Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canım benimm ya ne kadar zor bir sey Allah bize bu hastalığı verdiyse elbet bir bildiği vardır..
sabrın son selamettır demişlerr
inşallah bütün bu emeklerin boşa çıkmaz.. maddı ve manevi yönden bu uğraşlar insanı tabiki yorar çok haklısın..

Son düzenleme:
Kızlar kimler vaarr kimler yokk nasılsınızzzz
Merhaba canım hoşgeldin

Evet malesef öyle zor bir hastalıkHatta o bizimle 1 saat konuştu dediğim bayan dediki bana şöyle bir bak etrafta okadar çok pkolu varki dedi çağın hastalığı artık dedi.Ve 1980 80 den sonrası doğan kişiler özellikle bu yaş grubunda çoğu kişi pko dedi.Oda bzim şansımıza dedimHaklısın vardır Allah'ın bildiği belkide bizim için hayırlısı budur bilemeyiz kötü olarak gördüğümüz şeyler bizler için hayır olabilirAminn canım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Gerçekten de öyle canım o kadar çok kişi var ki bu hastalıkta.. Sebebi tam olarak nedir bir açıklaması yok bile.. Yani neden oluşur bunu etkileyen faktörler nedir bunlar yok bile.. O da bir şans.. 16 yaşında bir kız bile var pko olan.. Allah herkese şifa versin ya her zaman diyorum ben kadın olmak gerçekten çok zor.. Birde 1980li yıllarında gerçekten de öyle acaba niye öyle olmuş kii :26::26:
sen moralini bozma canım birçok kişi de var pko olup hamile kalan

Evet canım bu hastalık ergenlikte belli ediyor kendini zaten.Valla benim duyuşlarım dış ülkelerin Türkiyeye olan komplosu toplumu zehirlemek müslüman nesli tüketmek.Fast food yada hazır yemek hormonlu sebze yiyecek bunların hepsi Türkiyedemi üretiliyor sanki neler oluyorda haberimiz yok özellikle oyıllarda bişeyler olmuş yiyeceklere karıştırılan birşeyler çünkü gerçektende benim yaş grubumdakilerin çoğu pko hastası.Allah bildiği gibi yapsın kötü insanlarıSağol canım desteğin için bozmamaya çalışıyorum.İnşallah hepimiz kalırızda kavuşuruz bebeklerimize

Ahh ahh onlara hiçbir şey olmaz ama olan bize olur zaten..
Canım bende pko luyum ve Allah a şükür 6 aylık bir bebeğim var darısı isteyenn herkesin başına inşallahhh

Canım bende pko luyum ve Allah a şükür 6 aylık bir bebeğim var darısı isteyenn herkesin başına inşallahhh

Olur canım olur merak etme Allah'ın sabrı çok sopasıda büyüktürMaşallah Allah bağışlasın aminnn inşallah

slm canım ben daha önce sordum ama sohbet koyu olunca benm msjım okunmadı
ben pkoluyum ve yeni anne adayıyım rabbim kısmet ederse benimde yavrum olcak
( darısı tüm isteyen arkadaşlarıma canı gönülden dualarım sizinle )
şimdi ben bu gebelik dönemimde nelere dikkat etmeliyim ve benm dr kontrollerim normal gebeler gibi mi olcak ilaç farkı varmı ?
dr daha dikkatli olmalı mı yoksa nasıl olmalı ? beni bi aydınlatırmısın

siz kaç aydır deniyorsunuz canım özel olmazsa :26::26:

2.5 senelik evliyiz ilk başlarda okadar takmadık hemen çocuk düşünmüyorduk zaten ben pkolu olduğum için zor olacağını tahmin etmiştim ama eşimdede sorun olacağını etmemiştimYani bizimki 1 yılı geçti anormallik var yani.Eşimdede sperm sayısı düşük çıktığı için malum olması zormuş kendiliğindenÜroloğa gidecek bakalım üroloğ nediyecek:44:

siz kaç aydır deniyorsunuz canım özel olmazsa :26::26:

2.5 senelik evliyiz ilk başlarda okadar takmadık hemen çocuk düşünmüyorduk zaten ben pkolu olduğum için zor olacağını tahmin etmiştim ama eşimdede sorun olacağını etmemiştimYani bizimki 1 yılı geçti anormallik var yani.Eşimdede sperm sayısı düşük çıktığı için malum olması zormuş kendiliğindenÜroloğa gidecek bakalım üroloğ nediyecek:44:

anladım canım peki hiç doğal kürler denediniz mii belkii fayda ederr :44::44:

canım muayanesı cokmus gercekten 300 benım doktorumda ozel muayenesı var ama 120 tl
canım ınsallah esınde varıkosel yoktur renklı doopler cekılcek eşine urologa bızde gıttık profosorunden tutta herseyıne gıttık 3 doktor degıstırdıkk
hormon testlerınde ıns guzel cıkar canım burdan paylasmayıda unutmaa tedavın 1 ay sonraya kaldı yani ona uzuldum her ay bızım ıcın bırer kayıp
ama kısmet ıste canım ozel doktorlardada uygun asılama yapanlar var ki 400 cıkıyorsun ıgneler dahıl dusun yani bır arastır topıktede vardır emınım

hoşbulduk canım iki kez yaptın şüpheye mahal vermeyecek netlikte tek çizgi vardı.
anladım canım hayırlı olsun kısmet ınsallah bırdahaki aya uzulme desemde boşş bılıyorum bende cok uzuluyorumm
Filizz nerdesinn gece kuşumm
geldım kuşum ya yengemın dogum gunuydu aynı bınadayız oraya gectık bıraz bırde temızlık yaptım bıraz geldım

anladım canım peki hiç doğal kürler denediniz mii belkii fayda ederr :44::44:

Ben doğal olarak bir ara hayıt tohumunu kullandım .soğan kürünü yrıda bıraktım koku ve tadından dolayı.Eşimde şimdi beslenmesine dikkat edicek 2 haftadır keçi boynuzu pekmezi kullanıyor işte incir kuru üzüm bal kaymak Bunlardan yiyor ama bir liste vardı topikte o hoşuma gitti onlardan aldırıp kullansın bakalım faydası olur inşallah.Onun dışında ben hayıt hapı almayı düşünüyordumda şimdi 3 türlü ilaç içiyorum zaten çok karıştırmayım dedim

evet canım böyle destekleyici şeyler belki yarar sağlar.. bende soğan suyunu kullanıyorum şimdi ara verdim hayıt kullanıcam bende inşallah

Evet canım çok ben ona gidemem zaten maddi açıdan okadar durumum yeterli değil.Ürolagta çok uğraştırırlarmı canım ya inşallh ordada oyalamazlar bizi.Uygun bir yer bulursam şu bazı borçlar var onlar bitsinde olmazsa oraya gideceğim aşılamaya karar verilirse 450 yapan vardı sanırım ama inan doktorda çok önemli bu konuda Allah iyilerle karşılaştırsın.Filizciğim bu arada biraz geç oldu ama hoşgeldin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…