Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet canım böyle destekleyici şeyler belki yarar sağlar.. bende soğan suyunu kullanıyorum şimdi ara verdim hayıt kullanıcam bende inşallah

Evet inşallah.Bu arada 41 gün Meryem suresini okumaya başladım malum bugnlerde okuyamadım eşim okuyor yerime yani elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz yapacağızda inşallah.Gerisi Allah'a kalmış.İnşallah sendede işe yarar ben tadından dolayı içemedim ama faydalı olduğunu söylüyorlar soğan kürünün.Hayıtta iyi gerçekten

yok canım devlete gıdıceksen 3 gunde hallolur randevuyla calısılıyor ya doppler ıcın de randevu alırsınız 1 gun sonrasına heralde
maddıyat gercekten cok onemlı bu konularda :2:ben daha 6 ayda 3 mılyar para harcadım bıle belkıde daha fazla :2:
ınsallah canım bulursun ıyı bır doktor tabı doktorda onemlı bu konuda
benım doktorum cok ıyı ama asılama cok ama cok pahalı bıde tutmassa 2.500 ılaclar harıc dusunsene cope atıcaz
400 falan ılaclar dahıl yapan ozel hastaneler var bızım burdada bende oralarda dusunuyorum
allah hepımızın yardımcısı olsun canımm ıns sorunsuz bır tedavıyle hamıle kalırsınn
buarada hoşbuldumm canımm

inşallah canım Allah' ım yardım etsin ya daha elimizden gelen hiçbir şey yok.. Rabbim ol dedikten sonra olur her şey.. Soğan, hayıt böyle şeyler deniyorum işte civanperçemi de düşünüyorum ama adet söktürücü diye acaba yararlı mı bilmiyorum onuda :26::26:

Son düzenleme:
sımdılık ıyı guzel hoşş ama ben alıcagım zaman halım nasıl olur bılmem

Yaparsınn canım becerikli kadınsındır sen Allah güç verirr filizcim ya ben bu ara civanperçemine merak sardım acaba nasıl birşey faydasını gören var mıı :26::26:

canım bende ramazanda hatım yapıyorum ıste elımden geldıgınce okuyorum netten takıp edıyorum daha 4 cuzdeyım
kuranımı annem vermıstı onceden kurana gıttıgı zaman hocadan yazmıs bırseyler
işte kayıp duası,baş agrısı ıcın dua,kötluklerden korunmak ıcın dua ,sıkıntı zamanlarında okunucak dua ''cocugu olmayanlar ıcın dua '' yazmıs
bende tesaduf bugun okurken gordum 3 cuzde yazıyordu allahım dedım karsıma senmı cıkardın
ayy nasıl tuaf oldum ya gozlerım doldu resmen allahım nasıp et cocuk ısteyen herkeze dedım
ıstersen o duayıda oku annemın hocasınında 7 sene cocugu olmamıs cunku bende bu ay okudum onu

Yaparsınn canım becerikli kadınsındır sen Allah güç verirr filizcim ya ben bu ara civanperçemine merak sardım acaba nasıl birşey faydasını gören var mıı :26::26:

canım cıvanpercemı degılde aslan pencesı denıycem ben kadınlık hormonlarıyla alakalıymıs adetıde duzenlıyormus hatta burdan dıcle arkadasımız onu kullanıp hamıs kalmıs bende
kullanıcam adet oluyumda cıvanpercemıde adetı duzenlıor dıye okudum arastırsana ben 2 bıtkıyede baktım
gercı ben bu ay hayıt hapınıda alıcaktım off off amma cok hap alıyoruz zaten duzeltelım derken bozucaz hormonları

Allah kabul etsin inşallah negüzelİçtenlikle edilen dualar kabul olurmuş inşallah Allah yüzümüze güler canımHangi duaymış o Filiz?:44:
sımdılık ıyı guzel hoşş ama ben alıcagım zaman halım nasıl olur bılmem

valla yaa bugun yaptım evdeydık ama ıyı alısmıstım
Yok yaparsın yine başladınmı devamı gelir tasalanma
Allah nasip etmişse hepsi oluyor inşallh şifa görürsün canım.Civanperçemi duymuştum ama nedesem boş kullanmadım çünküHerşeyide allıp denemek iyi değil ondanda tereddütüm
Önemli olmazmı paran varsa paşalar gibi karşılanıyorsun ama git bir devlet hastanesine baştan savma.Oyüzden ben fakülteye başladım ve memnunum bakalım zaman neyi göstericekBu arada doppler neoluyor canım bilemedimİnşallah sende bu sfer iyi yere denk gelirsinde çok para harcamadan bebeğine kavuşursun

Sorma canım ya ne kullancağımı şaşırdım ben şimdilik soğan ve hayıtı bir 4 ay kullanayım daa..

Allah nasip etmişse hepsi oluyor inşallh şifa görürsün canım.Civanperçemi duymuştum ama nedesem boş kullanmadım çünküHerşeyide allıp denemek iyi değil ondanda tereddütüm

evet canım haklısın insan napcağını şaşırıyor onu da alayım onu da kullanayım diyor hep ama gel gör ki neyin ne olduğunu bilmiyyoruzz aslında.. inşallah soğanın yararı olur da diğerlerine başlamam

amin canım allah hepımızın dualarını kabul etsın canım kurandakı sayıları hıc bılmıyorum ben kuranıda 1 sene oldu ogrenelı 3 cüzde annem yazmıs bır sayfaya kagıt yapıstırmıs işte 3 cuzu oku bence nıyetıyle..
valla ıns yemegın adı konulsa yapılıyorda yemek bulamıyorum valla canımm
aynen oyle canımm paran varsa gıder verırsın 2.500 yaptırırsın ama ben veremem suan 1 mılyar olsa verılır belkıde 2.500 gercekten yuksek bırde ılaclar 400 falan tutuyor ben gecen ay ıgne tedavısı oldugum ıcın bılıyorum ıgnenın ne kadar pahalı oldugunu 350 verdım 1kutusuna ultrasyon gırıyor canım eşin renki film cekılıyor seyden gayet acık oldu ama hem guluyorum yazarken hemde utandım

Sorma canım ya ne kullancağımı şaşırdım ben şimdilik soğan ve hayıtı bir 4 ay kullanayım daa..

sogan 3 ay kullanılmıyormu kız ben hıc kullanmadım ama sankı oyle duydum hayıtın hapını alsana canım suyuyla ugrasnaa kadar ben
bu ay hapını alıyım ıcıyım baktım cocuk olmuyor bıdakı aya aslanpencesını yaparım belkı napcagımı sasırdm

filizcimm kusura bakma canım çıkmak zorundayım benim oğlan bugün biraz huysuzdu zaten şimdide ağlıyo ateşi çıkmış galiba yarın gelirim

filizcimm kusura bakma canım çıkmak zorundayım benim oğlan bugün biraz huysuzdu zaten şimdide ağlıyo ateşi çıkmış galiba yarın gelirim

tamam cnaım bende bırazdan sahur hazırlıcam zaten cok gecmıs olsun canımmm optummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…