Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Neolsun canım sıcaklarla boğuşup duruyorum ev işi yapıcam tembelliğim tuttu sen nasılsın napıyosun?

sıcaklrda zor valla hele bide oruçsan allah yardımcın olsun ben aynıyım doktor agititm işte yumurtlama yok ama daha erkenmiş 4gün sonra başka doktora gitcem :)) bakalım kısmet artık

sıcaklrda zor valla hele bide oruçsan allah yardımcın olsun ben aynıyım doktor agititm işte yumurtlama yok ama daha erkenmiş 4gün sonra başka doktora gitcem :)) bakalım kısmet artık

Oruç değilim canım adet olduğum için bugün yarın biter amaBencede başka doktora git Bursada olsaydın beraber giderdik iki pkolu yanyanaHayırlısı olur inşallah senin için doktor seçmekte çok önemli bu konuda.İnşallah şansına iyi doktor gelir

sagol cnaım allah razı olsun heee kız ne güzel beraber giderdik 2 pkolu :13:

glukofeni bnde çok içmiştim bir faydasını göremedim. ilk defa bana bir hap iyi geldi matofin. özellikle polikistikoverlilerde çok işe yarıyo tedavisiz bile hamile kalabilirsin demişti drum öyle de oldu ama işte... görünürde bende aşırı kilolu değilim. ama bu hastalığın temel prensibi kilo vermekmiş.hiç inanmazdım gerçekten ama doğruymus.ilk olarak işe şekerli çayı bırakarak başladım artık çaylarımı şekersiz içiyorum ve baya fark etti gercekten önerririm. bir de ben bi seans terapi de gördüm yumurta olgunlaştırma eftsi diyorlar. kasıklarını işte okşayarak diyeyim "benim akıllı organım sen çok akıllı bir organsın beni üzmezsin yumurtlarsın vs" öyle konsyosun yumurtalıklarla yani doktorumun tavsiyesi idi çünkü onların da aklı var demişti öyle de yaptım gercekten işe yaradı tavsiye ederim. 3 yıldır o kadar çok çektim ki ben de dahil hamile kalmak isteyip de kalmayan kalmasın istiyorum Allah bizleri kurtarsın bu dertten

Senden de Allah razı olsun canımDualarım seninle.Sen İstanbuldamıydın bak gemiyle gelebilirsin idobüsle belli saatleri var 1 tlye bile getiriyorgelirdin doktora gider sonra bizde yemek yerdik sonrada yolculardım seni nasıl güzel fikir ama dimi

Sağol canım arkadaşım, iyiyim çok şükür.. Kötü oldum biraz, bide dün eşim nöbetçiydi, yalnız kaldım Gözümü kapatıyorum doğum hanedeyim, oğlumla konuşuyorum benimle kal ne olur diye dualar ediyorum... Doğumu sancıları tekrar yaşadım sanki 28 i vefat ettiği gün canım asıl üzüntüm ogüne :'( Seninde canını sıkmayım canım benim.. Test i aldım ama yapamıyorum, yarın sabaha kadar bekleyim diyorum sanki adet olacakmışım gibi ( Sen nasılsın canım, bu ay ne var ne yok? Hadi inşALLAH birlikte vereceğiz güzel haberleri, tanıştığımızdan beri öyle diyorum ya, totem yaptım :))

sagol canım allah sende de razı olsun güzel olur valla ama :)) ama ben istdakı kızlarla bile buluşamıyorum kızz bir pazarım var oda iş güç geçiyorr iştee :))

amin canım amin bu matofin dediğin metformin mi glukofen glucophage gibi bir ilaçmı doktorun terpisi güzelmiş kızz denemek lazım valla dur bende bu ay deniyeyim bari :)) evet kılo çok önemli bend eçok duydum zayıflayınca hamıle kalan bende 5-6 aya yakındır çayı şekersiz içiyorum ama hala 59 kaldı kıraamdım gittim düzenli spor yapmak laızm onuda pek yapamıyorum neyse allah yardımcımız olsun

kızlar çok ciddiyim, çörekotu tarçın bal kürü ile hamile kalanların sayısı az değil. lütfen 1-2 gün yiyip pes etmeyin. başlama günü hiç önemli değil. her gün sabah aç karnına yapın bunu. kuru incir de yiyin. prolaktini olanlar incrii hergün yemesin. gün aşırı yesin mesela artar diye korkuyolarsa. öpüldünüzzzz

kızlar nasılsınızz geçmişi pek okuyamadımm da neler var neler yokk..

Son düzenleme:
uykucu senı bizler iyiyiz canım bende bu ay serophene kullanmıstım yaa dun aadetımın 11günüydu ama yumuırtlama olmadı 4gün sonra tekrar gitcem ilaç şimdilik işe yaraamıs görünüyorr

Dur bakalım canım hemen öyle ümitsizliğe kapılma, biz zaten zamanında yumurtlayamıyoruz belki sen de geç yumurtlicaksındır. Ben serophen'in ilk ayında normal bir şekilde yumurtlicam ve zamanında regl olucam sanmıştım, olmayınca panikle doktoru aramıştım ama doktor bana 10 gün daha bekle geç yumurtlamışsınıdr demişti. Bu da olabilir yani canım! inşallah işe yarar ilaç....

Sağol filizcimmm, ben dediğim gibiyim işte, cumartesi misafirlerim de gelicek, bir yandan temizlik filan da yapmam lazım ama kolumu kaldırıcak halim yok.. yemek filan nasıl halledicem bilmiyorum Pazar da memlekete annemlere gidicem 10 gün filan orda tembellik yapmayı planlıyorum :))

öyle ümidim yok deme, belli mi olur canım, görüyoruz hep tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalanları, tedavisiz de olur, hem o kullandığımız ilaçların iğnelerin etkisi birkaç ay daha devam ediyomuş, hem sen çörekotu filan da yaptın, bak akıntıyı da takip etmişsin! İnşallah bu ay ecrin87 ve senin ayın olsun :)))

tamamm canım sagol bakalım inş.bu ay yumurtları aktrada öyle satılıyorsa süpermiş valla önümüzdeki ay deniycem ama inş.gerek kalmaz :)
EVET CANIM AKTARDA SATILIYOR OGUTULMUS ALICAM DERSEN VERIR
YOK CANIM YARAMIYOR PROLAKTINI YUKSELTIYOR HEHEHE EVET YAA KOMEDI FILM VALLA ESIM DEDI BENI NE HALLERE SOKTUN DEMISTI NAPALIM SAGLIK ICIN
CANIM YA KIYAMAM :2: UZULME ELBET RABBIM NASIP EDICEK BIR DAHA HAMILELIGI SANA DUN ANNENE FALAN GTSEYDIN CNM KESKE EVDE TEK KALMASAYDIN YOK CANIM NIE SIKASIN CANIMI OLURMU OYLE SEYY BEKLE YARIN SABAH YAP CANIM ..BEN IYIYIM ISTE CANIM VALLA BUAY COREKOTU BAL TARCIN YAPTIM COK KASIK AGRIM OLDU AKINTIYIDA GORDUM AMA ADETIME VAR 13 GUN BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH CANIM VERIRRIZ HEHEHE HADI BAKALIM CANIM YA NE GUZEL OLURRR TOTEMIN TUTAR BELKIM HIIMMM
CANIM BEN BU AY YAPTIM VE COK DUZENLI ADETIN 2 GUNU BASLADIM 14 GUN YaptımM SABAH AKSAM 1 KASIK YENIYOR BEN TARIFINI COK ARASTIRDIM BEN INCIRI YEMEDIM 1 GUN YEDIM YUMURTLAMA GUNUNDE BEKLIYORUM BAKALIM CANIM SEN YAPTINMI BU KURU DAHA ONCE ? SONUC ALMISMIYDIN KI?
kızlar nasılsınızz
HOŞGELDIN CANIM IYIYIZ SEN NASILSIN

tembel hatun 10 gun kalıcaksın oh valla amannn bosver gercı bebegım ya hamılesın gelmesın sana kımse ıftara falan yormasınlar seni
ınsallah canım dedıgın gıbı olur guzel haberlerı verırız kız ıcınemı dogdu yoksa bızlerede dua et he senın suan duan tutar Bakalım kısmet canım ya
ramazan dolayısıyla bu ay cok takmadım ben zaten

hoşbulduk canımm bende iyiyim daha doğrusu heycanlıyımm.. dün çağanın ateşi çıktı huysuzdu felan.. diş çıkarıyomuşşş meğerseeee

HADİ YAA AYY DİŞ BUGDAYI YAP MAŞALLAH CANIM DOGRU 6 AYLIK DIŞ ZAMANI GELMIS HADI HAYIRLI OLSUN CANIM MINIGIN ILK DİŞİ

HADİ YAA AYY DİŞ BUGDAYI YAP MAŞALLAH CANIM DOGRU 6 AYLIK DIŞ ZAMANI GELMIS HADI HAYIRLI OLSUN CANIM MINIGIN ILK DİŞİ

Yapcamm canımm benimmm resmini atarımmm sorma canım ya büyümüş de dişi çıkıyor çok farip hissettim kendimiii darısı basına canımm benimm senin de bebeğin gelince görceksin ilk dişinii

yapcamm canımm benimmm resmini atarımmm Sorma canım ya büyümüş de dişi çıkıyor çok farip hissettim kendimiii Darısı basına canımm benimm senin de bebeğin gelince görceksin ilk dişinii

inşallah canımm tamam canım beklıyoruz

valla canım hem de gelen misafirlerim zor insanlar, baya bir özen göstermem lazım :)
içime doğmuştur inşallah hayatım, öyle geldi içimden hakikaten! Ben zaten hep şükrediyorum ve özellikle size dualarımda yer veriyorum hamilelerin duası kabul olurmuş diye:)) inşallah kabul olur hepimizin duaları :) takma canım benim, bu ay rahat bırak kendini bakalım neler olucak :))

canım ben burda yeniyim de sende pkolumuydun daha sonra hamile mi oldunn soruyorum ama özel olmazsaa :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…