Bugün oğlumun doğum günü kızlar, geçen yıl bugünü hatırlıyorumda hem çok güzel hemde hayatımın en kötü günüydü.. Neyse, iyiki doğdun benim melek oğlum, cennet bahçelerinde dolaşıyorsun şimdi biliyorum, oyüzden içim rahat artık.. Alışamadım yokluğuna ama 3 günde olsa bana yaşattığın annelik duygusu için teşekkürler.. Sadece seni çookkkk seviyorum ve çoookkk özlüyorum...
hello darlingss
güzel bir güna daha merhabaa
ecrinim yavrum vardır bir hayır cesaret kaybetmek yok.
yola devam akşam doktora gitcen tabiki
okadar ilacı boşuna mı içtin etkisini gözlemen gerekiyor ona göre yeni yolar belirleyeceksin
filizz gece kuşu ben de uyumadan duramıyorum.
yoksa sabah uyanıp kim gelcek işe
klimanın gözünü seviyim ya dün başka bir yerdeydim öldüm resmen hamam gibiydi
benden havadis yok
progesteron baktırmıştım ya
netten inceledim de 60 çıkan bile varmış
yuh dedim benimkinin 8 katıadamlar üretiyor dedim vızır vızır
Bugün oğlumun doğum günü kızlar, geçen yıl bugünü hatırlıyorumda hem çok güzel hemde hayatımın en kötü günüydü.. Neyse, iyiki doğdun benim melek oğlum, cennet bahçelerinde dolaşıyorsun şimdi biliyorum, oyüzden içim rahat artık.. Alışamadım yokluğuna ama 3 günde olsa bana yaşattığın annelik duygusu için teşekkürler.. Sadece seni çookkkk seviyorum ve çoookkk özlüyorum...
Doktora,hastaneye kızıp da kontrole gıtmemezlık etme sakın
yumurtan oluşmuş olabılır,bılemeyız.kiste cevırmesın sonra. Senın iyiliğin için, boşver sağı solu. İhmal etme canım
hıı analdım canım evet yaa yatınca kalkması zor oluyorr valla ama ben dun iftardan sonra bir yattım zaten siniriydim gece 1de wc kalktım sonra 3de kalktım tekrar ama hala uyukluyorum bend esususzluk çok fzla yokda uyku halım cok var yaaa.valla gitsemmi bilmiyorum bugun bir kaç topikde yazılar okudum 9seene çocuğu olmayan biri kafasından attığı ay hamıle kalmıss birçok kişide düşünmediği zaman hamıle kalmışş bende diyorum bir süre netten falan uzak kalsam belki benımd emeleğim gelir diyorum yaaa ay napcamıda şaşırdım öyle kasık ağrım çok fazla olmadı çok az oldu anlıdı geldi geçti nede akıntım varr ateşimde normal yanı bu ay umut yok bendeee ama kararmda değişebilir bilmiyorum aslında biran düşündüm erkek doktoru ama vazgeçtim sonraa ooruç meselesıde alttan bakıyorlaryaa alete bir sıvı döküyorlar o sıvı orucu bozuyormuss canım benım
bılıyorumm canım bende okudum bır cok herkez kafasından attıgı ay hamıle kalmıs buraya gelmeden durabılıcekmısın kı ? ben buraya gelsemde takıyorum gelmesemdeama bu ay hıc takmadım sanırım ramazanın etkısı bırde soyle dusunuyorum tedavısız kalamıycagım ıcın hamıle salladım gıttı ben bu ay corekotu bal tarcın yaptım bırdakı ayada cıvanpercemı yada aslanpencesı kuru yapıcam valla bunların 2 sıylede cok kalan olmus hatta sımdı az once dıcle yazdı bana faceden aslanpencesı otunu ıcmıs oda o ay hamıle kalmıs bende denıyım bakalım arastırdım bende sımdı
kasık agrısı benımde ıgneli tedavımde olmadı cok az oldu ama boyut olarak ıyıydı catladıda ama olmadı bebek canım oyle dusunme sen genede bır gıt kasık agrısı az olsada boyutu onemlı alttan baktırma sende ozaman canımm ustende bakılıp olcebılıyorlar ki yumosları
sagol cnaım benım haklısınız herkes git diyorrr bende bir gideim bari korkunun ecele faydası yok dimi :)) yaa buraya gelemeden duramam ben yaa çatlaım merakdna gelişmeler varmı diyeebend ebu ay bişey olmazsa onumuzdekı ay soğna ve incir yapcam :) civanperçemi ve aslanpençesi adet getiryor diye biliyorum ben canım :) bende aşılamasınz hamıle kalcamı sanmıyorum
kadınlık hormnlarını dengelıyormus canm okudum sımdıde genede bılen duyan bırılerı yardım etsınnnnn kızlar cıvanpercemı yada aslanpencesı otu duydunuzmu ve ne işe yarar kadınlık hormonlarını duzenler dıyor saracoglunun sıtesınde :26: git tabı kuzum yaaa bencede korkunun ecele faydası yok
duramassın canım buraya gelmeden bence kendı nıckınle gelmesende zıyaretcı gelır okur cıkarsın bence senmeraklı sey seni
gene sen ıyı dusunuosun ben tüp bebek dıyorum anca asılamaylada kalamam dıyorum off bazen olumsuz seylerı okuyunca dahada takıyrum ben hep olumlu olsa bır dunya hamıle olsa pkolulularda :2: gecen okudum kadın pko 9 asılama 3 tüp denemiş ayy hemen cıktım eşime soyledım uzuldum cok yaa rabbım herkezınn şuu mubarek gunde yardımcısı olsun bıran once bebişlerimizi versin inşallahhh
çok haklısın canım kopamıyorum burdan :))) sizler bana iyi geliyorsunuz kızz sende sürekli aktifsin maşallah sana.umut her zaman olmalı yaa bu sabah bu topiğin baş sayfalarına baktımda çoğu hamıle kalmıss valla inş. bizde görürüzz amin canım amin inş...bizde kavuşcaz meleğimizeee
canım calısınca oyle oluyorr ben evdeyım ya yatıyorumkız sende bıtkısel seyler yapsana madem doktora gtmıyorsun
sagol canım sagol bende bişey olduğunu sanmıyorum kızz hiç ağrım sızım yok ama bilmiyorum buaydanda umudumuz kesrim ben biraz kafayı rahat bırakamaya çalışcam ne akıntım var ne bişey önümüzdeki ay soğan kürü yapmayı planlıyorum ama bakalım kısmet artıkbende yatıyorum valla çalıştığımız için çok zor ama allah büyük :)) bende öyle dedim herşeyde vardır bir hayırr
canım ben ramazanda cıkmıyorum dısarı hemde cok sıcak bırde benım kocAM EVE gec gelıyor normalde 9 bucukta gelıyor işten tabı ramazanda farklı o yuzden nette takılıyorum napıyım kız temızlık yapıyorum haftada 1 yada 2 sılıyorum batmıyor ev dısarıda cıkmayınca tv dada bırsey yok gelıyorum nete gecede kocam uyuyor ben uyumuyorumburasıda bana ıyı gelıyor valla bak senle konusrken corbamıda yaptım mutfaktayım pc le pılavla anayemek kaldı
canım ben ramazanda cıkmıyorum dısarı hemde cok sıcak bırde benım kocAM EVE gec gelıyor normalde 9 bucukta gelıyor işten tabı ramazanda farklı o yuzden nette takılıyorum napıyım kız temızlık yapıyorum haftada 1 yada 2 sılıyorum batmıyor ev dısarıda cıkmayınca tv dada bırsey yok gelıyorum nete gecede kocam uyuyor ben uyumuyorumburasıda bana ıyı gelıyor valla bak senle konusrken corbamıda yaptım mutfaktayım pc le pılavla anayemek kaldı
hee ağrı bekliyorum kız ben
napiyim ki sıkılıyorum ben adaçayı içtim bi ara bi arada soğan suyu yaptım ama gelecek ay tekrar soğana başlayabilirim.
ben normalde eve fazla soğan almam bu yüzden hep soğanlarım su olup gitti
bi defa oyüzden yemek yapamadım almayada üşendim komşudan istemeye de utanmıştım
bende bu ay içtim adaçayı 2-3 gün :) önümüzdeki ay soğan suyu içecem
ne ağrısı bekliosun kız sen
her yumurtalayan tavuk gibi yumurtalrken gıdaklıo mu sanıosun
bak bu ay yımırtalamışım hiç de bişi hissetmedim
he buarada o içtiğin ilaçlar akıntıyı azaltıo
oyüzden öyle anlaman zor
en klomen kullanığımda yumurta olmuştu ama ben anlamamıştım
doktora sorduğumda bu tip ilaçlar akıntıyı azaltabilio demişti.
oyüzden emin olmak için doktor şart
corekotu bal tarcın karısımını yap aslanpencesı otu yada cıvanpercemı otu kullan nebılım ben bu ay corekotunu yaptım bıdakı aya aslanpencesı otu ıcıcem
napiyim ki sıkılıyorum ben adaçayı içtim bi ara bi arada soğan suyu yaptım ama gelecek ay tekrar soğana başlayabilirim.
ben normalde eve fazla soğan almam bu yüzden hep soğanlarım su olup gitti
bi defa oyüzden yemek yapamadım almayada üşendim komşudan istemeye de utanmıştım
ohh ohh ben daha eve gitcem de bi dinlencem de yemek yapcam
kocama 4 gündür kabak yediriyorum resmen ymeksizlikten
arpa sehrıyelı corba yaptım eşim bezelye ıstedı bu sıcakta yenırmı bılmem ama cok sevıyor pırınc pılavıohh ne güzel valla benimde dinlenmeye ihtiyacım var çok yorgun düştüm bu sene ramazandan sonra tatıle çıkcam inş..ne çorbası yaptın kız neyemeği yapmayı düşünüyosun
arpa sehrıyelı corba yaptım eşim bezelye ıstedı bu sıcakta yenırmı bılmem ama cok sevıyor pırınc pılavı
göbek salata ve cacık yapmayı dusunuyorum canım tatlıda gullac vargel sekerımm sen dınlen ben hazırlarımmm
tatıl sana ıyı gelıcektır yumurtlama gunlerıne denk getır tatılı doktorlar oyle tavsıye edıyor tatılde cocuk akla gelmedıgı ıcın ve onu dusunerek yapmadıgın ıcın faydası olabılır kuzum ınş bakalım bızm bu ay ne olucak 13 gn var adetıme :26:
ohhh ohh ne güzel afiyet olsun hazır sofraya oturmak isterdım valla :)) geçen akşam eşimd ecanı gülaç çekmiş eve gelirken almıl ama ben yemedım su ve çorba içince tıkanıyorum ben yaaa. benimde adete 13 gün faaln var canım 7 ağustos tahmını adetım gecikme olmaza sen yumurtladın mı kızz :))
bende oyle canım az yıyorum sahurda yıyorum amabenımde 7 agustos adetım gecen ay 28 gunde oldum ben burdan bır doktora sordum ılıskı gunlerını 3 ay verdım tarıhleri soyledıgı zamanlarda ılıskı oldu yumurtladımmı bılmıyorum ama 12.gunde uzayan akıntıyı yogun bır sekılde gordum ve bu ay cok kasık agrım oldu 1 hafta surdu nıeyse ya kıst oldu gecen ay ıgnelerden yada corekotu yaradı bılmıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?