ecrın pişttt napıosun canımmm buarada kontrolun ne zaman yumoslar kac mm olsu acaba
aaa degerın ıyı cıkmıs canımmm yumurtlama olmus masallahhadı bakalım ıns bebekte gelırrrrrrrrr bu ay
:
canım ya sıvı dediğin jel mi?iyiyi canım sne ansılsın :)) yarın 10 günüm yarın gitmem lazım ama oruç bozuluyormus cnaım yaa sıvı akıtıyorlar yaa alete ondanyarın gitmem lazım ama karar vereemdım :26::26:
ben sıcaktan baygın susuz bı haldeyımmm:S
ben ıyıyım canımmm sen nasılsın gece kuşu arkadasım benımmmdun yoktunn goremedım
hoşgeldin canım nasıslın nasıl geçti tatılın 2,aşılamay mı geçmeyi düşünüyorsunn
Sağol canım Allah razı olsun ama bugün eve gelince moralim bozuldu ağladım üzüldüm biraz.Eşim sperm testi yaptırdı bugün sonucunu aldık.Sonuca önce baktık anlıyamadık bişey yazmıyor sanıyordum sonuçta oligosperm yazıyordu eve gidince internetten bakarız dedik.Sperm sayısı azlığıymış derece dereceymiş butedavin hayırlı olsun canım benımmbende az yiyorum ama bende de şişlik var ne güzel sahilde yürümekk valla bende geçen eşimi kandırdım 1saat yürüttüm iftardan sonra ağırlık çöküyorr ama fırsat buldukca kacıyorum yürüyüşee tedavın hayırlı olsun
Sanada iyi güzel haftalar canımgünaydın kızlar hepinize iyi haftalar :)
Canım ben pko için kontrollere gidiyordum tedaviye yeni geçtim.Ben Bursadayım annemler mersinde demiştim unutmuş olman normalevet canm az kaldı Allah'ın izniyle hayırlısı bakalım.sıcak bi taraftan nem bi taraftan bunaltıyor.sen hangi şehirdeydin?tedavin hayırlı olsun canm.dadha önce başlamamışmıydın tedaviye.Rabbim çok bekletmez inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine.adetin 3.günümü gitcen dr.a.
canm bende ilk dr.a gittiğimde adetliydim randevuyu önceden almıştım ogünede adet oldum ozaman daha pko olduğumu felan bilmiyodum adet düzensizliği için gitmiştim adetliyken alttan bakmaz sanıyodum çatala yatırınca bi utanmıştımki.oysa bişey yok dr.adetli ilk bana bakmıyo ya.öyle kan felanda akmıyo zaten orda kağıt havlu felan var akacak gibi hissedersen tutarsın.altınada kağıt havlu seriyo hemşire damlarsa oraya damlar hiç rahatsız olacak bişey yok canm benm acemiliğime gelmiş ama sonra alışıyosun napıcan.belkide biz çok utanıyoruz dr.a bakınca zaten rahatlıyosun ordaki kanamı bakıyo sanki.
canm bende aynen senn gibi düşünüyorum ozaman bende hiç istememiştim ama eşim istiyodu olsun biz yinede yaptıralım diyodu.zaten o testler olasılığı ölçüyo çok saçma bence para tuzağı yani.dr.a yaptırmak istemiyorum dedim oda niye yaptırmıyosun yaptır dedi.tabi niye yaptırma desin 60lira vermiştik o teste.eşim de isteyince yaptırmıştım ama bencede gereksiz.sen bilirsin eşinle birlikte karar ver canm.
Allah hayırlı etsin Allah bağışlasın canımCanlarım ben geldim
Doğum sürecim biraz sıkıntılı oldu ama elhamdülillah bebeğime kavuştum ve sağlıklı.. Bu günü bana gösteren Allaha şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin olsun..
Önce doktorun bebek 3500-3600 gr civarı ve 40 haftası doldu,daha fazla beklersek kilosu artar ve normal doğum şansını kaybedersin diyerek beni suni sancıya bağlattı. Hep içimde bir sıkıntı vardı çünkü bu şekilde başlayıp sezaryenle doğuran arkadaşlarım olmuştu ve sezaryen kesinlikle istemiyordum. İlk gün sürekli suni sancı verildi hiçbir açılma olmadı. Gece hastanede yattım dinlendim. Tabi epidural olduğum için hiç sancı hissetmiyordum çok şükür ama hastanede her tarafımda serumlarla yatmak hiç hoş değildi. Yanımda eşim annem kayınvalidemler vardı. Gece sadece eşim kaldı. Ertesi gün tekrar devam ettiler. Aynı şekilde hiç gelişme yoktu. Bebek geç döndüğü için kanala yerleşememiş henüz. Koridorda eşimle yürüyordum elimde serum ,doktor gelip açılma var mı diye bakıyordu. Tabi bu arada birsürü epidural yedim. En son öğle vakti doktor, bu şekilde saat 17 ye kadar bekleyeceğini açılma olmazsa sezaryene alabileceğini söyledi ben ağlamaya başladım yaklaşık 1 saat. Etrafımdakiler de üzgündü. Moralim sıfırdı. Bu arada suyumu da patlattı doktor belki ilerlemeye yardım eder diye. Ama saat geldi ve sezaryene girdim ağlayarak. Belden uyuşturdular 10 dk içinde bebeğimin ağlamasını duydum ve bana gösterdiler sevinçten ağladım bu sefer. Çıktığımda her tarafım şişmişti sersem gibiydim çok kötüydü. Ancak ertesi gün kendime geldim. Eşim de ailem de rahatladı. Ertesi gün de hastanede kaldım yani toplam 3 gece ordaydım durup durup ağlıyordum yatalak gibiydim bebeğimi kucağıma alamıyordum emzirtmeye çalışıyordu herkes göğüslerime elliyordu altımda bez vardı berbattı. Ama bugun eve geçtim çok şükkür daha iyiyim bebeğimi de kucağıma aldım çok rahat olmasa da. Henüz sütüm 1-2 damla geliyor ve göğüs uçlarım küçük olduğu için bebeğin ağzına tam yerleştiremiyorum bunla uğraşıyorum.. Gece uykusu kalmadı:) Ama onu uyumadan saatlerce seyredebilirim çook tatlı çok masum..Mucize..huysuz da değil çok ağlamıyor. Allah hepinize nasip etsin
Sağol canım teşekkür ederim bilgin için.Bakalım çarşamba günü fakülteye gideceğim bugünde eşim sperm testi yaptırdı sperm sayısı düşük çıktı bakalım doktor nedicek Allah beterinden korusun
ben klomen kullandım canım
bu 3. gündekiusg yumutalıkların durumunu görmek için yapılır.
yumurta takibine muhtemelen 12. günden sonra başlarsınız siklusun nekadar sürüyor bilmiyorum ama pko da belli olmuyor bu durum
klomen kullanırsan 20. güne kadar çatlamış oluyor genelde:)
yani hep böyle olmicak merak etme
valla ben de teke geçtim bir ay böyle olsun adet olunca gene ikilerim sonra gene teke düşerim
arası 6 saat olunca aşırı yüklenmiş olurum gibime geldi
busmai mi geldi
kızlar ben bugün smearı verdim
toktordan bir deprogesteron istedim
başta gerek yok mok dedi
ama ben de dedim özeldeki doktorum istedi biraz zorladım yazdı:)
ddbakalım ne çıkacak akşama alırım sonucu
Allah şifalar versin geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur bir an önce.Aminnn canım dualarımız kabul olur inşallahkızlar meraba herkese. eşim perşembe sabah ameliyat olacak inş bir şey çıkmazsa. nolur şu mübarek günlerd dualarınızda bana da yer verin. inş kötü bişey olmaz. tedriginim korkuyorum. Rabbim hepimize şifamıız versin inş. ameliyatı atlatmayı ve sonrasında da güzel şeyler yaşamayı istiyorum. Allah ım büyük. in te bikaç yerde ameliyattan sonra sperm sayım düştü falan yazmışlar ondan korkuyorum. inş her şey çok güzel olur.Rabbim bu güzel günlerde hepimizin duasını kabul etsin inş
Ne güzel süpriz olmuş sanada ailende sevinir.Allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsinSelam kızlarrr...
Ben dün gece döndüm tatilden. uzuunca bir tatilden ve uzuunca bir yoldan sonra evin yolunu buldum çok şükür... Geçmişi bir kısım okudum ama bitiremedim hala çok ilerlemiş sayfalar! Yeni haberler var mı?
Tatile gitmeden kan testimi tekrarlamıştım, doktor perşembe gel keseye bakalım dedi ama ben burda olmadığımdan gidemedim. Tatil biraz tedirgin geçti tabi, aman bişi olmasın modunda... Bugün doktoru aradım ama bakabilicekmi belli değil, okadar yoğun ki! KEseyi filan görmeden de kimseye söyleyemiyorum, annemler, arkadaşlarım hiç kimse bilmiyo daha, çatlicam orta yerimden :))
Sizler nasılsınız?
Canım oruç tutma çünkü alete dediğin gibi sıvı akıttıkları için bozulur.Kaza edersin sonraiyiyi canım sne ansılsın :)) yarın 10 günüm yarın gitmem lazım ama oruç bozuluyormus cnaım yaa sıvı akıtıyorlar yaa alete ondanyarın gitmem lazım ama karar vereemdım :26::26:
Canlarım ben geldim
Doğum sürecim biraz sıkıntılı oldu ama elhamdülillah bebeğime kavuştum ve sağlıklı.. Bu günü bana gösteren Allaha şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin olsun..
Önce doktorun bebek 3500-3600 gr civarı ve 40 haftası doldu,daha fazla beklersek kilosu artar ve normal doğum şansını kaybedersin diyerek beni suni sancıya bağlattı. Hep içimde bir sıkıntı vardı çünkü bu şekilde başlayıp sezaryenle doğuran arkadaşlarım olmuştu ve sezaryen kesinlikle istemiyordum. İlk gün sürekli suni sancı verildi hiçbir açılma olmadı. Gece hastanede yattım dinlendim. Tabi epidural olduğum için hiç sancı hissetmiyordum çok şükür ama hastanede her tarafımda serumlarla yatmak hiç hoş değildi. Yanımda eşim annem kayınvalidemler vardı. Gece sadece eşim kaldı. Ertesi gün tekrar devam ettiler. Aynı şekilde hiç gelişme yoktu. Bebek geç döndüğü için kanala yerleşememiş henüz. Koridorda eşimle yürüyordum elimde serum ,doktor gelip açılma var mı diye bakıyordu. Tabi bu arada birsürü epidural yedim. En son öğle vakti doktor, bu şekilde saat 17 ye kadar bekleyeceğini açılma olmazsa sezaryene alabileceğini söyledi ben ağlamaya başladım yaklaşık 1 saat. Etrafımdakiler de üzgündü. Moralim sıfırdı. Bu arada suyumu da patlattı doktor belki ilerlemeye yardım eder diye. Ama saat geldi ve sezaryene girdim ağlayarak. Belden uyuşturdular 10 dk içinde bebeğimin ağlamasını duydum ve bana gösterdiler sevinçten ağladım bu sefer. Çıktığımda her tarafım şişmişti sersem gibiydim çok kötüydü. Ancak ertesi gün kendime geldim. Eşim de ailem de rahatladı. Ertesi gün de hastanede kaldım yani toplam 3 gece ordaydım durup durup ağlıyordum yatalak gibiydim bebeğimi kucağıma alamıyordum emzirtmeye çalışıyordu herkes göğüslerime elliyordu altımda bez vardı berbattı. Ama bugun eve geçtim çok şükkür daha iyiyim bebeğimi de kucağıma aldım çok rahat olmasa da. Henüz sütüm 1-2 damla geliyor ve göğüs uçlarım küçük olduğu için bebeğin ağzına tam yerleştiremiyorum bunla uğraşıyorum.. Gece uykusu kalmadı:) Ama onu uyumadan saatlerce seyredebilirim çook tatlı çok masum..Mucize..huysuz da değil çok ağlamıyor. Allah hepinize nasip etsin
Canlarım ben geldim
Sağol canım Allah razı olsun ama bugün eve gelince moralim bozuldu ağladım üzüldüm biraz.Eşim sperm testi yaptırdı bugün sonucunu aldık.Sonuca önce baktık anlıyamadık bişey yazmıyor sanıyordum sonuçta oligosperm yazıyordu eve gidince internetten bakarız dedik.Sperm sayısı azlığıymış derece dereceymiş buO sırada neolduysa sinirlerim bozuldu eşime çattım ağladım sonrada.Sonra gönlünü aldım eşimin.Daha doktor görmedi sonucu inşallah tedavisi vardır.Olmassa tüp bebek napalım.Allah beterinden korusun ve hayırlısını versin.Bazen dolma noktasına geliyor insan Allah şifa versin hepimizede
Sanada iyi güzel haftalar canım
Canım ben pko için kontrollere gidiyordum tedaviye yeni geçtim.Ben Bursadayım annemler mersinde demiştim unutmuş olman normalOralar sıcaktır bayağı nemde çoktur.Amin inşallh eşimdede sperm sayısı azlığı çıktı ona üzüldüm bugün Doktor görmedi daha sonucu bakalım inşallh olumlu gelişmeler olur
Allah hayırlı etsin Allah bağışlasın canımKolay olmamış ama meleğine kavuşmuşsun Allah ayırmasın darısıda bizlere inşallah.Kendine ve bebeğine iyi bak geçmiş olsun
Sağol canım teşekkür ederim bilgin için.Bakalım çarşamba günü fakülteye gideceğim bugünde eşim sperm testi yaptırdı sperm sayısı düşük çıktı bakalım doktor nedicek Allah beterinden korusun
Allah şifalar versin geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur bir an önce.Aminnn canım dualarımız kabul olur inşallah
Ne güzel süpriz olmuş sanada ailende sevinir.Allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin
Canım oruç tutma çünkü alete dediğin gibi sıvı akıttıkları için bozulur.Kaza edersin sonra
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır yazmıyordum topice..Bugün busmai nin mesajını görünce size de bi selam vermek istedim..
Benim bebeğim bikaç gün sonra 3 aylık olacak inşaallah...Sütüm az olduğu için çok zor ve sıkıntılı günler geçirdim..
Lohusalık depresyonuna girmeme ramak kalmıştı ki rabbime teslim oldum ve herşeyin ondan geldiğini bilerek durumu kabullendim.
Sağlık olsun diyorum..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli ?...
çok teşekkürler kızlar..
ben de emzirme savaşı veriyorum :)mücadele bitmiyor
bu arada yazmayı unutmuşum; doktorun 3600 gr dediği bebeğimiz 3200 gr doğdu.. boşuna acele etti bebeği doğurtmak için. herşeyde bir hayır vardır diyorum neyse ki sorunsuz kavuştuk Kerem'imize
Canlarım ben geldim
hahahahaha evet canm gecelerı bır sen bır ben kalıyoruz da ondan dedımAyy gece kuşu arkadaşımm çok beğendim bunuu
Bende iyiyim canımm bildiğin gibi kocacığıma kavuştum 1 haftanın sonundaao yüzden görünmedimm dün gece yoktumm
Soğan suyumu dün sonlandırdımm hadi hayırlısı diyip bekliyorum canımmm
Bu gece yine gelirimm gece kuşu arkadaşımm diyeyim bendee
selam canım sutun gelmesı ıcın busmaıyede demıstım boza bulabılırsen ıc ıstersen ınanılmaz sutu arttırıyorr ablam 3 ay boyunca hep ıctı ve gercekten faydasını gormustu cok sukur .Merhaba kızlar...
Uzun zamandır yazmıyordum topice..Bugün busmai nin mesajını görünce size de bi selam vermek istedim..
Benim bebeğim bikaç gün sonra 3 aylık olacak inşaallah...Sütüm az olduğu için çok zor ve sıkıntılı günler geçirdim..
Lohusalık depresyonuna girmeme ramak kalmıştı ki rabbime teslim oldum ve herşeyin ondan geldiğini bilerek durumu kabullendim.
Sağlık olsun diyorum..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli ?...
sekerım geldımHanımlarrr nasılsınızz, kimler var kimler yokk
Filizcimm nerdesin ya zor geldim bak eşimin yanından senin için
iyiyi canım sne ansılsın :)) yarın 10 günüm yarın gitmem lazım ama oruç bozuluyormus cnaım yaa sıvı akıtıyorlar yaa alete ondanyarın gitmem lazım ama karar vereemdım :26::26:
filiz cnaım ben cıkıyorum öptüm çok yarın grss bu arada bebişin çok güzel sana uğur getrisin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?