Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hayatim tiroitini hic olcturdun mu? adet uzerinde cok etkisi oluyor. bana tiroitle ilgili hasimato teshisi koydular,sadece hasimato bile kadinlarin %20'sinde goruluyormus.bu arada nevsehiri cok merak ediyorum.kapadokya nasil bi yer

ne oluyo burda yaa.. bi sürü şey yazışmıştık bugün neden yok hiçbiri.. bende mi sıkıntı var

hanımlarr burda olan var mı hiççç nasılsınızz

gece kuşum nerde beniim :102::102:

evet özelde uygunmuş aşılam pendik şifa ahsatanesinde 250 diye duydum ama ilaçlara dahilmi bilemiyorum..

hanımlarr burda olan var mı hiççç nasılsınızz

gece kuşum nerde beniim :102::102:
anca gelebıldık hahaha ıftar gezmelerınden
evet özelde uygunmuş aşılam pendik şifa ahsatanesinde 250 diye duydum ama ilaçlara dahilmi bilemiyorum..

pendık bana uzak avrupa yakasında yokmu bır tane buldum hastane ordada uygun ama doktor gıdebılırmıs heran bende bu ay dusunmuyorum kısmet valla canımmm ılaclar harıctır canım

ay noldu sıteye yaa bır dunya sey konusmustuk brownımmm senle hepsı gıtmıss

avrupa yakasında bilemiyorum cnm bende ama eğer öyle ucuzsa değer gelip gitmeye tabi ialçarı bilemiyoruz..avrupa yakasında da vardır elbet o fiyata araştırmak gerek..bende zeynep kamilde olacağım aşılama haftaya çıkar heytten heralde raporum artık oraya da para ödüyormuyuz bilemiyorum...

hadı yaa anladım canım ınsallah asılamanda tutar bebegıne kavuusursun bızlerıde haberdar et olurmu durumundan .. buarada rapor ıslerı nasıl hıc ama hıc bılmıyorum onlarda uzun suruyormu zeynep kamıldede uygundur ama bana uzak ya ben daha yakın yerlerde aratırıyorum bakalım hayırlısı kendı doktorum cok ıyı ama 2.500 de veremem sadece asılama bırde ılaclar harıc

kaynana sıkmıyor mu kız senii

evet canım bugün saat 8.00 ve 20.30 arasında olan biten herşeyyyy silinmişş teknik bir arızadan dolayıymışş:26::26:

yok be canım sıkmıyor kayınpeder daha bır sıkıcı kaynanam cok ıyıdır valla allahtan kayınpeder teravıye gıdıyor yoksa cekılmez evet okudum canm sımdı

yok be canım sıkmıyor kayınpeder daha bır sıkıcı kaynanam cok ıyıdır valla allahtan kayınpeder teravıye gıdıyor yoksa cekılmez evet okudum canm sımdı

benimkide iyi ama çok havalı valla o yüzden biraz bmyle çok sevmiyorum yani açık açık konuşayım kaç yaşında kadınsın açık saçık giyinmeler ojeler saçlar başlar sapsarı bakımlı ol da yaşına göre oll yanii dimi ama

ay canım oylelerıde cok kıskanc oluyor be senle yarısır durur hatta benımkı kapalı canım yaşı genc sayılır ama cok ıyıdır yani hep kızım kızım sevıyorm ama kayınpederımı bıraksalar oldururum bende esımede dıyorum ne kadar gıcık baban var dıye .benım babamda tam tersi okadar ıyıdır kı anlatamam annem yaprak sarsın baklava yapsın hıc durmaz 4 kardesız hepımıze dagıtır getırır evlenırken cok yardımcı olmustur ev aldı etti bıze ama esımın babası oyle degıl hıc muhattap olmam onla hg der hb derm bak gene sınırlendım cok soguk adam benım babamda arkadas gıbı esımle tavla oynar eder hadı mangala falan boyledır yani

İnsanın kendi annesi babası bence her zaman farklı canım özellikle kadınlar için bu böyle..
Aynenn öyle canım arada gönderme yapıyor bana kadın dediğin bakımlı olcak her zaman benim oğlum en güzelini hak ediyor diyo, bir de demez mi gençken herkes güzel olur diye yaşlanıncaymış önemli olann Allah' ım yarebbim sağolsun eşim cevaını veriyor valla benim kayınpeder de çok tatlı bir adamdır canım ya ağzı var dili yok o da bana hep der canım kızım diye..

Son düzenleme:

olur cnm ederimm haberdar...ben pek umutlu değilim aşılamadan ya...bakalım artık...rapor çıkartmak o kadar zormuşki cnm anlatamam..böyle olduğunu bilsem hiç başlmazdım zeynep kamile..bence özel uygun bir yer araştır derim..benim burda medicine hospital var orada tüp bebek denemediğime pişman oldum açıkcası..aşılam değilde direk tüp olması lazımdı aslında bu şekilde vakit kaybı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…