Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ecrın pişttt napıosun canımmm buarada kontrolun ne zaman yumoslar kac mm olsu acaba

ecrın pişttt napıosun canımmm buarada kontrolun ne zaman yumoslar kac mm olsu acaba

iyiyi canım sne ansılsın :)) yarın 10 günüm yarın gitmem lazım ama oruç bozuluyormus cnaım yaa sıvı akıtıyorlar yaa alete ondan yarın gitmem lazım ama karar vereemdım :26::26:

filiz cnaım ben cıkıyorum öptüm çok yarın grss bu arada bebişin çok güzel sana uğur getrisin :))

aaa degerın ıyı cıkmıs canımmm yumurtlama olmus masallah hadı bakalım ıns bebekte gelırrrrrrrrr bu ay

:

çalışmadan bebiş mi oluyor
yoksa leylek getiriyorda bizim evi mi es geçiyor:26::27
iyiyi canım sne ansılsın :)) yarın 10 günüm yarın gitmem lazım ama oruç bozuluyormus cnaım yaa sıvı akıtıyorlar yaa alete ondan yarın gitmem lazım ama karar vereemdım :26::26:
canım ya sıvı dediğin jel mi?
o abdest bozmaz gibi geliyor bana ama sen bilirsin.
bence aksatma git doktora kendiliğinden ilaç içtin bari kontrolünü aksatma canım
[/B]

ben ıyıyım canımmm sen nasılsın gece kuşu arkadasım benımmm dun yoktunn goremedım

Ayy gece kuşu arkadaşımm çok beğendim bunuu
Bende iyiyim canımm bildiğin gibi kocacığıma kavuştum 1 haftanın sonundaa o yüzden görünmedimm dün gece yoktumm
Soğan suyumu dün sonlandırdımm hadi hayırlısı diyip bekliyorum canımmm
Bu gece yine gelirimm gece kuşu arkadaşımm diyeyim bendee

hoşgeldin canım nasıslın nasıl geçti tatılın 2,aşılamay mı geçmeyi düşünüyorsunn

hoşbulduk canım,sağolasın. tatil zor gectı bı orada bı burada.evımı cok ozledım.sağda solda kaldık cok.sıkıntılı oldu benım ıcın
evet bır ay dınlendım sımdı 2.aşılamada sıra.hayırlısı...
sen nasılsın calışıyorsun tabı?

Sağol canım Allah razı olsun ama bugün eve gelince moralim bozuldu ağladım üzüldüm biraz.Eşim sperm testi yaptırdı bugün sonucunu aldık.Sonuca önce baktık anlıyamadık bişey yazmıyor sanıyordum sonuçta oligosperm yazıyordu eve gidince internetten bakarız dedik.Sperm sayısı azlığıymış derece dereceymiş bu O sırada neolduysa sinirlerim bozuldu eşime çattım ağladım sonrada.Sonra gönlünü aldım eşimin.Daha doktor görmedi sonucu inşallah tedavisi vardır.Olmassa tüp bebek napalım.Allah beterinden korusun ve hayırlısını versin.Bazen dolma noktasına geliyor insanAllah şifa versin hepimizede
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar :)
Sanada iyi güzel haftalar canım
Canım ben pko için kontrollere gidiyordum tedaviye yeni geçtim.Ben Bursadayım annemler mersinde demiştim unutmuş olman normalOralar sıcaktır bayağı nemde çoktur.Amin inşallh eşimdede sperm sayısı azlığı çıktı ona üzüldüm bugünDoktor görmedi daha sonucu bakalım inşallh olumlu gelişmeler olur
Allah hayırlı etsin Allah bağışlasın canımKolay olmamış ama meleğine kavuşmuşsun Allah ayırmasın darısıda bizlere inşallah.Kendine ve bebeğine iyi bak geçmiş olsun
Sağol canım teşekkür ederim bilgin için.Bakalım çarşamba günü fakülteye gideceğim bugünde eşim sperm testi yaptırdı sperm sayısı düşük çıktı bakalım doktor nedicek Allah beterinden korusun
Allah şifalar versin geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur bir an önce.Aminnn canım dualarımız kabul olur inşallah
Ne güzel süpriz olmuş sanada ailende sevinir.Allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin
Canım oruç tutma çünkü alete dediğin gibi sıvı akıttıkları için bozulur.Kaza edersin sonra

Canım bebeğin hayırlı olsun...Güle güle büyüt yavrunu..Bir sorun olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım her zaman...

Merhaba kızlar...
Uzun zamandır yazmıyordum topice..Bugün busmai nin mesajını görünce size de bi selam vermek istedim..
Benim bebeğim bikaç gün sonra 3 aylık olacak inşaallah...Sütüm az olduğu için çok zor ve sıkıntılı günler geçirdim..
Lohusalık depresyonuna girmeme ramak kalmıştı ki rabbime teslim oldum ve herşeyin ondan geldiğini bilerek durumu kabullendim.
Sağlık olsun diyorum..

Sizler nasılsınız görüşmeyeli ?...

gözünaydin canim benim gercekten zor atlatmissin ama saglikla almissin bebegini kucagina, buna cok sevindim.. tekrar gecmis olsun, artik önünde snei bekleyen güzel günlerin tadini cikar

çok teşekkürler kızlar..
ben de emzirme savaşı veriyorum :)mücadele bitmiyor
bu arada yazmayı unutmuşum; doktorun 3600 gr dediği bebeğimiz 3200 gr doğdu.. boşuna acele etti bebeği doğurtmak için. herşeyde bir hayır vardır diyorum neyse ki sorunsuz kavuştuk Kerem'imize

hatırladım canm evet bahsetmiştik.buaralar unutkan oldum evet eşimde öyle diyo.hemen üzülme canm öyle dur bakim daha sonucunu dr. görmemiş.benm eşiminde hareketliliği azdı sonucu aldığımızda bizde kendimiz yorumlayıp üzüldük ama dr.sizin çocuğunuz olur dedi.bide ilaç verdi ille al demedi ama biz almıştık keçiboynuzu kürünüde yapmıştı oldu çok şükür.bununda bi çaresi vardır canm ilaç felan verir dr. belki öyle üzülme hemen.tamammı tatlım.

aşk olsun canm busmainn msjını görmesen bize yazmıcanmı canm.geçen senden bahsetmiştim nerde gelmiyo diye.maşllah bebişinde büyümüş.mama takviyesimi yaptın canm evet genelde lohusalıkta oluyomuş o bebeğimi besliyemiyomuyum diye bide etraftan sütün az diyen olursa iyce tepen atıyomuş dur bakalım biz neler yaşıcaz.sen sezeryan olmuştun dimi sancınmı olmadı neolduda sezeryan olmuştun.doğum yaklaştıya ne olacağını çok mrk ediyorum.

canm asıl mücadele bundan sonra başlıyo.karnımızdayken rahat bizim yediklerimizle besleniyo.son aylarda kg yanıltıcı olurmuş uzman tv de dinlemiştm.ismide güzelmiş annesi

Canim çok şükür hayirlisiyla sağlıklı bir sekilde kavuştun bebeğine bende senin gibi suni sancıya girip Sezeryan dogum yapanlardanim herseyde vardır bir hayır bende de eğer normal olsaydı tekrar ameliyata alması gerekiyordu çünkü bebeğin eşi rahmime yapışmıştı kendine ve bebeğine iyi bak

Hanımlarrr nasılsınızz, kimler var kimler yokk
Filizcimm nerdesin ya zor geldim bak eşimin yanından senin için

hahahahaha evet canm gecelerı bır sen bır ben kalıyoruz da ondan dedım ayy neguzel ozlem gıdermıssınızdır hehehe gel tabı canımmm bende sımdı geldım eve annemde ıftardaydıkk
selam canım sutun gelmesı ıcın busmaıyede demıstım boza bulabılırsen ıc ıstersen ınanılmaz sutu arttırıyorr ablam 3 ay boyunca hep ıctı ve gercekten faydasını gormustu cok sukur .
Hanımlarrr nasılsınızz, kimler var kimler yokk
Filizcimm nerdesin ya zor geldim bak eşimin yanından senin için
sekerım geldım

bahar canım esının sperm sayısı az cıktı demıssın kac cıktı ve markofolojısı kac uzuldum yaa ama olsun umudumuzu kaybetmeyelım bız tedavıne ne zaman baslıyorsunn

evet canımm özlem giderdiik utandımm şimdii
Hoşgeldiin canımm
Benim de aklıma geçenlerde geldi canım ya sana da hiç sormadımm sen bebek mi istiyorsunn

Son düzenleme:

filiz cnaım ben cıkıyorum öptüm çok yarın grss bu arada bebişin çok güzel sana uğur getrisin :))

ıyıyım canım nasıl oluyum valla iş guc oruc ugrasıyoruz oruc bozuluyormu allah allah valla hıc duymadım ben bozuldugunu bence arastır ozaman oyle gıt
ay canım ıns resımdekı gıbı tatlı bebıslerımız olurrr gorusruz canım yarınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…