canım valla işte bende kistten korkuyorum.. en son gidişlerimden 2sinde yumurta gelişimini durdurmuştu.. bundan bişi çıkmaz demişti doktor.. progestan başlattı işte.. 16mm idi yumurtA.. belkide diyorum büyüdü kist oldu bende adet olamıyorum.. doktor meşgul bugün hep.. cebi klinik her yolu denedim ama ulaşamadım.. ara ara deniyorum bakalım konuşunca haber ederim.. bende ümitlenmek istemiyorum açıkcası.. hayırlısı herşeyin..
iftara çok sevgili kaynanacığım ve kayınpederciğim geliyor birde amca, yenge ve iki koca oğlanları.. 2de biz toplamda 8 kişiyiz..
menüde;
mercimek çorbası
sirkeli patlıcan
patatesli börek
közlenmiş kırmızı biber (yoğurtlu)
rus salatası
minnak doğranmış kaşık salata ( domates,biber,salatalık,soğan ve baharatlar)
mantarlı et sote
bana az gibi geliyor.. eşim abartma diyor.. ama ya doymazlarsa diye endişe ediyorum.. az sonra mutfağa giricem bakalım.. dünden sirkeli patlıcanımı yaptım böreklerimi sardım.. börekler fırına ben tencere başına.. çorbayı düdüklüye eti de kavurup hazırlarım dedim.. yemek saatine sadece pilav kalır diğerlerini ısıtırım napıyım..
sence nasıl? önerin olur mu? birde ben az şakşuka da yapsam dedim sonra bu sıcakta kızartma tenceresinden korktum :)))
birde tatlı yok diyebilirsin.. elbet biri tatlı getirir diye yapmıyorum.. ha oldu da kimse tatlı getirmedi o halde dondurmam var dolapta hemen ondan servis edeceğim..
hadi bakalım yarına hayırlı ahberler verirsin inşallahdurrr kuzucum :)) ben bu anları çok kez yaşadım.. hep hamile bu kesin dediler ama ben her seferinde kendimi de sizleri de kandırmış oldum.. o nedenle test mest yok..
***doktoruma ulaştım sonunda.. progestan biteli 11 gün deyince aaaa! çok olmuş sen gel ben bi bakayım sana dediyarın sabah 8 buçukta damlarım artık kliniğe..
ehh ak koyun kara koyun yarın belli olur artık.. inşallah kist filan yoktur.. tek korkum bu kist olayları..
iç onu aksatma canım yacanım bende normalde 2 tane içiyordum ama ramazandna dolayı 1 tane içiyorum hatta bu aralar bazen içmediğim oldu
h. sonu da enim misafir var tatlı da yapsam mı dedim eşim diyor yapma gelen getirir elbet getirmezse de otursun diyor hehe
bence yeter bunlar çünkü sıcakta .ok yiyince kötü oluyor insan
ben de şunları düşünüyrum
pilav
mercimek çorba
fırında patatesli köfte
karpuz
salata
belki zeytinyağlı barbunya
e yeter napiyim daha yahu
hadi bakalım yarına hayırlı ahberler verirsin inşallah
iç onu aksatma canım ya
ben şimdi 1 e düşürdüm ya eskisi gibi tuvalete çıkmakta zorlanmaya başladım resmen
bu hap bana şaptırıyor sağolsun
yani heleki yumurtalama döneminde aksatma sakın ola
bek benim yumurtalar çatlamazdı hep akıntı görürdüm
ama bu hap önce 30. günde (ki bu saaten sonra ne çatlicak diyordum) bu ayda 24. günde çatlamasını sağladı
inşallah sende de fayda vercek sen devam et
Herkes iyidir umarım.. ben bugünlerde pek giremiyorum, herhangi bir belirti yok diyodum ama 3 gündür mide bulantılarım başladı, onun dışında oturduğum yerde sızıyorum filan derken özellikle sürekli uykulu olmamdan dolayı pek bir halim olmuyor bilgisayarı bile açmaya... her açmamda da sayfaları deli gibi ilerlemiş görüyorum, haliyle geçmişi okumak çok mümkün olmuyor...
Filizcim, sen naptın? kasık ağrıların var sanırım? çatlama ağrılarıdır belki, inşallah!
yeni güzel haberler var mı?
canımm uzulme hersey allahtan dıye dusun..ben genelde yumurta takıbı ıcın devamlı gıttım 2 gunde bır 12 gunu 16mm di daha sonra 22 ulasması ıcın menegon diye bır ıgne oldum corekotu bal tarcını 2 3 kasık yedım cok cok ertesı gun 22 olmustu tabı bebek olmadı o ayrı :2: senın hıcmı yok yoksa ebat olarak kucukmu mesela ben adetten sonra gıttım olcturdum 7mm olmustu senın olcmedımı hıcmı yok hıc yok degıldır bence gıttıgın doktor basından savdı dedın belkıde vardır uzulmegünaydın kızlar dün akşam doktor agittim ve korktuğum başıma geldi serophene kullanmaam rağmen yumurtlama olmamış malesefdün adetimin 11,günüyfü olsaydı olurdu herhalde 11,gününe kadar beni iğneleer paklar artık bu ay benden umut yokk
ay canım uzuldum ya bende dıyorum acaba hamıle kaldımı dıye umıtlenmıstım 2 kımyasal gebelıkmı oldu yani doktor ne dyor neden olurmus kı :44:arkadaşlar,ben bugün tekrar kan testi yaptırdım.15,61 çıktı.adetim 4 gün geçmiş olmasına rağmen.bi umut yükselir mi diye sordum.maalesef,bikaç güne kanaman başlar dedi.bitince gel,tamamen temizlenmiş mi diye bakalım dedi.pazartesiye kadar başlamazsa adet söktürücü vericem dedi.ben bu aydan sonra doğum kontrol hapına başlıcam.2.kimyasal gebeliğim bu.biri mayıs,diğeri temmuz.art arda bi de.çok ağır geldi.çökmüş vaziyetteyim
canım cok ama cok sevındım aramızdan bırılerı hamıle kalınca cok mutlu oluyorum rabbım bebegını sana bagıslasın inşallahhkızlaaarrrr :) hamileyim çok şükür dün kesinleşti.haberdar etmek istedim sizi de sağolun destekleriniz için :)
Ayrıca buradan benim gibi olan anne olmaya çalışıp tedavi gören arkadaşlarıma seslenmek istiyorum !!!
kendinizi strese sokmayın, herşeyin hayırlısını isteyin dua edin :) içinizi rahat tutun sonuçta ben görmüş oldum ki ben istediğim kadar stres yapayım Yaradan istediği zaman gönderecek onu bebek istediği zaman gelecek yani :) İçiniz rahat olsun ben metformin kullandım ilk ayımda klomene başlayacakken gerek kalmadı metformin işe yaramış yumurtamı tek başına çatlatmış umarım sizlerede aynısı olur uzun süren tedavilere gerek kalmadan bebeğiniz karnınızda sizinle olur ..
Hepinize dua ediyorum. Sabırla, şükürle bekleyin bebeklerinizi
Allah hamile arkadaşlara ve bana sağlıkla hamilelik sürecimizi tamamlamayı ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)
hakkatten ya bıcım yok yesıl yok gyaman yok nerde bunlar kii bende cok merak ettım gecen yazdım gyman mısafırlerlemı savass verıyor acabakızlar buarada bicim yok bayadır özletti kendini aklından atmak için gelmiyo sanırım neyse iyi olsunda.sonra yeşil,gyaman nerdesiniz?ama en çok 123m ile bubenimişte yi merak ediyorum ben niye gelmiyolar acaba özledim onları valla.
bende 1 e dusurdum 2 alamadım zaten 3 gun zor aldımm kusucaktım o derece
iç onu aksatma canım ya
ben şimdi 1 e düşürdüm ya eskisi gibi tuvalete çıkmakta zorlanmaya başladım resmen
bu hap bana şaptırıyor sağolsun
yani heleki yumurtalama döneminde aksatma sakın ola
bek benim yumurtalar çatlamazdı hep akıntı görürdüm
ama bu hap önce 30. günde (ki bu saaten sonra ne çatlicak diyordum) bu ayda 24. günde çatlamasını sağladı
inşallah sende de fayda vercek sen devam et
canımmm benım nasılsın? nasıl olsun moralın bozukmu hala bende gecenkı yazında cok duygulandım yaKızlar benim bugün regl olmam gerekiyordu, ilaçım biteli 3 gün oldu ama halen ne gelen var ne giden.. Sadece sağ kasığımda 1 haftadır belki daha fazladır ara ara kramplarım var batmalar, göğüslerim çok acıyor bide... Ama korkuyorum tabi test yapmaya ya çıkmazsa yine üzülcem diye( Biyandan da eğer hamileysem oruç tutuyorum hemde metformine devam ediyorum bi zararları olurmu diyorum ( ne yapmalıyım bilmiyorum.. Beklesemmi yoksa test alıp baksammı :44:
canımmm basladımı mıde bulantılarınnn ahh ahh allah yardım etsın bu sıcaklardaHerkes iyidir umarım.. ben bugünlerde pek giremiyorum, herhangi bir belirti yok diyodum ama 3 gündür mide bulantılarım başladı, onun dışında oturduğum yerde sızıyorum filan derken özellikle sürekli uykulu olmamdan dolayı pek bir halim olmuyor bilgisayarı bile açmaya... her açmamda da sayfaları deli gibi ilerlemiş görüyorum, haliyle geçmişi okumak çok mümkün olmuyor...
Filizcim, sen naptın? kasık ağrıların var sanırım? çatlama ağrılarıdır belki, inşallah!
yeni güzel haberler var mı?
napıyon kızzzz uyudun mu yineeeeee
selam arkadaşlar ben siteye yeni kayıt oldum.
ben yaklasık 25 gün önce hamile olduğumuu öğrendim.hcg168 çıktı. sonra bir anda kanama başladı dr bebek tutunamadı zaten çok küçüktü dedi ve gebelik sona erdi.adına da kimyasal gebelik dedi. şimdi çok merak ediyorum yeniden ne zaman hamile kalabilirim.çünkü polikistikoverim ve 3 yıldır tedavi görüyorum. tedaviyi bıraktım 5 ay oldu.tedavisiz hamile kalmıştım. bir daha kalamam diye çok endişeliyin
kuzum gecmısı okudumda geldım
hoşgeldin canım valla yumurtlama yok dei belkde çok küçük diye bişey demedi bılemıyorum bende bu ay 1-2 gün bal tarçın yedım 2-3 günde akşamalrı incir yedım ama fayda etmedi gibi ama 4gün sonra tekrar gitcem bakalım ne diycek bu sefer başka doktora gitcem:))) bende şimdi yumurtam yaa gelişmişsee çatlatma iğnesi versin doktor diye kafamdan geçiriyorum pahalıbir iğnemi kız bu iğneler :)) yumurta olduda iğnesi kaldı
belkıde var canım dur bakalımm allahtan umut kesılmezbende bu ay yedım ıncırde prolaktınım yukselıcek dıye sadece 14 gunu 1 tane yedım hadı bakalım canım baska doktora gıt canımm bırde cok doktor degıstırmen kotu olur 1 tane doktorun olsun valla canım 75 tl canım ıgne ben 65 alıyordum eczaneyle anlasması vardı doktorumun oyle dusunme kuzum ya geç dollenme olur belkı nerden bılıceksın belkı buyuycek catlıcak sen genede takıp et akıntını
sagol ttalım bakalım kısmet artık iğnede pahalıymıss heeeebenim bugün 12,günüm incir yiyeyeim akşam bide bal tarçın çörek otu yaaa sana bişey sorcam aklıma geldi ben bal tarçın çörekotu yedım yaa geçen tam yuttum ççöerkotları sen aktarda ezdırıyormusn bend eyapcam öyle bie bu bal tarçın çörek otu yumurta geliştiriyorya çatlatıyormu acaba :))) ay ne sordum ne kadar meraklıyım ben yaa peki iğne göbekden mi oluyorr kız çatlatma iğnesi :18::18:
sagol ttalım bakalım kısmet artık iğnede pahalıymıss heeeebenim bugün 12,günüm incir yiyeyeim akşam bide bal tarçın çörek otu yaaa sana bişey sorcam aklıma geldi ben bal tarçın çörekotu yedım yaa geçen tam yuttum ççöerkotları sen aktarda ezdırıyormusn bend eyapcam öyle bie bu bal tarçın çörek otu yumurta geliştiriyorya çatlatıyormu acaba :))) ay ne sordum ne kadar meraklıyım ben yaa peki iğne göbekden mi oluyorr kız çatlatma iğnesi :18::18:
ecrin 87 sizde de pko mu var? kilonuz normal mi? mesela ben o yumurtlama takibini çok yaptırdım.hem klomen hem menagon her defasında ya aşırı büyüdü ya küçük kaldı hamile falan kalamadım kilo aldığımla kaldım en son gittiğim dr matofin diye bir şeker hapı verdi ve zayıfla dedi. bnde o hapı içtim ve 4 kilo verdim hemen o aya hamile kaldım,he düştü ayrı mesele ama kaldım sonuçta. sen kilolu musun kilo wermeyi denedin mi hiç
evet bıraz pahlı ama gecen aykı catlatma ıgnelerımı ben cok ucuza aldım 2 tane catlatma ıgnesı 40 tl verdım asılama tüpde kullanılan bır ıgneymıs tek basına vermıyor eczaneler normalde kutuyla satılıyormus ama dedım ya doktorumun anlastıgı eczane boldu bıze ben ılk basta kendım ezdım onu havanda sonra baktım yarım saat ezdık dedım esıme aktardan al bıtınce aktardan cekılmıs aldık yumurta gelıstırıyor ıncırde catlatıyor dedıler ama ben prolaktınden dolayı yemedım
ıgneyı gobekten vuruyorsun canım evet gobegın asagısından vurdu bana doktor ılk gostermek amaclı
Amin canım inşallah.Bende tam bilmiyorum kuranı türkçesini okurum geneldeamin canım allah hepımızın dualarını kabul etsın canım kurandakı sayıları hıc bılmıyorum ben kuranıda 1 sene oldu ogrenelı3 cüzde annem yazmıs bır sayfaya kagıt yapıstırmıs işte 3 cuzu oku bence nıyetıyle..
valla ıns yemegın adı konulsa yapılıyorda yemek bulamıyorum valla canımm
aynen oyle canımm paran varsa gıder verırsın 2.500 yaptırırsın ama ben veremem suan 1 mılyar olsa verılır belkıde 2.500 gercekten yuksek bırde ılaclar 400 falan tutuyor ben gecen ay ıgne tedavısı oldugum ıcın bılıyorum ıgnenın ne kadar pahalı oldugunu 350 verdım 1kutusunaultrasyon gırıyor canım eşin renki film cekılıyor seyden gayet acık oldu ama hem guluyorum yazarken hemde utandım
Canım hemen tüp bebek olsa bile yaptıramam para yok çünkü okadarcanm dur hele tüp bebek düşünme hemen eşinn sonuçlarına bide ürolog baksın bakalım ne dicek belki çok basit bi çaresi vardır tamam mı?
canm öncelikle hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.canm bu konuda dr.n sana bilgi verir zaten ama normal hamilelerden farkımız yok çünkü pko abartılacak bi hastalık deil belki milyonlarca kadın pko olduğunu bilmeden çocukları oluyor onlar ayrı bi tedavi görmüyolar bile.ilk başta folik asit takviyesi verir.ilk başta ben bunu kullanmıştım sadece sonra da kan ve vitamin hapına başlıyosun onuda doğuma kadar içiyosun zaten.başkada özel bişey yok.her hamile gibi hamileliğini yaşayacaksın.sen çok panik yapmışsın sanırım rahat ol sadece ve yinede dr.na da sor.
Allah kabul etsin canm bende netten takip ederek yapayım dedim bi türlü başlayamadım.baka herşeyde bi hayır var Rabbim karşına o duayı çıkardı.meryem suresini de duymuştum.Allah dualarımızı kabul etsin bu mübarek ayda.
yok canm sıcaktan deil çok şükür esiyo hafif hafif. misafirliğe gitmiştik iftardan sonra geç gidince geç geldik yatmadan geçmişi okuyım dedim bu saate kaldım ama uyku gözümden akıyo.neyse sana hayırlı sahurlar canm...
Allah kabul etsin canım inşallahistanbul serın bugun aksam baya estı
bende baslayamadım canım ya 4 cuze anca geldım vallahı karsıma cıktı ya cok sevındım ama okurkende agladım resmen gozlerım doldu :2: meryem suresınıde okutmustum anneme daha once tamam canımm optum gorusuruz hayırlı sahurlar
Canım umudunu yitirme belli olmaz arkadaşlarında dediği gibi ğerki doktor içine sinmiyorsa değiştir doktorunu ve hep ona gitgünaydın kızlar dün akşam doktor agittim ve korktuğum başıma geldi serophene kullanmaam rağmen yumurtlama olmamış malesefdün adetimin 11,günüyfü olsaydı olurdu herhalde 11,gününe kadar beni iğneleer paklar artık bu ay benden umut yokk
Aminn inşallah bizlerede nasip olur.Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına alman dileğiylekızlaaarrrr :) hamileyim çok şükür dün kesinleşti.haberdar etmek istedim sizi de sağolun destekleriniz için :)
Ayrıca buradan benim gibi olan anne olmaya çalışıp tedavi gören arkadaşlarıma seslenmek istiyorum !!!
kendinizi strese sokmayın, herşeyin hayırlısını isteyin dua edin :) içinizi rahat tutun sonuçta ben görmüş oldum ki ben istediğim kadar stres yapayım Yaradan istediği zaman gönderecek onu bebek istediği zaman gelecek yani :) İçiniz rahat olsun ben metformin kullandım ilk ayımda klomene başlayacakken gerek kalmadı metformin işe yaramış yumurtamı tek başına çatlatmış umarım sizlerede aynısı olur uzun süren tedavilere gerek kalmadan bebeğiniz karnınızda sizinle olur ..
Hepinize dua ediyorum. Sabırla, şükürle bekleyin bebeklerinizi
Allah hamile arkadaşlara ve bana sağlıkla hamilelik sürecimizi tamamlamayı ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)
Teşekkür ederim canım hele bi ogünler gelsinde bakarız artık
Hayır canım internette avent göğüs kalkanı diye yazdığında görsellerde resmi çıkıyor
Evet bnde merak ettim ve özledim Bicim geliyo yine arada sırada ama yeşil hepten kayboldu nerdesin kız özledik senikızlar buarada bicim yok bayadır özletti kendini aklından atmak için gelmiyo sanırım neyse iyi olsunda.sonra yeşil,gyaman nerdesiniz?ama en çok 123m ile bubenimişte yi merak ediyorum ben niye gelmiyolar acaba özledim onları valla.
hoşgeldin canım valla yumurtlama yok dei belkde çok küçük diye bişey demedi bılemıyorum bende bu ay 1-2 gün bal tarçın yedım 2-3 günde akşamalrı incir yedım ama fayda etmedi gibi ama 4gün sonra tekrar gitcem bakalım ne diycek bu sefer başka doktora gitcem:))) bende şimdi yumurtam yaa gelişmişsee çatlatma iğnesi versin doktor diye kafamdan geçiriyorum pahalıbir iğnemi kız bu iğneler :)) yumurta olduda iğnesi kaldı
Bende senin gibiyim canım tedaviye tam geçmediğimiz için bilmememiz normal gördükçe öğreneceğiz bizdesagol ttalım bakalım kısmet artık iğnede pahalıymıss heeeebenim bugün 12,günüm incir yiyeyeim akşam bide bal tarçın çörek otu yaaa sana bişey sorcam aklıma geldi ben bal tarçın çörekotu yedım yaa geçen tam yuttum ççöerkotları sen aktarda ezdırıyormusn bend eyapcam öyle bie bu bal tarçın çörek otu yumurta geliştiriyorya çatlatıyormu acaba :))) ay ne sordum ne kadar meraklıyım ben yaa peki iğne göbekden mi oluyorr kız çatlatma iğnesi :18::18:
evet bıraz pahlı ama gecen aykı catlatma ıgnelerımı ben cok ucuza aldım 2 tane catlatma ıgnesı 40 tl verdım asılama tüpde kullanılan bır ıgneymıs tek basına vermıyor eczaneler normalde kutuyla satılıyormus ama dedım ya doktorumun anlastıgı eczane boldu bıze ben ılk basta kendım ezdım onu havanda sonra baktım yarım saat ezdık dedım esıme aktardan al bıtınce aktardan cekılmıs aldık yumurta gelıstırıyor ıncırde catlatıyor dedıler ama ben prolaktınden dolayı yemedım
ıgneyı gobekten vuruyorsun canım evet gobegın asagısından vurdu bana doktor ılk gostermek amaclı
bahar 27, bngl33 nasılsınız kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?