Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

h. sonu da enim misafir var tatlı da yapsam mı dedim eşim diyor yapma gelen getirir elbet getirmezse de otursun diyor hehe
bence yeter bunlar çünkü sıcakta .ok yiyince kötü oluyor insan
ben de şunları düşünüyrum
pilav
mercimek çorba
fırında patatesli köfte
karpuz
salata
belki zeytinyağlı barbunya

e yeter napiyim daha yahu

hadi bakalım yarına hayırlı ahberler verirsin inşallah

canım bende normalde 2 tane içiyordum ama ramazandna dolayı 1 tane içiyorum hatta bu aralar bazen içmediğim oldu
iç onu aksatma canım ya
ben şimdi 1 e düşürdüm ya eskisi gibi tuvalete çıkmakta zorlanmaya başladım resmen
bu hap bana şaptırıyor sağolsun
yani heleki yumurtalama döneminde aksatma sakın ola
bek benim yumurtalar çatlamazdı hep akıntı görürdüm
ama bu hap önce 30. günde (ki bu saaten sonra ne çatlicak diyordum) bu ayda 24. günde çatlamasını sağladı
inşallah sende de fayda vercek sen devam et

sagol cnaım aksatmıyayım o zamna ben anlayamıyorum ne zmaan çatladığımı yaa geçen ay ateş tablıomda adetimin 10günü yumurtlamısım görünüyordu ama geçen aylarda 22 günde ve sonra 23 günde adet oldum:26:

Kızlar benim bugün regl olmam gerekiyordu, ilaçım biteli 3 gün oldu ama halen ne gelen var ne giden.. Sadece sağ kasığımda 1 haftadır belki daha fazladır ara ara kramplarım var batmalar, göğüslerim çok acıyor bide... Ama korkuyorum tabi test yapmaya ya çıkmazsa yine üzülcem diye ( Biyandan da eğer hamileysem oruç tutuyorum hemde metformine devam ediyorum bi zararları olurmu diyorum ( ne yapmalıyım bilmiyorum.. Beklesemmi yoksa test alıp baksammı :44:

Herkes iyidir umarım.. ben bugünlerde pek giremiyorum, herhangi bir belirti yok diyodum ama 3 gündür mide bulantılarım başladı, onun dışında oturduğum yerde sızıyorum filan derken özellikle sürekli uykulu olmamdan dolayı pek bir halim olmuyor bilgisayarı bile açmaya... her açmamda da sayfaları deli gibi ilerlemiş görüyorum, haliyle geçmişi okumak çok mümkün olmuyor...

Filizcim, sen naptın? kasık ağrıların var sanırım? çatlama ağrılarıdır belki, inşallah!
yeni güzel haberler var mı?

selam arkadaşlar ben siteye yeni kayıt oldum.
ben yaklasık 25 gün önce hamile olduğumuu öğrendim.hcg168 çıktı. sonra bir anda kanama başladı dr bebek tutunamadı zaten çok küçüktü dedi ve gebelik sona erdi.adına da kimyasal gebelik dedi. şimdi çok merak ediyorum yeniden ne zaman hamile kalabilirim.çünkü polikistikoverim ve 3 yıldır tedavi görüyorum. tedaviyi bıraktım 5 ay oldu.tedavisiz hamile kalmıştım. bir daha kalamam diye çok endişeliyin

uykucu senı bizler iyiyiz canım bende bu ay serophene kullanmıstım yaa dun aadetımın 11günüydu ama yumuırtlama olmadı 4gün sonra tekrar gitcem ilaç şimdilik işe yaraamıs görünüyorr

canımm uzulme hersey allahtan dıye dusun..ben genelde yumurta takıbı ıcın devamlı gıttım 2 gunde bır 12 gunu 16mm di daha sonra 22 ulasması ıcın menegon diye bır ıgne oldum corekotu bal tarcını 2 3 kasık yedım cok cok ertesı gun 22 olmustu tabı bebek olmadı o ayrı :2: senın hıcmı yok yoksa ebat olarak kucukmu mesela ben adetten sonra gıttım olcturdum 7mm olmustu senın olcmedımı hıcmı yok hıc yok degıldır bence gıttıgın doktor basından savdı dedın belkıde vardır uzulme allahtan umut kesılmez yok dıye gozukur bır bakarsın bu ay hamıle kalırsınn bılemeyız allahhım bılır herseyii
ay canım uzuldum ya bende dıyorum acaba hamıle kaldımı dıye umıtlenmıstım 2 kımyasal gebelıkmı oldu yani doktor ne dyor neden olurmus kı :44:
canım cok ama cok sevındım aramızdan bırılerı hamıle kalınca cok mutlu oluyorum rabbım bebegını sana bagıslasın inşallahh
darısı ınsallah bızlere olur dualarında bızlerede yer verdıgın ıcın tesekkur ederız canımmm

hakkatten ya bıcım yok yesıl yok gyaman yok nerde bunlar kii bende cok merak ettım gecen yazdım gyman mısafırlerlemı savass verıyor acaba
bende 1 e dusurdum 2 alamadım zaten 3 gun zor aldımm kusucaktım o derece
canım buarada benımde wc sorunum var ya off hıc rahat cıkamıyorum 1 hafta
yapmasam yapmam yaa :44: dun gece ayıptır soylemesı 10 tane kayısı yedım
lifli seylerle beslenıyorum bakalım bırde catlak var makatta
kolonoskopı yolları gozukuyor galıba bana

canımmm benım nasılsın? nasıl olsun moralın bozukmu hala bende gecenkı yazında cok duygulandım ya ınsallah tekrardan anne olucaksın buna butun kalbınle ınan
ben olsam test yapardım bende oyle dusundum oruc tutuyoruz ve bebek susuz kalır canm
test yapkı aklından cıksın sonucuna uzulmessen yap bence kuzummmm

canımmm basladımı mıde bulantılarınnn ahh ahh allah yardım etsın bu sıcaklarda merak ettım seni bende kasık agrım cok fazlaydı canım ya
ılk defa boyle oldu yanı ne klomen ne ıgne tedavısınde boyle olmamıstı
umudum yok tabı cunku tedavısız olmaz dıye dusunuyorum
akıntıdan takıp ettım 12 yada 14 gunuydu sanırım akıntı geldıgı bakalım canım 12 gun var adetıme daha

canım cok uzuldum umarım en yakın zamanda hamile kalman umuduyla genelde kımyasal gebelıkten sonra hemen kalanda var uzun surende var inşallah sen kısa surenlerden olursunn

kuzum gecmısı okudumda geldım

hoşgeldin canım valla yumurtlama yok dei belkde çok küçük diye bişey demedi bılemıyorum bende bu ay 1-2 gün bal tarçın yedım 2-3 günde akşamalrı incir yedım ama fayda etmedi gibi ama 4gün sonra tekrar gitcem bakalım ne diycek bu sefer başka doktora gitcem:))) bende şimdi yumurtam yaa gelişmişsee çatlatma iğnesi versin doktor diye kafamdan geçiriyorum pahalıbir iğnemi kız bu iğneler :)) yumurta olduda iğnesi kaldı

belkıde var canım dur bakalımm allahtan umut kesılmez bende bu ay yedım ıncırde prolaktınım yukselıcek dıye sadece 14 gunu 1 tane yedım hadı bakalım canım baska doktora gıt canımm bırde cok doktor degıstırmen kotu olur 1 tane doktorun olsun valla canım 75 tl canım ıgne ben 65 alıyordum eczaneyle anlasması vardı doktorumun oyle dusunme kuzum ya geç dollenme olur belkı nerden bılıceksın belkı buyuycek catlıcak sen genede takıp et akıntını

sagol ttalım bakalım kısmet artık iğnede pahalıymıss heeee benim bugün 12,günüm incir yiyeyeim akşam bide bal tarçın çörek otu yaaa sana bişey sorcam aklıma geldi ben bal tarçın çörekotu yedım yaa geçen tam yuttum ççöerkotları sen aktarda ezdırıyormusn bend eyapcam öyle bie bu bal tarçın çörek otu yumurta geliştiriyorya çatlatıyormu acaba :))) ay ne sordum ne kadar meraklıyım ben yaa peki iğne göbekden mi oluyorr kız çatlatma iğnesi :18::18:

evet bıraz pahlı ama gecen aykı catlatma ıgnelerımı ben cok ucuza aldım 2 tane catlatma ıgnesı 40 tl verdım asılama tüpde kullanılan bır ıgneymıs tek basına vermıyor eczaneler normalde kutuyla satılıyormus ama dedım ya doktorumun anlastıgı eczane boldu bıze ben ılk basta kendım ezdım onu havanda sonra baktım yarım saat ezdık dedım esıme aktardan al bıtınce aktardan cekılmıs aldık yumurta gelıstırıyor ıncırde catlatıyor dedıler ama ben prolaktınden dolayı yemedım
ıgneyı gobekten vuruyorsun canım evet gobegın asagısından vurdu bana doktor ılk gostermek amaclı

ecrin 87 sizde de pko mu var? kilonuz normal mi? mesela ben o yumurtlama takibini çok yaptırdım.hem klomen hem menagon her defasında ya aşırı büyüdü ya küçük kaldı hamile falan kalamadım kilo aldığımla kaldım en son gittiğim dr matofin diye bir şeker hapı verdi ve zayıfla dedi. bnde o hapı içtim ve 4 kilo verdim hemen o aya hamile kaldım,he düştü ayrı mesele ama kaldım sonuçta. sen kilolu musun kilo wermeyi denedin mi hiç

canım aramıza hoşgeldin düşüğün için çok üzgünüm ama hamıle kalabılıyormusun bud agüzel bişey bende 2 kez klomen kullandım yumurta takıbı yaptırım ama hiç yumurtlayamadım en son bu sene subat ayında klomen kullanmıstım doktora gittiğimde 62 kıloydum galıba doktorum bana zayıfla gel zayıflarsan yumurtalıkların düznee girer dedi ama görünüşde pek kılom yok benım boyum 1:65 ama göbekde yağlar var malesef bend edaha gitmedim doktora bu ay serophene kullandım belkı yumurtalıkları gelişir diye ama dün doktora gittim adetimin 11 günü yumurtlama yinee yok 4gün sonra tekrar gitcem bakalım ne diycek benim eşimde de ileri harekjetli sorunu vardı doktorlar hep aşılama dedi ama ben yumurtlayamadım tedavım öyle kaldı doktorum bana zayıfla dediğind eşimde yanımdaydı şimdi eşim diyorki ne zaman zayıflarsan o zamna başlarız tedavıye suan 59 kıloyum 54 kılo olmak istiyorum bakalım kısmet artık.bu arada bende glukofen kullanıyorum 2,5 senedir canımm ve 4aydır hayır hapı içiyorum çok şükür 4aydırda düzenli adet oluyorr

Son düzenleme:

tamamm canım sagol bakalım inş.bu ay yumurtları aktrada öyle satılıyorsa süpermiş valla önümüzdeki ay deniycem ama inş.gerek kalmaz :)

Amin canım inşallah.Bende tam bilmiyorum kuranı türkçesini okurum genelde Bakalım önce şu eşim gitsinde bir benide güldürdün senNapıcaksın canım sağlık için bazı fedakarlıklar yapmak gerekiyor napalım
Canım hemen tüp bebek olsa bile yaptıramam para yok çünkü okadarBkalım önce eşim için nediyecekler Allah büyüktür
Allah kabul etsin canım inşallah
Canım umudunu yitirme belli olmaz arkadaşlarında dediği gibi ğerki doktor içine sinmiyorsa değiştir doktorunu ve hep ona git
Aminn inşallah bizlerede nasip olur.Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına alman dileğiyle

Hayır canım internette avent göğüs kalkanı diye yazdığında görsellerde resmi çıkıyor
Teşekkür ederim canım hele bi ogünler gelsinde bakarız artık
Evet bnde merak ettim ve özledim Bicim geliyo yine arada sırada ama yeşil hepten kayboldu nerdesin kız özledik seni

Bende senin gibiyim canım tedaviye tam geçmediğimiz için bilmememiz normal gördükçe öğreneceğiz bizde

İncir prolaktini olanlar için yaramıyordu değilmi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…