Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba canım demek tahminim doğru çıkmış ütün için:)Haklısın hem sıcak hem oruç ütü yapması zor olur bende öle tek tek yapmıyorum .İyi canım rayına oturmasına sevindim inşllh dahada iyi olursunuz.Ben bugün oruçluyken adet oldum bozulmuştur değilmi?Araştırdım bozulmuştur diyor.Doktorda adet olunca gel demişti 5 gün içerisinde.Ya adetliykende bakıcaktı nasıl oluyor o ya İşte eşim sperm testi yaptırıcak bende adet olduğum için yarın fakülteyi arıcam negün gel derse gideceğim inşllh hayırlısı olur.Sen neler yaptın görüşmeyeli?
Allah kurtarsın canım sağlıkla kucağına almışsındır inşallah.Darısıda isteyen herkeze olsun inşllh
Tedavin hayırlı olsun inşllh güzel haberler alırsın
Canım biz pkolularda malesef kilo vermek zor metobolizma hormonlar tiroit bunlarda etkiliyor.Allah yardımcımız olsun
mrb kızlarrr nasılsınız ne war ne yok yenı hamişler varmı ?ben 29 haziran sabah 8.40 ta sezeryanla oglumu dünyaya getirdim cok şükür o kdr güzel bi duygu ki anlatamam allahım isteyen herkese nasip eder inş.
Canım hayırlı olsun Allah size bağışlasın Bende diyordum içinden doğum yapmıştır diyeDraısıda bizlere inşallh arada uğra kendine ve bebeğine iyi bak
Allah iyilik versin canım evet az kalmış doğumuna sağlıkla kavuşursun inşlllh bebeğinede.Mersinde yanıyordur şimdiBende başladım tedaviye doktor adet olunca gel demişti bugün adet oldum eşimde sperm testi yaptırıcak tekrardan bakalım gidince göreceğim neler olacağını
Evet canım dün belki sahilde 2 saat yürüdüm eşimle karnımda bi şişkinlik vardıki sorma alışkın değilim ya uzun zmandır az yiyorum iftardada azda olsa birden yediğin için sanırım rahatsız etti.Bugünde adet oldum orucum bozuldu yani.Fakülteyi arıcam adetliyken ara demişti doktor bakalım neolucak.Allahım kolaylık versin hepimizede
kızlarr acaba busmai naptı dogurdumuuuu ayy ne guzel yaaa nasıl heycanlıdır dusunsenıze daha dün yoktu dunyada bugun var olan bır can allahım ne buyuksun yaa
Evet canım doğum yapmıştır.Dünde benim yakın arkadaşım doğum yaptı yarın bebeği görmeye gideceğim evlerine negüzel bir duygudur Allah bizlerede nasip etsin
Canım hoşgeldin uzun zamandır yoktun nasılsın
5 haftalık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm inanamıyorum
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın
Sanada hayırlı ramazanlar canım aminn inşllh.sonucunun temiz çıkmasına sevindim.Ben bugün adet oldum oruçta bozuldu sanırımDoktor adetliyken gel demişti canım adetliyken alttan bakılıyormu doğrumu nasıl olucak öyle yaYeni başladım ya tedaviye tam bilmiyorum bendeBendede akıntı vardı doktor ilaç ve fitil verdi kullandım bitti şimdi nasıl görünücem ben öle adetli ya utanıyorum valla
selam bayanar nasılsınızz ben evden neti kestim hamile kaldıda bizi unuttuuu demeyin sakın

yenii hamişler varmıı

ben iyiyim bebişte iyi ama belim çook ağrıyooo yaa
Hoşgeldin canım iyi olmnıza sevindim dikkat et kendine

İnşallah değerin yükselirde sağlıklı bir hamileliğin olur Allah yardımcın olsunBizleride haberdar et gelişmelerden

Hoşgeldin canım Allah mesut etsin öncelikle inşllh sorunsuz bir şekilde bebeğinede kavuşursun

Ben bugün oruçken adet oldum ve internette okudum araştırdım bozulmasında bir sakınca yokmuş.Ben yinede iftara kadar bekleyim diyorum napayım sizce?

sagolasin canim ya insallah bekleyen herkes alir o güzel sonucu

hayırlısı olsun canım hepimiz için...

Kızlar adetliyken muayene oldunuzmu?Doktor adet olunca gel dedi ve ben bugün adet oldum.Ya biraz gerildim açıkçası alttan muayene adetliyken nasıl oluyor ya İlk tedavi aşamasındayım ve fikirlerinizi bekliyorum

saol canım benım.. evet adetlıyken gıdılıyor tedavıye adetın 2 gunu gıtmıstm ben alttan bakıyor maalesef canım lavaboya gıt temızlen oyle gır muayeneye ben oyle yapıyorum napıcan canımmm mecburr utansanda cekınsende gıt tedavın hayırlı olsun buarada

Son düzenleme:
saol canım benım.. evet adetlıyken gıdılıyor tedavıye adetın 2 gunu gıtmıstm ben alttan bakıyor maalesef canım lavaboya gıt temızlen oyle gır muayeneye canımm ben oyle yapıyorum

Anladım canım. Afedersin ama çataldayken kan felan olmuyormu yattığın yer ne zor şeyler ya Allah yardım etsin hepimize Peki kaç kere böyle bakılıyor yumurta takibimi oluyor yani bu şimdi?:44:

Anladım canım. Afedersin ama çataldayken kan felan olmuyormu yattığın yer ne zor şeyler ya Allah yardım etsin hepimize Peki kaç kere böyle bakılıyor yumurta takibimi oluyor yani bu şimdi?:44:

canım benım adetım kısa surdugu ıcın bılemıycem 2 gun yada 3 gun suruyor ya ..ben 2 gunu gıttım wc de sıldım ıycene oyle gırdım yok kız oyle akma falan olmuyor zaten hemen pecete falana verıyorlar ya korkma yanı bısey olmaz sonra 3 gun sonra gene gıttım

Hımm tamam canım teşekkür ederim desteğin içinEmeklerimiz boşa çıkmaz inşallah ben çıkıyorum kendine iyi bak iyigeceler görüşürüz

canım gynelle ne ıcın? ne işe yarıyor kı ılk defa duydum yumurtalıklarındakı kıstlerın azalmasını kalıcı dıye bılıyorum ama glukofen bende kullanıyorum gynelle östrojen ve progestron ıcınse estrofem kullandım bende ama hala dzılı kistlerim

mutlulugun daim olsun çok güzel bişi
özellikle şeker ilacını kullanman harika
doktor iyi düşünmüşte vermiş sende aksaltma sakın
bende büyük kist yoktu hep minicikti onlara kistte denmiyormuş ya :))
doktor zorlanacaz sende dedi ama 22 aylık tedavi sonrası hamile kalabidim
sakın umudunu yitirme ben yitirmek üzereydim Rabbim hediye etti bana bu yavruyu

Ben bugün oruçken adet oldum ve internette okudum araştırdım bozulmasında bir sakınca yokmuş.Ben yinede iftara kadar bekleyim diyorum napayım sizce?

evet bozulmuştur bi sakıncası yok bende bi ara bozuldugu halde bişi yememiştim ezana kadar..

kızlarr bişi soracamm ben ikili testi yanii zeka testi vs. yaptırmicam aslaa düşünmüyorum

doktorum beni bu konuda zorlarmı yapcazz illa diyee ben istemiyorum

desemm bişi dermi yaa offf :26::26::26::26: Rabbiin en büyük hediyesi bu bana her haliyle kabulumdür..

kızlar hayırlşı sahurlar,
dicle canım eğerki kan ve ense ölçümlerin normal gidiyorsa sen isteemzsen yaptırmayabilirsin tabiki.
zate o testler de bebğinde sorun olmasa da yanlış hesaplama ile hatalı sonuç verebiliyor.
ben insiyatifinde diye b,ş,yorum.
inşalla sağlıklı bir bebeğin olacak.

bahar güzelim malesef o çatala hasta oturtuyorlar:S
ben de öyle muayene oldum ama benim o ara adetlerim azalmıştı sorun olmamaıştı
zaten 3. gün ilk gün kadar yoğun olmaz
doktor da alışıktır buna zaten önemseme
buarada hasta olduysan orucun zaten bozulmuş demektir
yiyip içebilirsin canım
sonuçta ağrı oluyor vs hap almak gerekir bişi yemek gerekir tansiyon kan şekeri düşebilir:)

filizim canım, gynelle dkh hapı imiş sanırım ben de okuyunca nette ismini yazdım baktım
yumurtalıkları çalıştırmayıp kistlerin eriesi ve
devamında tekrar kist ürememsi için vermiştir doktor

ben deyarın toktora gitcem kan vermek ve smear için
öff şu çatal beni de geriyor
geçen ay 30. günde çatmıştı yımırtam
bu ay 24. günde çatladı
bakalım kalitesi ne alemde bayadır kan vermiyordum
kendinize iyi bakın kızlar

evet bozulmuştur bi sakıncası yok bende bi ara bozuldugu halde bişi yememiştim ezana kadar..
Dün bozdum bile canım:))Bende öyle beklicektimde sonra beklemenin yanlış olduğunu okuyunca bozdu.Sağlığın nasıl bebeğin iyisinizdir inşalallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…