- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
Merhaba canım demek tahminim doğru çıkmış ütün için:)Haklısın hem sıcak hem oruç ütü yapması zor olur bende öle tek tek yapmıyorum .İyi canım rayına oturmasına sevindim inşllh dahada iyi olursunuz.Ben bugün oruçluyken adet oldum bozulmuştur değilmi?Araştırdım bozulmuştur diyor.Doktorda adet olunca gel demişti 5 gün içerisinde.Ya adetliykende bakıcaktı nasıl oluyor o yane güzel yazmışsın yaşadıklarını hissettiklerinicanım maşallah çok güzel ben de duygulandım okurken...
inşallah kendi internetiniz olurda bol bol görüşürüz... minik kızını ve seni öpüyorum
ya benim ütü kaç kere bozuldu da tamir oldu zaten :))
sıcaklarda zor oluyor ama napayım biriktirip yapıyorum artık....
dediğin gibi sıkıntısız kimse yok haklısın herkesin derdi de kendine göre büyük... ama yoluna koyduk pek çok şeyi... ben zaten çok pozitif biriyim biliyorum zamanla düzelmeyen sorun kalmaz.... senin tahlillerin nasıl gidiyor baharcım....öptüm...
Allah kurtarsın canım sağlıkla kucağına almışsındır inşallah.canlarım ben yarın sabah 07.30 da hastaneye yatıyorum ,önce rahim yumuşatıcı ilaç verilecek alttan..sancılarım gelirse suni sancıyla devam edilecek. gelmezse, cuma günü suni sancı verilecek.. yani yarın ya da cuma günü doğum yapacağım. çok şaşkınım neler olacak hiç bilmiyorum.inşallah aylardır karnımda oynayıp duran hayali; sağlıkla gerçek olarak eve getirebilirim.. bana dua edin ,ben de size edeceğim ,görüşmek üzere inşallah
Tedavin hayırlı olsun inşllh güzel haberler alırsınmerhaba kizlarben gittim dra ver memnun kaldim bu sefer.. bugüne kadar hic bi drun yapmadiklarinin hepsini yapcak insallah... öncelikle rahim filmi ve hormon testi, tabiki bu sirada bir ay dogm kontrol hapi, bununla birlikte metformin kullanacagim.. korunma süreci bitince klomene baslicaz.. 6 ay boyunca klomenle sonuc alamazsam tüp bebege gönderecek.. benden haberler böyle.. gercekten cok mutlu döndün drdan insallah güzelce bi sonuc da aliriz en kisa zamanda...
bu arada dra gitmeden önce, beni metformin konusunda bilgilendiren filiz86 ve busmai canlarima, ayrica cok cok cok cok tesekkür ediyorum.. insallah onlarin da ennnn kisa zamanda bebekleri gelir göbüslerine konar
Canım biz pkolularda malesef kilo vermek zor metobolizma hormonlar tiroit bunlarda etkiliyor.Allah yardımcımız olsunÇok sağol canım.. Evet şükürler olsun 1 tane bebeğim var.. Rabbim isteyen herkese versin.. Sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah
İkinciyi bebek düşünmüyorum canım şuanda sadece adetlerimin düzene girmesi için uğraşıyorum..
Ben 1.58 boyundayım ve 58 kiloyum 50 ye inmem gerekiyor.. Çünkü çok ani bir şekilde kilo aldım.. Doktor bana bir ilaç tavsiye etmedi.. Kilo vermem gerektiğini söyledi 1 ay sonra tekrar gideceğim heralde o zaman uygulayacak ilaç tedavisini..
Kiloyuda nasıl verecğimi bilmiyorum yediklerime her zaman dikkat ederim aslında ama özel bir program yapmam gerek..
Canım hayırlı olsun Allah size bağışlasınmrb kızlarrr nasılsınız ne war ne yok yenı hamişler varmı ?ben 29 haziran sabah 8.40 ta sezeryanla oglumu dünyaya getirdim cok şüküro kdr güzel bi duygu ki anlatamam allahım isteyen herkese nasip eder inş.
Allah iyilik versin canım evet az kalmış doğumuna sağlıkla kavuşursun inşlllh bebeğinede.Mersinde yanıyordur şimdiamin canm inşallah.bende senn gibi hissediyorum doğunca nasıl bakıcam sanki elime alamıcakmışım gibi geliyo.gerçi hayırlısıyla bi doğumu atlatayımda sağlıkla bi kucağıma alyımda Allahın izniyle.sen sezeryanmı oldun epidural mi?sancınmı gelmedimi neoldu da sezeryan oldun?sezeryan sonrasında nasıldın çok ağrın oldumu?buarada kızınn adını ne koydunuz.öpüyorum canm yine gel arada gerçi evine gideceksin heralde bugün.görüşürüz.
saol tatlım iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli tedavin ne aşamada.sorma canm zaman nasıl geçiyo anlamadım gerçekten.doğuma az bi zaman kaldı.heyecan artıyo giderek.buralardayım artk canm görüşürüz öpüyorum seni.
canm nasılsın sıcaklar çok etkiliyo dimi of sen hangi şehirdeydin canm sıcak biyerdemisin?
canm Allah yardımcın olsun dualarımız hep sennle inşallah herşey gönlünce olur tatlım ve bebişini sağlıkla getirrsin evine.bizi çok fazla merakta bırakma gelince fırsat bulunca yaz.
merhaba canm geçen gün seni ve yellowu merak etmiştim o geldi şimdide sen yazmışsın.hayırlı olsun oğluşun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.doğum nasıl oldu anlatsana.normal günndemi doğdu. hastaneye nasıl gittin.şimdi ben hep onu merak ediyorum ne olacakta nasıl gideceğim hastaneye diye.sezeryan senmi istedin yada dr.mu öyle dedi.epiduralmi oldun.canm aslında soracağım okadar şey varki neyse yine görüşürüz öpüyorum seni ve oğluşunu.son bi soru ismini ne koydunuz?
Evet canım dün belki sahilde 2 saat yürüdüm eşimle karnımda bi şişkinlik vardıki sorma alışkın değilim ya uzun zmandır az yiyorum iftardada azda olsa birden yediğin için sanırım rahatsız etti.Bugünde adet oldum orucum bozuldu yani.Fakülteyi arıcam adetliyken ara demişti doktor bakalım neolucak.Allahım kolaylık versin hepimizedesagol canım evet güzel fikir yürümek iyi ıolcak hemde gece hafıf yersek ıns kılo almıycaz hadı bakalım bu gün son gün benden damla damla kan gelıyor adetımın 5günü tam bitmedim ama inş.akşama kadar biter gider :))
Evet canım doğum yapmıştırkızlarr acaba busmai naptı dogurdumuuuuayy ne guzel yaaa nasıl heycanlıdır dusunsenıze daha dün yoktu dunyada bugun var olan bır can allahım ne buyuksun yaa
Canım hoşgeldin uzun zamandır yoktun nasılsınselam kızlar..
herkeslere iyi akşamlar diliyorum..
busmai gelmemiş.. inşallah kuzusunu kucağına almıştır..
benim bir ricam olacak..
soğan kürü uygulamış birileri bana bu konuda detaylı kullanım bilgilerini verebilir mi? her yerde başka bişey yazıyor.. bu konuda ciddi desteğe ihtiyacım var.. akşam sabah gelecek kırmızılarım ve bu ay soğan yapmak istiyorum..
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın5 haftalık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm inanamıyorum
Sanada hayırlı ramazanlar canım aminn inşllh.sonucunun temiz çıkmasına sevindim.Ben bugün adet oldum oruçta bozuldu sanırımkızlar selamm hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallahh ramazan ayı uguruyla bırlıkte bızlerede bebiş getırsın ınsallahhh
ben bugun smear sonucumu aldım cok sukur hıc bırsey yok sadece ıltıhap cıkmıs okadar onuda zaten bılıyordummonun ıcınde fıtıl verdı doktor ıdrar kulturumde temız sukur
Hoşgeldin canım iyi olmnıza sevindim dikkat et kendineselam bayanar nasılsınızz ben evden neti kestim hamile kaldıda bizi unuttuuu demeyin sakın
yenii hamişler varmıı
ben iyiyim bebişte iyi ama belim çook ağrıyooo yaa
arkadaşlar cuma günü dr a gittim beta hcg yapıldı 38.14 çıktı sonucum dr gebesin ama regl 10 gün geçmiş olmasına rağmen bu değer çok düşük dış gebelik, düşük ya da geç döllenme olabilir dedi hala toparlayamadım kendimi yarın tekrar kan değerime bakılacak artmışsaa gebelik sağlıklıymış çok korkuyorumm rahim kalınlanmış dedi dr ddaha önce benzer bir durum yaşayan var mı bir an önce yarın olsun istiyorum Rabbim bu mübarek günlerde hepimize yardım etsin....:18: