Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

nasılsınız bakalım yanıyorr sıcakkkkkkk fena halde 2 gun daha cookkk sıcak olacakmıs sonra bıraz dusecekmısss:O saassıırdımmm

nasılsınız bakalım yanıyorr sıcakkkkkkk fena halde 2 gun daha cookkk sıcak olacakmıs sonra bıraz dusecekmısss:O saassıırdımmm

bugun oglen sıcaktıda sımdı baya esıyor burası camı kapattım
usutmıyım aman sonra sistit oluyorum hemen :18:

bugun oglen sıcaktıda sımdı baya esıyor burası camı kapattım
usutmıyım aman sonra sistit oluyorum hemen :18:

biz yanıyoruz ama ankarada bu hafıf pufurtu yok yumurtalarımızda sıcaktan buzusur bu gıdısle hıc buyuyemezlerr((

canm dur hele tüp bebek düşünme hemen eşinn sonuçlarına bide ürolog baksın bakalım ne dicek belki çok basit bi çaresi vardır tamam mı?

canm öncelikle hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.canm bu konuda dr.n sana bilgi verir zaten ama normal hamilelerden farkımız yok çünkü pko abartılacak bi hastalık deil belki milyonlarca kadın pko olduğunu bilmeden çocukları oluyor onlar ayrı bi tedavi görmüyolar bile.ilk başta folik asit takviyesi verir.ilk başta ben bunu kullanmıştım sadece sonra da kan ve vitamin hapına başlıyosun onuda doğuma kadar içiyosun zaten.başkada özel bişey yok.her hamile gibi hamileliğini yaşayacaksın.sen çok panik yapmışsın sanırım rahat ol sadece ve yinede dr.na da sor.

Allah kabul etsin canm bende netten takip ederek yapayım dedim bi türlü başlayamadım.baka herşeyde bi hayır var Rabbim karşına o duayı çıkardı.meryem suresini de duymuştum.Allah dualarımızı kabul etsin bu mübarek ayda.

bngl33 sıcaktan uyku tutmadı dımı senıde

yok canm sıcaktan deil çok şükür esiyo hafif hafif. misafirliğe gitmiştik iftardan sonra geç gidince geç geldik yatmadan geçmişi okuyım dedim bu saate kaldım ama uyku gözümden akıyo.neyse sana hayırlı sahurlar canm...

biz yanıyoruz ama ankarada bu hafıf pufurtu yok yumurtalarımızda sıcaktan buzusur bu gıdısle hıc buyuyemezlerr((
istanbul serın bugun aksam baya estı
bende baslayamadım canım ya 4 cuze anca geldım vallahı karsıma cıktı ya cok sevındım ama okurkende agladım resmen gozlerım doldu :2: meryem suresınıde okutmustum anneme daha once tamam canımm optum gorusuruz hayırlı sahurlar

arkadaşlar,ben bugün tekrar kan testi yaptırdım.15,61 çıktı.adetim 4 gün geçmiş olmasına rağmen.bi umut yükselir mi diye sordum.maalesef,bikaç güne kanaman başlar dedi.bitince gel,tamamen temizlenmiş mi diye bakalım dedi.pazartesiye kadar başlamazsa adet söktürücü vericem dedi.ben bu aydan sonra doğum kontrol hapına başlıcam.2.kimyasal gebeliğim bu.biri mayıs,diğeri temmuz.art arda bi de.çok ağır geldi.çökmüş vaziyetteyim

günaydın kızlar dün akşam doktor agittim ve korktuğum başıma geldi serophene kullanmaam rağmen yumurtlama olmamış malesef dün adetimin 11,günüyfü olsaydı olurdu herhalde 11,gününe kadar beni iğneleer paklar artık bu ay benden umut yokk

bunu bilmezsin canım
çünkü ben de ilaç kullandığım vakitler doktora gittiğimde yumurta yok demişti
ama gitmeye devam etmiştim
18. günde 18 mm olmuştu ancak
hatta doktor yavaş gelişiyor demişti ama olmuştu.
yani diyeceğim o ki 4 gün sonra falan tekrar git bir dört gün sonra gene git
ümitsizlik yok ben de üzülmüştüm oluşmadı diye ama takip etmeden bilemzsin henüz bitmedi bişey

valla bu msj içimi rahatlattı nebileyim ben yok deyince bide adetimin 11günü oluncaaa sen ne kullanmıstın klomen falan mı ben bide arada incir yedim yanı iftar 1-2 saat sonra -2-3 akşam 2tane falan önümüzdeki ay soğan suyu yapcam canım sonrada bal tarçın çörekotu hadı hayırlısı

arada bi patlayıp kaybolan kistlerim var ama kilo verince bir yıl hiç çıkmamıştı kilo önemli almamak lazım bide gecikince ada çayı iyi geliyor genelde bende gecikme oluyor hep

bir çok doktora gittim 8 9 tane falan kimse fazla önemsemiyor olur geçer falan diyolar çok önemli bi sorun değil diyolar şuan bekarım diyemi bilmiyorum ama inşallah ilerde sorun yaşamam

klomen kullanmıştım canım
hatta yumurta oluşmuo diyince üzülmüştüm senin gibi ama gene gitmiştim
işte yavaş yavaş büyüyodu
ve benim akıntım da yoktu anlamıyordum bile
doktora her gidişimde gene yok galba akıntım yok benim diyodum bilemyiz bunu diyip bakıodu minişkleri görüodu:d
en son büyüdüğünde bile ilaç yüzünden akıntım gelmediğinden demiştim ki heralde kaldı öyle minik minik
ama büyümüşlerdi
yani diceğim o ki sen gene git ama 3 4 gün geçsin öyle git
hatta 15 gün kontrol hakkın var sonuna kadar git görün
metformini de içmye devam et

Senı merak edıyordum ben de.
Benım de senın gıbı ya durumum. klomene cevap vermıyorum sayısını arttırıyoruz yıne vermıyorum.en son ıgneye gectık.
lepinin dedıgı gıbı daha sonra olusabılır de ama bır ıhtımal oluşmayabılır de. Hayırlısı olsun canım..

canım çok erken daha.. ben klomen kullandığım aylarda 14 yada 15. günde giderdim kontrole.. daha 12 ila 14 mm civarında olurdu yumurtalar.. ve iyice gelişmeleri 20.günü bulurdu hep.. öyle umutsuzluğa kapılma.
Rabim elbet kararlamıştır hepimize birşeyler.. hakkımızda hayırlısı..

**ben hala adet olmadım.. salı gece bi kahve leke geldi bi de çarşamda öğlen gibi.. ohh tamam kanama başlıyor dedim arkasından yeniden beyaz akıntıya döndü..
progestanım biteli 11 gün olmuş.. doktoru arıyorum sabahtan beri.. çok yoğun klinikten ulaşamıyorum cebine de cevap vermiyor.. takılıyor çok kafama valla... bu şekilde olan oldu mu içimizden? hamile olabilirmiyim ki diyorum bazen kendi kendime.. ama sonra ona hiç ihtimal vermiyorum ya bekleyelim bakalım ne olacak.. sıcaklardan mı etkilendim ki.. ondan dolayı mı gecikme yaşıyorum acaba.. oofff biri beni rahatlatsa iyi olcak..

selamlar.. Allah sağ salim hayırlısı ile yavruna kavuşmak nasip etsin.. sorunu özellikle bana sormuşsun.. ama ben gebelikle ilgili pek bilgili değilim.. bak yukarlarda bi yerlerde bngl33 arkadaşım sana cevap yazmış..

canım çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için evet baya panik yaptım o kadar tedaviden sonra olmıcak dediler olursa da düşer dediler ondan panik yapmam doğal rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın kimseyi evladıyla sınamasın kendi dr bana en son çare tüp bebek dr yönlendirdi en son muayenemi o yapmıştı ...tekrar kontrole gitmem gerekiyodu ben bıraktım tedaviyi bunalmıştım çünkü ve geçen gün test yapınca kendi dr gittim ama yoktu başka dr muayene oldum oda benim durumumu bilmediğinden pek ilgilenmedi haftaya kalp atışı için kendi dr gitcem ama gidene kadar içim içimi yiyo kendi dr gidene kadar da rahat edemicem galiba
son bi sorum olcak şimdi benm mide bulantılarım ve kusmalarım var ve ben kusarken karnım çok kasılıyo bu durum bebeğe zarar verir mi ?

sagol canım biran umutsuzluğa kapıldım aban siz böyle yazınca çok sevindim valla :)) p.tesi yada salı giderim tekrar bakalım nolcak ben ilaç kullansamda kullanmasamda aynıyım yaaa hiç akıntı göremiyorum kendımdee hele o şeffafı hiç görmedim yanı metformını günde 1tane içiyorum canım hadı hayırlısı olsun :)

canım benim doktorum hiç yüksletmemişti dozunu hep 50mg kullandım en son doktorum bana iğneye geçeriz demişti ama daha gitmedim o doktor akaldı öyle hakkımızda hayrılısı osun son 4aydır adetlerim çok düzenli giidyordu hayıtında etkisi var tabı ama nebilim daha erken galıbaa 11 günüydü dün inş.gelişir sonradan

eger ılaca cevap verılmezse dıger ay hemen ıgneye gecılmıyor, benım doktorum gunde 2 tane kullanırken diğer ay 3 tane kullanmamı ıstedı.Gunde 3 tane de yetmeyınce ığneyle oluştu yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…