Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

İnşallahh canımm dün bitirdim bakalım etkisini hemen gösteremeyebiliyormuş nolcakk..
Yok canım daha küçük bir bebeğim var ben sadece düzenli adet olmak içinn uğraşıyorumm

Son düzenleme:

evet canım bılıyorum o topıgı bakmıstım yap kurlerı kocacıgına yesın doktorlar yenıletıyor zaten sperm testlerını genelde 3 ayda bır sıgara falan ıcıyorsada cok etkılıomus bıraksın 1 ay tedavı suresnce

İnşallahh canımm dün bitirdim bakalım etkisini hemen gösteremeyebiliyormuş nolcakk..
Yok canım daha küçük bir bebeğim var ben sadece düzenli adet olmak içinn uğraşıyorumm

anladım canım duzenlı adet ıcın metformın ve fartural vercek ıste gondercek okadar

merhaba sizlere bişey sorucam.. bu pko sendromunu nasıl yaşıyosunuz belirtileri neler paylaşırmısınız lütfen.. doktor geçenlerde bana da öyle bişeyler söyledi ama bende bariz belirtiler yok 7 ay önce yaptığım düşükten sonra adet tarihlerim değişti önceleri hep 28 günde bir oluyodum şimdi 35 günde falan.. bu bir gecikme sayılır mı.. eğer bu gecikme ise bundan başka pko belirtim yok.. bu ay 12 gün geçti hala olmadım.. geç döllenme/geç gebelikten şüpheleniyorum.. hiç bu kadar gecikmemişti ya ondan ya da pko dan sizler anlatırsanız belki bende daha sağlıklı düşünebilrim..

Evet canım da bunlar fayda eder değil mii
Ben en çok hap kullanmayı bıraktıktan sonra tekrar bozulur diye korkuyorum yoksa ömür boyu kullancak mıyım bu haplarıı

valla canım 1 sene kullandım bıraktıgım zaman hep 3 4 ay duzenlı oldu sonra gene bozuldu hep boyle devam ettı benım sogan kuru ıns duzene sokar canımm

anladım canım duzenlı adet ıcın metformın ve fartural vercek ıste gondercek okadar

Evet canım da bunlar fayda eder değil mii
Ben en çok hap kullanmayı bıraktıktan sonra tekrar bozulur diye korkuyorum yoksa ömür boyu kullancak mıyım bu haplarıı

hormon testlerı ve yumurtalıklardan bellı olur canım doktoruna sorsaydın ayrıca pko da kıllanma gobek oluyormus bunlar bende yok ama pko var ıste belkıde stresten uzamıstır canım adetlerın genelde pkoda adet duzensızlıgı olur 2 ayda bır 3 ayda bır olan bıle var benım oda yok adetlerım duzenlı ama bebek olmuyor ıste maalesef bunun en ıyı cevabını doktorun verır canım ultrasyonla muayene sırasında yumurtalıklarında ıncı gıbı dızılı kıstler oluyor iştee

merhaba sizlere bişey sorucam.. bu pko sendromunu nasıl yaşıyosunuz belirtileri neler paylaşırmısınız lütfen.. doktor geçenlerde bana da öyle bişeyler söyledi ama bende bariz belirtiler yok 7 ay önce yaptığım düşükten sonra adet tarihlerim değişti önceleri hep 28 günde bir oluyodum şimdi 35 günde falan.. bu bir gecikme sayılır mı.. eğer bu gecikme ise bundan başka pko belirtim yok.. bu ay 12 gün geçti hala olmadım.. geç döllenme/geç gebelikten şüpheleniyorum.. hiç bu kadar gecikmemişti ya ondan ya da pko dan sizler anlatırsanız belki bende daha sağlıklı düşünebilrim.

valla canım 1 sene kullandım bıraktıgım zaman hep 3 4 ay duzenlı oldu sonra gene bozuldu hep boyle devam ettı benım sogan kuru ıns duzene sokar canımm

İnşallah canım inşşallah Allah' ım çaresiz dert vermesin de ben bir şey daha sorayım sana canımm
Boyum 1.68 kilom 60 dedin yaa bende şöyle forma girsem canım neler yapıyorsun ya neler yiyorsunn

İnşallah canım inşşallah Allah' ım çaresiz dert vermesin de ben bir şey daha sorayım sana canımm
Boyum 1.68 kilom 60 dedin yaa bende şöyle forma girsem canım neler yapıyorsun ya neler yiyorsunn

canım ben hıc rejım yapmadım ama cok az yerım ben mıdem kucuk mıdemden dolayı sıkayetım vardı endoskopı falan yaptırdım gastrıt reflu cıktı.sabah az yerım oglen gecıstırırım genelde bıde benım kocam cok gec gelıyor 9 bucukta ozaman yemek yıyorum dusun ve ben abur cubur cok yerm tatlıya cok duskunum aslında kılom bana gore var 5 kılo fazlam var ama doktor ve cevremdekıler ıyısın dıyor pkoda zor oluoyr kılo vermek metformın 2 cıkardıgım zaman hıc bısey yıyemedım gercekten zayıflatıyor bunu anladım hemen 1 dusurdum ben
az az ye sık sık ye canımm bence dıyete gırdıgım zaman ben yapamıyorum
sabah kepek ekmegı ye cevız fındık kayısı ye bır ara ben oyle yıyordum ama zayıflıyım dıye degıl sevdıgım ıcın yıyordum bırde wc sorunum var benım haftada anca 1 cıkıyorum bırde senın bebısın var peısnde kos et derken vermen lazım kılo ama unu ve sekerı hayatından cıkardınmı tamamdır ya bırde yuruyus sabahları gercekten verılır bence ben sabahları 59.800 cıkıyorum normalde 60 61 bıle cıktıgım oluoo offffffff :2:
alt komsum karatay dıyetıne basladı herseyı yıyor kadın ya bır bak ıstersen canım

Son düzenleme:

ah bu doktorlar.. biri de zaten adamakıılı bişey deseydi gecenin bu saatinde acaba ne diye site site gezmezdim.. hormon testi yapıldı normal çıktı adetin 3. günü bi test yapacakmış hala olmadığım için gidemedim.. en son gittiğim doktor hafif pko var dedi ondan önceki sağ tarafta gelişmemiş yumurtalıklar var dedi.. ne yapmam gerek dedim zayıflayınca düzelir dediler..ideal kilomdan bi 10 kilo fazlayım.. ya gerçekten insan yaşayınca anlıyor çok zor bir dönem hele ki anne olmak isteyenler için.. geçen ay tam 28 gün sonra oldum ve 1.5 gün çok yoğun ve çok ağrılı geçti.. bugün 39 gün geçti hala olmadı.. umarım sen ve bütün anne olmak isteyenlere allah güzel bir bebek nasip eder..

Anladımm canım şimdi emziriyorum felan inşallah vericem kiloyu dediğin gibi pkolu olunca hiç verilmiyor..
Canımm ben sahura gidiyorum öpüyorummm senii yarın görüşürüzz
He bu arada benim bir konum vardı canım kızlar lütfen yardım adet düzensizliği diye hemen ilk sayfada iraz ortalarda ordaki eklentiye tıklarsna ataç gibi şeye oğluşumun resmi var istersenn bakarsınn
Neyse çok gevezelik ettim kocm hazırladı bugünn keyfini çıkarayımm

Öyle yapıcam artık bakalımBirde aşılama vs şu bu derken hem maddi hem manevi yönden çöküyor insan direk tüp bebek olması mantıklı değilmi?:44:

ah canım aminnnnnnnnnnn inşallahhhh rabbım hepımıze nasıp etsın.doktorlar bu ıste benımde 2 sacma sapan doktorlarla gectı omrum suankı doktorum cok ama cok ıyı ama ucretler tuzlu ıste hormon testlerınde lh fsh bak canım lh dusuk fsh yuksek olması lazım normalde yumurtlamak ıcın 3 gunu yapılan testler onemlı ıns sorun cıkmaz..sen evlımısın canımm agrılı gecmesı ıyı yaa sevınıyoruz burda agrılı oldumu yumurtlama oldu anlamına gelyrda onceden agrısa ısyan ederdım bekarken smdı sevınır oldummm

kac aylık canım bebısın emzır emzır emzırınce gıder kılolar tamam canım bende hazrılıyım bırseyler esımde uyudu koltukta aaaaaaaaa bakıyım tatlımmm cok merak ettımmm allahım nazarlardan korusun oglusunu cok optum gece kusu arkadasım

Öyle yapıcam artık bakalımBirde aşılama vs şu bu derken hem maddi hem manevi yönden çöküyor insan direk tüp bebek olması mantıklı değilmi?:44:

canım dedıgım gıbı asılamada rapor cıkartıp yaptırırsanız tüp bebegı devlet daha sonra karsılıyor ya o yuzden asılama daha uygun ozel hastanelerde falanda 400 cıkıyor ıste asılama bende dusunuorum asılamayı bakalımm tüp daha zor ve daha cok hormon takvıyesı var asılama dogala en yakın yontem ya o yuzden asılama daha mantıklı bence ben 2 3 kere denerım asılamayı olmassa tüp dıye dusunuyorum canım tabı senın fıkrın dusuncen nasılsa onu yaptır ama tüpde pahalı suan verebılcekmısınız kı 5bucuk mılyar dedın ya

evliyim 4 senelik 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım.. şimdi düşünüyorum acaba bu pko yüzünden mi oldu diye...? bizde bebek istiyoruz bir süredir.. o testleri yaptı doktor ve normal değerlerde dedi.. kaç olduğunu hatırlamıyorum ama o kağıdı da kaybettim.. normalden kastı neydi acaba.. ya işte adam yerine koyup neyse anlatmıyorlarki.. bi de ben son 7 aydır 4-5 defa gittim doktora adet gecikmesi şikayeti ile... ama 35 günü geçmiyodu oluyodum hep.. belkide bunlar gecikme değildi... çünkü 2 gündür bakıyorum netten normal kabul ediliyor 35 güne kadar... şimdide hafif kasık ağrıları gelip gidiyo araştırınca geç döllenme diye bişey buldum.. şimdi olabir mi acaba diyorum.. doktorlardan umudum kalmadı... perşembe gidip yine o testlerin hepsinden yaptırıcam...

banada normal dedı bır doktor sımdıkı doktorumda lh sevıyen daha dusuk olmalı dedı pkodan dolayı ıste canım doktor degıstır bence ozaman benım doktorum ozel muayenesı var parayı verdıgın ıcın herseyı gayet ıyı anlatıyor kı bunu devlet hastanelerındede yapmaları lazım ozeldede ben ılk ozele gıttım ultrasyonla bıle ne bıcım baktı bırsey yok dedı test yaptı normal dedı dkkh verdı yolladı hastalanamıyorum dıye normal canım tabı dıyorum ya 2 3 ayda bır olanlarda var yaptır canım testlerı ve ıyı bır doktor bul nerede otturuyorsun ??? topıktende yardım alabılırsın doktor konusunda canım hakkında hayırlısı olsun canımmm eşinde sperm ornegı verdımı peki

yok vermedi hani o safhalara daha gelmedik.. nevşehir de yaşıyorum küçük yer olduğu için hastane ve doktor kısıtlı.. kayseri de var iyi hastaneler olmadı onlara gidicem zaten.. gittiğim hastahanelerde özeldi.. bakalım perşembe gününü bekliyorum gebelik varsa döllenmeden 12 gün sonra kanda görünüyormuş perşembe günü 13. gün olacak yoksa da araştırıp iyi bir doktor bulucam.. inş sende gebe kalırsın bir an önce.. çok sıkıntılı bir süreç gerçekten.. hani biraz yaşayınca anlıyosun allah sabır versin.. ama artık tıpta biçok şey mümkün sadece zaman ve maddi güç lazım.. ve o doğru zamanda mutlaka gelecektir.. bunun için alternatif tıp ı öneririm işe yaradığına inanıyorum.. geçen gördüm bi yerde incir kürü diye bişey.. kuru incirleri kaynatıp içiyosun gibi bişey hamile kalmak isteyenler içinmiş bi dene istersen.. elbet bir tedavi yöntemi vesile olacak çocuk sahibi olmana bu neden olması belki işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…