yok vermedi hani o safhalara daha gelmedik.. nevşehir de yaşıyorum küçük yer olduğu için hastane ve doktor kısıtlı.. kayseri de var iyi hastaneler olmadı onlara gidicem zaten.. gittiğim hastahanelerde özeldi.. bakalım perşembe gününü bekliyorum gebelik varsa döllenmeden 12 gün sonra kanda görünüyormuş perşembe günü 13. gün olacak yoksa da araştırıp iyi bir doktor bulucam.. inş sende gebe kalırsın bir an önce.. çok sıkıntılı bir süreç gerçekten.. hani biraz yaşayınca anlıyosun allah sabır versin.. ama artık tıpta biçok şey mümkün sadece zaman ve maddi güç lazım.. ve o doğru zamanda mutlaka gelecektir.. bunun için alternatif tıp ı öneririm işe yaradığına inanıyorum.. geçen gördüm bi yerde incir kürü diye bişey.. kuru incirleri kaynatıp içiyosun gibi bişey hamile kalmak isteyenler içinmiş bi dene istersen.. elbet bir tedavi yöntemi vesile olacak çocuk sahibi olmana bu neden olması belki işe yarar..
ne oluyo burda yaa.. bi sürü şey yazışmıştık bugün neden yok hiçbiri.. bende mi sıkıntı var
canım asılama ıyıymıs ama ozel hastanelerde cok daha uygun bır kac arkadas 300 yaptırmıs hatta ılacta dahıl asılama ıcın benım doktorumda asılama 2.500 tüp bebekte 7 8 mılyar offfff ben acıkcası orda yaptırmayı dusunemıyorum .inşallah canım nasıp eder ınsalahh
maşallah evlılıgınız uzunmus canımbende 26 yasındayım sızın zaman geldı ayy sormalar basladı bızımde :2: olmuomu ne zaman yapcaksınız dıyıp duruyorlar gercı umrumda degıl ya oyle yani
anca gelebıldık hahaha ıftar gezmelerındenhanımlarr burda olan var mı hiççç nasılsınızz
gece kuşum nerde beniim:102::102:
evet özelde uygunmuş aşılam pendik şifa ahsatanesinde 250 diye duydum ama ilaçlara dahilmi bilemiyorum..
anca gelebıldık hahaha ıftar gezmelerınden
pendık bana uzak avrupa yakasında yokmu bır tane buldum hastane ordada uygun ama doktor gıdebılırmıs heran bende bu ay dusunmuyorum kısmet valla canımmm ılaclar harıctır canım
kaynana sıkmıyor mu kız seniianca gelebıldık hahaha ıftar gezmelerınden
ay noldu sıteye yaa bır dunya sey konusmustuk brownımmm senle hepsı gıtmıss
avrupa yakasında bilemiyorum cnm bende ama eğer öyle ucuzsa değer gelip gitmeye tabi ialçarı bilemiyoruz..avrupa yakasında da vardır elbet o fiyata araştırmak gerek..bende zeynep kamilde olacağım aşılama haftaya çıkar heytten heralde raporum artık oraya da para ödüyormuyuz bilemiyorum...
kaynana sıkmıyor mu kız senii
evet canım bugün saat 8.00 ve 20.30 arasında olan biten herşeyyyy silinmişş teknik bir arızadan dolayıymışş:26::26:
yok be canım sıkmıyor kayınpeder daha bır sıkıcı kaynanam cok ıyıdır vallaallahtan kayınpeder teravıye gıdıyor yoksa cekılmez evet okudum canm sımdı
benimkide iyi ama çok havalı valla o yüzden biraz bmyle çok sevmiyorum yani açık açık konuşayım kaç yaşında kadınsın açık saçık giyinmeler ojeler saçlar başlar sapsarı bakımlı ol da yaşına göre oll yanii dimi ama
ay canım oylelerıde cok kıskanc oluyor be senle yarısır durur hattabenımkı kapalı canım yaşı genc sayılır ama cok ıyıdır yani hep kızım kızım sevıyorm ama kayınpederımı bıraksalar oldururum bende esımede dıyorum ne kadar gıcık baban var dıye .benım babamda tam tersi okadar ıyıdır kı anlatamam annem yaprak sarsın baklava yapsın hıc durmaz 4 kardesız hepımıze dagıtır getırır evlenırken cok yardımcı olmustur ev aldı etti bıze ama esımın babası oyle degıl hıc muhattap olmam onla hg der hb derm bak gene sınırlendım cok soguk adam benım babamda arkadas gıbı esımle tavla oynar eder hadı mangala falan boyledır yani
hadı yaa anladım canım ınsallah asılamanda tutar bebegıne kavuusursun bızlerıde haberdar et olurmu durumundan .. buarada rapor ıslerı nasıl hıc ama hıc bılmıyorum onlarda uzun suruyormu zeynep kamıldede uygundur ama bana uzak ya ben daha yakın yerlerde aratırıyorum bakalım hayırlısı kendı doktorum cok ıyı ama 2.500 de veremem sadece asılama bırde ılaclar harıc
selammm kızlarrr nabersınız yanıyor ankara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?