İnsanın kendi annesi babası bence her zaman farklı canım özellikle kadınlar için bu böyle..
Aynenn öyle canım arada gönderme yapıyor bana kadın dediğin bakımlı olcak her zaman benim oğlum en güzelini hak ediyor diyo, bir de demez mi gençken herkes güzel olur diye yaşlanıncaymış önemli olann Allah' ım yarebbimsağolsun eşim cevaını veriyor valla benim kayınpeder de çok tatlı bir adamdır canım ya ağzı var dili yok o da bana hep der canım kızım diye..
Filiiiizz nerdesinn
olur cnm ederimm haberdar...ben pek umutlu değilim aşılamadan ya...bakalım artık...rapor çıkartmak o kadar zormuşki cnm anlatamam..böyle olduğunu bilsem hiç başlmazdım zeynep kamile..bence özel uygun bir yer araştır derim..benim burda medicine hospital var orada tüp bebek denemediğime pişman oldum açıkcası..aşılam değilde direk tüp olması lazımdı aslında bu şekilde vakit kaybı...
yok be yavrum eşimde cok sever aılemı gercekten tabı farklıdır ... ayy hasbam herzamanda bakım nerdeeee evde suslenemıyorum valla bu sıcaklardan kusura bakmasın kımseoo senın eşinde süpermiş ıyı valla cevap verıyorsa bazıları annesını cok tutar ezdırmez hıc gercı bızlerde kaynana olucaz heralde ama ezdırmesın karısını bence ben bundan yanayım valla
Canım valla kim haklıysa onun yanında dursun benim oğlum da öyle yapsın valla zamanı gelince ben haksız yere kötü birşey söylersem eğer karısını savuncak tabi. doğumdan sonra haliyle salmıştım kendimi kilo felan ee bebek doğurdum yani kolay değil alışmaya çalışıyodum o zaman sokuyodu böyle laflarıneyseki canım kocam söylüyodu söyliceğinii
Canım bu arada biz seninle çok dedikodu yapıyoruz valla topikten atcaklar bizi
iyiyizz canımm sen nasılsınn.. ben yeniyim aranızda bu arada..
ben orduda yaşıyorum vall dün yağmur yağdı buraya akşamları çok serin oluyor hırkayla oturuyoruz balkondaa
oralar serındır:) bende samsunluyum ama ankaradayım yanıyor burası koy serındır su anda mutlakfındıkalr ne durumda:))
evet canım aynen öyle öyle kavgamız veya herhangi bir sorunumuz yok ama sadece havalı o kadar takmıyorum bende zaten
hahahaha yok bea sen bu topıgı okudunmu ben baya okumustum burayıı ooo bır dunya kaynana sıkayetlerı var allah yardımcımız olsun valla kımı kaynanadan kımıde kayınpederden cekıyor ıstene guzel verıyor ıste cevabını bosver canım kolaymı bebek dogurdun alıcaksın kılo tabıykıde
aman bosver sorun yoksa havalı olsun bakalım ama oyle bır kaynanın gelınıde suslu olmalı
Dmi canımm bakıyorum kendimebenim eşm çoook kıskanç cnaım ya ne yapcam bilmiyorum onla :26::26:
bızım koyde fındıklar var ama az yuksekte bızımkıler bıraz daha gec olur o zaman :) sehırlısı olunur mu karadenızın yahu karadenızde koylu olmak guzeldır dağı bayırııı mısss
bızım koyde fındıklar var ama az yuksekte bızımkıler bıraz daha gec olur o zaman :) sehırlısı olunur mu karadenızın yahu karadenızde koylu olmak guzeldır dağı bayırııı mısss
ee karadenız erkegı canımm hemserıler nede olsa benmkıyle ama ben hıcccccc takmıyorum alıstı oda suan kıskanmıyor yani ole gıydıklerıme az karısır sadece tek bıyere yollamaz onuda zamanla ogretıcemm
Öyle mii diyosun canım yaa karadeniz damarıcanım beni tek bi yere göndermiyor mutlaka giydiklerime bir şeyler de der nişanlıyken denizde göndermiyordu beni birkere gidicem yüzcem dedim olmaz dedi bende yeter artık demiştim nişanlıydık tamam o zaman ben bırakim seni dedi bende Allah Allah dedim ne çabuk kabullendi.. gitti beni havuzun önüne götürdü adam havuz kapattırmıştı o derece kıskanç yani..evlendikten sonra gitmeye başladık valla denize zorla o da bakalım hiç gitcek türden değil bizimkinin kıskançlığı
hadı canım cıddımısınayy allah korusun ya benımkı okadar kıskanc degıl ben daralırım valla evlenınce azaldı benımkıde ben daha baskın cıkıyorum valla yoksa kısıtlama yapar cekemem ben ..ben herzaman sey derım aslında kendıne guvenı olmayan ınsan kıskanır derım .tamam kıskansında oyle yok denıze gırme yok sunu gıyme yok bunu yapma suraya gıtme ayy hapis hayatımı yasıycaz allah askına
Sorma canım sorma yani öyle çok boğmuyor tabiki şükür evlendikten sonra da rahat giyiniyorum zaten rahat giyiniyordum da mesela o şortun boyuna karışırdı diyeyiim.. zaten artık giyimime dikkat ediyorum artık öyle genç kız değiliz sonuçtaa
canım hani eşim diye söylemiyorum tabiki herkesin eşi çok yakışıklıdır kendisine göre ama benimkinin maşallahı var yani boy desen var vücut desen her hafta spora gider kas var yüz göz maşallah sarışın yeşil gözlü bir adam dış görünüşünden deseki beni beğenmezz öyle birşeyde olamaz yanii
artık bakalım çok sıkmıyor tabiki yanında olunca herşeye izin veriyor da inşallah hiiiiç kıskanmaz ilerde ben pek sevmiyorum çünkü kıskançlığı
oh oh maşallah canımmm ne guzell zaten oyle bır anneden suslu kadından oyle bır oglan olurdu dımıboyu kaç
bız kadınlar kıskanmaz kıskansın ısterız kıskanır yeter sıkma kıskanma derız ah biz ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?