bünye klomen tedavisine cvp vermezse iğneye geçiliyormuş..onu bende duydum..dr lar klomeni 3-5 ay arası kullandırtıyolar..oldu oldu olmazsa iğneye geçiliyormuş..bende başlayacağım için araştırıyorum..öyle okudum..
anladım tedavi görüyormusunuz pko için
bence bi doktora görünün en azından hormon tedavisine başlar benim böyle bi sorunum yok fakat gebelik oluşmuyor o yüzden tedavi oluyorum.bence şimdiden tedavi olun ilerde evlendiğinizzde daha uzun bi tedavi gerekebilir hormon tedavisi 9 ay kadar sürüyo
bende hayır sadece çocuk için tedavi görüyorum ama tüylenme kilo artışı varsa tedavi görün ssiz kaç yaşındasınız
20 yaşındayım ben biliyorum başıma gelecekleri ama çok kötü oluyorum doktora gidince hüngür hüngür ağlayasım gelio doktorun karşısında 1 ayda kurtulamıyorum p psikolojiden saçımın önleride azaldı biraz
canım valla bazen her yeri yıkıp parçalamak istiyorum bende pko var tam 1 yıl doğum kontrol habı kullandım ama nafile bıraktığım gibi yine başladı bendede tüylenme ve saç dökülmesi çok oluyo bide kilo aldığın gibi veremiyorsun yemeğine dikkat et zayıfsan tabi çünkü pko lular çok zor kilo veriyorlar
canım ben hafif balık etliyim ama isteyince çok çabuk kilo verebiliyorum
merhaba;
bugun rahım fılmım cekıldı we sukurler olsun kı kapalı cıkmadı kanallar acıkmısbıraz kotu oldum sakınlestırıcı hap almıstım oda bulantı we kusma yaptı onun dısında cok kotu deıldı amacok agrı oldu o ılac gıderken oluyorum sandım bı an ama ebe arkadasların cok yardımı oldu saolsunlar sana bısey sormak ıstıyorum doktorum gobekten ıgneye 3 ay sonra baslayalım dedı acaba ara wermeden drek baslamalımıyım karar weremedım bana bı fıkır werırsen cok memnun olurum senın yazdıgın mesajdan sonra gıttım fılmı cektırdım tesekkurler
selam,
gluphage kullandım 2 ay ..fakat regl olaamadım .. bugun doktora gıtıtm glifor verdı tekrar ıcmeye baslayacagım< reglın 2. gunu gel dedı dr. tetkıkler yapacakmıs bakalım tedırgın bırsekılde beklıyorum ...
selam,
şu glifor denen lavabo açıcıyı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve anca alıştığımı söyleyebilirim:dilcikar: niffret ediyorum bu ilaçtan tek kelimeyle...
ama düzenli kullandığımda iştahımı kesiyo o ayrı,yerimseniben tatlı krizi felan da olmuyor...ilk başta diyetisyenle birlikte 4 kg kadar da verdim...şimdi iyiyim çok şükür ama bu muhterem ilacı, gebeliğin 12. haftasına kadar kullanmak gerekiyomuş...hamile kalacam daaaa 12 hafta geçecek deee...üüüü ölürüm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?