ablacım :) sen büyüksün benden yaşın 27 benim ben gliforu 6 ay düzenli kullandım ama artık bünyemde kabul etmedi,sonra 4 defa klomen kullandım sürekli tahlile git gel oldumu olucakmı die stres zaten yıprattı beni. Kafa olarak aslında herşeye hazır biriym yani başkaları anlatınca bu aşamaları tıpta herşeyin çaresi var die düşünüyodum ama demekki insan kendisine gelince garip karşılıyo.Bu ay puregon kullandım 900 ml. bu akşamda çatlatma iğnesi vurulucam işin aslı neden ilk ay herşey normalken doğal yolla denemek için zaman vermiyolar anlamadım. İnş ticaret kurbanı olmayız diyorum ben. Bu arada kaç yıllık evlisin sen ???
güvendiğin tanıdğın biri aracılığıyla tanıdık başka doktora gitmeyitavsiye almayı düşünmedinmi hiç demettuba?
3 yıllık evliyim...
ama zaten klomen kullanmışsın kaç züklus..... olmayınca böyle karar vermişler doktorlar sanırım....
klomenden sonra (sende bebeği çok istediğini bildikleri için) neden doğal yolla desinlerki zaten? hızlı sonuç elde etmeye çalışıyorlar....içini ferah tut...zamanında olacaktır
cnm klomenle sadece ilk başladığım ay olumlu sonuç aldık ama işte doğal yolla olmadı filan derken bu aşamaya geldik bide ben klomenle glifora aynı anda başladım ama anlatamam günlük yaşantım mahvoldu diyebilirim gliforla birlikte,işimi çok engelledi sürekli bi korku vardı çünki hiç bişey yiyemedim zaten dediğim gibi iyi gelmedi ve o ilacı 7 senedir hamile kalamayan bi arkadaşım sadece 15 gün kullandı yine adeti 13 gecikti ilactan kaynaklandığını sandı ama aslında hamileymiş :) demekki herkeste aynı etki olmuyo :) darısı sana :)
pcoslarda aşılamasızda hamile kalan vardır demi. kafayı yiyecem daha şimdiden bu aşılama zor iş ya. allah yardımcımız olsn
inişallah cümlemiz allahın izniyle. daha denemeden strese girdim ben
selam arkadaşlar, aslında baya bi süredir unuttum buraya yazmayı, kusuruma bakmayın
ben toplamda 6 ay pko tedavisi gördüm, sürekli olarak glucophage ve doğum kontrol hapı kullandım bu süreçte, ayrıca 4 kilo verdim diyetisyen kontrolünde...
geçen eylül ayında da ilk klomen ve duphaston denememizde hamile kaldım Allaha bin şükür
şu an hamileliğimde 10. haftadayım...pko nun kötü bi etkisini görmemek adına glucophaga halen devam ediyorum aynı dozda, bunun dışında bebe aspirini de alıyorum
içinizi ferah tutun arkadaşlar, bliyorum zor ama bu işin çaresi buradan geçiyor...ben doktora gitmeyecem,çocuğum olmayacak ulen dediğim hafta hamile olduğumu öğrendim...
Darısı hayırlısıyla, sağlıkla sizlerin başına inşallah
CANIM ADINA COK SEVİNDİMDARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH DUPHASTON NE İÇİN KULLANDIN..
teşekkür ederim canım
Duphastonu gebelik oluşursa düşüğü engellemesi, oluşmazsa adet görmemi sağlaması için kullandım...çok şükür işe de yaradı
sendemi deniyceksin cnm aşılamayı öyleyse ne zaman?_
selam arkadaşlar, aslında baya bi süredir unuttum buraya yazmayı, kusuruma bakmayın
ben toplamda 6 ay pko tedavisi gördüm, sürekli olarak glucophage ve doğum kontrol hapı kullandım bu süreçte, ayrıca 4 kilo verdim diyetisyen kontrolünde...
geçen eylül ayında da ilk klomen ve duphaston denememizde hamile kaldım Allaha bin şükür
şu an hamileliğimde 10. haftadayım...pko nun kötü bi etkisini görmemek adına glucophaga halen devam ediyorum aynı dozda, bunun dışında bebe aspirini de alıyorum
içinizi ferah tutun arkadaşlar, bliyorum zor ama bu işin çaresi buradan geçiyor...ben doktora gitmeyecem,çocuğum olmayacak ulen dediğim hafta hamile olduğumu öğrendim...
Darısı hayırlısıyla, sağlıkla sizlerin başına inşallah
pcoslarda aşılamasızda hamile kalan vardır demi. kafayı yiyecem daha şimdiden bu aşılama zor iş ya. allah yardımcımız olsn
kızlar ben de pcosluyum yaklaşık 10 yıldır...
çeşitli tedavilerden geçip sıkılıp yarım bıraktım hepsini.artık evliyim.bebiş istiyorum.şimdi doktorları ciddi ciddi dinleme zamanı...
en son yasmin,diane35 gibi dogumkontrol hapları ile adet düzensizliğini gidermişiti doktorum tek sorun adet süresinin cookk uzun olması ara kanamaların neredeyse bi sonraki adete kadar uzamasıydı.neyse evlilik hazırlıkları derken bıraktım ilaçları.şimdi adet olmuyorum 3 aydır.ciddi bir doktor istiyorum.mersinde yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?