Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet canımm özlem giderdiik utandımm şimdii
Hoşgeldiin canımm
Benim de aklıma geçenlerde geldi canım ya sana da hiç sormadımm sen bebek mi istiyorsunn

hehehe ne guzell ohh oh gıderın bakalım
evet canım bebek ıstıyoruz 2 senelık evlıyım 6 ay korunduk ama doktora 1 sene dedıkk ozamandan bu zamana olmuyor ıste 6 ay tedavı gordum 2kere klomen kullandım 1 sefer ıgne tedavısı fılm cekıldım vs vs ıste ama olmadı maalesef gecen ay kullandım gonal f ıgne bu ay dınlen dedı doktor bıdakı aya cagrıdı gene ıgne tedavısı ıcın bakalım ramazandan dolayıda gtmek ıstemıyorum

selamlar hanımlar. pkoluların paylaşım alanı topiğine geldim ama bir an yanlış geldim sandım. son sayfalarda hep bebişli hanımların yazılarını gördüm. açıkçası hem şaşırdım hem de sevindim. ben de pkoluyum ve bu topikte bu kadar bebek muhabbeti görmek umudumu çoğalttı.

inşallah ben de bir gün buralarda bebeğimden bahsedebilirm. pko fırsat verirse tabi..

Anladım canım haklısın aslında insanın hiçbir zaman gidesi gelmiyor. Ben hastaneye giderken ayaklarım geri geri gidiyor resmen hiç istemiyorumm.
Ama mecburen bebeğin için gitceksin canım bak bebeğin diyorumm birgün kucağına alcaksın emin ol bundannn stresten çok uzak durmaya çalış lütfen..
Bak olmazsa benim olmazdı ciddi diyorum 2 ayda 1 adet oluyordum ama takmadığım için o zamanlar hiç de doktora görünmemiştim.. Kendi kendime hiçbir şey kullanmadan bilmeden bebeğim oldu valla..
Bilmemek daha iyi canım aslında, kafan rahattt oh ne güzell
Veren Allah ım veriyor işte canım sana da en yakın zamanda vercektir sabrett ama hep olacak diye düşüün hiiiiiç ümitsizliğe kapılma

umudum herzaman var canım gercekten bılmemek daha ıyı 6 ay denedk olmadı doktora gıttk işte doktorumda cok ıyı hıcbır zaman bana olmıcak zor olucak demedı sadece dedıgı sey pko var ama bu bebegın olmıcak anlamına gelmıyor dedı hıc takmamıstım buraya geldım ne kadar zor oldugunu okuyunca cok uzulmustum bır yandanda bebegı olanları gorunce sevındım oluyormus demekkı dedım benım adetlerım cok duzenlı herzaman vaktınde oluyor 2 gun ya atar yada gerı ceker sadece okadar ama mıktarım cok az oda prolaktınden kaynaklanıyor bakalım kısmet artık beklıyorumm zamanını.doktora gıtmekten bıktım acıkcası ve 6 ayda 3 mılyara yakın para harcamısımdır ben bazen dusunuyorum 6 ayda bukadar harcadık ya olmazsa tüp asılama vs valla hıc dusunemıyorumm

hosgeldın canımm evet cok hamısımız var maşallahh umudumuz herzaman var ıns senınde bebısın kısa surede olur hormon testlerını yaptırdınmı canm

Olmicak diye bir şeyy yok canım olcakk illaki olcak buna inannnn
Bende hep özeniyorum canım gününde adet olanlara inşallah metforminle bende öyle olurum çok istiyorum ya.. 2 ayda 1, 3 ayda 1 hasta olmaktan çok sıkıldım.. O kadar çok strestt yapıyor ki insan..
Şuan karnım çok şiş canım göğüslerim aynı şekilde çok şiştiler uçları da biraz acıyo, yüzümde sivilce bile çıktı yani ama hala bir şeyy yokk.. Geçn gün söylemesi ayıp mideni bulandırmak istemiyorum ama böyle uzayan berrak bir akıntı geldi ama bir kere şimdi çok az bir akıntım var gelir mi gelmez mi bilmiyorum canım yaa

hosgeldın canımm evet cok hamısımız var maşallahh umudumuz herzaman var ıns senınde bebısın kısa surede olur hormon testlerını yaptırdınmı canm

hoşbuldum :)) . tabi tüm tahlillerim yapıldı. negatif 3 aşılamam 1 de tüp bebeğim var maalesef. bir kaç ay sonra dondurulmuşlarla deneyeceğim nasipse.

Bende normale döndüm kistlerim gitti sanmıstım Allah hepimizi kurtarsın inşallah
amın canım amın ınsallahhh duzene gırer adetlerın evlı degılsın sanırım

ınsallahhh canımmmm ay sorma bende ozenıyorum ya yıgenım daha kucuk 18 yasında agrısı fazla hastanelık oluyor resmen bırde adetlerı hep duzenlı mıktarıda 5 gun ohh dıyorum ne guzel keske bende ole olsam ay teyze sacmalama dıyor bana ama kız oyle deme dedım valla metformın adetlerı duzene sokuyormus canım ınsılun dırencını dusuruyormus ramazandan sonra 2 ye cıkarıcam bende 3 ay cok fazla gercı 2 de fazla sokturucu almıomusun canım bence ıc daha ıyı olur
anlıyorum canım senı yaa ben oluyorum ama 1 yada 2 gunde bıtıyorum adet olmamıs gıbı buda bana strest yapıyor daha fazla sınırlı oluyorum :2turunca gobusum cıkıyor ayakta bana dıyorlar nerde kızım gobegın ne gobegı dıyorlar boyum 1.68 kılom 60 benım bende bu ay oldu akıntı gecen ayda ıgnelerden olmustu ama sonuc negatıftı tabıykı yumurtlama oldugu zaman gelıyor canım bende takıp edıyorum ıste ordan anlıyorum yumurta catladıgını hayırlısı olsun hakkımızda canım yaa umarım gonlumuzden gecenı verır rabbım

hoşbuldum :)) . tabi tüm tahlillerim yapıldı. negatif 3 aşılamam 1 de tüp bebeğim var maalesef. bir kaç ay sonra dondurulmuşlarla deneyeceğim nasipse.

hadı yaa uzuldm sımdı valla canım yaa ınsallah dondurulmuslarla olumlu sonuc alırsın rabbım zamanını bılıyor tabı ama ıste sabır yok kalmadı bızde yaşın kac canım

Hoşgeldin canım Allah bağışlasın bebeğini zaman hızla akıp gidiyor ne çabuk büyüyorlarAllaha sığındıktan sonra gerisi kolay o duyguları yaşamadım ama her lohusada bazen öyle olurmuş.Allah bebeğine kavuşturdu ya önemli olanda o
Canım benim çok teşekkür ederim desteğin için çok sağolİnşallah olumlu sonuçlar alırız dua edinUnutkanlık hepimizde var olağan şeyler canım takma kafana
bahar canım esının sperm sayısı az cıktı demıssın kac cıktı ve markofolojısı kac uzuldum yaa ama olsun umudumuzu kaybetmeyelım bız tedavıne ne zaman baslıyorsunn
Canım çok sağol merak edip sorduğun için yorumla bakalım fikrini bekliyorum.Sperm sayısı 18 milyon.Morfoloji:%6 sence nasıl ?

Maşallahh senin yeğenine nazar değmesinn çocuğa dizeyim boncuklarıı
Canım farlutal kullandım işte o dönem düzenli geldi daha sonra bıraktım daha kullanmak istemedim.. Sonra da soğan suyuna başladım.. Baktım bu işin sonu hayır değil doktora gittim işte.. Cuma günü doktora gidicem tedaviye başlicaz.. İl dışına çıkmıştıı..
Sorma canım geen gün forumda biri yüzmeye gidicem reglim gelicek nasıl durdurabilirim yazmıştıı bende ben aylardır burdaadet olmak için uğraşırkenn ahh ahh dedim valla..
Sağlığın kıymetini bilmek lazım inşallah bizimde yüzümüz güler sonunda ya.. Çünkü gerçekten kötü birşey. Ben diyorum bazen elim, kolum, bacağım da felan ağrı olsaydı ama orda olmasaydı diyorum işte amaa..

Bu arada tüp bebek merkezinde yaptırdık spermiogram testini gitmişken tüp bebeğide soralım dedik.Aşılamaya 1 dediler tüp bebek3,5 ilaçlarla 5,5 bin olur dediler.Yoğundu hastaları. tutulan bir doktor sanırım.Maşallah kaç yaşında bayanlar baktım hamile çoğu Allah bizede nasip eder inşallah

Canım çok sağol merak edip sorduğun için yorumla bakalım fikrini bekliyorum.Sperm sayısı 18 milyon.Morfoloji:%6 sence nasıl ?

canım sperm sayısı normalde 20.mılyon normal goruluor sana soyle soylıyım bızım ılkı 7.800 cıkmıstı sonra 1 ay sonra tekrarladık 50 mılyon cıktı doktor hangısıne ınanacagını sasırdı bır daha ozel labaratuarda yaptırmamızı ıstedı bunun yanında bız renklı doopler cekıldık varıkosel dedıler falan fılan profosor falan gtmedmız yer kalmadı hıc bısey cıkmadı en sonkı tahlıldede 49 mılyon cıktı ..buarada normal degerler 20 mılyonu normal karslıyorlar sızınde cok dusuk degıl aslında kurlerle yukseltebılrsınız canım tedavın ıcın esınede destekleyıcı seyler yedır .morfolojısı ıyı bızımde 6 cıkmıstı doktor ıyı oldugunu soyledı ama bazılarına gore 6 normal degıl dıyorlar bızım kagıtta normalın %'si 4 dıyor sızın yanında yazar bak bakalım degerlerıne canımm

sAOL CANIM cok tatlı sıpa zaten ıns sogan ıyı gelır canımm ya antıbıyotık yaa cok ıyı soganda ben yapamıyorum maalesef .bebek ıcınmı tedavı canım yoksa? yok canım ya deme heryerımız bızım ıcın onemlı umarım saglıklı adetler oluruzzz duzelırızz rabbım yardım eder ınsallahhh

canım asılama ıyıymıs ama ozel hastanelerde cok daha uygun bır kac arkadas 300 yaptırmıs hatta ılacta dahıl asılama ıcın benım doktorumda asılama 2.500 tüp bebekte 7 8 mılyar offfff ben acıkcası orda yaptırmayı dusunemıyorum .inşallah canım nasıp eder ınsalahh
28 yaşındayım. 6 yıllık da evliyim. artık zamanı geldi. (

maşallah evlılıgınız uzunmus canım bende 26 yasındayım sızın zaman geldı ayy sormalar basladı bızımde :2: olmuomu ne zaman yapcaksınız dıyıp duruyorlar gercı umrumda degıl ya oyle yani

Evet canım haklısın farklıda çıkabiliyor.Bizim kagıttada öyle yazıyor%4 ve üzeri normaldir diyor.Kürleri okudum topiğin birinde güzel bilgiler var 2 milyondan 76 milyona diye topik var orda kürden bahsedilmiş.Onuda deniyeceğiz bakalım.Allah şifa versin sizede inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…