merhaba arkadaşlar bende 4 aylık evliyim adet olduktan sonra bir daha doğum kontrol hapı kullanmıyacam artık çocuk yapmayı düşünüyoruz ama doktora gitmem gerek süreç nasıl işleyecek çünkü doğum kontrol hapı ile adet düzeni sağlanıyordu. sizler bilirsiniz ne kulanmam gerektiğini bana yardım edin. bana bir yıl bekle derse zaman kaybı yaşamak istemiyorum. genç yaşta hamileleik daha kolay.
kızlar bu glupogeni nekadar süre kullanmak lazım ben nerdeyse 1 yıl olucak bu ilacı içiyorum doktorlarda 1 yıl bekleyin gebelik için oplmassa gelin dediler kasımın sonu 1 yıllık evli olacagım .bu ilacı sürekli kullanmakmı gerekiyor kesintisiz yoksa belli bi müddeti varmı bilen arkadaşlar varsa cevap yazabilirmi lütfen?
merhaba arkadaşlar bende 4 aylık evliyim adet olduktan sonra bir daha doğum kontrol hapı kullanmıyacam artık çocuk yapmayı düşünüyoruz ama doktora gitmem gerek süreç nasıl işleyecek çünkü doğum kontrol hapı ile adet düzeni sağlanıyordu. sizler bilirsiniz ne kulanmam gerektiğini bana yardım edin. bana bir yıl bekle derse zaman kaybı yaşamak istemiyorum. genç yaşta hamileleik daha kolay.
Merhaba ! İzmirde hangi doktora gittin acaba?Canım bende savsaklamaya çalıştım2,5 senelik evliyim.bu pco çıkınca bide erken menapoz riskim çıktı çocuğa karar verdim.evlenmeden önce doktora gtimiştim bi özel hastanenin kadın doğum uzmanına çnk çok gergindimkızlıkla ilgilikadın 2008 hazirand abana hiç bişi demedi pco sun erken menapoz riskin var rahat ol kullan yasmini dedi.geçen sene bi tanıdık ünlü bir doktora gittim iyikide gitmişim.şimdi panik halindeyim.tanıdık doktorum ben seni anne yapcam mutlaka dedigeçen ay ilaçlara başladım.ama şu anda panik olmaya başladım.ve çok korkuyorum artık yaşın vermiş olduğu bişi olsa gerek.bütün arkadaşlarımın çocuğu var.herkes 1-2 sene bekle evliliğin rayına otursun demişti.onu bekle bunu bekle yaş kemale ercek bide menapoza girersem vay halime...
Merhaba ! İzmirde hangi doktora gittin acaba?
tavsiye etmediklerin varmı?
evet büyük ihtimal glifor verecektir bana öncedende verdide ben kullanmadım salak gibi bıraktım. aslında iyi bir ileç sanırım zayıflamayada yardımcı benimde acil kilo vermem lazım doktor bunuda söyleyecektir. evlilikten sonra iyice kilo aldım. ben beklemek istemiyorum hemen tedavi olmak istiyorum çünkü beklemek risk bence. ama klomen falan hemen vermez demi?
Merhaba ! İzmirde hangi doktora gittin acaba?
tavsiye etmediklerin varmı?
canım sen nerde tedavi görüyorsun?devlet hast?özel ?ünv mi?
evet büyük ihtimal glifor verecektir bana öncedende verdide ben kullanmadım salak gibi bıraktım. aslında iyi bir ileç sanırım zayıflamayada yardımcı benimde acil kilo vermem lazım doktor bunuda söyleyecektir. evlilikten sonra iyice kilo aldım. ben beklemek istemiyorum hemen tedavi olmak istiyorum çünkü beklemek risk bence. ama klomen falan hemen vermez demi?
hıımm??? peki eşinin spermlerine bakıldımı ki? seni karıştırmış olmasın doktor?
doğal yolla zor, yani şans işi! şansa bırakmak istiyorsan??? kimse sanırım ne kadar süreceğini söyleyemez...aylar da sürebilir, yıllarda.
peki sen glifor tarzı ilaç hiç kullanmadınmı? yani 30-33 günde adet olman iyi bence. bu arada yumurtlaman olmadığını doktormu söyledi? sen kendin mi fark ettin?
biricik35:devlet hastanesinde tanıdık herhangi bir doktor yokmu?ömer abi bana hormon tahlillerini verdiğinde ege ünv de ankilozan spondilit tedaviside görüyorum bu aradaegede romatizma doktoruma yazarmısın bu tahlilleri demiştim o şekilde hormon tahlillerimi yaptırdım.yoksa kalkamayız altından:)
canım glifor kullandım ama çalıştığım için rahatsız etti beni bıraktım zaten bunun içinde 1 ayda 7 kilo kendim verdim doktorda bi 8 kilo ver demişti,eşimin tahlillerinde hiç bi sorun yok herşey normal çük şükür...bazen gününde bile adet görüyorum ben ilacı sadece pko tedavisi die vermişti.Ben bu durumu hazırlıklı olmadığım için aşılama fikri çok soğuk geldi bana.Aşılama yapıpta hemde 4 sefer olamayn arkadaşlarım var.Bilemiyorum sadece önümde 1 günüm var,karar veremiyorum doğal yolla olsun istiyorum...
aynen bende doğal yolla olsun istiyorum. hele eşimi bu olaya hiç karıştırmak istemiyorum. 1 aşılama da %20 şans veriyorlar. glifor yalnız tekrar yumurtlamanı sağlıyor. uzman tv de polikistik over yazıp tüm videoları izle
eşimin tepkileri belkide etkilyo beni oda pek sıcak bakmıyo,yada ben baya alınganlık yapıyorum %20 de çok az geldi bana. ordaki bütün videoları izledim cnm sağol. Sen yaptırdınmı daha önce aşılama yada hangi aşamadasın şu an???
ben daha çok başlangıçtayım. dediğim gibi, iki buçuk aydır glifor kullanıyorum. sayesinde adetim düzenlendi...ççookk şükküürrr!!! henüz ne aşılama ne de klomen tedavisine başladım. tam 1 ay sonra tekrar gidicem doktora, o zaman klomen istiycem....
glifor dan sonra 2 ay yani iki züklusumdada yumurtlamam oldu, eminim! yumurtalarım tabi hangi büyüklükte onu bilemiyorum. ona göre tedaviye başlamak istiyorum. yani klomen e......
yaşını bilemem ama belki yaş ileri diye mi doktor böyle bir şey yapalım dedi????
sen tekrar sor bence, sorununu yani kafandakileri anlat. Bana göre aşılama çok garip bir şey, büyük söylemek istemiyorum ama böyle tüm prosedürler falan, benim için büyüsünü kaybediyor. Ha ama eğer doktorum ileride tavsiye ederse yapacak bir şey yok, demekki böyle kısmetmiş derim kendi kendime. Çünkü benim de yaşım 32 artık. 1-2 yıl daha bekliyemem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?