Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Slm kızlar nabeyysiniizz Ramazan nasıl gidiyor bakalımm benim bir sorum olacak bilenlere, pkoluym duphaston adlı bir ilaç kullanıyorum oruç tuttuğum için ilacımı sahurda alıyorum, saat aralığı çok az oluyor dr um özellkle ilacı düzenli kullanmamı söylemşti ama akşam 20:30 21:00 gibi alıyorum sahurdada 3:30 falan sorun olur mu sizce ?

ilac arastırmakdan sılıkdım yaaa klomen duphostan kullanlar bi cvp verin ilac bittikden kac gün sonra adet olunuyo...4

canım ılac bıttkten sonra bılemem de adet gununu bılmıyormusun ? yumurtlama gununden sonra 14 gunde adet gelırmiş ama bu bızım ıcın gecerlı degıl eger pko varsa adet zamanı hıc bellı olmuyor maaleseff

Son düzenleme:
ilac arastırmakdan sılıkdım yaaa klomen duphostan kullanlar bi cvp verin ilac bittikden kac gün sonra adet olunuyo...4

duphastondan sonra yaklasım 5 gn ama daha erken olanda var daha gec olanda bayadır kullanmıyorum ama :) kız ne bu acılıyet

hosbulduk canım basım şiştı valla cocuklardan ablamlara gıttım ama 4 kardesız hepımız vardık benım harıc hepsınde 2 cocuk onun dısında hersey süperdi

Ohh iyi ne güzel Benim de oğluşum uyuyor gece gece ancak girebiliyorum böylee

Filizcim canım ben çıkıyorumm.. Yemek yiyip yatıyorum..

Yarın gelemem heralde eşim de geliyor yaa ama gündüzz uğrarıımm

Öpüyorum canım iyi geceler :79::79:

Kocam iş yüzünden yok canım.. Yarın geliyorr şükürrr özledim hemenn

Filizcim canım ben çıkıyorumm.. Yemek yiyip yatıyorum..

Yarın gelemem heralde eşim de geliyor yaa ama gündüzz uğrarıımm

Öpüyorum canım iyi geceler :79::79:

anladım canımmm tamam ozlem gıderırsınız artık iyi geceler optum canımm

ben iki defa idrar testi yaptım.ikisinde de silik çizgi çıktı.koyulaşmıyor.galiba hamile değilim.hamileysem de kimyasal galiba yine

ben iki defa idrar testi yaptım.ikisinde de silik çizgi çıktı.koyulaşmıyor.galiba hamile değilim.hamileysem de kimyasal galiba yine
günün geçtimi canım.
günün geçmediysde silik olması normal.
ha günün geçse dahi geç döllenme olabileceğinden böyle bir sonuçla karşılaşman gene normal.
şöyle 3 4 gün sakince bekle gene test yap ya da git kan var
zaten kan versen bir kaç gün sonra gene kan vermen gerekecek.
inşallah normal birgebeliktir

kızlar günaydın erkenciyim ben:)
bu metformini ben iki tane içemiyorum günde artık.
neden derseniz sahur çok erken iftar çok geç oluyor
teke düşürdüm mecburen
iki tane alanlar siz nasıl yapıyorsunuz

selam bayanar nasılsınızz ben evden neti kestim hamile kaldıda bizi unuttuuu demeyin sakın

yenii hamişler varmıı

ben iyiyim bebişte iyi ama belim çook ağrıyooo yaa

ne yazıyorsunuz kız bana da yazın bak merak ettim çatlarım hee

:)) önemli bişi yok canım ya, lak lak işte :)) ne olup bittiği fln.. merak ettiyse yazayım sana da, sen yeter ki iste:
benim kasık ağrısı 1 ay oldu tatlım :) ve kahve akıntılarım çok fazla sizde de oluyor mu? 3 sefer fln oldu 2-3 gün geliyor ara veriyor.. en son dün başladı :)

Burada geçirdiğim zaman kafama takmamla doğru orantılı artıyor canım :) bu aralar canım sıkkın biraz onu atlatmaya çalışıyorum :)

Öpücükler kızlar...

arkadaşlar cuma günü dr a gittim beta hcg yapıldı 38.14 çıktı sonucum dr gebesin ama regl 10 gün geçmiş olmasına rağmen bu değer çok düşük dış gebelik, düşük ya da geç döllenme olabilir dedi hala toparlayamadım kendimi yarın tekrar kan değerime bakılacak artmışsaa gebelik sağlıklıymış çok korkuyorumm rahim kalınlanmış dedi dr ddaha önce benzer bir durum yaşayan var mı bir an önce yarın olsun istiyorum Rabbim bu mübarek günlerde hepimize yardım etsin....:18:

kızlar merhaba;

daha önce yazmıştım bu sayfada ama çok uzun zamandır gelemedim.kısaca durumumumdan bahsedeyim.

1senelik evliyim ve yaklaşık 6 yıldır pko hastasıyım.sürekli dkh ile adet olan bir bünyeye sahibim:)son gittiğim doktorum gynelle+glukofen desteği ile tedaviye başladı.ilk zamanlarda ultrasonda 15-17 tane kist yapısı sayarken şu an 4/5 taneyi geçmiyor.o kadar mutluyumki hiç geçmicek sanıyordum.bu ay son kez gynelle içiyorum ondan sonra hamilelik için çalışacağız:)

rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…