Neolsun canım sıcaklarla boğuşup duruyorum ev işi yapıcam tembelliğim tuttusen nasılsın napıyosun?
sıcaklrda zor valla hele bide oruçsan allah yardımcın olsun ben aynıyım doktor agititm işte yumurtlama yok ama daha erkenmiş 4gün sonra başka doktora gitcem :)) bakalım kısmet artık
Oruç değilim canım adet olduğum için bugün yarın biter amaBencede başka doktora git Bursada olsaydın beraber giderdik iki pkolu yanyana Hayırlısı olur inşallah senin için doktor seçmekte çok önemli bu konuda.İnşallah şansına iyi doktor gelir
canım aramıza hoşgeldin düşüğün için çok üzgünüm ama hamıle kalabılıyormusun bud agüzel bişey bende 2 kez klomen kullandım yumurta takıbı yaptırım ama hiç yumurtlayamadım en son bu sene subat ayında klomen kullanmıstım doktora gittiğimde 62 kıloydum galıba doktorum bana zayıfla gel zayıflarsan yumurtalıkların düznee girer dedi ama görünüşde pek kılom yok benım boyum 1:65 ama göbekde yağlar var malesef bend edaha gitmedim doktora bu ay serophene kullandım belkı yumurtalıkları gelişir diye ama dün doktora gittim adetimin 11 günü yumurtlama yinee yok 4gün sonra tekrar gitcem bakalım ne diycek benim eşimde de ileri harekjetli sorunu vardı doktorlar hep aşılama dedi ama ben yumurtlayamadım tedavım öyle kaldı doktorum bana zayıfla dediğind eşimde yanımdaydı şimdi eşim diyorki ne zaman zayıflarsan o zamna başlarız tedavıye suan 59 kıloyum 54 kılo olmak istiyorum bakalım kısmet artık.bu arada bende glukofen kullanıyorum 2,5 senedir canımm ve 4aydır hayır hapı içiyorum çok şükür 4aydırda düzenli adet oluyorr
canımm uzulme hersey allahtan dıye dusun..ben genelde yumurta takıbı ıcın devamlı gıttım 2 gunde bır 12 gunu 16mm di daha sonra 22 ulasması ıcın menegon diye bır ıgne oldum corekotu bal tarcını 2 3 kasık yedım cok cok ertesı gun 22 olmustu tabı bebek olmadı o ayrı :2: senın hıcmı yok yoksa ebat olarak kucukmu mesela ben adetten sonra gıttım olcturdum 7mm olmustu senın olcmedımı hıcmı yok hıc yok degıldır bence gıttıgın doktor basından savdı dedın belkıde vardır uzulmeallahtan umut kesılmez yok dıye gozukur bır bakarsın bu ay hamıle kalırsınn bılemeyız allahhım bılır herseyii
ay canım uzuldum ya bende dıyorum acaba hamıle kaldımı dıye umıtlenmıstım 2 kımyasal gebelıkmı oldu yani doktor ne dyor neden olurmus kı :44:
canım cok ama cok sevındım aramızdan bırılerı hamıle kalınca cok mutlu oluyorum rabbım bebegını sana bagıslasın inşallahh
darısı ınsallah bızlere olur dualarında bızlerede yer verdıgın ıcın tesekkur ederız canımmm
hakkatten ya bıcım yok yesıl yok gyaman yok nerde bunlar kii bende cok merak ettım gecen yazdım gyman mısafırlerlemı savass verıyor acaba
bende 1 e dusurdum 2 alamadım zaten 3 gun zor aldımm kusucaktım o derece
canım buarada benımde wc sorunum var ya off hıc rahat cıkamıyorum 1 hafta
yapmasam yapmam yaa :44: dun gece ayıptır soylemesı 10 tane kayısı yedım
lifli seylerle beslenıyorum bakalım bırde catlak var makatta
kolonoskopı yolları gozukuyor galıba bana
canımmm benım nasılsın? nasıl olsun moralın bozukmu hala bende gecenkı yazında cok duygulandım yaınsallah tekrardan anne olucaksın buna butun kalbınle ınan
ben olsam test yapardım bende oyle dusundum oruc tutuyoruz ve bebek susuz kalır canm
test yapkı aklından cıksın sonucuna uzulmessen yap bence kuzummmm
canımmm basladımı mıde bulantılarınnn ahh ahh allah yardım etsın bu sıcaklardamerak ettım seni bende kasık agrım cok fazlaydı canım ya
ılk defa boyle oldu yanı ne klomen ne ıgne tedavısınde boyle olmamıstı
umudum yok tabı cunku tedavısız olmaz dıye dusunuyorum
akıntıdan takıp ettım 12 yada 14 gunuydu sanırım akıntı geldıgı bakalım canım 12 gun var adetıme daha
Senden de Allah razı olsun canımDualarım seninle.Sen İstanbuldamıydın bak gemiyle gelebilirsin idobüsle belli saatleri var 1 tlye bile getiriyor gelirdin doktora gider sonra bizde yemek yerdik sonrada yolculardım seni nasıl güzel fikir ama dimi
glukofeni bnde çok içmiştim bir faydasını göremedim. ilk defa bana bir hap iyi geldi matofin. özellikle polikistikoverlilerde çok işe yarıyo tedavisiz bile hamile kalabilirsin demişti drum öyle de oldu ama işte... görünürde bende aşırı kilolu değilim. ama bu hastalığın temel prensibi kilo vermekmiş.hiç inanmazdım gerçekten ama doğruymus.ilk olarak işe şekerli çayı bırakarak başladım artık çaylarımı şekersiz içiyorum ve baya fark etti gercekten önerririm. bir de ben bi seans terapi de gördüm yumurta olgunlaştırma eftsi diyorlar. kasıklarını işte okşayarak diyeyim "benim akıllı organım sen çok akıllı bir organsın beni üzmezsin yumurtlarsın vs" öyle konsyosun yumurtalıklarla yani doktorumun tavsiyesi idi çünkü onların da aklı var demişti öyle de yaptım gercekten işe yaradı tavsiye ederim. 3 yıldır o kadar çok çektim ki ben de dahil hamile kalmak isteyip de kalmayan kalmasın istiyorum Allah bizleri kurtarsın bu dertten
uykucu senıbizler iyiyiz canım bende bu ay serophene kullanmıstım yaa dun aadetımın 11günüydu ama yumuırtlama olmadı 4gün sonra tekrar gitcem ilaç şimdilik işe yaraamıs görünüyorr
canımm uzulme hersey allahtan dıye dusun..ben genelde yumurta takıbı ıcın devamlı gıttım 2 gunde bır 12 gunu 16mm di daha sonra 22 ulasması ıcın menegon diye bır ıgne oldum corekotu bal tarcını 2 3 kasık yedım cok cok ertesı gun 22 olmustu tabı bebek olmadı o ayrı :2: senın hıcmı yok yoksa ebat olarak kucukmu mesela ben adetten sonra gıttım olcturdum 7mm olmustu senın olcmedımı hıcmı yok hıc yok degıldır bence gıttıgın doktor basından savdı dedın belkıde vardır uzulmeallahtan umut kesılmez yok dıye gozukur bır bakarsın bu ay hamıle kalırsınn bılemeyız allahhım bılır herseyii
ay canım uzuldum ya bende dıyorum acaba hamıle kaldımı dıye umıtlenmıstım 2 kımyasal gebelıkmı oldu yani doktor ne dyor neden olurmus kı :44:
canım cok ama cok sevındım aramızdan bırılerı hamıle kalınca cok mutlu oluyorum rabbım bebegını sana bagıslasın inşallahh
darısı ınsallah bızlere olur dualarında bızlerede yer verdıgın ıcın tesekkur ederız canımmm
hakkatten ya bıcım yok yesıl yok gyaman yok nerde bunlar kii bende cok merak ettım gecen yazdım gyman mısafırlerlemı savass verıyor acaba
bende 1 e dusurdum 2 alamadım zaten 3 gun zor aldımm kusucaktım o derece
canım buarada benımde wc sorunum var ya off hıc rahat cıkamıyorum 1 hafta
yapmasam yapmam yaa :44: dun gece ayıptır soylemesı 10 tane kayısı yedım
lifli seylerle beslenıyorum bakalım bırde catlak var makatta
kolonoskopı yolları gozukuyor galıba bana
canımmm benım nasılsın? nasıl olsun moralın bozukmu hala bende gecenkı yazında cok duygulandım yaınsallah tekrardan anne olucaksın buna butun kalbınle ınan
ben olsam test yapardım bende oyle dusundum oruc tutuyoruz ve bebek susuz kalır canm
test yapkı aklından cıksın sonucuna uzulmessen yap bence kuzummmm
canımmm basladımı mıde bulantılarınnn ahh ahh allah yardım etsın bu sıcaklardamerak ettım seni bende kasık agrım cok fazlaydı canım ya
ılk defa boyle oldu yanı ne klomen ne ıgne tedavısınde boyle olmamıstı
umudum yok tabı cunku tedavısız olmaz dıye dusunuyorum
akıntıdan takıp ettım 12 yada 14 gunuydu sanırım akıntı geldıgı bakalım canım 12 gun var adetıme daha
EVET CANIM AKTARDA SATILIYOR OGUTULMUS ALICAM DERSEN VERIRtamamm canım sagol bakalım inş.bu ay yumurtları aktrada öyle satılıyorsa süpermiş valla önümüzdeki ay deniycem ama inş.gerek kalmaz :)
YOK CANIM YARAMIYOR PROLAKTINI YUKSELTIYOR HEHEHE EVET YAA KOMEDI FILM VALLA ESIM DEDI BENI NE HALLERE SOKTUN DEMISTI NAPALIM SAGLIK ICINAmin canım inşallah.Bende tam bilmiyorum kuranı türkçesini okurum geneldeBakalım önce şu eşim gitsinde bir benide güldürdün sen Napıcaksın canım sağlık için bazı fedakarlıklar yapmak gerekiyor napalım
İncir prolaktini olanlar için yaramıyordu değilmi canım?
CANIM YA KIYAMAM :2: UZULME ELBET RABBIM NASIP EDICEK BIR DAHA HAMILELIGI SANASağol canım arkadaşım, iyiyim çok şükür.. Kötü oldum biraz, bide dün eşim nöbetçiydi, yalnız kaldımGözümü kapatıyorum doğum hanedeyim, oğlumla konuşuyorum benimle kal ne olur diye dualar ediyorum... Doğumu sancıları tekrar yaşadım sanki 28 i vefat ettiği gün canım asıl üzüntüm ogüne :'( Seninde canını sıkmayım canım benim.. Test i aldım ama yapamıyorum, yarın sabaha kadar bekleyim diyorum sanki adet olacakmışım gibi ( Sen nasılsın canım, bu ay ne var ne yok? Hadi inşALLAH birlikte vereceğiz güzel haberleri, tanıştığımızdan beri öyle diyorum ya, totem yaptım :))
CANIM BEN BU AY YAPTIM VE COK DUZENLI ADETIN 2 GUNU BASLADIM 14 GUN YaptımM SABAH AKSAM 1 KASIK YENIYOR BEN TARIFINI COK ARASTIRDIM BEN INCIRI YEMEDIM 1 GUN YEDIM YUMURTLAMA GUNUNDE BEKLIYORUM BAKALIM CANIM SEN YAPTINMI BU KURU DAHA ONCE ? SONUC ALMISMIYDIN KI?kızlar çok ciddiyim, çörekotu tarçın bal kürü ile hamile kalanların sayısı az değil. lütfen 1-2 gün yiyip pes etmeyin. başlama günü hiç önemli değil. her gün sabah aç karnına yapın bunu. kuru incir de yiyin. prolaktini olanlar incrii hergün yemesin. gün aşırı yesin mesela artar diye korkuyolarsa. öpüldünüzzzz
HOŞGELDIN CANIM IYIYIZ SEN NASILSINkızlar nasılsınızz
HOŞGELDIN CANIM IYIYIZ SEN NASILSIN
sağol filizcimmm, ben dediğim gibiyim işte, cumartesi misafirlerim de gelicek, bir yandan temizlik filan da yapmam lazım ama kolumu kaldırıcak halim yok.. Yemek filan nasıl halledicem bilmiyorumpazar da memlekete annemlere gidicem 10 gün filan orda tembellik yapmayı planlıyorum :))
öyle ümidim yok deme, belli mi olur canım, görüyoruz hep tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalanları, tedavisiz de olur, hem o kullandığımız ilaçların iğnelerin etkisi birkaç ay daha devam ediyomuş, hem sen çörekotu filan da yaptın, bak akıntıyı da takip etmişsin! Inşallah bu ay ecrin87 ve senin ayın olsun :)))
hoşbulduk canımm bende iyiyim daha doğrusu heycanlıyımm..dün çağanın ateşi çıktı huysuzdu felan.. diş çıkarıyomuşşş meğerseeee
HADİ YAAAYY DİŞ BUGDAYI YAP MAŞALLAH CANIM DOGRU 6 AYLIK DIŞ ZAMANI GELMIS HADI HAYIRLI OLSUN CANIM MINIGIN ILK DİŞİ
yapcamm canımm benimmm resmini atarımmmSorma canım ya büyümüş de dişi çıkıyor çok farip hissettim kendimiii Darısı basına canımm benimm senin de bebeğin gelince görceksin ilk dişinii
tembel hatun10 gun kalıcaksın oh valla amannn bosver gercı bebegım ya hamılesın gelmesın sana kımse ıftara falan yormasınlar seni
ınsallah canım dedıgın gıbı olur guzel haberlerı verırız kız ıcınemı dogdu yoksa bızlerede dua et he senın suan duan tutarBakalım kısmet canım ya
ramazan dolayısıyla bu ay cok takmadım ben zaten
valla canım hem de gelen misafirlerim zor insanlar, baya bir özen göstermem lazım :)
içime doğmuştur inşallah hayatım, öyle geldi içimden hakikaten! Ben zaten hep şükrediyorum ve özellikle size dualarımda yer veriyorum hamilelerin duası kabul olurmuş diye:)) inşallah kabul olur hepimizin duaları :) takma canım benim, bu ay rahat bırak kendini bakalım neler olucak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?