kızlar günaydın erkenciyim ben:)
bu metformini ben iki tane içemiyorum günde artık.
neden derseniz sahur çok erken iftar çok geç oluyor
teke düşürdüm mecburen
iki tane alanlar siz nasıl yapıyorsunuz
:)) önemli bişi yok canım ya, lak lak işte :)) ne olup bittiği fln.. merak ettiyse yazayım sana da, sen yeter ki iste:
benim kasık ağrısı 1 ay oldu tatlım :) ve kahve akıntılarım çok fazlasizde de oluyor mu? 3 sefer fln oldu 2-3 gün geliyor ara veriyor.. en son dün başladı :)
Burada geçirdiğim zaman kafama takmamla doğru orantılı artıyor canım :) bu aralar canım sıkkın biraz onu atlatmaya çalışıyorum :)
Öpücükler kızlar...
arkadaşlar cuma günü dr a gittim beta hcg yapıldı 38.14 çıktı sonucum dr gebesin ama regl 10 gün geçmiş olmasına rağmen bu değer çok düşük dış gebelik, düşük ya da geç döllenme olabilir dedi hala toparlayamadım kendimi yarın tekrar kan değerime bakılacak artmışsaa gebelik sağlıklıymış çok korkuyorumm rahim kalınlanmış dedi dr ddaha önce benzer bir durum yaşayan var mı bir an önce yarın olsun istiyorum Rabbim bu mübarek günlerde hepimize yardım etsin....:18:
Evet canım dün belki sahilde 2 saat yürüdüm eşimle karnımda bi şişkinlik vardıki sorma alışkın değilim ya uzun zmandır az yiyorum iftardada azda olsa birden yediğin için sanırım rahatsız etti.Bugünde adet oldum orucum bozuldu yani.Fakülteyi arıcam adetliyken ara demişti doktor bakalım neolucak.Allahım kolaylık versin hepimizede
Merhaba canım demek tahminim doğru çıkmış ütün için:)Haklısın hem sıcak hem oruç ütü yapması zor olur bende öle tek tek yapmıyorum .İyi canım rayına oturmasına sevindim inşllh dahada iyi olursunuz.Ben bugün oruçluyken adet oldum bozulmuştur değilmi?Araştırdım bozulmuştur diyor.Doktorda adet olunca gel demişti 5 gün içerisinde.Ya adetliykende bakıcaktı nasıl oluyor o yaİşte eşim sperm testi yaptırıcak bende adet olduğum için yarın fakülteyi arıcam negün gel derse gideceğim inşllh hayırlısı olur.Sen neler yaptın görüşmeyeli?
Allah kurtarsın canım sağlıkla kucağına almışsındır inşallah.Darısıda isteyen herkeze olsun inşllh
Tedavin hayırlı olsun inşllh güzel haberler alırsın
Canım biz pkolularda malesef kilo vermek zor metobolizma hormonlar tiroit bunlarda etkiliyor.Allah yardımcımız olsun
Canım hayırlı olsun Allah size bağışlasınBende diyordum içinden doğum yapmıştır diye Draısıda bizlere inşallh arada uğra kendine ve bebeğine iyi bak
Allah iyilik versin canım evet az kalmış doğumuna sağlıkla kavuşursun inşlllh bebeğinede.Mersinde yanıyordur şimdiBende başladım tedaviye doktor adet olunca gel demişti bugün adet oldum eşimde sperm testi yaptırıcak tekrardan bakalım gidince göreceğim neler olacağını
Evet canım dün belki sahilde 2 saat yürüdüm eşimle karnımda bi şişkinlik vardıki sorma alışkın değilim ya uzun zmandır az yiyorum iftardada azda olsa birden yediğin için sanırım rahatsız etti.Bugünde adet oldum orucum bozuldu yani.Fakülteyi arıcam adetliyken ara demişti doktor bakalım neolucak.Allahım kolaylık versin hepimizede
Evet canım doğum yapmıştır.Dünde benim yakın arkadaşım doğum yaptı yarın bebeği görmeye gideceğim evlerine negüzel bir duygudur Allah bizlerede nasip etsin
Canım hoşgeldin uzun zamandır yoktun nasılsın
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın
Sanada hayırlı ramazanlar canım aminn inşllh.sonucunun temiz çıkmasına sevindim.Ben bugün adet oldum oruçta bozuldu sanırımDoktor adetliyken gel demişti canım adetliyken alttan bakılıyormu doğrumu nasıl olucak öyle ya Yeni başladım ya tedaviye tam bilmiyorum bende Bendede akıntı vardı doktor ilaç ve fitil verdi kullandım bitti şimdi nasıl görünücem ben öle adetli ya utanıyorum valla
Hoşgeldin canım iyi olmnıza sevindim dikkat et kendine
Kızlar adetliyken muayene oldunuzmu?Doktor adet olunca gel dedi ve ben bugün adet oldum.Ya biraz gerildim açıkçası alttan muayene adetliyken nasıl oluyor yaİlk tedavi aşamasındayım ve fikirlerinizi bekliyorum
kızlarr bişi soracamm ben ikili testi yanii zeka testi vs. yaptırmicam aslaa düşünmüyorum
doktorum beni bu konuda zorlarmı yapcazz illa diyee ben istemiyorum
desemm bişi dermi yaa offf :26::26::26::26: Rabbiin en büyük hediyesi bu bana her haliyle kabulumdür..
Teşekkür ederim canım bilgin için.Evet çatal denilince geriliyoruz ne yazıkkiPeki artık hep böylemi bakılır yani yumurta takibimi oluyor bu?Klomen verdimi sana?Ben daha henüz kullanmadım tedavide ilk olunca acemiyim malum
valla ben de teke geçtim bir ay böyle olsun adet olunca gene ikilerim sonra gene teke düşerimslm canım bende tek alıyorum iftardan sonraa sahurda içmiyorum çünkü bazen bu ilacın benı titrettiğini düşünüyorumm onun için sahurda içmiyorummm
canm çok merak ettik naptın anlat bize
Canlarım ben geldim
Doğum sürecim biraz sıkıntılı oldu ama elhamdülillah bebeğime kavuştum ve sağlıklı.. Bu günü bana gösteren Allaha şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin olsun..
Önce doktorun bebek 3500-3600 gr civarı ve 40 haftası doldu,daha fazla beklersek kilosu artar ve normal doğum şansını kaybedersin diyerek beni suni sancıya bağlattı. Hep içimde bir sıkıntı vardı çünkü bu şekilde başlayıp sezaryenle doğuran arkadaşlarım olmuştu ve sezaryen kesinlikle istemiyordum. İlk gün sürekli suni sancı verildi hiçbir açılma olmadı. Gece hastanede yattım dinlendim. Tabi epidural olduğum için hiç sancı hissetmiyordum çok şükür ama hastanede her tarafımda serumlarla yatmak hiç hoş değildi. Yanımda eşim annem kayınvalidemler vardı. Gece sadece eşim kaldı. Ertesi gün tekrar devam ettiler. Aynı şekilde hiç gelişme yoktu. Bebek geç döndüğü için kanala yerleşememiş henüz. Koridorda eşimle yürüyordum elimde serum ,doktor gelip açılma var mı diye bakıyordu. Tabi bu arada birsürü epidural yedim. En son öğle vakti doktor, bu şekilde saat 17 ye kadar bekleyeceğini açılma olmazsa sezaryene alabileceğini söyledi ben ağlamaya başladım yaklaşık 1 saat. Etrafımdakiler de üzgündü. Moralim sıfırdı. Bu arada suyumu da patlattı doktor belki ilerlemeye yardım eder diye. Ama saat geldi ve sezaryene girdim ağlayarak. Belden uyuşturdular 10 dk içinde bebeğimin ağlamasını duydum ve bana gösterdiler sevinçten ağladım bu sefer. Çıktığımda her tarafım şişmişti sersem gibiydim çok kötüydü. Ancak ertesi gün kendime geldim. Eşim de ailem de rahatladı. Ertesi gün de hastanede kaldım yani toplam 3 gece ordaydım durup durup ağlıyordum yatalak gibiydim bebeğimi kucağıma alamıyordum emzirtmeye çalışıyordu herkes göğüslerime elliyordu altımda bez vardı berbattı. Ama bugun eve geçtim çok şükkür daha iyiyim bebeğimi de kucağıma aldım çok rahat olmasa da. Henüz sütüm 1-2 damla geliyor ve göğüs uçlarım küçük olduğu için bebeğin ağzına tam yerleştiremiyorum bunla uğraşıyorum.. Gece uykusu kalmadı:) Ama onu uyumadan saatlerce seyredebilirim çook tatlı çok masum..Mucize..huysuz da değil çok ağlamıyor. Allah hepinize nasip etsin
Canlarım ben geldim
Doğum sürecim biraz sıkıntılı oldu ama elhamdülillah bebeğime kavuştum ve sağlıklı.. Bu günü bana gösteren Allaha şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin olsun..
Önce doktorun bebek 3500-3600 gr civarı ve 40 haftası doldu,daha fazla beklersek kilosu artar ve normal doğum şansını kaybedersin diyerek beni suni sancıya bağlattı. Hep içimde bir sıkıntı vardı çünkü bu şekilde başlayıp sezaryenle doğuran arkadaşlarım olmuştu ve sezaryen kesinlikle istemiyordum. İlk gün sürekli suni sancı verildi hiçbir açılma olmadı. Gece hastanede yattım dinlendim. Tabi epidural olduğum için hiç sancı hissetmiyordum çok şükür ama hastanede her tarafımda serumlarla yatmak hiç hoş değildi. Yanımda eşim annem kayınvalidemler vardı. Gece sadece eşim kaldı. Ertesi gün tekrar devam ettiler. Aynı şekilde hiç gelişme yoktu. Bebek geç döndüğü için kanala yerleşememiş henüz. Koridorda eşimle yürüyordum elimde serum ,doktor gelip açılma var mı diye bakıyordu. Tabi bu arada birsürü epidural yedim. En son öğle vakti doktor, bu şekilde saat 17 ye kadar bekleyeceğini açılma olmazsa sezaryene alabileceğini söyledi ben ağlamaya başladım yaklaşık 1 saat. Etrafımdakiler de üzgündü. Moralim sıfırdı. Bu arada suyumu da patlattı doktor belki ilerlemeye yardım eder diye. Ama saat geldi ve sezaryene girdim ağlayarak. Belden uyuşturdular 10 dk içinde bebeğimin ağlamasını duydum ve bana gösterdiler sevinçten ağladım bu sefer. Çıktığımda her tarafım şişmişti sersem gibiydim çok kötüydü. Ancak ertesi gün kendime geldim. Eşim de ailem de rahatladı. Ertesi gün de hastanede kaldım yani toplam 3 gece ordaydım durup durup ağlıyordum yatalak gibiydim bebeğimi kucağıma alamıyordum emzirtmeye çalışıyordu herkes göğüslerime elliyordu altımda bez vardı berbattı. Ama bugun eve geçtim çok şükkür daha iyiyim bebeğimi de kucağıma aldım çok rahat olmasa da. Henüz sütüm 1-2 damla geliyor ve göğüs uçlarım küçük olduğu için bebeğin ağzına tam yerleştiremiyorum bunla uğraşıyorum.. Gece uykusu kalmadı:) Ama onu uyumadan saatlerce seyredebilirim çook tatlı çok masum..Mucize..huysuz da değil çok ağlamıyor. Allah hepinize nasip etsin
Canlarım ben geldim
filizim canım, gynelle dkh hapı imiş sanırım ben de okuyunca nette ismini yazdım baktım
yumurtalıkları çalıştırmayıp kistlerin eriesi ve
devamında tekrar kist ürememsi için vermiştir doktor
kızlar ben bugün smearı verdim
toktordan bir deprogesteron istedim
başta gerek yok mok dedi
ama ben de dedim özeldeki doktorum istedi biraz zorladım yazdı:)
ddbakalım ne çıkacak akşama alırım sonucu
canımmmm çok ama çook gecmıs olsun her satırını okurken cok heycanla okudum ve agladım yaa nasıl guzel bır duygudur allahım bebegıne ve aılene saglık versın huzur versın canımm saglıgıyla buyutun ınsallahh allah sızı nazarlardan korusunnnCanlarım ben geldim
kızlar meraba herkese. eşim perşembe sabah ameliyat olacak inş bir şey çıkmazsa. nolur şu mübarek günlerd dualarınızda bana da yer verin. inş kötü bişey olmaz. tedriginim korkuyorum. Rabbim hepimize şifamıız versin inş. ameliyatı atlatmayı ve sonrasında da güzel şeyler yaşamayı istiyorum. Allah ım büyük. in te bikaç yerde ameliyattan sonra sperm sayım düştü falan yazmışlar ondan korkuyorum. inş her şey çok güzel olur.Rabbim bu güzel günlerde hepimizin duasını kabul etsin inş
canım dualarımız sızınle ıns guzel olur sızın ıcın.ve sonrasında bebısınız gelır ınsallahhh.geldıgınde yazarsın bızlere cok optummm
canım inş.değerin kat kat artmıştırr allah kolaylık versin yaa doktordan gelince hemen yaz bizeee
Selam kızlarrr...
Ben dün gece döndüm tatilden. uzuunca bir tatilden ve uzuunca bir yoldan sonra evin yolunu buldum çok şükür... Geçmişi bir kısım okudum ama bitiremedim hala çok ilerlemiş sayfalar! Yeni haberler var mı?
Tatile gitmeden kan testimi tekrarlamıştım, doktor perşembe gel keseye bakalım dedi ama ben burda olmadığımdan gidemedim. Tatil biraz tedirgin geçti tabi, aman bişi olmasın modunda... Bugün doktoru aradım ama bakabilicekmi belli değil, okadar yoğun ki! KEseyi filan görmeden de kimseye söyleyemiyorum, annemler, arkadaşlarım hiç kimse bilmiyo daha, çatlicam orta yerimden :))
Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?