Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hadı hayırlı olsun canımmm hakkında ınsallah bebısın senınledır

selam canım hosgeldınn ayy nasıl durdun soylemeden kız..allahın ıznıyle bırsey olmamıstır ınsallah canım korkma bugun bakamasada yarın bakar ınsallah canım hadı hayırlısı

hoşbulduk canım benim, ya valla bana kalsa elli kere söylerdim ama eşim söyletmiyor! Hele anneme söyleyememek beni çok gerdi... Umarım iyi gidiyodur herşey, insan tedirgin oluyo, keseyi bir görsem, kalp atışını duysam ozaman anlicam hamile olduğumu! Maşallah bende pek bir belirti yok çünkü... sadece göğüslerim hala acıyo, kasıklarıma ara ara ağrı giriyo filan, öyle bulantı filan hak getire, çılgınlar gibi yemeye devam ettim tatilde :)) He bir de dudaklarım uçukladı ve güneş alerjim hiç güneşlenmememe ve güneş koruyucu kullanmama rağmen bu yıl da kollarıma teşrif etti :)

Neyse kısmet artık.. Sen neler yaptın canım bu arada?

yazdım yazdım gitti hepsi pöff

öyle kist eritmiyor yumurtlama olmadığı için baskılanma meydana geliyor cnım
eğerki ara vereceksen bebek çalışmasına içebilirsin
21. gün normal adet görene olur ben normal değilim ki:)

hadi bakalım hayırlı olsun Allah devamını görmeyi nasip etsin canım

bu son bebeksiz tatilin gez toz eğlen:)hayırlı olsun bebeğin darıwsı başımız:)

benim progesteron testi sonuçlanmış 8.8 çıkmış 6 üzeri normal diyorlar hamilelerde 50 60 70 bile çıkabiliyormuş
ama sanırım kesin yumurtlamışım bu ay onu gösteriyor :)
daha önce bu testi yaptıran varmıydı kızlar ne çıkmıştı sizde

Lepi'cim, inşallah son bebeksiz tatilimdir, Allah tamamına erdirir :) Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.. Darısı en kısa zamanda sizlerin, tüm isteyenlerin başına! Dualarımdasınız!

canım çok geçmiş olsun yaa allahım uzun sağlıklı ömürler versin allah analı babalı büyütsün çok zorluk çekmişsin ama meleğine kavuşmuşsun çok şükür çok merak ettik senı dualrımızdaydınn öptüm seni canım toparlanınca arada gel merak ettirme bizi

ooo bu çok güzel bir haber yaaa sevindim valla senın adına naptın kız bu ay ilaç falan kullandın mı hadi sıra kesede oo ne mübarek bir ay yaa herkse sırayla hamıle kalıyorr

hoşgeldin canımmm tatılın iyi geçmesine sevindim :) merak etme bişey olmamıştır allahın izniylee :) valla helal sana nasıl durdun kız söylemeden :))

canm geçmiş olsun eşin ne ameliyatı olcak.int o kötü yorumları okuma iyi şeyler düşün iyi olsun inşallah.dualarımız senle.

demek boza sütü arttırıyormu neyse aklımda bulunsun saol tatlım.

gözünaydın canm inşallah keseyide görürsünüz.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

gözünaydın canm hemen herkese söylememekle iyi yapmışsın bizde öyle yapmıştık.keseyi görünce insan biraz daha rahatlıyo ama o hiç geçmiyo ki heray bi korku yaşıyodum ben özellikle ilk 3 ay.belkide bebişlerimize biraz zor kavuştuğumuz için.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

kızzz çok normal olmaması işte ben 12 hafta oldum hala tık yok midem çok hafif bulanıyo oda çamaşır sudan en çok merak etmee keseyide grecenn kalp atışlarınıda sıkma canını git annene söyle oda sevinsin ben 4 haftalıktım hemen anneme söyledim

evett bende ondan korkuyom ya yengeme bebeğin özürlü olabilir dediler ikili üçlü testlerde
kadın gitti bebekten su aldılar bir ay sonuçları bekledi ama o bi ay kadına cehennem gibi geçti
bi baktık bebek sağlıklı dediler ben çok karşıyım bu tür testlere ben aylardır bekledim bugunleri şimdi kalkıpta ben bu bebeği istemiyorum desem Allaha karşı gelmiş olurum

3 haftalık uzun bır tatılden sonra evımdeyım şükür
cok cooook sey yazılmış okumak mumkun degıl,bırılerı bana özet gecer mı lutfen
özledım herkesı

cann parasından değil gerekli bişi olsa yaptırırım ama çok gereksizz yazık değilmi oda bi can resmen pazarlık bu tabii herkesin düşüncesine saygım sonsuz ama benim düşüncemde bu içimde bir canlının gün geçtikçe büyüdüğünü geliştiğini hissetmek kadar güzel bişey olamaz hemde o senin bir parçan doğunca sadece senin olacak sana ait :26::26::26:

hayırlı olsun darısı bize her ne kadar zor geçmiş olsada o bebeğin kokusu yeter geçmiş olsun bizlere dua etmeyi unutma Allah kimseyi zor durumda bırakmaz sende kurtuldun çok şükür sırada biz varız

uykusuzluğa değer bunca istemeden sonra Rabbım birlikte hatta kardeşleriyle birlikte kocaman bir aile olarak sağlıkla güzel yıllar geçirmenizi nasip etsin inşallah iyi ki doğmuş annesinin kuzusu...

3 haftalık uzun bır tatılden sonra evımdeyım şükür
cok cooook sey yazılmış okumak mumkun degıl,bırılerı bana özet gecer mı lutfen
özledım herkesı

hoşgeldin canım nasıslın nasıl geçti tatılın 2,aşılamay mı geçmeyi düşünüyorsunn

az kaldı canım dur bakalım ozaman keseyı gorde oyle soyle ben soylemeden duramazdım zaten kendı annemle aynı bınadayım herseyımı bılıyor mubarek aman bosver canım belırtı arama hamıelsın ve eger bebek saglıklıysa kı oyledır emınımm mıdende bulanmayı versın sekerım hadı yaa gunesde cok durmAsaydın keske gercı ne kadar durmasakta yanıyoruz maalum sıcak
aaa degerın ıyı cıkmıs canımmm yumurtlama olmus masallah hadı bakalım ıns bebekte gelırrrrrrrrr bu ay
demek boza sütü arttırıyormu neyse aklımda bulunsun saol tatlım.
.
aynen canım ablamın doktoru demıstı boza ıcıyordu pasoo oda bayada sut oluyordu.inş buna gerek kalmaz sendede bol bol sutlu bır anne olursunn
Hanımlarr nasılsınızzz
ben ıyıyım canımmm sen nasılsın gece kuşu arkadasım benımmm dun yoktunn goremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…