Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar günaydın erkenciyim ben:)
bu metformini ben iki tane içemiyorum günde artık.
neden derseniz sahur çok erken iftar çok geç oluyor
teke düşürdüm mecburen
iki tane alanlar siz nasıl yapıyorsunuz

slm canım bende tek alıyorum iftardan sonraa sahurda içmiyorum çünkü bazen bu ilacın benı titrettiğini düşünüyorumm onun için sahurda içmiyorummm

hıı anladım canım sıkkıntını at gel hemencecik

canım inş.değerin kat kat artmıştırr allah kolaylık versin yaa doktordan gelince hemen yaz bizeee

tedavin hayırlı olsun canım benımm bende az yiyorum ama bende de şişlik var ne güzel sahilde yürümekk valla bende geçen eşimi kandırdım 1saat yürüttüm iftardan sonra ağırlık çöküyorr ama fırsat buldukca kacıyorum yürüyüşee tedavın hayırlı olsun

evet canm az kaldı Allah'ın izniyle hayırlısı bakalım.sıcak bi taraftan nem bi taraftan bunaltıyor.sen hangi şehirdeydin?tedavin hayırlı olsun canm.dadha önce başlamamışmıydın tedaviye.Rabbim çok bekletmez inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine.adetin 3.günümü gitcen dr.a.

Kızlar adetliyken muayene oldunuzmu?Doktor adet olunca gel dedi ve ben bugün adet oldum.Ya biraz gerildim açıkçası alttan muayene adetliyken nasıl oluyor ya İlk tedavi aşamasındayım ve fikirlerinizi bekliyorum

canm bende ilk dr.a gittiğimde adetliydim randevuyu önceden almıştım ogünede adet oldum ozaman daha pko olduğumu felan bilmiyodum adet düzensizliği için gitmiştim adetliyken alttan bakmaz sanıyodum çatala yatırınca bi utanmıştımki.oysa bişey yok dr.adetli ilk bana bakmıyo ya.öyle kan felanda akmıyo zaten orda kağıt havlu felan var akacak gibi hissedersen tutarsın.altınada kağıt havlu seriyo hemşire damlarsa oraya damlar hiç rahatsız olacak bişey yok canm benm acemiliğime gelmiş ama sonra alışıyosun napıcan.belkide biz çok utanıyoruz dr.a bakınca zaten rahatlıyosun ordaki kanamı bakıyo sanki.

canm bende aynen senn gibi düşünüyorum ozaman bende hiç istememiştim ama eşim istiyodu olsun biz yinede yaptıralım diyodu.zaten o testler olasılığı ölçüyo çok saçma bence para tuzağı yani.dr.a yaptırmak istemiyorum dedim oda niye yaptırmıyosun yaptır dedi.tabi niye yaptırma desin 60lira vermiştik o teste.eşim de isteyince yaptırmıştım ama bencede gereksiz.sen bilirsin eşinle birlikte karar ver canm.

Canlarım ben geldim
Doğum sürecim biraz sıkıntılı oldu ama elhamdülillah bebeğime kavuştum ve sağlıklı.. Bu günü bana gösteren Allaha şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin olsun..
Önce doktorun bebek 3500-3600 gr civarı ve 40 haftası doldu,daha fazla beklersek kilosu artar ve normal doğum şansını kaybedersin diyerek beni suni sancıya bağlattı. Hep içimde bir sıkıntı vardı çünkü bu şekilde başlayıp sezaryenle doğuran arkadaşlarım olmuştu ve sezaryen kesinlikle istemiyordum. İlk gün sürekli suni sancı verildi hiçbir açılma olmadı. Gece hastanede yattım dinlendim. Tabi epidural olduğum için hiç sancı hissetmiyordum çok şükür ama hastanede her tarafımda serumlarla yatmak hiç hoş değildi. Yanımda eşim annem kayınvalidemler vardı. Gece sadece eşim kaldı. Ertesi gün tekrar devam ettiler. Aynı şekilde hiç gelişme yoktu. Bebek geç döndüğü için kanala yerleşememiş henüz. Koridorda eşimle yürüyordum elimde serum ,doktor gelip açılma var mı diye bakıyordu. Tabi bu arada birsürü epidural yedim. En son öğle vakti doktor, bu şekilde saat 17 ye kadar bekleyeceğini açılma olmazsa sezaryene alabileceğini söyledi ben ağlamaya başladım yaklaşık 1 saat. Etrafımdakiler de üzgündü. Moralim sıfırdı. Bu arada suyumu da patlattı doktor belki ilerlemeye yardım eder diye. Ama saat geldi ve sezaryene girdim ağlayarak. Belden uyuşturdular 10 dk içinde bebeğimin ağlamasını duydum ve bana gösterdiler sevinçten ağladım bu sefer. Çıktığımda her tarafım şişmişti sersem gibiydim çok kötüydü. Ancak ertesi gün kendime geldim. Eşim de ailem de rahatladı. Ertesi gün de hastanede kaldım yani toplam 3 gece ordaydım durup durup ağlıyordum yatalak gibiydim bebeğimi kucağıma alamıyordum emzirtmeye çalışıyordu herkes göğüslerime elliyordu altımda bez vardı berbattı. Ama bugun eve geçtim çok şükkür daha iyiyim bebeğimi de kucağıma aldım çok rahat olmasa da. Henüz sütüm 1-2 damla geliyor ve göğüs uçlarım küçük olduğu için bebeğin ağzına tam yerleştiremiyorum bunla uğraşıyorum.. Gece uykusu kalmadı:) Ama onu uyumadan saatlerce seyredebilirim çook tatlı çok masum..Mucize..huysuz da değil çok ağlamıyor. Allah hepinize nasip etsin

ben klomen kullandım canım
bu 3. gündekiusg yumutalıkların durumunu görmek için yapılır.
yumurta takibine muhtemelen 12. günden sonra başlarsınız siklusun nekadar sürüyor bilmiyorum ama pko da belli olmuyor bu durum
klomen kullanırsan 20. güne kadar çatlamış oluyor genelde:)
yani hep böyle olmicak merak etme
slm canım bende tek alıyorum iftardan sonraa sahurda içmiyorum çünkü bazen bu ilacın benı titrettiğini düşünüyorumm onun için sahurda içmiyorummm
valla ben de teke geçtim bir ay böyle olsun adet olunca gene ikilerim sonra gene teke düşerim
arası 6 saat olunca aşırı yüklenmiş olurum gibime geldi

canm çok merak ettik naptın anlat bize

busmai mi geldi

kızlar ben bugün smearı verdim
toktordan bir deprogesteron istedim
başta gerek yok mok dedi
ama ben de dedim özeldeki doktorum istedi biraz zorladım yazdı:)
ddbakalım ne çıkacak akşama alırım sonucu

canım ya maşallah bebğine kavuşmuşsun gerisi boş
sen şimdi sezeryan oldun diye gelmiyordur sütün
bol bol hurma süt şerbet falan iç ki gelsin sütün bebğine de ver emsin o da hızlandırır heralde süreci.
doğurmadık ama öğrendik okuya okuya:)
ne diyim ki daha valla Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
hayırlı bir evlat olsun inşallah
kıymetinizi bilsin güzel günlerde doğdu ömrü de bahtı da güzel olur inşallah

canm öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.evet sıkıntılı bi süreç geçirmişsin ama çok şükür bebişini kucağına aldın.suni sancı nasıldı peki çok zor diyolar doğrumu.benmde arkadaşlarım açılman olmazsa suni sancıyı kabul etme diyolar sancıyı çekip çekip sonra sezeryan oluyosun dediler.sencede öylemi?inşallah sütünde gelirde bebişini emzirirsin iyce.şimdi yannda kim var.neyse canm seni daha fazla yormayayım dinlen tekrar gözünaydın.

canım çok geçmiş olsun Rabbim evladına uzun sağlıklı ömürler versin inş. çok şükür atlattın. boşver unut bütün olumsuzlukları. Allah ım bu güzelliği isteyen herkese yaşatsın inş. tebrik ederim artık anne oldun:)

kızlar meraba herkese. eşim perşembe sabah ameliyat olacak inş bir şey çıkmazsa. nolur şu mübarek günlerd dualarınızda bana da yer verin. inş kötü bişey olmaz. tedriginim korkuyorum. Rabbim hepimize şifamıız versin inş. ameliyatı atlatmayı ve sonrasında da güzel şeyler yaşamayı istiyorum. Allah ım büyük. in te bikaç yerde ameliyattan sonra sperm sayım düştü falan yazmışlar ondan korkuyorum. inş her şey çok güzel olur.Rabbim bu güzel günlerde hepimizin duasını kabul etsin inş

kızlar ben bugün smearı verdim
toktordan bir deprogesteron istedim
başta gerek yok mok dedi
ama ben de dedim özeldeki doktorum istedi biraz zorladım yazdı:)
ddbakalım ne çıkacak akşama alırım sonucu

canım eger kıstlerı erıtıyorsa bızde kullanalım bare bır kac ay smearı hemen alamıyorsun canımm progesteron adetle bırlıkte 21.gunu yapılıyor dıye bılıyorum canım .inşallah soncların temız cıkar

canımmmm çok ama çook gecmıs olsun her satırını okurken cok heycanla okudum ve agladım yaa nasıl guzel bır duygudur allahım bebegıne ve aılene saglık versın huzur versın canımm saglıgıyla buyutun ınsallahh allah sızı nazarlardan korusunnn sutunun gelmesı ıcın benım ablam boza falan ıcıyordu cok sık baya gelıyordu

canım dualarımız sızınle ıns guzel olur sızın ıcın.ve sonrasında bebısınız gelır ınsallahhh.geldıgınde yazarsın bızlere cok optummm

canım dualarımız sızınle ıns guzel olur sızın ıcın.ve sonrasında bebısınız gelır ınsallahhh.geldıgınde yazarsın bızlere cok optummm

sağol filizcim Allah razı olsun. sanıırm bir gece kalıcaz. doktor aynı gün çıkabilirsiniz dedi ama bir gece kalmak daha iyi olur sanıırm. dualarda unutma beni lütfen. AEO

canım inş.değerin kat kat artmıştırr allah kolaylık versin yaa doktordan gelince hemen yaz bizeee

çok şükür değerim artmış ancak dr un beklediği kadar değil 120 olması gerekirken 100 çıktı dr labaratuardan labaratuara farklılık gösterir dedi başka bi hastanede cuma yaptırmıştım çünkü .
çarşamba tekrar bakılacak beta hcg e eğer 200 olursa Allah ın izniyle 31 temmuz da da bebeğin kesesini görmeye gidicez:) çok şükür umarım çarşamba da artmış olur Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu....

Selam kızlarrr...

Ben dün gece döndüm tatilden. uzuunca bir tatilden ve uzuunca bir yoldan sonra evin yolunu buldum çok şükür... Geçmişi bir kısım okudum ama bitiremedim hala çok ilerlemiş sayfalar! Yeni haberler var mı?

Tatile gitmeden kan testimi tekrarlamıştım, doktor perşembe gel keseye bakalım dedi ama ben burda olmadığımdan gidemedim. Tatil biraz tedirgin geçti tabi, aman bişi olmasın modunda... Bugün doktoru aradım ama bakabilicekmi belli değil, okadar yoğun ki! KEseyi filan görmeden de kimseye söyleyemiyorum, annemler, arkadaşlarım hiç kimse bilmiyo daha, çatlicam orta yerimden :))

Sizler nasılsınız?

selam canım hosgeldınn ayy nasıl durdun soylemeden kız..allahın ıznıyle bırsey olmamıstır ınsallah canım korkma bugun bakamasada yarın bakar ınsallah canım hadı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…