arkadaşlar benide aranıza alın... bende pko luyum.. yaklaşık 6 yıldır.. evlenmeden önce doğum kontrol hapları kullandım. yaklaşık 17 aydır korunmuyoruz ama bebek yok. glucophage kullanıyorum 2 aydır.. bu ay artık bebek çalışmalarına hız vermeye karar verdik.. doktora gittim bir tane 17 mm yumurta olmuş sağ tarafta.. doktor belki bunula olur dedi.. olmazsa yumurta takibi tavsiye etti 6 ay kadar.. eğer bu 6 ayda da olmazsa rahim filmi çeker aşılama yaparız dedi... sizce bu 6 ayı bekleyeyimmi, hemen rahim filmini çektireyimmi, tüplerde bi sorun varsa 6 ay boşuna beklemiş olucam dimi? kafam iyice karıştı
sevgili dasilvadido çok sevindim senin adına allahım hayrılısıyla kucağına almayı nasip etsin.peki sana glukopage ı günde kaç tane içtiğini sorcam?ben dün doktorumla görüştüm bendede gecikme var bu ay biraz daha bekleyelim dedi.haftasonu test yaptın sonuç negatif.glukopage gündüzleri unutuyorum işyerinde içmeyi yaww.onun mutlaka içilmesi gerekiyor farkındayım daaa.....senin kinin dozajı nasıldı?
Glucophage harika bir ilac
arkadaşım iğneyle kesin yumurta büyüyor demişsin gerçekten mi ya ben iki aydır klomen kullandım ama 12 mm ancak oldu yumurtalar gelişmedi ben de doktorda ağladım tabi doktorumda hiç korkma iğneyle kesin büyür demişti ben beni teselli ediyor sandım ama sen de öyle diyince içimde bir umut oldu ya acaba öbür ay klomen kullanmasamda direk iğne mi yaptırsam ki ya ÇOK UMUTLANDIM şimdi
ama naısl içiyosunuz, glucophage ı.. ben yarım yarım içiyorum, bütüne geçemedim bi türlü.. aşırı bulantım oluyor. km0734 sende benim kafadansın... benderahim filmini çektirme taraftarıyım, bayram bi. geçsinde bakalım.. sende antalyadansın heralde.. bende alanyada oturuyorum
ama naısl içiyosunuz, glucophage ı.. ben yarım yarım içiyorum, bütüne geçemedim bi türlü.. aşırı bulantım oluyor. km0734 sende benim kafadansın... benderahim filmini çektirme taraftarıyım, bayram bi. geçsinde bakalım.. sende antalyadansın heralde.. bende alanyada oturuyorum
kızlar ben de pcosluyum yaklaşık 10 yıldır...
çeşitli tedavilerden geçip sıkılıp yarım bıraktım hepsini.artık evliyim.bebiş istiyorum.şimdi doktorları ciddi ciddi dinleme zamanı...
en son yasmin,diane35 gibi dogumkontrol hapları ile adet düzensizliğini gidermişiti doktorum tek sorun adet süresinin cookk uzun olması ara kanamaların neredeyse bi sonraki adete kadar uzamasıydı.neyse evlilik hazırlıkları derken bıraktım ilaçları.şimdi adet olmuyorum 3 aydır.ciddi bir doktor istiyorum.mersinde yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?