canım hosgeldın aramıza ınsallah bebıs gelır adetın gectıyse nıe test yapmıyorsun
Ben şimdilik tedavimi fakültede devam ettireceğim ama aşılama derlerse özelde yaptırabilirim uygun biyerde bilmiyorum yani zaman göstericek herşeyi.Çünkü şu hayat şartlarında evin kira sınırlı geçim varken öyle pahalı yerlerde yaptıramam.Allah büyüktür.İnşallah hiçbirimiz çok uğraşmayızda bebeklerimize kavuşuruz
Merhaba canım hoşgeldinKızlar kimler vaarr kimler yokk nasılsınızzzz
Canım benimm ya ne kadar zor bir sey Allah bize bu hastalığı verdiyse elbet bir bildiği vardır..
sabrın son selamettır demişlerr
inşallah bütün bu emeklerin boşa çıkmaz.. maddı ve anevi yönden bu uğraşlar insanı tabiki yorar çok haklısın..
Merhaba canım hoşgeldin
Evet malesef öyle zor bir hastalıkHatta o bizimle 1 saat konuştu dediğim bayan dediki bana şöyle bir bak etrafta okadar çok pkolu varki dedi çağın hastalığı artık dedi.Ve 1980 80 den sonrası doğan kişiler özellikle bu yaş grubunda çoğu kişi pko dedi.Oda bzim şansımıza dedim Haklısın vardır Allah'ın bildiği belkide bizim için hayırlısı budur bilemeyiz kötü olarak gördüğümüz şeyler bizler için hayır olabilir Aminn canım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Gerçekten de öyle canım o kadar çok kişi var ki bu hastalıkta.. Sebebi tam olarak nedir bir açıklaması yok bile.. Yani neden oluşur bunu etkileyen faktörler nedir bunlar yok bile.. O da bir şans.. 16 yaşında bir kız bile var pko olan.. Allah herkese şifa versin ya her zaman diyorum ben kadın olmak gerçekten çok zor.. Birde 1980li yıllarında gerçekten de öyle acaba niye öyle olmuş kii :26::26:
sen moralini bozma canım birçok kişi de var pko olup hamile kalan
Evet canım bu hastalık ergenlikte belli ediyor kendini zaten.Valla benim duyuşlarım dış ülkelerin Türkiyeye olan komplosu toplumu zehirlemek müslüman nesli tüketmek.Fast food yada hazır yemek hormonlu sebze yiyecek bunların hepsi Türkiyedemi üretiliyor sanki neler oluyorda haberimiz yok özellikle oyıllarda bişeyler olmuş yiyeceklere karıştırılan birşeyler çünkü gerçektende benim yaş grubumdakilerin çoğu pko hastası.Allah bildiği gibi yapsın kötü insanlarıSağol canım desteğin için bozmamaya çalışıyorum.İnşallah hepimiz kalırızda kavuşuruz bebeklerimize
Ahh ahh onlara hiçbir şey olmaz ama olan bize olur zaten..
Canım bende pko luyum ve Allah a şükür 6 aylık bir bebeğim var darısı isteyenn herkesin başına inşallahhh
Olur canım olur merak etme Allah'ın sabrı çok sopasıda büyüktürMaşallah Allah bağışlasın aminnn inşallah
Canım bende pko luyum ve Allah a şükür 6 aylık bir bebeğim var darısı isteyenn herkesin başına inşallahhh
siz kaç aydır deniyorsunuz canım özel olmazsa :26::26:
siz kaç aydır deniyorsunuz canım özel olmazsa :26::26:
2.5 senelik evliyiz ilk başlarda okadar takmadık hemen çocuk düşünmüyorduk zaten ben pkolu olduğum için zor olacağını tahmin etmiştim ama eşimdede sorun olacağını etmemiştimYani bizimki 1 yılı geçti anormallik var yani. Eşimdede sperm sayısı düşük çıktığı için malum olması zormuş kendiliğinden Üroloğa gidecek bakalım üroloğ nediyecek:44:
canım muayanesı cokmus gercekten 300 benım doktorumda ozel muayenesı var ama 120 tlKızlar bugün fakülteye gittim.Adetinin 3 yada 4.günü gel demişlerdi.Muayene oldum.Doktor sağolsun ilgilendi.Fakülteye gittiğim için sürekli aynı doktor denk gelmeyebiliyor ama bu seferki daha iyiydi.İşte pko görünümünde küçük kistler var dedi içimden zaten biliyorum pko olduğumu dedimEşimin sonucunu gösterdik.Sperm sayısı düşük ama bu aşılam için bile yeterli olabilir dedi.Hormonlar için kan tahlili oldum bugün.Eşimide üroloğa yönlendirdi.Sizin hormon sonucu ve eşinizin durumuna göre tedaviye geçeceğiz dedi.Diğer ay adet olunca yine adetliyken ve eşinizde sonuçlarını getirsin ona göre davranalım dedi.Belki varikosel vardır belki ameliyat derler onu bilemeyiz belkide okadar önemli değilidir.Bunu kendi bölümü görse daha iyi olur dedi.Ordan çıktık tüp bebek merkezleri var bir iki yere sorduk ilk gittiğm yerdeki doktorla ön görüşme yaptık ücretsiz oda hemen bizi muhasebeciye yönlendirdi.Kadını görünce uyuz oldum zaten.Eşimin tahlilini görür görmez direk tüp bebek olabilir aşılama olcağını sanmam dedi.Başından savdı sanki ücretsiz oluınca Ayy bana bedava deselerki git ona gitmezdim zaten karşılıklı elektrikte çok önemli çünkü.Sonra son gittiğim yerden Allahım bukadar tatlı bir doktor yardımcısı görmedim hem muhasebecisi ama sanki doktor belki bizle 1 saat konuştu Allah gönlüne göre versin.Bana dediki sen neden hemen tüp bebeğe takıldınki dedi belki tedaviye geçince hemen kalıcan hamile bbellimi olur dedi.Prf.Doktor bakıyormuş orda ve Bursada tanınmış biri hatta benim kuaförüm ona gitti ilk aşılamada hamile kaldı.Muayenesi 300 tlymiş ama işinin ehliymiş.Elimde imkanım olsa o doktora gitmek isterdim.Eşimde merak etti.Kısacası şuan için biraz zaman geçsin eşim gidecek kendi için bakalım nedicekler.Ona görede aşılama yada neolursa başlıcaklar.Ama kızlar eğer BUrsaya gelme durumunuz varsa ve maddi durumunuz bu dediğim Prf.Doktoru tavsiye ederim.Çoğu kişi memnun kalmış işinin ehli diyorlar.Allah hepimize kolaylıklar versin.
anladım canım hayırlı olsun kısmet ınsallah bırdahaki aya uzulme desemde boşş bılıyorum bende cok uzuluyorummhoşbulduk canımiki kez yaptın şüpheye mahal vermeyecek netlikte tek çizgi vardı.
geldım kuşum yaFilizz nerdesinn gece kuşumm
anladım canım peki hiç doğal kürler denediniz mii belkii fayda ederr :44::44:
geldım kuşum yayengemın dogum gunuydu aynı bınadayız oraya gectık bıraz bırde temızlık yaptım bıraz geldım
Ben doğal olarak bir ara hayıt tohumunu kullandım .soğan kürünü yrıda bıraktım koku ve tadından dolayı.Eşimde şimdi beslenmesine dikkat edicek 2 haftadır keçi boynuzu pekmezi kullanıyor işte incir kuru üzüm bal kaymakBunlardan yiyor ama bir liste vardı topikte o hoşuma gitti onlardan aldırıp kullansın bakalım faydası olur inşallah.Onun dışında ben hayıt hapı almayı düşünüyordumda şimdi 3 türlü ilaç içiyorum zaten çok karıştırmayım dedim
canım muayanesı cokmus gercekten 300 benım doktorumda ozel muayenesı var ama 120 tl
canım ınsallah esınde varıkosel yoktur renklı doopler cekılcek eşine urologa bızde gıttık profosorunden tutta herseyıne gıttık 3 doktor degıstırdıkk
hormon testlerınde ıns guzel cıkar canım burdan paylasmayıda unutmaa tedavın 1 ay sonraya kaldı yani ona uzuldum her ay bızım ıcın bırer kayıp
ama kısmet ıste canım ozel doktorlardada uygun asılama yapanlar var ki 400 cıkıyorsun ıgneler dahıl dusun yani bır arastır topıktede vardır emınım
anladım canım hayırlı olsun kısmet ınsallah bırdahaki aya uzulme desemde boşş bılıyorum bende cok uzuluyorumm
geldım kuşum yayengemın dogum gunuydu aynı bınadayız oraya gectık bıraz bırde temızlık yaptım bıraz geldım
iyi geziyorsunn kız senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?