Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım valla ben neyim ne sorunum olduğunu bilmiyorum sayılır adetlerim düzensiz bende bazen ilaçla olmasa adet olmam bekarken 1 yıl diyane35 kullandım düzelmeleri için ama gittikçe kilo aldığımdan tedavimi yarıda bıraktım yine düzensizleşti 1 yıllık evliyim ilk günden beri bebek istiyorum ama olmuyor bi doktor bana yasmin verdi 6 ay tedavi gör ve zayıfla dedi ben daha çok kilo alacam diye kullanmadım sonra 3 tane doktora daha gittim bana pko dediler klomen kkullandım olmadı yumurta oluştu ama büyümedi sonra soğan kürü içtim 4 ay bu sefer d.bakıra özel hastahaneye gittim bu sefer doktor pko yok tembellik var kilo ver dedi ve tabletle gelişmez mecbur iğne yapacan dedi aklım karıştı işte bu konuda yumurtalığımmı tembel pkomu var işte ben bu yüzden yardım istiyorum

bünye klomen tedavisine cvp vermezse iğneye geçiliyormuş..onu bende duydum..dr lar klomeni 3-5 ay arası kullandırtıyolar..oldu oldu olmazsa iğneye geçiliyormuş..bende başlayacağım için araştırıyorum..öyle okudum..

cnm valla ben 2 ay klomen kullandım hemde max seviyede günde 4 tablet alıyodum ama yanıt vermedi mecbur iğne olacak benim iğnede göbekten yapılıyomuş

bende pko luyum. acillik olduğumda pko olduğumuda anladık o gün bugün doktor yollarındayız. sadece pko görüntüsü var. ama gebelik olmuyor yumurtalar gelişmiyor.laparoskopi yapıldı.3 ay oldu 1 ay sonra tekrar doktora gideceğiz klomen tedavisine başlayacak 5 ay kullanacakmışım daha sonra aşılama yapılacak benim gibi durumu olupta normal yoldan hamile kalan var mı.cevap yazarsanız sevinirim

kızlar pko olduğumuz için daha mı çok sinirli oluyoruz hormonlardan dolayı bu sinirin pko ile alakası varmı sizde sinirlimisiniz

bence bi doktora görünün en azından hormon tedavisine başlar benim böyle bi sorunum yok fakat gebelik oluşmuyor o yüzden tedavi oluyorum.bence şimdiden tedavi olun ilerde evlendiğinizzde daha uzun bi tedavi gerekebilir hormon tedavisi 9 ay kadar sürüyo

ayyy dokuz aymı aman allahım
doktora gidince psikolojim bozuluyor gitmiyorum ozyüden sende tüylenme oldumu

bende hayır sadece çocuk için tedavi görüyorum ama tüylenme kilo artışı varsa tedavi görün ssiz kaç yaşındasınız

bende hayır sadece çocuk için tedavi görüyorum ama tüylenme kilo artışı varsa tedavi görün ssiz kaç yaşındasınız

20 yaşındayım ben biliyorum başıma gelecekleri ama çok kötü oluyorum doktora gidince hüngür hüngür ağlayasım gelio doktorun karşısında 1 ayda kurtulamıyorum p psikolojiden saçımın önleride azaldı biraz

canım valla bazen her yeri yıkıp parçalamak istiyorum bende pko var tam 1 yıl doğum kontrol habı kullandım ama nafile bıraktığım gibi yine başladı bendede tüylenme ve saç dökülmesi çok oluyo bide kilo aldığın gibi veremiyorsun yemeğine dikkat et zayıfsan tabi çünkü pko lular çok zor kilo veriyorlar

canım ben hafif balık etliyim ama isteyince çok çabuk kilo verebiliyorum

gerçekten çok sevindim filmi çektirmene. neyse sanırım sana 3 ay klomen tedavisimi uygulayacak.eğer hala büyümezse yumurtaların ozaman iğneyle büyütüceklerdir. üst kat komşumda 4 kere aşılama olmuş.ilki tutmuş sadece.oda düşmüş.ben acaba iğneyle büyüyomu diye düşünüyodum. meğer iğneyle yumurtaların büyümeme şansı yokmuş. mutlaka büyürmüş. aslında benimde bu ay iğne başlanıcaktı ama adet olamadım. bide benim iğnem kalçadan vurulucakmış.öyle dedi doktorum.eğer klomen iç derse iç.çok güçlü bir ilaçmış ama bende geçen ay işe yaramadı =(

Doa nerelerdesin? Hamile kaldınız, bizi unuttunuz?

Nasıl gidiyor hamilelik? merak ediyoruz????

Dasilvadido??? Sende hamile kaldın, bizi unuttun? Nasıl gidiyor hamilelik???
seviglerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…