti 13 gecikti ilactan kaynaklandığını sandı ama aslında hamileymiş :) demekki herkeste aynı etki olmuyo :) darısı sana :)

DARISI HEPİMİZE! bazılarında şans işte, elden ne gelir????

herkez için hayırlısı olsun...
ben sadece bu forumda daha fazla başarı hikayeleri okumak isterdim....

pcoslarda aşılamasızda hamile kalan vardır demi. kafayı yiyecem daha şimdiden bu aşılama zor iş ya. allah yardımcımız olsn

kızlar ben de pcosluyum yaklaşık 10 yıldır...
çeşitli tedavilerden geçip sıkılıp yarım bıraktım hepsini.artık evliyim.bebiş istiyorum.şimdi doktorları ciddi ciddi dinleme zamanı...
en son yasmin,diane35 gibi dogumkontrol hapları ile adet düzensizliğini gidermişiti doktorum tek sorun adet süresinin cookk uzun olması ara kanamaların neredeyse bi sonraki adete kadar uzamasıydı.neyse evlilik hazırlıkları derken bıraktım ilaçları.şimdi adet olmuyorum 3 aydır.ciddi bir doktor istiyorum.mersinde yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?

selam arkadaşlar, aslında baya bi süredir unuttum buraya yazmayı, kusuruma bakmayın
ben toplamda 6 ay pko tedavisi gördüm, sürekli olarak glucophage ve doğum kontrol hapı kullandım bu süreçte, ayrıca 4 kilo verdim diyetisyen kontrolünde...
geçen eylül ayında da ilk klomen ve duphaston denememizde hamile kaldım Allaha bin şükür
şu an hamileliğimde 10. haftadayım...pko nun kötü bi etkisini görmemek adına glucophaga halen devam ediyorum aynı dozda, bunun dışında bebe aspirini de alıyorum
içinizi ferah tutun arkadaşlar, bliyorum zor ama bu işin çaresi buradan geçiyor...ben doktora gitmeyecem,çocuğum olmayacak ulen dediğim hafta hamile olduğumu öğrendim...
Darısı hayırlısıyla, sağlıkla sizlerin başına inşallah

CANIM ADINA COK SEVİNDİM DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH DUPHASTON NE İÇİN KULLANDIN..

CANIM ADINA COK SEVİNDİM DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH DUPHASTON NE İÇİN KULLANDIN..

teşekkür ederim canım
duphastonu gebelik oluşursa düşüğü engellemesi, oluşmazsa adet görmemi sağlaması için kullandım...çok şükür işe de yaradı

sendemi deniyceksin cnm aşılamayı öyleyse ne zaman?_

yok ya ben daha bebek için hiç deneme yapmadım ki. ilk önce doktora gidecem. belkide kendiliğinden olur bir mucize gerçekleşir inşallah. biraz fazla kafama takıyorum ondan aşılamaya kadar gittim yani yazılanlar etkiliyo beni

Sana bir kaç sayfa önce gönderme yapmışstım, nerelerdesin, unuttun bizi diye

allah analı babalı büyütsün tekrar

pcoslarda aşılamasızda hamile kalan vardır demi. kafayı yiyecem daha şimdiden bu aşılama zor iş ya. allah yardımcımız olsn

merhaba fatma 0000 bende de pco hastalığı var ve bu rahatsızlığımı bilmeden evlendiğimin 2. ayı hamile kaldım ama maalesefki 5 haftalıkken düştü allah hepimize bu duyguyu tattırsın yani kendiliğindende hamile kalabiliyorsun

slm canım tıp fakultesınde devrım tok hanımı tavsıye ederım

ben de pkoluyum yanı kıstlerım var ama hormon tahlıllerım temız cıktı bende mersıne bu yıl geldım sırf bebek olsun dıye devrım hanıma ılk defa gıtmye basladım ben ozel muyanesıne gıdıyorum uc yıldır ugrastım ama bu doktor hemen neyse onu soyledı rahım fılmı cektırdı allaha sukur temız cıktı tahlıller yaptı temız kendılıgındende hamıle kalabılırsın dedı ama madem uc yıllık evlısın dedı ıslemı hızlandıralım dedı aralık ayında asılama yapacak ınsallah tavsıye ederım bı rgorus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…