Filizcim canımm ben sahur hazırlayayımm.. Vakit geldi artık.. Hadi öpüyorum seni canım sohbetimize yarın devam ederizz inşallahh..
kendine iyii bakk bu sıcakta dışarı çıkayım deme dahadaa
Gunaydin kizlaarr..
ecrin seni merak ettim.. gelince hemen yaz..
Bende hala gelen giden yok.. Cumadan beri agrilarim var her an adet olacakmisim gibi ama tik yok.. dun 1-2 damla kahverengi akinti olmus aksam.. aha dedim geliyor ama yoook hala.. hayir ola insallah..
aşk olsun canm busmainn msjını görmesen bize yazmıcanmı canm.geçen senden bahsetmiştim nerde gelmiyo diye.maşllah bebişinde büyümüş.mama takviyesimi yaptın canm evet genelde lohusalıkta oluyomuş o bebeğimi besliyemiyomuyum diye bide etraftan sütün az diyen olursa iyce tepen atıyomuş dur bakalım biz neler yaşıcaz.sen sezeryan olmuştun dimi sancınmı olmadı neolduda sezeryan olmuştun.doğum yaklaştıya ne olacağını çok mrk ediyorum.
selam canım sutun gelmesı ıcın busmaıyede demıstım boza bulabılırsen ıc ıstersen ınanılmaz sutu arttırıyorr ablam 3 ay boyunca hep ıctı ve gercekten faydasını gormustu cok sukur .
sekerım geldım
iyiyizz canımm sen nasılsınn.. ben yeniyim aranızda bu arada..
ben orduda yaşıyorum vall dün yağmur yağdı buraya akşamları çok serin oluyor hırkayla oturuyoruz balkondaa
günaydın kızlar dün akşam yazdığım yazı gitmişş
neyse kısaca anlatayım sizee akşam polikinliğe gittim saat 19:00 du muayne olamadan geri geldim neymiş efendim doktor 17:30 geliyormuss 18:00 kadar hasta kabukl ediyormuss.ben telefonda randevu alayım diye aradığıma bana doktor 17:30 geliyor 21:30 kadar burda ben randevu alabılırmıyım dedğimde randevu vermiyorum geliyorsunuz sıraya giriyorsunuz dedıniz dedim saat 19 :00 daha dedim onlarda bana 18:00 bitti nasıl yanı doktor yarım saat mı muayne edıyorr o zaman nıye 21:30 kadar burda doktor telefonda niye söylemiyorsunuz 18 kadar muayne diyee cingar çıkardım oruçlu ağzımlaa fazla bişeyde diyemedim ben rica ettim muayne olmam lazım dedim ama malesef muaynee etmiyor doktor dedibende sinirlendim çarptım kapıyı çıktımmm. zaten zor toparlamıstım cesaretimi eve gelene kadar düşündüm neden hep bu aksılıkler benı buluyorr diyee.eve gidene kadar yolda 3tane hamıle çıktı karşıma biri doğurdu doğurcak nerdeyse allahım bende bu günleri göörebilecekmiyim banada bu duyguyu tatırcakmısın benım de sınavım bumu bana sabır ver diye diyee dua ede ede eve geldim
Yok canım tevafuk topice girmişken busmainin mesajına cvp yazmak istedim.Bu arada size de yazmadan edemedim yani
Canım ben 38+3 te çatı darlığı nedeni ile sezeryana girdim.İyi ki de girmişim çünkü szeryan esnasında doktor bebeğimin kordonunun bacağına dolandığını ve normal doğum isteseydim bile yapamayacağımı söyledi.
Spinal sezeryan oldum ve çooook memnun kaldım.Hayatım boyunca unutamayacağım bir an'a şahit oldum.Hala o an gözlerimin önüne gelince gözyaşlarımı tutamıyorum.
Sezeryan sonrası ilk gün biraz zordu.Normal doğumda doğum öncesi sancı çekiyorsun sezeryan da ise doğum sonrası 2 gün ağrın oluyor ama sonra bol bol yürüyerek hemencecik iyileşiyorsun.Ben hastaneden çıktığım gün kendi başıma banyomu yapmıştım bile.
Evet çok ağrım vardı ama yatarsan iyileşme süreci daha uzun oluyor.Bana ziyarete gelenler şaşırmışlardı ayakta olduğumu görünce
Sütüm bana göre vardı ama 3.gün kontrolünde dr.a gittiğimizde bebeğimin fazla kilo verdiği anlaşıldı ve sarılık olmaması için mama takviyesi verildi.Ben takiyeyi az verip bol bol emzirdim tabi.10.gğn kontrolumüzde bebeğin minimum sınırda kilo aldığını öğrendik ve mamayı arttırmamız istendi.Sonraları yavaş yavaş sütüm geldi ama çok az oolduğu için hiç bebeğimi doyuracak kadar olmadı.Yani doğduğu günden beri mama takviyesi yapıyoruz ama büyük ölçüde azalttık.
Şu sıralar günde sadece bir biberon veriyorum.Bu arada bebeğim yoğun gaz sancıları sebebi ile emmeyide bıraktı.Mecburen sağarak biberonla veriyorum ama olsun.Anne sütü alsın da nasl aldığının önemi yok.
Lohusayken bütün bunlar çok zor geliyor.Kendini kötü anne gibi hissediyorsun ve dünyanın sonuymuş gibi ağlamalar hiç bitmiyor.Hele bide aileden "aaaaa mama mı veriyorsun"diye küçümseyenler olunca daha da dibe vuruyorsun.
Sana tavsiyem sakın stres yapma.Doğum çantana humana still thee,vitamalt,rezene çayı gibi süt arttırıcıları mutlaka koy.
Huzurlu ve mutlu ol ki süt konusunda sıkıntın olmasın benim gibi.Başka sorun olursa bana özelden ulaşabilirsin canım.
Canım ben ender vakalardanım herhalde...Denediğim ve yaptığım hiç bir şey sütümü arttırmadı.Yine de çok tşk ederim yardımın için.
canm o nasıl bi hastaneya.17.30 ile 18.00 arası muayenemi olur.yarım saatte kaç kişiye bakıyo bu dr.sen hangi şehirdesin?neyse sabret canm evet buda bi sınav işte.yarınmı gideceksin ozaman.
hadi yaa zormuymus bukadar off vallaa ugras dur ozaman canm ayy sımdıden korktum yaa ozel hastanelerdede rapor olayı var ki ama bır dunya ınsan asılama denıyor ve tutanda cok var pkoda ..hemde asılama dogala en yakın yontem oldugu ıcın tercıh edıcem bende tüp sımdlık dusunmuyorumm yanı cok hormon takvıyesı oluyor ya bırde cok ugrastırıcı yaa..hakkımızda hayırlısı olsun canım buarada rapor olayı 1 ay suruyormu ???
günaydın kızlar dün akşam yazdığım yazı gitmişş
neyse kısaca anlatayım sizee akşam polikinliğe gittim saat 19:00 du muayne olamadan geri geldim neymiş efendim doktor 17:30 geliyormuss 18:00 kadar hasta kabukl ediyormuss.ben telefonda randevu alayım diye aradığıma bana doktor 17:30 geliyor 21:30 kadar burda ben randevu alabılırmıyım dedğimde randevu vermiyorum geliyorsunuz sıraya giriyorsunuz dedıniz dedim saat 19 :00 daha dedim onlarda bana 18:00 bitti nasıl yanı doktor yarım saat mı muayne edıyorr o zaman nıye 21:30 kadar burda doktor telefonda niye söylemiyorsunuz 18 kadar muayne diyee cingar çıkardım oruçlu ağzımlaa fazla bişeyde diyemedim ben rica ettim muayne olmam lazım dedim ama malesef muaynee etmiyor doktor dedibende sinirlendim çarptım kapıyı çıktımmm. zaten zor toparlamıstım cesaretimi eve gelene kadar düşündüm neden hep bu aksılıkler benı buluyorr diyee.eve gidene kadar yolda 3tane hamıle çıktı karşıma biri doğurdu doğurcak nerdeyse allahım bende bu günleri göörebilecekmiyim banada bu duyguyu tatırcakmısın benım de sınavım bumu bana sabır ver diye diyee dua ede ede eve geldim
hadi yaaa ay canımmm olsun uzulme bugun gtsende olur vardır bundada bır hayır sende benım gıbı baslamısın saymayabende cok sayıyordum bırara yasıycaksın canım o duyguyu sende bende hepımızde yasıyacagız uzulme olurmu canımmm bugun ara randevunu al gıt yakınsa iş yerine
hadı yaaa uzuldum cnım olsunn sonucta mama takvıyesıylede kılo alabılır sutun azda gelse sagıp verıyorsun ya sonucta..ablam dedıgım gıbı bozayla baya gelmıstı sutu ondan dedim
Canım ben ender vakalardanım herhalde...Denediğim ve yaptığım hiç bir şey sütümü arttırmadı.Yine de çok tşk ederim yardımın için.
evet cnm bir ay kadar sürüyor ama özelde bu kadar uğraşılacağını sanmıyorum ayrıca aşılama için aynı gün çıkarıyorlarmış özelde bana öyle söylemişti burdaki medicine hastanesindeki kız..yani aışlamaya uğraşmıyorsun aynı gün çıkıyor cnm..devlette önce aşılamdan geçmeden tüp yapmıyormuş benim tek tüp kapalı gözüktüğü için aşılama uygun görüldü tüp için iki tüpte kapalı olması lazımmış..eşiminde sperm sayısı yüskesk hayli ama onada film vermişlerdi sokrotal renkli dopler ondan da haraketlilik yavaşmış biraz...şimdilik aşılma deneyeceğiz bakalım olmazsa bende özele geçebilirim tüp için sonra iki kere aşılamdan sonra özele geçersen tüpte baya fiyat düşüyormuş çünkü..zeynep kamile gidip gelmek baya zor oluyor o yüzden cayabilirim..
nerdesın kız sabahdan beri gözlerim seni aradı valla hee niye gelmedı bu kız dedımm bayan doktorr yarın gelcekmıs canım yokyaa bu aydanda umidim yok hiçbir belrti yokk gitmekden vazgeçtim bakalım ben çok karar değiştiren bir tipim yarına kadar nolur bilemem :) sen nasılsın boşver benım benim psiko bozuldu bazen kafayı yediğimi düşünür oldum:))
filizz gece kuşu ben de uyumadan duramıyorum.
yoksa sabah uyanıp kim gelcek işe
klimanın gözünü seviyim ya dün başka bir yerdeydim öldüm resmen hamam gibiydi
benden havadis yok
progesteron baktırmıştım ya
netten inceledim de 60 çıkan bile varmış
yuh dedim benimkinin 8 katıadamlar üretiyor dedim vızır vızır
Bugün oğlumun doğum günü kızlar, geçen yıl bugünü hatırlıyorumda hem çok güzel hemde hayatımın en kötü günüydü.. Neyse, iyiki doğdun benim melek oğlum, cennet bahçelerinde dolaşıyorsun şimdi biliyorum, oyüzden içim rahat artık.. Alışamadım yokluğuna ama 3 günde olsa bana yaşattığın annelik duygusu için teşekkürler.. Sadece seni çookkkk seviyorum ve çoookkk özlüyorum...
canım gece cıkmıyorum kı ben uyudugum zaman sahura zor kalkıyorum o yuzden gece burda sabahlıyoruz bır arkadaslaanca uyanabıldımm şekerım hemen geldım nete senı merak ettım dedım ınsallah buyumustur ama gel gorkı basına gelene bak gıt canm belkı der catlatma ıgnesı verıyım ıstenılen boyutta dıye olurmu olur kasık agrın falan varmıydı kı hahahahha benım pskolojımde degısken hergun bu ay hıc takmadım zaten olmıyacagını bıldıgım ıcın salladım gıttım
valla iyi sayılırım ıste yemek yapıcam off oruc zor gecıyor susuzluk benı olduruyorrr
buarada eşin yokken gıtseydın erkek doktora bayan yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?