Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım çok sagol nebilim ben doktor bir gelişme yok deyincee üzüldüm acıkca ama lepi ve sen erken deyincee sevindimde kızz.progestan bitti diyorsun ve hala adet gelmedi acaba hamılemısın kızz ay ne güzel olur valla he hamıle olsan :))) doktoruna ulaşınca banada yazzz merak ettim şimdi

kızlaaarrrr :) hamileyim çok şükür dün kesinleşti.haberdar etmek istedim sizi de sağolun destekleriniz için :)

Ayrıca buradan benim gibi olan anne olmaya çalışıp tedavi gören arkadaşlarıma seslenmek istiyorum !!!
kendinizi strese sokmayın, herşeyin hayırlısını isteyin dua edin :) içinizi rahat tutun sonuçta ben görmüş oldum ki ben istediğim kadar stres yapayım Yaradan istediği zaman gönderecek onu bebek istediği zaman gelecek yani :) İçiniz rahat olsun ben metformin kullandım ilk ayımda klomene başlayacakken gerek kalmadı metformin işe yaramış yumurtamı tek başına çatlatmış umarım sizlerede aynısı olur uzun süren tedavilere gerek kalmadan bebeğiniz karnınızda sizinle olur ..

Hepinize dua ediyorum. Sabırla, şükürle bekleyin bebeklerinizi
Allah hamile arkadaşlara ve bana sağlıkla hamilelik sürecimizi tamamlamayı ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)

canm tabikide korkuların olucak çünkü bebişlerimize çabuk ulaşmadığımız için kaybetme korkusu oluyor mutlaka.bende de olmuştu başlarda ilk 3ay o korkuyu yoğun yaşadım.o geçti şimdi de sağ salim bebişime kavuşacakmıyım korkusu var yani hiç bitmiyo.şuan bi ilaç kullanıyomusun?bazı arkadaşlar gebeliklerinn başlarında progestan ve metformin kullandılar ama bana dr.m bişey kullandırmadı.canm çoğu kadınn başlarda bulantı ve kusmaları oluyo o bebeği etkileyecek diye düşünme çünkü senn elinde olan bişey deil zaten düşecekse bişey tutamaz onu bence senn yapacağın en güzel şey içini ferah tutmak.olacağı varsa oluyo.eğer hala için rahat etmiyosa dr.na tlfnla ulaşabilirsin belki onla konuşman seni dah çok rahatlatır.

eger ılaca cevap verılmezse dıger ay hemen ıgneye gecılmıyor, benım doktorum gunde 2 tane kullanırken diğer ay 3 tane kullanmamı ıstedı.Gunde 3 tane de yetmeyınce ığneyle oluştu yumurta

benim doktorum zaten sorunluydu ben anlamıstın sorunlu olduğunu çünkü bana zayıfla diyorr deli zayıfım ben zaten yaa ne kılolular hamıle kalıyorr git zayıfla gel demişti bana ama bende gitmedim ona daha hayırlısı artık canım

tamam yazarım.. doktor kesin gel bakalım dicek.. bu akşam iftarda misafirlerim var.. 2 gündür koşturuyorum.. sürekli de wc gidiyorum ha geldi ha gelecek modundayım.. geçen hafta perşembeden beri kasık ağrılarım var.. her an adet olacak gibi tetikteyim.. off olacaksa da bi anda sökülse de bende rahatlasam :))
progestanı 1 hafta sabah akşam 1 tane içtim.. doktor bıraktıktan 3-4 gün sonra başlar adet demişti ama ben hep gecikmeler yaşadığım için bekliyorum işte bakalım..
abooww bide hamileymişim.. amma gülerim halime varya.. yumurta yok ortada nasıl hamile olcam :)) hatta doğru düzgün ilişki de yok.. sıcaklardan ne kocam bana ne ben kocama yaklaşmıyoruz :)) 41 derece bugün burası.. daha bu saatte evim 35 derece düşün..

sana gelinceee, umudunu sakın kaybetme.. biz burda neler gördük.. her an herşey olabilir..

tebrikler canım benim ne güzel bir haber bu böylee allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnaım ne güzel valla hemen hamıle kalmısısn :)))

canm 11.günü çok erken ben hep 13,14.günler gidiyodum.hatta ben hamile kaldığım ay rahim filminden sonraydı işte 15.gün felan gitmiştim gerçi o ay rahim filmi çekilcek diye klomen kullanmamıştım.15.günde yumurtan gelişmemiş bu ay boş geçecek deyip göndermişti beni ama sonra Allah'ın mucizesi işte yumurtam gelişmiş ve döllenmiş.ben adet beklerken bebişim geldi çok şükür.yani belki 20.gün yada 25.gün gelişti yumurtam.Kısacası Rabbim ol demiş oldu.oyüzden üzülme tamammı hiç belli olmaz.

canm hayırlısı olsun bakalım hiç ihtimal vermediğin ayda olur zaten bende hamile olduğum ay 1 yada 2kere olmuştu ilişki olacağı varsa oluyo yani.Ama böyle ümitlendirmekte istemiyom seni kist olmasın yeterki de gelir elbet adetin.

canm gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim inşallah.

iftara ne yapcan misafirlerine canm.ben malum oruç tutamıyorum bu sene de eşime iftar hazırlıyorum gerçi oda beni yormamak için uğraşma diyor ama değişik şeyler yapmak istiyorum aklıma bişey gelmiyo sıcaklarla ağır yemekler yenmiyo.senn iftar mönün de neler var bakim bugün.

haklısın canım ...folik asit kullanıyorum en son muayene olduğum dr sormuştum pko var bende bebeğe bi zarar verir mi diye ?
yok normal bi gebelik gibi görünüyo ilişki yasakladı ağır kaldırma ve kabız olma dedi haftaya perşembe kontrol dedi başka bişey demedi ..
dua etmekten başka çarem yok dr bu hafta izinliymiş aradım ulaşamadım

metformini ikiye çıkarsana caım sen de
belki etki eder ne dersin
miden mi kaldırmadı iki tane içmeyi
başta bana da kötü etki yaptı ama alıştım ben
şimdi ramazan dolayısıylen bir tane içiom:)

hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah

tuncss test yap nolurr yahu valla sen böyle dedikçe bu kız hamile diyorum
yap şu testi haklı çıkar beni

canım valla işte bende kistten korkuyorum.. en son gidişlerimden 2sinde yumurta gelişimini durdurmuştu.. bundan bişi çıkmaz demişti doktor.. progestan başlattı işte.. 16mm idi yumurtA.. belkide diyorum büyüdü kist oldu bende adet olamıyorum.. doktor meşgul bugün hep.. cebi klinik her yolu denedim ama ulaşamadım.. ara ara deniyorum bakalım konuşunca haber ederim.. bende ümitlenmek istemiyorum açıkcası.. hayırlısı herşeyin..
iftara çok sevgili kaynanacığım ve kayınpederciğim geliyor birde amca, yenge ve iki koca oğlanları.. 2de biz toplamda 8 kişiyiz..
menüde;
mercimek çorbası
sirkeli patlıcan
patatesli börek
közlenmiş kırmızı biber (yoğurtlu)
rus salatası
minnak doğranmış kaşık salata ( domates,biber,salatalık,soğan ve baharatlar)
mantarlı et sote

bana az gibi geliyor.. eşim abartma diyor.. ama ya doymazlarsa diye endişe ediyorum.. az sonra mutfağa giricem bakalım.. dünden sirkeli patlıcanımı yaptım böreklerimi sardım.. börekler fırına ben tencere başına.. çorbayı düdüklüye eti de kavurup hazırlarım dedim.. yemek saatine sadece pilav kalır diğerlerini ısıtırım napıyım..
sence nasıl? önerin olur mu? birde ben az şakşuka da yapsam dedim sonra bu sıcakta kızartma tenceresinden korktum :)))
birde tatlı yok diyebilirsin.. elbet biri tatlı getirir diye yapmıyorum.. ha oldu da kimse tatlı getirmedi o halde dondurmam var dolapta hemen ondan servis edeceğim..

tuncss test yap nolurr yahu valla sen böyle dedikçe bu kız hamile diyorum
yap şu testi haklı çıkar beni

durrr kuzucum :)) ben bu anları çok kez yaşadım.. hep hamile bu kesin dediler ama ben her seferinde kendimi de sizleri de kandırmış oldum.. o nedenle test mest yok..

***doktoruma ulaştım sonunda.. progestan biteli 11 gün deyince aaaa! çok olmuş sen gel ben bi bakayım sana dedi yarın sabah 8 buçukta damlarım artık kliniğe..
ehh ak koyun kara koyun yarın belli olur artık.. inşallah kist filan yoktur.. tek korkum bu kist olayları..

hadı canım hayrılısı olsun yaaa senın bu ay kendılıgınden büyümüştü dimi yumoşş 16 mm

sagol cnaım valla benı umutlandırdınızz heeeallahdan umut kesilmez darısı bizim başımıza inş. :))

canım bende normalde 2 tane içiyordum ama ramazandna dolayı 1 tane içiyorum hatta bu aralar bazen içmediğim oldu

ooo ağır misafirlerim var desene.Aman canm daha ne yapacan dediğin gibi tatlıyıda biri düşünsün getirsin artk.sirkeli patlıcan ne canm ben onu bilmiyorum değişik bişey olunca dikkatimi çekti değişik yemek arıyomya.patlıcanlı bi yemeğin var şakşukaya gerek yok hem iftarda kızartma ağır gelir boşver sen.ayyy bu akşam size gelesim geldi kız.kaynanan övüncek senle ne becerikli gelinm var diye :)donatacaksın sofrayı bak.sana kolay gelsin canm..

kızlar buarada bicim yok bayadır özletti kendini aklından atmak için gelmiyo sanırım neyse iyi olsunda.sonra yeşil,gyaman nerdesiniz?ama en çok 123m ile bubenimişte yi merak ediyorum ben niye gelmiyolar acaba özledim onları valla.

evet bend emerak ediyorum onları terkettirler bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…